NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
2
2
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
És szerinted mindegy, ki ülne ott, ugyanígy menne a csapatnak? Mert ült itt más is, és süllyedt a hajó rendesen. Szerintem igazad van abban, hogy jó légkört teremtett, de az nem megy sok edzőnek, ahogy én látom. Illetve az sem, hogy alatta több játékos szintet lépett, akár többet is.Szaba, konkrétan az ember végig üli a 90 percet, szó nélkül a kispadon.Kb menjetek ki és játszatok.Na ebben tévedsz óriásit.
Szerintem amúgy nagyon kevés edző lenne sikertelen egy ilyen állománnyal..
JC6 (Mr. Miele)
Egyébként amit nem tettél hozzá, szinte mindig ingyen értekeznek játékosok, sok esetben lett a Paks egyfajta karriermentő hely. De a csapat magja kezd már öregedni, ezért folyamatosan ad lehetőséget képességes fiataloknak is, mert egyrészt kell a támogatási lóvé, másrészt mindig eggyel előre gondolva próbál beépíteni újakat. Sok projektből némely sikerrel jár, már megérte. Én beszélgettem Gyuribával néhány alkalommal, szerintem kellő alázattal áll hozzá ő is, és élvezi, hogy igazán teher nélkül csinálhatja a dolgát.
szaba
Nem én mondtam, hanem a volt játékosa. De mindegy, annyira nem érdekel.
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Szaba, konkrétan az ember végig üli a 90 percet, szó nélkül a kispadon.Kb menjetek ki és játszatok.Na ebben tévedsz óriásit.
JC6 (Mr. Miele)
Egyébként amit nem tettél hozzá, szinte mindig ingyen értekeznek játékosok, sok esetben lett a Paks egyfajta karriermentő hely. De a csapat magja kezd már öregedni, ezért folyamatosan ad lehetőséget képességes fiataloknak is, mert egyrészt kell a támogatási lóvé, másrészt mindig eggyel előre gondolva próbál beépíteni újakat. Sok projektből némely sikerrel jár, már megérte. Én beszélgettem Gyuribával néhány alkalommal, szerintem kellő alázattal áll hozzá ő is, és élvezi, hogy igazán teher nélkül csinálhatja a dolgát.
szaba
Nem én mondtam, hanem a volt játékosa. De mindegy, annyira nem érdekel.
9 hónapja
Kb menjetek ki és játszatok.Na ebben tévedsz óriásit.
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: szaba
9 hónapja
A fia aki masodedzo az állítólag nagyon benne van az analitikaban és rengeteget tesz hozz ebben. Gondolom ő ad elég alapot ahhoz hogy fejlődni tudjanak.A Paks nagyon jól igazol és nagyon jó légkört alakított ki a klubon belül és kívül is.ez szarul hangzik, mert így mit tanulnak a játékosok hogy lesz belőlük jobb ? nem csak 30+os a keret
Egy csapathoz közel álló is ismerősöm mesélte, hogy míg más együtteseknél 30-40-60 perc eligazítás van meccs előtt, Gyurinál ez 5-10 perc.
Nincsenek szöglet variációk, ki kit fog, hova helyezkedj, mit csináljon a támadó, hova mozogjon, a védő hogy szűkítse a területet, stb. Semmi.
Kb menjetek ki és játszatok.
JC6 (Mr. Miele)
Milyen perspektívát ad a keretnek? Miért nem hoznak egy középszar testnevelőtanárt inkább 😊
sapka
De őszintén szólva ha megnézed a keretet nem igazán van sok fiatal náluk és maskor sem. Ok inkább olyan 25 körül veszik fel a játékosokat. Egyertelmu mi a cél. Nem kintre árusítani hanem maximum belülre
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
na a Milán még a végén megnyeri.Inter meccsen is
a 2-0 a legveszélyesebb eredmény, ahogy mondja a Csank törvény.
petey
Poloska vagyok.
9 hónapja
🚨 Andrea Berta reaches agreement with Arsenal to become sporting director. 53yo left Atletico Madrid in Jan & was among multiple candidates in process. Italian prioritised #AFC above other top-level opportunities + contracts being finalised @TheAthleticFC https://t.co/zOlcjJtMIr
— David Ornstein (@David_Ornstein) March 8, 2025
9 hónapja
A Paks nagyon jól igazol és nagyon jó légkört alakított ki a klubon belül és kívül is.ez szarul hangzik, mert így mit tanulnak a játékosok hogy lesz belőlük jobb ? nem csak 30+os a keret
Egy csapathoz közel álló is ismerősöm mesélte, hogy míg más együtteseknél 30-40-60 perc eligazítás van meccs előtt, Gyurinál ez 5-10 perc.
Nincsenek szöglet variációk, ki kit fog, hova helyezkedj, mit csináljon a támadó, hova mozogjon, a védő hogy szűkítse a területet, stb. Semmi.
JC6 (Mr. Miele)
Milyen perspektívát ad a keretnek? Miért nem hoznak egy középszar testnevelőtanárt inkább 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
UEFA 2023/24 financial report was released yesterday.
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) March 8, 2025
Revenue breakdown:
Gate revenue: €3.5m
TV revenue: €24.4m
Commercial revenue: €44.9m
UEFA revenue €12m
Other revenue: €85.2m
Total: €170m (20th in Europe)
Some rather interesting stats. pic.twitter.com/mRAb1kAvhp
9 hónapja
A Paks nagyon jól igazol és nagyon jó légkört alakított ki a klubon belül és kívül is.Egy csapathoz közel álló is ismerősöm mesélte, hogy míg más együtteseknél 30-40-60 perc eligazítás van meccs előtt, Gyurinál ez 5-10 perc.
9 hónapja
na elhalasztották a barca-osasunátRIP 😕
elhunyt a csapatorvos 😕
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
9 hónapja
A kaszinós csak azt csinálta amit sokan a Xx-ik században.Na csak valtanom kellett a Paks meccsre, mindjárt jön a sikerélmény. 😀A Kaszinós elég sok anyázást kapott (több dolog miatt is) az elmúlt években, de azért valahogy csak összerakott Pakson egy csapatot.
rob3r7o
nagylaza, főpohárnok
Ha találtál egy marhát, vagy ‘okosat’ akitől pénzt tudtál szerezni, azért neked komoly pénz járt vissza.
Nem kevés20-60%!!!!!!!,
ha találsz marhát, vagy adócsalót mindegy Ez akkoriban tök normális volt.
Ő talált ilyen penzt, nem keveset, csak kicsit türelmetlen volt, így előre elköltötte a zsetont és azt gondolta h majd úgyis jön a következő. Egyszer csak késett a pénz és jött a rossz széria, majd a felkérdezes... Kb ennyi volt a bűne, ezt sokan amúgy csinálták, nem csak függők.
A végén az akkori felesége, aki most norvégiai takarítónő, influenser —az ő hátán—simán kifizetett mindent,nem volt anyagi kár, csak erkölcsi.
Azért kicsit a magyar focis az egész sztori
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
na elhalasztották a barca-osasunátelhunyt a csapatorvos 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Na csak valtanom kellett a Paks meccsre, mindjárt jön a sikerélmény. 😀A Kaszinós elég sok anyázást kapott (több dolog miatt is) az elmúlt években, de azért valahogy csak összerakott Pakson egy csapatot.
rob3r7o
9 hónapja
Slot nyilatkozta, hogy éppen Szoboszlai miatt kap kevés percet, pedig szerinte is megérdemelné, hogy többet legyen pályán.Jót tett Slot félidei lecseszése és a félidei cseréi.Borzasztóan ötlettelen ma is a Liverpool. 🤨Nyertek is 3-1-re. 😀
Mikey
iktriad
BTW Elliott sokkal több lehetőséget érdemelne.
Mikey
9 hónapja
Na csak valtanom kellett a Paks meccsre, mindjárt jön a sikerélmény. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
Brutál hogyan sázll be mindigJót tett Slot félidei lecseszése és a félidei cseréi.Borzasztóan ötlettelen ma is a Liverpool. 🤨Nyertek is 3-1-re. 😀
Mikey
iktriad
Mikey
ha nem is a visszavágón a PSG ellen, de jövő héten megnézném a kezdőben akár Sobo akár Diaz helyén
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Hat ez megint minősíthetetlen teljesítmény volt a Lipcsetol. Értem én, h nem akarnak szezon közben váltani, de mostmár muszáj lesz, mert így nemhogy bl, de el/kl se lesz. Ötlettelen, körülményes játék, Openda meccsek óta egy kalap szar, de nonstop pályán van, Poulsen jatszatasa is rejtély, amikor egy labdát nem tud átvenni, Raum egy idegroncs meccsek óta, és kb Gulácsinak köszönhetik, h legalább 1 pontot elhoztak.
Ez így komolytalan. 9 meccsből 1 győzelem, nonszensz.
„History is a set of lies agreed upon.”
9 hónapja
na a Milán még a végén megnyeri.a 2-0 a legveszélyesebb eredmény, ahogy mondja a Csank törvény.
9 hónapja
Jót tett Slot félidei lecseszése és a félidei cseréi.Borzasztóan ötlettelen ma is a Liverpool. 🤨Nyertek is 3-1-re. 😀
Mikey
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Borzasztóan ötlettelen ma is a Liverpool. 🤨Nyertek is 3-1-re. 😀
Mikey
9 hónapja
Molnár Rajmi kihúzta a dugót Evangelounál és Croizet-nál is 😀 Majdnem bunyó lett, tiszta megyei mennyei 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Na Croizet ki akar megverni vajon? 😀😀😀DDD
9 hónapja
Esiti a nap nyertese.Nekem a bohóc jelző előbb jut eszembe
Kenny
Poloska vagyok.