NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
91
12
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Na tessék!!! Azért idén rossz szó nem nagyon érheti. Szerintem ilyen amikor a semmiből jön a gól! Szép volt Raphi!!
9 hónapja
kellett itt szidni Rafit 😊
9 hónapja
Rafinált gól
9 hónapja
Mukiele piros. Jó hülye volt. Elsőt kakaskodasert kapta most meg teljesen feleslegesen rá nyújtott Comanra.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Jön Darwin - mondanám, hogy a támadójáték ennél szarabb nem nagyon lehet, de lehet sikerül neki rámcáfolni.
9 hónapja
Sőt jobban megnézve Urbig nem játszott bajnoki meccset október vége óta amikor a Kölnben kispadra szorult. Azóta két u21 válogatott meccsen védett mindösszesen
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Yamal élete leggyengébb meccsét hozta szerintem
9 hónapja
Urbig élete első Bayern meccse egy BL egyenes kieseses meccs. Ugye ő még ősszel bundás kettőben védett.Ulreich elvileg be lett nevezve a meccsre de inkább a lelátóról nézte nem a kispadról. Igaza van, jobban lehet látni onnan
9 hónapja
Na baszki Manu le sérült
9 hónapja
Ezt kellene a Realtól vhogy megtanulni, ahogy az évek alatt folyamatosan tudtak olyan meccseket X-re vagy győzelemre hozni, amikor sima vereség volt a játék képe.Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
slowmotion
shagi0206
9 hónapja
Bambi is bekotor egyet kapushiba után
9 hónapja
De védik a Poolt, meg hogy váll váll párharc, semmi köze nem volt a labdához Konaténak egy nyertes pozícióban lévő támadóval szembenErre szerintem utoljára Araujo kapott pirosat, még szintén a PSG meg Barcola ellen, bár ott a kis francia erősen rá is homorított
KeyG
Félreértés ne essék, szabálykönyv szerint piros, viszont a nem befújás meg konzisztens
Szerkesztette: slowmotion
9 hónapja
Ez egy félidőn belül is előfordul vele. De idén azért nem rossz így se.És meg itt is kihagyunk egy ziccert…Raphinha 😰Ezért nem szeretem Raphinat. Egyik meccsen világ legjobbja aztán hoz ilyen világtalan meccseket
Klaci79
Yamal19
Ez rossz megoldás volt tőle, de többiek is elég kevéssé pörögnek. Kivétel Pedri, ő jó mint mindig, meg talán de Jong
9 hónapja
PSG mehetne 1-2 kört, hátha Luis Enrique papa leül megint a twitchre streamelni!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
De védik a Poolt, meg hogy váll váll párharc, semmi köze nem volt a labdához Konaténak egy nyertes pozícióban lévő támadóval szembenSzerintem nem védik, de valamiért a VAR helybenhagyta a döntést. De én is azt gondolom, hogyha ezt a bíró befújta volna, akkor nem vonják vissza és vica versa is érvényes.
KeyG
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
vfdbfdsn
175
És meg itt is kihagyunk egy ziccert…Raphinha 😰Ezért nem szeretem Raphinat. Egyik meccsen világ legjobbja aztán hoz ilyen világtalan meccseket
Klaci79
9 hónapja
Eszembe is jutott 1-1 Real elleni meccs a közelmúltból. Úgy is lehet sikert szerezni, hogy végig kb lófaszt nem csinálsz, csak rúgsz a semmiből 1-2 gólt.Kurva rossz ez a Liverpool ma. Ilyenkor van az, hogy kihuzzak iksszel a fos meccset, a visszavagon meg sima 2-0-val lefocizzak a parharcban amugy kb. vegig jobb PSG-t.Egyszer megérdemelnék ők is, hogy így menjenek tovább.
Stez
Mikey
9 hónapja
És meg itt is kihagyunk egy ziccert…Raphinha 😰
9 hónapja
Kurva rossz ez a Liverpool ma. Ilyenkor van az, hogy kihuzzak iksszel a fos meccset, a visszavagon meg sima 2-0-val lefocizzak a parharcban amugy kb. vegig jobb PSG-t.Egyszer megérdemelnék ők is, hogy így menjenek tovább.
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Kisebb csoda lesz ha ezt a félidőt megússza a Liverpool kapott gól nélkül.csoda megtörtént, de nemtom hogy hozzuk ki akár -2re
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Kurva rossz ez a Liverpool ma. Ilyenkor van az, hogy kihuzzak iksszel a fos meccset, a visszavagon meg sima 2-0-val lefocizzak a parharcban amugy kb. vegig jobb PSG-t.
9 hónapja
VAR?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.