Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Nekem 2016-17 táján a kedvenc championöm volt a halember.www.fizz.hu/fizz-ligaÉn ezentúl csak gin fizz ligának fogom hívni, kedvenc alap koktélom után
zacknorb
zacknorb
11 hónapja
www.fizz.hu/fizz-ligaÉn ezentúl csak gin fizz ligának fogom hívni, kedvenc alap koktélom után
zacknorb
Poloska vagyok.
11 hónapja
jó lesz az Bayern-nek is. De úgy érzem idén nyáron kb minden szélsőt bedobtak már náluk a Sané-saga és a Wirtz blama után.ezek mind smafu hírek. Elvileg Antony-t akarja a München 😀1860?
Toto21
Negritis, a vajda
11 hónapja
ezek mind smafu hírek. Elvileg Antony-t akarja a München 😀1860?
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
ezek mind smafu hírek. Elvileg Antony-t akarja a München 😀
11 hónapja
Rayan Aït-Nouri -> Manchester City40m font
Hol fog megállni a city? januárt is nézve lesz 300 millió majd? Esetleg 400?
Keménybe vannak ott is cserélődik a keret.

Liverpool Fc
11 hónapja
Kerkez nem lesz a svédek ellenVarga Barni sem, ő külön edz.
zacknorb
Szerintem ő sem a Poolba, sem a Vasasba nem igazol (most még, basic 2028-as Nagy Miki igazolás lenne, idén ez Fiola Attila)
Poloska vagyok.
11 hónapja
Cinkes ha Chive lesz az Inter edzője. Akkor még BL sem lesz kis túlzással.
11 hónapja
Kerkez nem lesz a svédek ellenMas dolga van. Spoiler: na neki nem a Vasasnal.
zacknorb
11 hónapja
Kerkez nem lesz a svédek ellen
Poloska vagyok.
11 hónapja
Egyre több helyről kapom, hogy megvan a deal, Erős Gábor lesz a Vasas edzője.Mar alairt nehany oraja, valid.
zacknorb
11 hónapja
Egyre több helyről kapom, hogy megvan a deal, Erős Gábor lesz a Vasas edzője.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Közben már Motta az elsőszámú esélyes Bergamoban.Vannak olyan edzők akik a kiscsapatoknál folyamatosan eredményesek, de a nagyoknál megbuknak. Minden országból lehet példákat hozni, nem is keveset
Hat tőle kicsit faznek, azért a Juvenal csúnya buktaba szaladt bele.
rob3r7o
11 hónapja
💵 💵 💰 🔥Nem, Cherki egy fasz, Reijnders jo gyerek. 🤣Reijnders 70M -> CityŐ és Cherki üti egymást?
Faszba épül az a jövő Cityje újra. Sajnos baromi jó igazolás.
alatriste
Negritis, a vajda
Amugy ha a Guardiola-fele Cityt nezem, o az uj Mahrez, kb a klonja. Csak Mahrez okosabb volt es iranyitani is tudott, ha kellett. Cherki igazabol egyenileg jo, jol cselez es gyors. De nem iranyito alkat. De erezheto, hogy Guardiola probal visszanyulni a gyokerekhez, hogy ujra egyenesbe keruljon a City.
Stez
11 hónapja
Nem, Cherki egy fasz, Reijnders jo gyerek. 🤣Reijnders 70M -> CityŐ és Cherki üti egymást?
Faszba épül az a jövő Cityje újra. Sajnos baromi jó igazolás.
alatriste
Negritis, a vajda
Amugy ha a Guardiola-fele Cityt nezem, o az uj Mahrez, kb a klonja. Csak Mahrez okosabb volt es iranyitani is tudott, ha kellett. Cherki igazabol egyenileg jo, jol cselez es gyors. De nem iranyito alkat. De erezheto, hogy Guardiola probal visszanyulni a gyokerekhez, hogy ujra egyenesbe keruljon a City.
11 hónapja
Bevonalazták, érvényes
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
érdekes ítéletek a meccsen 😀
11 hónapja
baszki amire ez a nyomorék telefon betöltötte a chrome-ot, addigra már ugrott is a 4,20-as portugál odds
11 hónapja
hát ezt betette, mint ló a lónak
11 hónapja
ebből látszik, hogy Cé már nem a régi. öt éve még húsz centivel magasabbra ugrott volna, és nem ívesen fejel ebből.
11 hónapja
Két szögletet is elnézett már, hihetetlen. Nekem a videó után senki nem fogja tudni azt mondani, hogy ez nem cheat.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Közben már Motta az elsőszámú esélyes Bergamoban. Hat tőle kicsit faznek, azért a Juvenal csúnya buktaba szaladt bele.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
11 hónapja
elég gyenge bíró lett kijelölve