Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Jaj szegény vadásztölténygyár, vagy most éppen hogy hívják őket, nem követem az évente törtenő névváltást. Mindenki bántsa őket...
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
11 hónapja
Kalnoki Kis csak kétszer ment fejre de tudom, a Vidi sose.konkrétan mi kit henteltünk le? mint Hangya vagy Pekár, vgay Meggyes?roppant szimpi csapat ez a PicipestMindkettő csapat illik az NB2es hentelésbe.
petey
zacknorb
petey
11 hónapja
roppant szimpi csapat ez a PicipestSzimpatikus legyen az Egervári csapat. Mi fel akarunk jutni.
petey
11 hónapja
konkrétan mi kit henteltünk le? mint Hangya vagy Pekár, vgay Meggyes?roppant szimpi csapat ez a PicipestMindkettő csapat illik az NB2es hentelésbe.
petey
zacknorb
11 hónapja
roppant szimpi csapat ez a PicipestMindkettő csapat illik az NB2es hentelésbe.
petey
11 hónapja
According to Hangya mindenki egy fasz.kurva anyád HangyaTetszettek volna vele jobban bánni az utolsó fehérvári szezonjában (according to Hangya).
petey
iktriad
11 hónapja
jah, amikor fel kellett venni a lóvét amikor sérülten baszta a rezet, akkor jók voltunk.kurva anyád HangyaTetszettek volna vele jobban bánni az utolsó fehérvári szezonjában (according to Hangya).
petey
iktriad
mint Fiola. után ameg ugat mióta ezer éve nincs itt.
11 hónapja
kurva anyád HangyaTetszettek volna vele jobban bánni az utolsó fehérvári szezonjában (according to Hangya).
petey
11 hónapja
Egy Hangyányit nagy a feszültség.
11 hónapja
Szép, kicsit nem vagyok, erre bekóstoltok itt. Zacknorb is lekabbojszosoz. Szép.De legalább a Vasas jól kezdte az idényt. Oh wait.
warr_b
11 hónapja
Szép, kicsit nem vagyok, erre bekóstoltok itt. Zacknorb is lekabbojszosoz. Szép.Hát nem tudom, szerintem sosem volt akkora, megközelítőleg sem, mint amekkora a MU. Nyertek 3 BLt, rekord bajnokok a PLben. Azért ez nem a Leeds szintje. Remélem Warrb nem olvassa.vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
Negritis, a vajda
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Na, a ci...... már a szögletzászlót lopják
11 hónapja
LOLAhogy a feje hátsó részébe könyöklés után a Honvédos az arcát fogta, abban volt valami Rivaldós.
petey
11 hónapja
Nem tudni, miért jött, mit csinált, de megszünteti rejtélyes magyarországi cégét a nagy kínai futballbefektető share.google/Rpv5hVSseCBaf7QYd
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
Wow, Lőrincz Ábel segédedző lesz a Monaconál❤️
11 hónapja
Ez sakk-matt volt.ugy tunik golokat is tudnak rugni.A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb
petey
Kenny
11 hónapja
ugy tunik golokat is tudnak rugni.A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb
petey
11 hónapja
A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb
11 hónapja
A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyerniIdeje lenne. Az NB I-ben a helyünk!
zacknorb