NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
47
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
⚠️ | QUICK STAT
— Sofascore Football (@SofascoreINT) March 5, 2025
• Nuno Mendes – first player to contest more than 10 ground duels in a single #UCL match and win them all since February 2018
• Mohamed Salah – first player to contest 8+ ground duels in a single #UCL knockout stage match and lose them all since March 2020… pic.twitter.com/7QH6t83hpq
Poloska vagyok.
9 hónapja
Plusz egy kis Spurs:If Spurs exercise their option to buy Johnny Cardoso…
— Spencer Mossman (@fc_mossman) March 2, 2025
Bergvall + Johnny = dynamite midfield pairing https://t.co/uw0yJd15mj pic.twitter.com/HU8juvqJOi
Poloska vagyok.
9 hónapja
Szobi jelölt a hónap játékosa címre
Poloska vagyok.
9 hónapja
De jó kis pletyik vannak.MU Xavi nézte ki nyárra Amorim helyére.
Szobiért 100at ajánlott az Al Halil.
Brahim Diazért 80at egy meg nem nevezett szaudi klub.
Grealish a Spurshöz tart.
Comanért 45öt kér a Bayern, a Pool meg a Castle harcolnak érte.
Guimaraes kegyeiért az Arsenal meg a City harcol, aki a nyáron mehet ha kapnak érte eleget.
Di Marzio szerint a Pool egy 100ast letett Kvaradonáért a Napolinak, de az üzlet nem jött össze, mert 1 évig még kölcsönbe akarták hagyni és csak utána a Merseyside-ra vinni őt.
A Chelsea érdeklődött a Barcánál Casado és Kounde árával kapcsolatban, és ajánlott egy 60ast Fermin Lopezért.
Sajnos a köcsög Pool most inkább Antonee Robinsont figyelgeti balbackbe, 29et ajánlottak érte a Fulhamnek.
PSG érdeklődött Gaviért a Barcánál ,azt mondták nekik 80ért a tietek.
9 hónapja
vagy ha így játszunk, akkor semHa ez a psg kiesik jövőhéten, minden továbbjutó örülni fog kőkeményen.1 gól hátrány, ha így játszanak azért azt nem lesz lehetetlen ledolgozni.
eaglesmcnabb
Sixo
9 hónapja
Ha ez a psg kiesik jövőhéten, minden továbbjutó örülni fog kőkeményen.1 gól hátrány, ha így játszanak azért azt nem lesz lehetetlen ledolgozni.
eaglesmcnabb
9 hónapja
OFF:Kakadu rendelje be a holland nagykövetet
Az megvan, hogy az AZ-nek 20 ezer eurot, a Fradinak 30 ezer eurot kell fizetnie, büntetésképp?
😀
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
OFF:Az megvan, hogy az AZ-nek 20 ezer eurot, a Fradinak 30 ezer eurot kell fizetnie, büntetésképp?
😀
9 hónapja
Ez pont igaz, de ha a szórakoztató játék lenne a cél, akkor vlsz Gasperini, BielsaNem mindig elég. Tavaly is a city volt a legerősebb, de nem volt a legjobb. Enrique nekem kicsit olyan mint Klopp meg Guardiola. Kurvajó az alapfocija, de amikor meccselni kell ki-ki párharcra akkor legtöbbször nem adja ki a gép. Attól még a szórakoztató faktora magas, ugyanúgy ahogy Klopp Poolját is öröm volt nézni mindig.Azért Még van egy meccs, ha tényleg olyan jók, akkor 1 gól hátrány nem a világ.Ha ez a psg kiesik jövőhéten, minden továbbjutó örülni fog kőkeményen.Írtam már a meccs elején, hogy szerintem a legerősebb csapat a 16-ban.
eaglesmcnabb
slowmotion
ozibozi
eaglesmcnabb
(van még pár)
ülnének a nagy csapatok kispadjain.
9 hónapja
Nem mindig elég. Tavaly is a city volt a legerősebb, de nem volt a legjobb. Enrique nekem kicsit olyan mint Klopp meg Guardiola. Kurvajó az alapfocija, de amikor meccselni kell ki-ki párharcra akkor legtöbbször nem adja ki a gép. Attól még a szórakoztató faktora magas, ugyanúgy ahogy Klopp Poolját is öröm volt nézni mindig.Azért Még van egy meccs, ha tényleg olyan jók, akkor 1 gól hátrány nem a világ.Ha ez a psg kiesik jövőhéten, minden továbbjutó örülni fog kőkeményen.Írtam már a meccs elején, hogy szerintem a legerősebb csapat a 16-ban.
eaglesmcnabb
slowmotion
ozibozi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Azért Még van egy meccs, ha tényleg olyan jók, akkor 1 gól hátrány nem a világ.Ha ez a psg kiesik jövőhéten, minden továbbjutó örülni fog kőkeményen.Írtam már a meccs elején, hogy szerintem a legerősebb csapat a 16-ban.
eaglesmcnabb
slowmotion
9 hónapja
Ha le tudnám írni csont nélkül Szczęsny nevét, már tucatszor leírtam volna..,ma zseni volt!Egyébként èn nagyon nem bírom, a Juveban is nagyon nem szerettem hogy ő volt a kapusunk. Nem rossz kapus, de egyszerűen nem szeretem. De tèny most jól megy neki....
Klaci79
9 hónapja
szerintem isHa ez a psg kiesik jövőhéten, minden továbbjutó örülni fog kőkeményen.Írtam már a meccs elején, hogy szerintem a legerősebb csapat a 16-ban.
eaglesmcnabb
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Ha ez a psg kiesik jövőhéten, minden továbbjutó örülni fog kőkeményen.Írtam már a meccs elején, hogy szerintem a legerősebb csapat a 16-ban.
eaglesmcnabb
9 hónapja
Ha ez a psg kiesik jövőhéten, minden továbbjutó örülni fog kőkeményen.
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Ha le tudnám írni csont nélkül Szczęsny nevét, már tucatszor leírtam volna..,ma zseni volt!🚬🚬🚬🚬🚬
Klaci79
9 hónapja
Ha le tudnám írni csont nélkül Szczęsny nevét, már tucatszor leírtam volna..,ma zseni volt!Tegyél be helyette egy csöcsöt, tudni fogjuk mire gondoltál.
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Ha le tudnám írni csont nélkül Szczęsny nevét, már tucatszor leírtam volna..,ma zseni volt!
9 hónapja
Oké, akkor legyen négy év és 35 millió.21 július. Az már több mint 3 éve volt.3 éve, 65 millióért.Azé' az a kemény, hogy ebből a párizsi csapatból három ember van kb, aki nem az elmúlt 3 éven belül, és 35 millió felett érkezett: a milánói áruló, az első nagybevásárlós hullámban, 12 éve érkezett Marquinhis, és Fabian Ruiz.Hakimi?
slowmotion
csebi
Egyébjént Zaire-Emery jött most be, aki saját nevelés. Az négy.
slowmotion
csebi
Azért lehet érteni, hogy mi a lényeg, nem?
9 hónapja
PSG amúgy megint az Atleti elleni meccset tolta el
Poloska vagyok.
9 hónapja
Sajnos azzal nem szolgálhatok, életemben még egy 2-esem se nagyon volt (mondjuk nem is raktam túl sokszor).5-ös lottó nyerőszámai?Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
slowmotion
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Így kellett volna az Atleti ellen is 4-2-es előnynèl 😏
9 hónapja
Na akkor a Bayern 3 gólos előnnyel várja a visszavágót. Ma halovanyabb volt a Leverkusen főleg az utóbbi idők meccseihez képest de túlzott ez a három gol inkább volt ez egy 2-0 v 2-1 (ha megint kiadja a gép a legjobbat Xabinak).
Kompany jól felépítette a mai meccset, mutatja ezt a 3 próbálkozás a leverkuseni oldalról, egy jelentős helyzetük volt de azt meg Neuer hárította bravúrral. Urbig helyett meg akar egy bábu is állhatott volna, semmi dolga nem akadt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
5-ös lottó nyerőszámai?Szerintem amúgy a legveszélyesebb csapat a PSG a nyolcaddöntőkben.Aztán minden kimarad (vagy les), és egy érdekes 0-1-gyel meg nyerünk 😀
Gyorsak, technikásak, lényegében nincs hiányzójuk, és nagyon flowban vannak.
slowmotion
shagi0206
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018