Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Hát, akkor jöhet a Paks-MTK döntő.Jó lenne de erre semmi esélyt nem látok 😢
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Én még ilyen visszataszító fejet mint a Márton nagyon rég láttam. A pali egy gyilkos
10 hónapja
Kis Gundi jól zárt. Kapusként gól és gólpassz.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Hát, akkor jöhet a Paks-MTK döntő.
10 hónapja
Tizi!!!
10 hónapja
Lesz-e 4 éven belül 3. Paks-Fradi kupa döntő?2n voltam már kinn, a 3. is tervben van.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Münchenben is ez van.Imádom ezt a paksi gólzenét.Megye 1ből maradt vissza.
Kampman
szaba
„History is a set of lies agreed upon.”
10 hónapja
Úriember volt, az a szerethető nagypapa típus.RIP Garami Józsi bácsi!Nyugodjon békében. Kb. szerintem az egyetlen edző, akit soha nem szidtunk Diósgyőrben. Nagyon sajnálom.
Kenny
Gergőke
10 hónapja
HJK-val mi van? Tudom, csak 3 meccs, de asszem még soha nem kezdtek 3 vereséggel szezont... Tökutolsók jelenleg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-ii/2025/04/pinter-attila-marad-a-vasas-vezetoedzoje-ns-informacio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
A legjobb és legszerethetőbb magyar edző, nyugodjék!
10 hónapja
RIP Garami Józsi bácsi!Nyugodjon békében. Kb. szerintem az egyetlen edző, akit soha nem szidtunk Diósgyőrben. Nagyon sajnálom.
Kenny
10 hónapja
RIP Garami Józsi bácsi!Nyugodjon békében. Vele szerettem meg a PMSC-t. Bronz, ezüst, MK. Szerettem a stílusát és az akkori csapatot. Idegenbeli meccseiken csak néhányszor voltam. Hazaira meg esélytelen volt nógrádiként.
Kenny
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
RIP Garami Józsi bácsi!ó, nyugodjék békében 😕
Kenny

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
RIP Garami Józsi bácsi!RIP
Kenny
Poloska vagyok.
10 hónapja
Bocs igen kicsit eltèvedtem az idő/tèr tengelyben 🤦😛😎Bodo lesz az, Frankfurt már megvoltHát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo
dande2
NB2
10 hónapja
Ricsit a pálya közelében nem akarom látni a Bodö Glimt elleni párharcban, neki semmilyen helyzete ne menjen be. Ez a meccs tökéletes lett volna egy kis morál szerzésre.Hát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo
dande2
10 hónapja
Bodo lesz az, Frankfurt már megvoltHát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo
dande2
10 hónapja
Hát ilyen már tényleg nincsNyugi a Frankfurt ellen kell ezeknek bemennie, a bajnokságban már tök mindegy.
Sixo