Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Azt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.Azért akik kb bejöttek az a szint mintha behozta volna Vázquezt a 70.percben. Kb semmit nem fog pozitívan hozzátenni a meccsen
eaglesmcnabb

11 hónapja
psg-n lendített, nyilván valszeg besült a csere, de legalább próbálkozott, nem nézegette a langyos fostAzt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.az, hogy Darmian jön, az nem fog nagyot lendíteni a meccsen! 😀
eaglesmcnabb
Toto21
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
kár, hogy ez az Inter van ma itt, bár utálom a Barcát, de lehet velük egy fenomenális és sok gólos döntőt láthattunk volnaAzt a Barcát ez az Inter ejtette ki. Lehetőség adva volt előttük, nem éltek vele.
NB2
11 hónapja
Iktriad remélem jegyzeteltél.nem fogjákKi tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Anélkül nehezen fordítaná meg az Inter, pedig mind tudjuk, hogy valahogy meg fogják.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Löfli
11 hónapja
na vissza az fmhez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Egy FG és hosszabbítás. Most hoznám be Flaccot.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Ez van amikor egy világtalan csapat jut a döntőbe..Szívesen
Köszönöm a lehetőséget!
acsengegeri
11 hónapja
acsengegeri
36
Ez van amikor egy világtalan csapat jut a döntőbe..Köszönöm a lehetőséget!
11 hónapja
kár, hogy ez az Inter van ma itt, bár utálom a Barcát, de lehet velük egy fenomenális és sok gólos döntőt láthattunk volna
11 hónapja
Azt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.az, hogy Darmian jön, az nem fog nagyot lendíteni a meccsen! 😀
eaglesmcnabb
11 hónapja
köszi az ingyen pénzt Szerencsejáték Zrt. 😊 PSG hazai és 2,5 over és PSG nyer tippek jól kifizetődtek!
11 hónapja
az volt, csak kiszakadt a háló. Megye3-mas szint 😀ez nem oldalháló volt? 😊nekem is annak tűnt elsőre
NB2
Kampman
11 hónapja
Azt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.
11 hónapja
ez nem oldalháló volt? 😊
11 hónapja
Na, itt most már tényleg vége.
11 hónapja
Ki tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Én.
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
ez az Inter ma, nem fog semmit se megfordítaniKi tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Anélkül nehezen fordítaná meg az Inter, pedig mind tudjuk, hogy valahogy meg fogják.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
11 hónapja
Sebességben durva különbség van a 2 csapat között. Mondjuk ezt meccs előtt is tudtuk.Az egyik csapatnak a kiemelkedően legidősebb játékosa 30 éves. A másiknak az átlag életkora 30.
shagi0206
11 hónapja
nem fogjákKi tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Anélkül nehezen fordítaná meg az Inter, pedig mind tudjuk, hogy valahogy meg fogják.
nagylaza, főpohárnok
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Ki tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |max ha kontrából szerez egyet a PSG. Az Inter ma nem fog gólt lőni
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Sebességben durva különbség van a 2 csapat között. Mondjuk ezt meccs előtt is tudtuk.
11 hónapja
Ki tippel arra, hogy lesz még gól? | Szerintem lesz. |Anélkül nehezen fordítaná meg az Inter, pedig mind tudjuk, hogy valahogy meg fogják.
nagylaza, főpohárnok