Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Ezek már règen voltak el is felejtettem 😁Mondtam èn, hogy idèn januárban az Eaglesnèl "divatba" hoztuk az "alázást" 😏 kevès szoros vègső döntő meccs van úgy alle zusammenA Celtics már tavaly nyáron elkezdte és a Dodgers folytatta, sőt a Real tavaly elkezdte a BL döntőbe. 😅
dande2
KeyG
11 hónapja
legalább motivált leszMbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
A fék amúgy már évek óta elment onnan 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Nincs kedvem keresgélni. Mikor volt utoljára ekkora gólkülönbség BL-döntőben?
11 hónapja
Mondjuk így hogy összejött a triplázás, és itt is elég jól játszott,még egy jó klub vb vel eléggé nőnek Dembelé aranylabda esélyei. Legalábbis nem nagyon tudnék mást mondani így hirtelen.

11 hónapja
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Elsőre azt olvastam, hogy Kurvadonna.
Sixo
11 hónapja
PSG BLt nyer, akkor legalább ezen is túl esünk 😛
11 hónapja
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Mivel csak fél szezont tolt Nápolyban, én azt Serie B győzelemnek számolom.
Sixo
11 hónapja
Mondtam èn, hogy idèn januárban az Eaglesnèl "divatba" hoztuk az "alázást" 😏 kevès szoros vègső döntő meccs van úgy alle zusammenA Celtics már tavaly nyáron elkezdte és a Dodgers folytatta, sőt a Real tavaly elkezdte a BL döntőbe. 😅
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
még egy ilyen és ban 1 hétre!Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Hát nem egy tejbegrúz, az biztos.
Sixo
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Én elviselném, ha az én életemben már nem nyernének BL-t. Azért remélem az még nem most lesz 😊Nyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
iktriad
11 hónapja
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Hát nem egy tejbegrúz, az biztos.
Sixo
11 hónapja
Nyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
11 hónapja
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.
11 hónapja
Mondtam èn, hogy idèn januárban az Eaglesnèl "divatba" hoztuk az "alázást" 😏 kevès szoros vègső döntő meccs van úgy alle zusammen
11 hónapja
Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
amúgy eskü az Európa Liga döntő volt a legjobb idénhát én mást hallottam.
Löfli
11 hónapja
szerintem fordít az InterEzt még én se tudom innen eljinxelni, pedig nekem sok mindent sikerült.
Löfli
11 hónapja
amúgy eskü az Európa Liga döntő volt a legjobb idén

Don't blink!
11 hónapja
Az mindegy, a lényeg az Ancelotti nem tud meccselni és szar edző századszor 😉Azt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.Azért akik kb bejöttek az a szint mintha behozta volna Vázquezt a 70.percben. Kb semmit nem fog pozitívan hozzátenni a meccsen
eaglesmcnabb
kapitnono
11 hónapja
Na nem baj, ha a Milan nem is játszik jövőre a BL-ben, de akkor a Newcastle-nek kell mutatnia valamit.Na azt adnám!
Kampman
11 hónapja
75 perc után ön az első valamirevaló Inter helyzet
11 hónapja
szerintem fordít az Inter

Don't blink!
11 hónapja
Most látom a mi kis királyunk meglepte magát szülinapjára egy BL döntővel 😊Megette a komplett cateringet.
NB2