NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
91
12
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
A 3. Talpalása után csak megkapta a lapot ez a szerencsecsomagKülönösen bosszantó, hogy ilyen ziccert nem rúgunk be ezen a meccsen, pedig mennyire más lenne…
Yamal19
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Arról nem beszélve repült már piros ilyenért.. Fermin..
9 hónapja
vfdbfdsn
175
A 3. Talpalása után csak megkapta a lapot ez a szerencsecsomag
9 hónapja
Minden párharcot elveszítünk, Salah pedig másodpercek alatt veszít el minden labdát.
9 hónapja
Ez sárga de a piros lapot elhagyta. 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Ilyen kapusparádé után szokott egy potya megpattanó érkezni.
9 hónapja
Annyira erősen rázzuk a pofonfát, hogy valami előbb-utóbb biztos leesik.Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
slowmotion
shagi0206
9 hónapja
Eddig prime Messi x Ronaldót hozna, ha berúgja azt az indítást.Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Ha csak 2025-öt nézzük, Dembele a világ legjobb játékosa.
slowmotion
zacknorb
9 hónapja
Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
slowmotion
9 hónapja
Kisebb csoda lesz ha ezt a félidőt megússza a Liverpool kapott gól nélkül.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Ha csak 2025-öt nézzük, Dembele a világ legjobb játékosa.
slowmotion
Poloska vagyok.
9 hónapja
Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
9 hónapja
ők még ezt az 1-0-t isa barca és a pool is szó nélkül aláírna egy ikszet, ebben biztos vagyok 😊Sztem a Leverkusen is
Stoki
csebi
9 hónapja
Mik maradnak ki a PSG nél, 3-4 gólt minimum rúghattak volna már 😀

9 hónapja
a barca és a pool is szó nélkül aláírna egy ikszet, ebben biztos vagyok 😊Sztem a Leverkusen is
Stoki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
a barca és a pool is szó nélkül aláírna egy ikszet, ebben biztos vagyok 😊
9 hónapja
Iszonyat domináns ma (is) ez a PSG.
Poloska vagyok.
9 hónapja
vfdbfdsn
175
másik oldalon bezzeg a szöglet érthetetlenül elmarad...minden évben úgy látszik a kurva piros jönMondtam én hogy mindegy milyen ág van a védők keresztbe tesznek
Klaci79
9 hónapja
Borzalmasan játszunk eddig.
9 hónapja
másik oldalon bezzeg a szöglet érthetetlenül elmarad...minden évben úgy látszik a kurva piros jön
9 hónapja
Párizsik ha már 2-3 góllal vezetnek sem szólhatna senki
9 hónapja
hú, ezt megúsztuk, volt egy paraszthajszál kb.igazából a psg-pool ki-ki meccs, jó most a psg nagyon, simán lehet, hogy ők mennek tovább, nagy párharc
9 hónapja
Én tényleg nem értettem nyáron h minek veszünk egy számomra noname francia szélsőt a kristalybol de ez a gyerek elképesztő szezont tol. Most is milyen gólpasszt adott a rosszabbik lábávalÉn örültem volna ha a Liverpoolba keveredik.
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May