NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
220
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
100
21
22:25
RedZone week 16
86
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
14
4
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Nyitómeccs előtt fellép a Dream Theater!BREAKING:New Trafford!
Manchester United have announced plans to build the biggest stadium in the UK - an "iconic" new £2bn 100,000-seater ground close to Old Trafford.
zacknorb
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Hat Stylesszal mondjuk kicsit befurodni latszik az MLSZ, bar meg fiatal, van ideje robbantani. Csak mikor jott, nem tudott berobbanni, kozben meg a kozeppalyara Rossi talalt masik harom-negy jo jatekost, aki az o rendszerebe bele is illik, mert Styles nem fit egyaltalan. Iden meg vegre jatszik, csak ugy, hogy beraktak balhatvednek, ahol meg Kerkez es Nagy mellett foleg semmi sansza sincs Rossinal. 😀 O is megszivta meg az MLSZ is, mert jelenleg igy emiatt szerencsetlen hasznalhatatlan a valogatott szamara, kozben meg gondolom a szovetseg is fizetett parszazezer eurot, hogy magyar legyen, tehat nem nezne ki jol, ha mar most, stabilan kijatszana magat a keretbol.Ha annyira kulcsjatekos tud lenni, mint volt Orban, akkor szerintem boven megerte. Ha nem, nyilvan az mar kerdeses, peldaul szerintem Styles sem Csanyi ket szep szemeert lett magyar valogatott, aztan meg csak stabil kerettag sem tud lenni, nem hogy allandoan palyan legyen. Na nala mar inkabb jon a kerdes, megerte-e.hanem a hazaszeretete miatt lett az! magyar sziv orokke dobog.
Stez
csebi
9 hónapja
Ha annyira kulcsjatekos tud lenni, mint volt Orban, akkor szerintem boven megerte. Ha nem, nyilvan az mar kerdeses, peldaul szerintem Styles sem Csanyi ket szep szemeert lett magyar valogatott, aztan meg csak stabil kerettag sem tud lenni, nem hogy allandoan palyan legyen. Na nala mar inkabb jon a kerdes, megerte-e.hanem a hazaszeretete miatt lett az! magyar sziv orokke dobog.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Ahogy irta csebi, az 300K euro, ha szazmilliosban a forintot ertjuk, tehat ha mondjuk ketszazmillioig bezarodo az osszeg, akkor 300K es 535K euro kozotti penzrol beszelunk. Forintban huledezunk talan, de azert az igaz, hogy ez nemzetkozi szinten pitianer osszeg, vegyunk figyelembe akarcsak egy atigazolast. A DVSC Szuhodovszkiert 900K koruli osszeget fizetett peldaul, es az nem egy Fradi, Hajnal milliokkal dobalozik evente ot-hat-het-nyolc, vagy meg tobb alkalommal.Én úgy tudom Pali életjáradékot kap, mint az Olimpikonok vagy ahhoz hasonlót, a “magyar futballért végzett kiemelkedő munkájáért”.@StezNem tudom, nem kerdeztem ra. De leirhatod privatban, mit hallottal, mostmar kivancsi lettem. 😀
Írd már meg privátban, hogy a legkissebb Dárdai mi pénzt kapott a válogatottságért, mert olyan összeget hallottam, hogy ha igaz, f............... (cenzúra, ne bánts Vitya) az MLSZ székházat 😀 😀 😀
JC6 (Mr. Miele)
Abban biztos voltam, hogy neki eleg sokat fizetnek, meg mellette szerintem azert a fater is kapott gondolom egy elete vegeig szolo megallapodast az MLSZ-tol, evek ota ott van ugye tanacsadokent.
Stez
Juniorról meg azt hallottam, hogy százmilliós tétel, de konkrét összeget nem mondtak.
JC6 (Mr. Miele)
Meg ugye Dardai szerintem alapbol keres 30-40-50 ezer eurot a Wolfsburgban havonta, ha ezt felszorozzuk, akkor az korulbelul egyeves berere jon ki a klubjaban. Igy nezve annyira nem brutalis. Nyilvan egy atlagembernek elkepzelhetetlen penzek ezek a futball dolgok, azt ertem es el is fogadom, megertem, mert tenyleg nem normalis osszegek.
Ha annyira kulcsjatekos tud lenni, mint volt Orban, akkor szerintem boven megerte. Ha nem, nyilvan az mar kerdeses, peldaul szerintem Styles sem Csanyi ket szep szemeert lett magyar valogatott, aztan meg csak stabil kerettag sem tud lenni, nem hogy allandoan palyan legyen. Na nala mar inkabb jon a kerdes, megerte-e.
9 hónapja
BREAKING:Ahhoz képest, hogy ma panaszkodott Ratcliffe, hogy semmi pénze nincs a klubnak ha ő nincs.
Manchester United have announced plans to build the biggest stadium in the UK - an "iconic" new £2bn 100,000-seater ground close to Old Trafford.
zacknorb
9 hónapja
BREAKING:New Trafford!
zacknorb
9 hónapja
BREAKING:mikor láttam hogy MU meg Breaking
zacknorb
aszittem Pogbát jelentik be 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
BREAKING:Manchester United have announced plans to build the biggest stadium in the UK - an "iconic" new £2bn 100,000-seater ground close to Old Trafford.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ki mondta, hogy forint? 😀az 250ezer EUR. inkabb o a magyar focinak mint Joseph ennel vszeg tobbert a fradiba. ugyis egy budzsebol megy.Én úgy tudom Pali életjáradékot kap, mint az Olimpikonok vagy ahhoz hasonlót, a “magyar futballért végzett kiemelkedő munkájáért”.@StezNem tudom, nem kerdeztem ra. De leirhatod privatban, mit hallottal, mostmar kivancsi lettem. 😀
Írd már meg privátban, hogy a legkissebb Dárdai mi pénzt kapott a válogatottságért, mert olyan összeget hallottam, hogy ha igaz, f............... (cenzúra, ne bánts Vitya) az MLSZ székházat 😀 😀 😀
JC6 (Mr. Miele)
Abban biztos voltam, hogy neki eleg sokat fizetnek, meg mellette szerintem azert a fater is kapott gondolom egy elete vegeig szolo megallapodast az MLSZ-tol, evek ota ott van ugye tanacsadokent.
Stez
Juniorról meg azt hallottam, hogy százmilliós tétel, de konkrét összeget nem mondtak.
JC6 (Mr. Miele)
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
az 250ezer EUR. inkabb o a magyar focinak mint Joseph ennel vszeg tobbert a fradiba. ugyis egy budzsebol megy.Én úgy tudom Pali életjáradékot kap, mint az Olimpikonok vagy ahhoz hasonlót, a “magyar futballért végzett kiemelkedő munkájáért”.@StezNem tudom, nem kerdeztem ra. De leirhatod privatban, mit hallottal, mostmar kivancsi lettem. 😀
JC6 (Mr. Miele)
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Én úgy tudom Pali életjáradékot kap, mint az Olimpikonok vagy ahhoz hasonlót, a “magyar futballért végzett kiemelkedő munkájáért”.@StezNem tudom, nem kerdeztem ra. De leirhatod privatban, mit hallottal, mostmar kivancsi lettem. 😀
JC6 (Mr. Miele)
Stez
9 hónapja
Na ja, ne priviben, mert engem is érdekelne mennyiért lehet válogatott játékosokat venni.@Stezmiert priviben?
JC6 (Mr. Miele)
gyokerest nem lehetett volna megvenni?😁
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Pali meg a hatarozatlan szerzodesei ...@StezNem tudom, nem kerdeztem ra. De leirhatod privatban, mit hallottal, mostmar kivancsi lettem. 😀
JC6 (Mr. Miele)
Stez
9 hónapja
@StezNem tudom, nem kerdeztem ra. De leirhatod privatban, mit hallottal, mostmar kivancsi lettem. 😀
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
róla lecsúsztunk anno@Stezmiert priviben?
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
@Stezmiert priviben?
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
@StezÍrd már meg privátban, hogy a legkissebb Dárdai mi pénzt kapott a válogatottságért, mert olyan összeget hallottam, hogy ha igaz, f............... (cenzúra, ne bánts Vitya) az MLSZ székházat 😀 😀 😀
9 hónapja
Misleny ezt is leadta, jól van. Mission accomplished
9 hónapja
Radó sem volt, győzelem, mi kell még
Poloska vagyok.
9 hónapja
Gólarányra is figyelni kell
9 hónapja
Arra készültem, beírom, ha döntetlen marad, hogy kivételesen most egy rossz szavam sincs a csapatra.Azért jobb ez így...😊
9 hónapja
Unalmas lett vége. Sima ügy.
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
az megvan.Nem top 5 ez, inkább mintha időrendben lennének felsorolva?chilavert inkabb arrol volt hires h golokat vert.Valderrama helyett nem Chilavertet akartad írni?Lev Yashin, 1950 - 1970Azèrt egy Angelo Peruzzit lehagyni vagy egy Ravellit, Canizarest, Valderramat esetleg Goicoecheat 🤔 pláne ha már a potyakirály Seamen vagy Zubizarreta ott van.....
Gordon Banks, 1958 - 1977
Sepp Maier, 1962 - 1980
Dino Zoff, 1961 - 1983
Peter Shilton, 1966 - 1997
Peter Schmeichel, 1981 - 2003
David Seaman, 1982 - 2004
Oliver Kahn, 1987 - 2008
Edwin van der Sar, 1990 - 2016
Petr Cech, 1999 - 2019
Iker Casillas, 1998 - 2020
Gianluigi Buffon, 1995 - 2023
Other Great Goalkeepers:
Pat Jennings, 1963 - 1986
Andoni Zubizarreta, 1980 - 1998
Neville Southall, 1973 - 2002
Dida, 1992 - 2015
Manuel Neuer, 2004 - Present
Hugo Lloris, 2005 - Present
Thibaut Courtois, 2009 - Present
Alisson Becker, 2013 - Present
ozibozi
dande2
Preud'homme eléggé alulértékelt ezek szerint, nálam ott van a helye a legjobb kapusok között
deyell
Oblakot kihagyni vetek.
top5 az tutti.
YoungZeeZee
ozibozi
de oblak jelenkor top5 , loris mar pl nem is jatszik nagyon?!
becker,kurtos, nojer ok.
oblak radar alatt nagyon.