NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Itt azt hiszem nem volt szo kozben a Kimmich-es sagarol.

Ugye mar regota ment a targyalas a hosszabbitasrol. Elvileg Eberl mar nagyvonalakban letargyalt vele mindent, kozel allt az alairas. de jott a felugyelobizottsag, es megvetoztak ezt. egyreszt azert, mert Kimmich eleg kivaros a dologban masreszt meg, mert eleg magas alairasi penz, es fizetes emeles van benne. Ezt meg nem akarjak megengedni mivel Musiala es Davies hosszabbitasa eleg sok penzt emesztett fel. Raadasul allitolag Kalle megtudta, hogy alapvetoen nincs nagy erdeklodes Kimmich irant a piacon, foleg ahol bizonyithatoan tobb penzt es/vagy eselyt kapna BLre (foleg a Realra gondolnak). Akik igazan erdeklodnek az Arsenal es a PSG allitolag.
szoval most ott vagyunk, hogy amugy Kimmich mar tobb, mint egy honapja szerzodes nelkul van a jovo evre, es szorakozunk vele. masik felteves az, hogy Uli meg Kalle allitolag nincs meggyozodve Kimmich nelkulozhetetlen szereperol, es ezt a penzt inkabb Wirtz nyari leigazolasaba ontenek.
jo kis tortenet lesz ez is lathatoan.
csebi
És te minek örülnél jobban? Ha maradna, vagy ha menne?
Mikey
ha maradna. olyan keves jatekos van mar ma a vilagban, aki az erdemi karrierjet egyetlen klubban tolta le, es lett igy teljes erteku ikon. o ez lehetne.
sztem egy zseni a palyan, hetvegen a Stuttgart ellen is latszott, hogy mennyire hianyzik. (egyesek azt mondjak, hogy Palhinha legjobb meccse volt, hat en ot kifejezetten neztem, es sztem ritka rosszul helyezkedett, szamtalanszor egymast fogtak Goretzkaval, a stuttgarti jatekosok meg uresek voltak). az is bebizonyosodott, hogy bar Tuchel alatt jobb volt jobb hatvedkent, de csak azert, mert Tuchel nem tudta hasznalni a kozeppalyan.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Amellett hogy az idei naptári évben nagyon szét van csúszva ez a psv (egyedül a juve elleni hazain játszottak jól, lol juve lol) és az arsenal jobb csapat igencsak röfögött ez az arsenalnak. 0-0nál hatalmas Saibari kapufa amihez az arsenalból senki sem tudott csak hozzászagolni sem illetve 0-2nél a 25.percben simán második sárgával piros az arsenalosnak (le is hozta a 34.ben gyorsan nehogy megkapja) - ez amúgy nálam hatalmas bírói hiba, ott nem volt mérlegelésre indok az hogy a meccs elején vagyunk, az piros. És ugye még 1-3nál is a második félidő első 3 percében 2 gól...

Megnéztem volna ezt a meccset úgy hogy a 25.perctől emberhátrányban vannak a vendégek.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Jesszus
Lipcsei Betta keressen egy jobb szépség centrumot, mert a botox meg a hilauron durván elcsúszott 😃😃😃
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 243
16 csapatból is kilógna vagy 4, de lehet inkább 6
ozibozi
Aki ezeken felül van kb olyan mintha egy top egyetemi amcsi foci csapat néha elkapna valakit /NFL csapat/ a rájátszásban neha a 16 között, de azért pont tudod, hogy ez kb egy ilyen pl PSV-k stb nem több a BL elődöntő kategóriában.
Nem is lesznek ott soha, csak az idő telik.
időben jönni kell a Superligának, hiába próbálkoznak különböző reformokkal
... 5-10 év kb

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
Hát ez gombócból is sok!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
Nyilván most nem nézem az Arsenal meccset. No nem baj, majd a 0-0as visszavágót tudom nézni...
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 243
dortmund jó hülye
Negritis, a vajda
Mondjuk egy vicc hogy egy Lille meg Dortmund mit keres ezen a szinten. Lehúzzák a BL-t az ilyenek.
Igazi ELiga csapatok

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 099 — The Mathematician
dortmund jó hülye

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 671 — je suis poloska
Hátul labdázik a 4 védő Tchuamenivel meg Camavingával, és nem tudják megjátszani az elől álló 4 embert. Nem értem mi a taktika, mi volt a terve brahimmal, vagy mit vár hogy ki fog majd labdákat adni, mert hogy nem Cama és Tchua az kurvaélet. Camavinga kb ötször próbált megindulni, mind az ötször elkúrta.
eaglesmcnabb
Na csak írni kellett. Bar ez is a semmiből jött sajna.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
eredmenyek.com előbb jelezte a gólt, mint hogy az rtl+-on láttam volna 😊
NB2
Rtl+ egy stteaming szolgáltatás legalább 15 de inkább 30 mp et késik mint minden stream

9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
eredmenyek.com előbb jelezte a gólt, mint hogy az rtl+-on láttam volna 😊
9 hónapja
Brahim gecc de okos 😀

9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
Arsenal nem viccel 😊
9 hónapja
Hátul labdázik a 4 védő Tchuamenivel meg Camavingával, és nem tudják megjátszani az elől álló 4 embert. Nem értem mi a taktika, mi volt a terve brahimmal, vagy mit vár hogy ki fog majd labdákat adni, mert hogy nem Cama és Tchua az kurvaélet. Camavinga kb ötször próbált megindulni, mind az ötször elkúrta.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 028
Adják meg a 11-est aztán beszélhetünk

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
Senal gyorsan lerendezte a párharcot

9 hónapja
Valverde mennyivel okosabb is mint Lucas Vazquez.
Lucas Vazquez az évek alatt csak akkor nézett hátra amikor már a kapuból szedték ki a labdát.

We are just the Ravens!
9 hónapja
Ami streamet nézek, Mekmenemen a color comm, jó hallani az öreget
Gergőbácsi
linkeltem egy athletic cikket + podcastet még reggel
érdemes meghallgatni sztem

9 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Az komoly hogy kezénél fogva földre rántja aztán semmi...
kapitnono
Szerintem még csárdást is pörgethetett volna vele, ha már belékarolt, az is elment volna néma síppal

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
9 hónapja
😂😂😂😂😂😂😂

We are just the Ravens!
9 hónapja
Az komoly hogy kezénél fogva földre rántja aztán semmi...

9 hónapja
Az a Valverde passz

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
9 hónapja
Ez gyors volt 😀

9 hónapja
Ami streamet nézek, Mekmenemen a color comm, jó hallani az öreget

9 hónapja
Megint vmi streamer adja a legnagyobb érdeklődéssel várt meccset? Gondolom rtl+ v mi a neve. Akkor marad a link vadászat
shagi0206
Hola football app