Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
Nomac New England Patriots 4 555 — balazs.t85@gmail.com
Mennyire nem érdemelte ezt meg a Győr..
Nomac
inkább az örmények nem? 😊
NB2
Bekapott gólra gondoltam 😀 és góóól 😀
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 280
Zivkovics vagy ki.
Konkrétan nem bír lépni… megerőltető az iram, annyi szent..
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 685 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Nubisi egy tipik DVTK csatár igazolás lenne, ha nem lenne ez a magyar ajánlás.
11 hónapja
NB2 New England Patriots 29 072 — nabege2@yahoo.com
Nomac
inkább az örmények nem? 😊
11 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 263 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
tényleg, nálunk miért nincs Szuperkupa? Fradi nem akar 40 fokban focizni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 685 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Borbely nagyon jo edzo, faszan osszerakta ezt a csapatot. Kb az egyetlen magyar edzo akit szivesen latnek egyszer a Fradi padjan.
Kenny
Horváth Dávid?
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 702 — Omar's Coming Yo!
Lehet perverz lesz, de nekem tetszik a Győr játéka.
Nomac
Az előző meccsen is a Győr volt a jobb csapat, de ez eddig osztálykülönbség.
zacknorb
Borbely nagyon jo edzo, faszan osszerakta ezt a csapatot. Kb az egyetlen magyar edzo akit szivesen latnek egyszer a Fradi padjan.

11 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 263 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
továbbra is működik a wc jinxem 😊

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Yesss
11 hónapja
Nomac
Az előző meccsen is a Győr volt a jobb csapat, de ez eddig osztálykülönbség.
11 hónapja
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 280
Ez a bíró egy gyoker 😆😆😆
11 hónapja
Hát a spori eléggé elvesztette a meccset az elmúlt 5 percben
11 hónapja
Ha a félidőben nem hozza le a védőt a Győr edzője...én már eztuán behoznék helyette valakit, jobb mint a kiállítás.

Szerkesztette: Nomac
11 hónapja
Jó Győr!
11 hónapja
Trnava-Hibernians meccsen fél óra alatt kihagyott mindkét csapat egy tizit.
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Reportok szerint Saka megsérült a Spurs elleni felkészülési meccsen. Reméljük sem súlyos, hivatalos közleményt még nem láttam az esetről. Elsőre nem hangzott komolynak, sántítva ment le a pályáról, de elvileg csak az elővigyázottság miatt kellett lecserélni. Aztán elkezdtek egyesek komolyról pletykálni, egyelőre nem tudni mi van vele.

11 hónapja
 rtl.hu/uefa/2025/07/31/bajnokok-ligaja-augusztus-meccsek-sorsolas-kozvetitesek
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 433 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az eredetileg 2025. augusztus 10-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Békéscsaba 1912 Előre, valamint a 2025. augusztus 24-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Tiszakécskei LC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzések időpontját 2025. augusztus 11., illetve 20225. augusztus 25., hétfő 20 órára módosította.

A két összecsapást a televízió közvetítésre jelölte ki.

Kezdődik, de minek...
warr_b
mi a bajod? Monday Night Football!
csebi
Legjobb NB2es cucc.
Bár pont a Tiszakécske maradhatott volna vasárnap, de amúgy 90%—ban hétfő>>>>vasárnap NB2-re.
zacknorb
Neked lehet. De aki dolgozik, annak nem 😊
Haverom is ki akart menni a Kécske ellen, így nem fog tudni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az eredetileg 2025. augusztus 10-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Békéscsaba 1912 Előre, valamint a 2025. augusztus 24-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Tiszakécskei LC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzések időpontját 2025. augusztus 11., illetve 20225. augusztus 25., hétfő 20 órára módosította.

Kezdődik, de minek...
warr_b
csebi
Legjobb NB2es cucc.
Bár pont a Tiszakécske maradhatott volna vasárnap, de amúgy 90%—ban hétfő>>>>vasárnap NB2-re.
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 433 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Kezdődik, de minek...
warr_b
csebi
Az 😀
Csak mikor este 10-ig melózok, akkor nem tudok kimenni. Ja, mondjuk annyira nem is akarok ezt a fost nézni meg mókamikit pénzelni 😛

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 971 — Lucas Scott

Kezdődik, de minek...
warr_b

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Fradi B közép még fogja szidni Szalait is 😊
Mondjuk én röhögök a Fradistákon, kb egy hónapja a világ ő ellenük mentalitás van mindenhol 😊))
NB2
Milyen 1 hónap?

100 év
Negritis, a vajda
125
1899 óta.
zacknorb
Kétségtelenül voltak olyan korszakok a 126 év alatt, amikor a klub fekete bárány volt a hatalom szemében is.
Ez azért nyomot tud hagyni.
Kampman
nem is ezt vitatom, de most mit picsognak???
Csányi miatt most akkora hisztit levágnak, hogy ihaj, miközben milliárdokat kapnak közpénzből
11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 547
Fradi B közép még fogja szidni Szalait is 😊
Mondjuk én röhögök a Fradistákon, kb egy hónapja a világ ő ellenük mentalitás van mindenhol 😊))
NB2
Milyen 1 hónap?

100 év
Negritis, a vajda
125
1899 óta.
zacknorb
Kétségtelenül voltak olyan korszakok a 126 év alatt, amikor a klub fekete bárány volt a hatalom szemében is.
Ez azért nyomot tud hagyni.