Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
imádom krézit hallgatni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Nagy Zsolt vak?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Van vagy 10-12 neres határontúli csapatunk amúgy, szívesen gyerekek😃Majd a Kassa meg a Sepsi meg a nem tudom melyik NER pénzből élő "magyar" klub a határon túl.Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
iktriad
11 hónapja
Tökéletes sál, az egyik felén egy csapat, aki ott se volt, a másik felén meg egy kamuneves fantomcsapatMeccs, ami nincs
11 hónapja
Ők amúgy a szint, a Fradi van felette, ami viszi felfelé a Gin fizz ligát.Mocskos felcsút úgy sem hoz soha semmit de ellenben visznek sokatTavaly volt egy kilengésük, de egyébként tényleg csak ártanak a rangsorolásunknak.
ozibozi
Kampman
11 hónapja
koeff szempontjából az érné meg a legjobban.Könnyen benne van h a Fradi most is konferencia liga főtábláján lesz amúgymajd a kinizsi hozza helyettük isIstennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Löfli
csebi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
11 hónapja
Mocskos felcsút úgy sem hoz soha semmit de ellenben visznek sokatTavaly volt egy kilengésük, de egyébként tényleg csak ártanak a rangsorolásunknak.
ozibozi
11 hónapja
Mocskos felcsút úgy sem hoz soha semmit de ellenben visznek sokat
11 hónapja
Könnyen benne van h a Fradi most is konferencia liga főtábláján lesz amúgymajd a kinizsi hozza helyettük isIstennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Legalább lehet mire fogni a kiesést. Félelmetesen gyenge ez a Puskás.Félelmetesen gyenge az egész mennyei.
ervinator
11 hónapja
UEFA számol TrianontMajd a Kassa meg a Sepsi meg a nem tudom melyik NER pénzből élő "magyar" klub a határon túl.Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
iktriad
11 hónapja
koeffet az dobná meg, ha valamelyik csapat még eljutna főtáblára a Fradi mellett, de ennek nem nagyon van realitása.Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
11 hónapja
Majd a Kassa meg a Sepsi meg a nem tudom melyik NER pénzből élő "magyar" klub a határon túl.Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi
11 hónapja
Gyönyörű Aris gól/ok/
11 hónapja
majd a kinizsi hozza helyettük isIstennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
csebi

Don't blink!
11 hónapja
Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?Csak hat koeff pontokat meg majd a Jézuska hozza?
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
összeomlás a 
Don't blink!
11 hónapja
Hornyák is buta volt. Le kellett volna hozni Colley-t.
11 hónapja
Istennek hála kiesik ez a fos Felcsút. Dagadt kint van?
11 hónapja
LOLOLOLOLOLOLOL mi volt ez a bekapott felcsúti gól?
11 hónapja
"Margráf... bocsánat, Markek"

Don't blink!
11 hónapja
És baszki a semmiből egyenlít a koszovói csapat, nem hiszem el
11 hónapja
És ott van!!!! Igen.Igen, ott van Vella betalált, már csak egy gol kell az OThez
rob3r7o
11 hónapja
Tesómnak volt egy kiváló sprinter csoporttársa Egerben a fősulin, 100-on a felmérőn berottyantott a rajtnál, persze a legjobb időt futotta, de valszeg 200-on is az lett volna, mert azzal a lendülettel megállás nélkül ment is be az öltözőbe az incidens miatt🤣tinédzser koromban verhetetlen voltam 200-on a Postás pályán 😀 már akkor is ment a hasam 😀Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
NB2
Sixo
Löfli
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!