NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
1
1
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Érdekes a Lokitól ez az Ajax/Arsenal designaz Arsenal meg olyan mezben van, mintha összekeveredett volna a színes és a fehér mosás
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
megnéztem Fradi kezdőjét, hát ez mi a fa...? 😀5-3-2-vel megyünk ki, szélsők nélkül? Pesic és Saldanha a két támadó? Szép lesz! Megyek meg is teszem a DVSC-t 10k-val. 😀
9 hónapja
Mondjuk a gólszerzéssel a Sociedad is szenvednem fogunk. Nincs aki gólt szerezzen. Ez a keret annyira gyenge, hogy jövőre nagyon nagy tisztogatás kell!szerintem egy bazi nagy 0-0 lesz a meccs!MU oldalról aláírnám, csütörtökön kell nyerni
Toto21
manuszka86
Toto21
Poloska vagyok.
9 hónapja
nem fogunk. Nincs aki gólt szerezzen. Ez a keret annyira gyenge, hogy jövőre nagyon nagy tisztogatás kell!szerintem egy bazi nagy 0-0 lesz a meccs!MU oldalról aláírnám, csütörtökön kell nyerni
Toto21
manuszka86
9 hónapja
szerintem egy bazi nagy 0-0 lesz a meccs!MU oldalról aláírnám, csütörtökön kell nyerni
Toto21
9 hónapja
Gyalázat ez a Manchester United kezdő,tényleg max a túlélés a cél ezen a meccsen😂😂szerintem egy bazi nagy 0-0 lesz a meccs!
manuszka86
9 hónapja
Gyalázat ez a Manchester United kezdő,tényleg max a túlélés a cél ezen a meccsen😂😂
9 hónapja
Mi második félidőt hozott ez a Frankfurt-Union. 😀Nagy meccset hoztak a berliniek, és nagyjn nagyon kellett ez a 3 pont. Szép volt!
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
Egy újpesti gól aminek örülnek a fradisták.Ha nem tudjuk kihasználni, akkor úgyis teljesen mindegy.
Sixo
9 hónapja
Kepa te vilagi balfasz. Ha ezt sikerul leadnia a Bournemouthnak, az jo nagy bravur.
9 hónapja
De Sarr kis gól!!
9 hónapja
ahhoz képest, hogy az "életükért" mennek a lilák egészen kocogós a tempó.Tegnap megtudtam hogy jó ez az Újpest.🤣
Kenny
Mondjuk sok egyéb baromságot is, szóval na😅
Poloska vagyok.
9 hónapja
ahhoz képest, hogy az "életükért" mennek a lilák egészen kocogós a tempó.
9 hónapja
meccs közben ez fel se tűntwww.si.com/soccer/how-did-liverpool-make-six-substitutions-against-southampton-3-8-25
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Milos assziszt. Nem is csúnya.

Liverpool Fc
9 hónapja
Cole Palmer első kihagyott tizije volt ez.Miközben a Getafe-Atletico shishown egy véleményes, de a szabály szerint és szerintem is adható tizi volt. Ezen a meccsen open playből nem történt lövés a 75. percig.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Endricket meg Gülert tényleg rohadt nehéz lenne berakni csak 1 bajnokira a kezdőbe Rodrygo és Mbappé helyére?Foleg hogy a brazil jatszott anno nagy kedvencevel, a legendas Bobby Charltonnal.
KeyG
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Endricket meg Gülert tényleg rohadt nehéz lenne berakni csak 1 bajnokira a kezdőbe Rodrygo és Mbappé helyére?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Egyebkent pont emiatt nem tudnak mit kezdeni az ellenfelek veluk. Nincs megszabva, mikor mit tegyenek, mit csinaljanak, mig mindenki masnal ez megvan. Emiatt viszont az ellenfelek rendszerben gondolkoznak, aszerint varnak passzokat, beindulasokat, tamadasokat, variaciokat, ahogy azt ok tanultak. Viszont a paksiak meg rendszertelenul, osztonbol csinalnak mindent, ezaltal ha tudod is, rendszer szintjen mit varhatsz toluk, egyenileg nem. Nem tudsz keszulni egyenek ellen, amivel mar meg is leptek es szamos esetben egy utemmel ezaltal le leszel maradva. Kiszamithatoak, de megis kiszamithatatlanok.Konkrétan Bognár az egész NB1-ből csinál hülyét.A Paks nagyon jól igazol és nagyon jó légkört alakított ki a klubon belül és kívül is.Eddig is nyilt titok volt, sot, maga Bognar is megmondta, hogy sosem volt es sosem lesz hive az elkepeszto taktikai melysegeknek, mivel szerinte nem feltetlenul elonyos telenyomni a jatekosok fejet taktikai variaciokkal, meg megszabni nekik, mikor mit csinaljanak, mivel akkor korlatozod oket es nem feltetlenul tudod kihozni naluk azt, amiben a legjobbak.
Egy csapathoz közel álló is ismerősöm mesélte, hogy míg más együtteseknél 30-40-60 perc eligazítás van meccs előtt, Gyurinál ez 5-10 perc.
Nincsenek szöglet variációk, ki kit fog, hova helyezkedj, mit csináljon a támadó, hova mozogjon, a védő hogy szűkítse a területet, stb. Semmi.
Kb menjetek ki és játszatok.
Szerintem amúgy nagyon kevés edző lenne sikertelen egy ilyen állománnyal..
JC6 (Mr. Miele)
Ettol fuggetlenul azert nem ugy megy ez, hogy menjetek es csinaljatok, amit akartok, mert mondhatni, „lebutitva” megkapjak az instrukciokat, de amig Rossieknal ez osszetett es mely, addig Bognar sokkal feluletesebben ker dolgokat. Ertsd, az egyik oldalom Football Managereznek, a masikon FIFA-znak.
Viszont azt tudni kell, hogy a Paksnal utanpotlas szinten is ez megy, mert ok inkabb ugy gondolkoznak, hogy foleg fiatalkent nem szabad tulkontrollalni a kicsiket, az lenne a legnagyobb hiba, ugy gondolkoznak, hogy a sracok elsosorban elvezzek a focit, nem szabad elvonni a figyelmuket, hogy uvoltozol veluk es megszabod minden mozdulatokat, mivel akkor ezt viszik tovabb, ami karos hatassal lehet rajuk.
Konkretan az egesz NB I-es elemzoi tarsadalom egyszerre rohog Bognar egyszerusege es mellette csodalja, hogy az o hot hetkoznapi felfogasaval hogyan nem kepes senki sem mit kezdeni evek ota a Pakssal. A valogatott elemzoi sem ertik, hogy a fenebe nem talalja meg senki sem az ellenszert a Paks jatekara, mikozben olyan elkepesztoen egyszeru felfogasa van Bognarnak, amit mindenki kivulrol fuj mar. Aztan megis leszopnak a Paks ellen.
De egyebkent Paksnal nem sok jobb hely van egy focistanak. Lemesz, mindenki kedves es baratsagos, remek a legkor, a varos kb. ures, nincs, ami elvigyen teged rossz iranyba, mert bulizni, szorakozni kb. nem tudsz, teljes nyugalom van. Nem veletlenul megy vissza minden korabbi paksi, aki a kovetkezo vagy azutani csapatanal megbukik.
Stez
A szögletvariáció faék egyszerű - izomból a rövidre berúgva és ott vagy tovább csúsztat, vagy egyből a kapura. Kb. 8-9 szögletgólnál járhatnak az idényben. És jópár tizi lesz ezekből még.
És a top elemző, videózó Fradi is ebből kap kb. minden meccsen gólt ellenük.
A csapat tele van fizikailag nem éppen topon lévő játékosokkal, és mégis folyamatosan dobogón vannak.
Sinisa
9 hónapja
Igen, nagyjából ez a lényeg. De amúgy múltkor hallottam valakitől, hogy milyen erős kerete van a Paksnak. Ha valaki ismeri a játékosok előéletét, az nem tudja ezt fapofával mondani. Az, hogy valaki idejön, és javul, az meg már edzői és egyéb tényezők miatt van. Ádám Martinból csinált válogatott játékost (állítom mai napig, hogy a csávó nem igazán tud focizni). Varga Barnabást honnan húzták elő, az külön tanulmányt érdemel. Legutóbbi ilyen játékos Ötvös, akinél már szintén a válogatott került szóba, pedig úgy jött ide, hogy az első meccseit kb hitelbe kapta, olyan állapotban volt.
9 hónapja
Konkrétan Bognár az egész NB1-ből csinál hülyét.A Paks nagyon jól igazol és nagyon jó légkört alakított ki a klubon belül és kívül is.Eddig is nyilt titok volt, sot, maga Bognar is megmondta, hogy sosem volt es sosem lesz hive az elkepeszto taktikai melysegeknek, mivel szerinte nem feltetlenul elonyos telenyomni a jatekosok fejet taktikai variaciokkal, meg megszabni nekik, mikor mit csinaljanak, mivel akkor korlatozod oket es nem feltetlenul tudod kihozni naluk azt, amiben a legjobbak.
Egy csapathoz közel álló is ismerősöm mesélte, hogy míg más együtteseknél 30-40-60 perc eligazítás van meccs előtt, Gyurinál ez 5-10 perc.
Nincsenek szöglet variációk, ki kit fog, hova helyezkedj, mit csináljon a támadó, hova mozogjon, a védő hogy szűkítse a területet, stb. Semmi.
JC6 (Mr. Miele)
Ettol fuggetlenul azert nem ugy megy ez, hogy menjetek es csinaljatok, amit akartok, mert mondhatni, „lebutitva” megkapjak az instrukciokat, de amig Rossieknal ez osszetett es mely, addig Bognar sokkal feluletesebben ker dolgokat. Ertsd, az egyik oldalom Football Managereznek, a masikon FIFA-znak.
Viszont azt tudni kell, hogy a Paksnal utanpotlas szinten is ez megy, mert ok inkabb ugy gondolkoznak, hogy foleg fiatalkent nem szabad tulkontrollalni a kicsiket, az lenne a legnagyobb hiba, ugy gondolkoznak, hogy a sracok elsosorban elvezzek a focit, nem szabad elvonni a figyelmuket, hogy uvoltozol veluk es megszabod minden mozdulatokat, mivel akkor ezt viszik tovabb, ami karos hatassal lehet rajuk.
Konkretan az egesz NB I-es elemzoi tarsadalom egyszerre rohog Bognar egyszerusege es mellette csodalja, hogy az o hot hetkoznapi felfogasaval hogyan nem kepes senki sem mit kezdeni evek ota a Pakssal. A valogatott elemzoi sem ertik, hogy a fenebe nem talalja meg senki sem az ellenszert a Paks jatekara, mikozben olyan elkepesztoen egyszeru felfogasa van Bognarnak, amit mindenki kivulrol fuj mar. Aztan megis leszopnak a Paks ellen.
De egyebkent Paksnal nem sok jobb hely van egy focistanak. Lemesz, mindenki kedves es baratsagos, remek a legkor, a varos kb. ures, nincs, ami elvigyen teged rossz iranyba, mert bulizni, szorakozni kb. nem tudsz, teljes nyugalom van. Nem veletlenul megy vissza minden korabbi paksi, aki a kovetkezo vagy azutani csapatanal megbukik.
Stez
A szögletvariáció faék egyszerű - izomból a rövidre berúgva és ott vagy tovább csúsztat, vagy egyből a kapura. Kb. 8-9 szögletgólnál járhatnak az idényben. És jópár tizi lesz ezekből még.
És a top elemző, videózó Fradi is ebből kap kb. minden meccsen gólt ellenük.
A csapat tele van fizikailag nem éppen topon lévő játékosokkal, és mégis folyamatosan dobogón vannak.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
A Paks nagyon jól igazol és nagyon jó légkört alakított ki a klubon belül és kívül is.Eddig is nyilt titok volt, sot, maga Bognar is megmondta, hogy sosem volt es sosem lesz hive az elkepeszto taktikai melysegeknek, mivel szerinte nem feltetlenul elonyos telenyomni a jatekosok fejet taktikai variaciokkal, meg megszabni nekik, mikor mit csinaljanak, mivel akkor korlatozod oket es nem feltetlenul tudod kihozni naluk azt, amiben a legjobbak.
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
De én nem is ezeket mondtam. Hanem azt hogy nincs nagyon durva videózás, ellenfél elemzés, taktika, amit csinálna. Konkrétan nincs eligazítás.És szerinted mindegy, ki ülne ott, ugyanígy menne a csapatnak? Mert ült itt más is, és süllyedt a hajó rendesen. Szerintem igazad van abban, hogy jó légkört teremtett, de az nem megy sok edzőnek, ahogy én látom. Illetve az sem, hogy alatta több játékos szintet lépett, akár többet is.Szaba, konkrétan az ember végig üli a 90 percet, szó nélkül a kispadon.Kb menjetek ki és játszatok.Na ebben tévedsz óriásit.
JC6 (Mr. Miele)
Egyébként amit nem tettél hozzá, szinte mindig ingyen értekeznek játékosok, sok esetben lett a Paks egyfajta karriermentő hely. De a csapat magja kezd már öregedni, ezért folyamatosan ad lehetőséget képességes fiataloknak is, mert egyrészt kell a támogatási lóvé, másrészt mindig eggyel előre gondolva próbál beépíteni újakat. Sok projektből némely sikerrel jár, már megérte. Én beszélgettem Gyuribával néhány alkalommal, szerintem kellő alázattal áll hozzá ő is, és élvezi, hogy igazán teher nélkül csinálhatja a dolgát.
szaba
Nem én mondtam, hanem a volt játékosa. De mindegy, annyira nem érdekel.
JC6 (Mr. Miele)
szaba
Csebi jól mondta, a fia csinál mindent. Ennyi, több szót nem érdemel, részemről..