Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Jó szar egy döntő volt abszolút nem figyeltem érdemben, kb semmi izgalmat, élményt nem adott. Olyan műanyag volt.Az egész soccer ilyen, néhány apró, de emlékezetes kivételt leszámítva, mint a VB-döntő, vagy a Barca-Inter párharc idén.
Willie Parker
11 hónapja
Gundelnek nem szoltak, hogy nem kene atuvoltozni a kupa atvetelt? Az elejen beszeljen, amig at nem adjak, de utana maradjon mar kicsit csendben.Fiatal, rutintalan még.
Stez
11 hónapja
Gundelnek nem szoltak, hogy nem kene atuvoltozni a kupa atvetelt? Az elejen beszeljen, amig at nem adjak, de utana maradjon mar kicsit csendben.
11 hónapja
Jó szar egy döntő volt abszolút nem figyeltem érdemben, kb semmi izgalmat, élményt nem adott. Olyan műanyag volt.
11 hónapja
Elképesztő dominancia,megérdemelt BL siker a PSGnek
11 hónapja
Kisgatyá-banbanNem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
11 hónapja
Ja, az utolsó 6 meccsen nem is játszott Dembi.Igen is, meg nem is.A PL nála megnyomja, a BL-ben picsafüst volt, meg elfogyott márciusban.Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
Willie Parker
slowmotion
Dembele kb leszarta, elszórakozta a bajnokságot.
Willie Parker
Azért egy Ligue1-t de hasonlitsunk már egy PL-hez, mert nem ildomos.
Másrészt igen, elfogyott márciusra, mondjuk amennyi asszisztját elszórakozták...
De ne felejtsd el, hogy a PSG szinte végig tudott pihentetni a BL-re, már akkor kvázi megnyerték a bajnokságot, amikor a Liverpool ellen készültek, a visszavágó előtt kb kilenc helyen cseréltek a bajnokságban, mert megtehették.
slowmotion
Az azelőtti négyen meg kb 60 perceket kapott.
Ezért is durva, h mennyi gólt lőtt ebben az évben.
11 hónapja
banNem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
11 hónapja
Nem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
11 hónapja
Igen is, meg nem is.A PL nála megnyomja, a BL-ben picsafüst volt, meg elfogyott márciusban.Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
Willie Parker
slowmotion
Willie Parker
Azért egy Ligue1-t de hasonlitsunk már egy PL-hez, mert nem ildomos.
Másrészt igen, elfogyott márciusra, mondjuk amennyi asszisztját elszórakozták...
De ne felejtsd el, hogy a PSG szinte végig tudott pihentetni a BL-re, már akkor kvázi megnyerték a bajnokságot, amikor a Liverpool ellen készültek, a visszavágó előtt kb kilenc helyen cseréltek a bajnokságban, mert megtehették.
11 hónapja
Enrique megerdemli. Zsenialis pali, sok evig az ag is huzta, tragediak sora a csaladban, ot nem lehet nem imadni.Azèrt nekem nem volt szimpi amikor annak az embernek aki helyette jól!!! ellátta a feladatát elèg csúnyán alárakott.... legalábbis innen nèzve. Mondom ezt Barcáskènt ès elismerve a tudását.
Stez
11 hónapja
Tessék egy kis szexi PSG-s kontent magyar szállal a BL győzelem örömére.Vedd le azt a mezt, te!
— best of barbara (@bpalvintr) May 31, 2025
iktriad
11 hónapja
Azóta javítva, te kontent barbár!Tessék egy kis szexi PSG-s kontent magyar szállal a BL győzelem örömére.Konent a barbár?
iktriad
Sixo
11 hónapja
Sixo azon nott fel, ne nezd le emiatt.Nem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
11 hónapja
Nem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
11 hónapja
Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
11 hónapja
Akarod, hogy szavazzunk?Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.hmm, lehet inkább ő lesz az új profilképem
Kampman
Löfli
11 hónapja
Tessék egy kis szexi PSG-s konent magyar szállal a BL győzelem örömére.Konent a barbár?
iktriad
11 hónapja
Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.hmm, lehet inkább ő lesz az új profilképem
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Szerintem ez nem volt izgalmas döntő.
11 hónapja
Tessék egy kis szexi PSG-s kontent magyar szállal a BL győzelem örömére. — best of barbara (@bpalvintr) May 31, 2025
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
A PL nála megnyomja, a BL-ben picsafüst volt, meg elfogyott márciusban.Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
slowmotion
Sixo
slowmotion
Willie Parker
slowmotion
11 hónapja
Enrique megerdemli. Zsenialis pali, sok evig az ag is huzta, tragediak sora a csaladban, ot nem lehet nem imadni.
11 hónapja
mindent elmond az arab szurkolókról, hogy két sor szeku és egy rohamrendőr sorfal kell eléjüknem igazán emlékszem ilyenre