Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
11 hónapja
aztakurva
11 hónapja
Ez már szemétség 😀
11 hónapja
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-benNem ok tehetnek rola, hol jatszanak. Ellenben a BL-ben nagyjabol ok csaptak ki az osszes komoly csapatot, szoval azert az agukon rendesen megmutattak, nem makkal mentek be.
NB2
Enrique ezt szepen osszerakta.
11 hónapja
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-benA Fradi is egy bűn gyenge bajnokságban játszik, azt nézd meg mire vitte a nemzetközi kupában! 😀
NB2
11 hónapja
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-benmost jönnének az egytekervényűek azzal, hogy "de hát végigverték az egész PL-t a BL-ben".
NB2
11 hónapja
Sose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
11 hónapja
Na Neymár! 😀legalább motivált leszMbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
A fék amúgy már évek óta elment onnan 😀
eaglesmcnabb
11 hónapja
amúgy fantasztikusan játszik a PSG, csak picit nekem olyan vegyes érzéseim vannak, hogy egy bűn gyenge francia bajnokságban voltak... nem tudom mi lett volna velük egy PL-ben
11 hónapja
Sz. Bíró Zoltán szokta anno így hívni őket előadásokon, okold őt!még egy ilyen és ban 1 hétre!Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Hát nem egy tejbegrúz, az biztos.
Sixo
iktriad
Löfli
11 hónapja
ha van eszük 1 Milliárd EUR-ért elküldik a sivatagba Vini-t! Akkor egyből jobb lenne a RealNyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
iktriad
11 hónapja
Poén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
slowmotion
11 hónapja
Levették az órát, ez tényleg garbage time
11 hónapja
már meg se várták a végét...közösségi nigga moment
twitter.com/i/status/1928910214511702409
NB2
11 hónapja
cr is nyert úgy aranylabdákat, hogy a döntőket nem ő döntötte el. Csak a juve elleni múlt rajta kb.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
11 hónapja
neheze megvolt pedig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Nem is értettem, hogy miért nevezi Serie A győztesnekAz Donnarumma beceneveKvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Elsőre azt olvastam, hogy Kurvadonna.
Sixo
Kampman
Willie Parker
11 hónapja
Barcola 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Az Donnarumma beceneveKvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Elsőre azt olvastam, hogy Kurvadonna.
Sixo
Kampman
11 hónapja
Nincs kedvem keresgélni. Mikor volt utoljára ekkora gólkülönbség BL-döntőben?Milan - Barca 1994 azt hiszem
nagylaza, főpohárnok