NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
1
1
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Igen, szétesett a csapat, és aki ránéz erre az tudja hogy behozhatatlan a hátrány. Ennyi fontos játékos amennyit kihagyott idén, szerintem bőven jó ha második helyre behozzuk, és hátha a BL-ben le tudunk védekezni párharcokat amég Saka össze nem szedi magát. Havertzet is lehet okolni, de nagyon sok funkciója hiányzik. De még Jesus sincs, aki persze nem világverő, de volt egy jobb futása a sérülés előtt.Nem is kell, nektek ez már elúszott. Én nem is értem minek rakta fel a legjobb kezdőt, ok hogy a psv ellen nem fog kelleni már de a szezon vége miatt tuti pihentettem volna most 3-4 kezdőtSaka kéne mint egy falat kenyér, sokkal többet nyitna meg. De mivel egy 17 éves játékos, egy középpályás és a borzalmas Trossard támad, az életben nem törünk fel low blokkotSzar a csapatunk,de Bruno becsűri így is😁Arsenal nem éles egyáltalán, van esélyünk egy xre
manuszka86
davemayer
Heisman nádor
davemayer
Viszont mivel nem fizettünk túl senki a télen, nyáron kell valamit módosítani, mert 1-2 helyen igenis van gyengeség.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Gondolom amikor a loki tizenhatosán belül lesz lerántás azt se fújják be
9 hónapja
Keita nagyon tud. Saldanha meg nagyon nem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Nem is kell, nektek ez már elúszott. Én nem is értem minek rakta fel a legjobb kezdőt, ok hogy a psv ellen nem fog kelleni már de a szezon vége miatt tuti pihentettem volna most 3-4 kezdőtSaka kéne mint egy falat kenyér, sokkal többet nyitna meg. De mivel egy 17 éves játékos, egy középpályás és a borzalmas Trossard támad, az életben nem törünk fel low blokkotSzar a csapatunk,de Bruno becsűri így is😁Arsenal nem éles egyáltalán, van esélyünk egy xre
manuszka86
davemayer
Heisman nádor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Elképzelem ahogy felvázolja ezt nekik a szünetben azok meg összenéznek hogy "de hát főnök mi mindig kapunk gólt..."Kick it like Bruno Fernandes! 😀Már csak park the bus!😂
Toto21
manuszka86
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Tán Lindelöf nem az?🤣🤣ahhoz kellenének alkalmas védők 😊Kick it like Bruno Fernandes! 😀Már csak park the bus!😂
Toto21
manuszka86
Negritis, a vajda
9 hónapja
Saka kéne mint egy falat kenyér, sokkal többet nyitna meg. De mivel egy 17 éves játékos, egy középpályás és a borzalmas Trossard támad, az életben nem törünk fel low blokkotSzar a csapatunk,de Bruno becsűri így is😁Arsenal nem éles egyáltalán, van esélyünk egy xre
manuszka86
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
9 hónapja
Vicces lenne ha a MU harcolná ki kvázi a bajnoki címet a Liverpoolnak.Azért ez a tabellát látva komoly túlzás lenne, akkora az előny hogy csak ti nem hiszitek el hogy mar bajnokok vagytok (broáf)
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
ahhoz kellenének alkalmas védők 😊Kick it like Bruno Fernandes! 😀Már csak park the bus!😂
Toto21
manuszka86
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Szar a csapatunk,de Bruno becsűri így is😁Arsenal nem éles egyáltalán, van esélyünk egy xre
manuszka86
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Kick it like Bruno Fernandes! 😀Már csak park the bus!😂
Toto21
9 hónapja
Vicces lenne ha a MU harcolná ki kvázi a bajnoki címet a Liverpoolnak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Egy kapuzás, és ebből jön a gól. Szokásos
9 hónapja
Ez Raya lelkén száradnálam inkább a sorfal
nagir
de mind2 hiba
mondjuk a lövés szép volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Ez mekkora kapushiba mar 😀 Kis tulzassal kozepre ment.
9 hónapja
Kick it like Bruno Fernandes! 😀
9 hónapja
Bruno bebaszta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Ez Raya lelkén szárad

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
9 hónapja
Ángel Correa is expected to face a 4 to 12 match suspension in La Liga, according to multiple sources.Tipikus Atletico Madrid playa! Nincs itt semmi látnivaló
After he was given the red card, he told the referee: “Hijo de mil p*tas, cag*n. La c*ncha de tu madre (Son of a thousand wh*r*s, coward. Your mother’s c**t.)”
Gratulálok
zacknorb
9 hónapja
Ángel Correa is expected to face a 4 to 12 match suspension in La Liga, according to multiple sources.After he was given the red card, he told the referee: “Hijo de mil p*tas, cag*n. La c*ncha de tu madre (Son of a thousand wh*r*s, coward. Your mother’s c**t.)”
Gratulálok
Poloska vagyok.
9 hónapja
Endricket meg Gülert tényleg rohadt nehéz lenne berakni csak 1 bajnokira a kezdőbe Rodrygo és Mbappé helyére?A mester tuti pihenteti őket a fontos meccsekre, mert még csereként se lépnek pályára. 😀
KeyG