Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Mbappé is igazolja a Ewing effectet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Akkor úgy tűnik csak a sinèrt zárták ki a BL döntőből 😛 megyek visszanèzem a Girot, arról ma lemaradtam 😁
11 hónapja
Ez a legnagyobb alázás, amikor a bíró egyből lefújja, nehogy meglegyen a féltucat gombóc
11 hónapja
hihetetlen labdabiztos ez a psg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Ez az, lefújás után 3 másodperccel reklámGratulálok RTL, ez csak 1 perc propaganda szintje
11 hónapja
A stadion ketharmadig volt a lefujaskor, az olaszok elindultak gondolom haza 🤣
11 hónapja
Nagyon féltem, hogy ilyen játékkal BL-t nyerhet az Inter, de lassan kezdek megnyugodni.még egy TD-vel fordíthatnak
Sixo
11 hónapja
Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
Willie Parker
11 hónapja
Nagyon féltem, hogy ilyen játékkal BL-t nyerhet az Inter, de lassan kezdek megnyugodni.
11 hónapja
Inzaghi fejben màr a sivatagban van, v mi ez a dekoncentráltság?Csak a rossz milanoi csapat kerult be makkal. A jobbik vert volna itt otot a PSG-nek.
Willie Parker
11 hónapja
Adj 1 🖐️-t
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Anulu mekkorát vert
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Sommer bazdmeg hova kapod a golokat.Kapuba?
Kenny
Draft

11 hónapja
teljesen megérdemelt győzelem
11 hónapja
Jó hát McTominayt se sokan gondolták volna év játékosának, mégis megkapta. Remény hal meg utoljára.Sose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
11 hónapja
A nap kérdése, hogy minek van öt ember az Inter közeppályáján, ha egész meccsen közük nincs a labdához
11 hónapja
Ez már szemétség 😀Nem, ez csak kiütés.
shagi0206
11 hónapja
Inzaghi fejben màr a sivatagban van, v mi ez a dekoncentráltság?
11 hónapja
történelmi alázás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
"PSG - csillagos ötös" Szívesen Stez!
11 hónapja
Én zokszó nélkül eladnám.....egy igazi mérgező 💩🧰ha van eszük 1 Milliárd EUR-ért elküldik a sivatagba Vini-t! Akkor egyből jobb lenne a RealNyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
iktriad
Toto21
Draft

11 hónapja
Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
slowmotion
Sixo
slowmotion
11 hónapja
aztakurva