Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Igen, csak köze nem volt a meccsnek az X-hez. Nem értem, mit láttak a Várdában, hogy esélyes volt a fogadóirodáknál.Az X 4 körül.Horváth Kevin 1 meccs 3 assziszt, összesen ez volt a 4.Paks 2.9 szorzó volt, csak mondom. 😂
2005ös fiatalszabályos ember.
zacknorb
szaba
zacknorb
10 hónapja
Persze... ha besül egy fiatal túlértékelt fostartály, akkor 7 évig fizethetik neki a magas fizut... eladják... max kölcsönbe dobálják állandóan, mint a Juve Arthurt.Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Miért? Egy fiatal jó és fiatal játékos, az, hogy meddig tart a szerződése nem sokat számít, ha el akarják majd adni, eladják
Contract until June 2032 for the defender.
2032... Chelsea-nél még mindig idióták dolgoznak, nincsenek jobb szavaim.
Beki
nk12
10 hónapja
Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Miért? Egy fiatal jó és fiatal játékos, az, hogy meddig tart a szerződése nem sokat számít, ha el akarják majd adni, eladják
Contract until June 2032 for the defender.
Beki
10 hónapja
Az X 4 körül.Horváth Kevin 1 meccs 3 assziszt, összesen ez volt a 4.Paks 2.9 szorzó volt, csak mondom. 😂
zacknorb
szaba
10 hónapja
Horváth Kevin 1 meccs 3 assziszt, összesen ez volt a 4.Paks 2.9 szorzó volt, csak mondom. 😂
zacknorb
10 hónapja
Horváth Kevin 1 meccs 3 assziszt, összesen ez volt a 4.2005ös fiatalszabályos ember.
10 hónapja
Köcsög Felcsút, 1 gól kellett volna nem 2.Most megint lehet várni könnyű síppal befújt Szpari tizit.
10 hónapja
Official, confirmed. Jorrel Hato joins Chelsea on €43m deal from Ajax.Contract until June 2032 for the defender.
10 hónapja
Dala Martin nem fog több meccsen nagyon védeni. Elég gyenge
10 hónapja
Én még a harmadik paksi gólra utaltam, viszont ezzel a negyedikkel nem gyengítette a gyanúmat.Kisvárdai kapus tipszmikszprózott? 😂csak belenézett a labdába.
szaba
deyell
10 hónapja
Kisvárdai kapus tipszmikszprózott? 😂csak belenézett a labdába.
szaba
built for this shit
10 hónapja
Ez csak annyit mutat, hogy a rendszerváltáskor még nem léteztek.Az úgy látom feltétel volt, hogy hülye neve legyen a csajoknak.Rubint Rella, Maros Mirtill, Antal SzimonettaMár csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).Novothny Soma exfelesége
iktriad
zacknorb
Willie Parker
Mikey
De aztán elindult az ősmagyar trend, meg a sorozatkarakter trend, aztán meg a "válasszunk egzotikus nevet a gyereknek, mert ő különleges"-trend.
10 hónapja
Kisvárdai kapus tipszmikszprózott? 😂
10 hónapja
Az úgy látom feltétel volt, hogy hülye neve legyen a csajoknak.Rubint Rella, Maros Mirtill, Antal SzimonettaMár csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).Novothny Soma exfelesége
iktriad
zacknorb
Willie Parker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Így max belőled lesz elegük, nem belőlük 😀El is kezdtem a Fidesz felé húzni, mióta JC6 irritál.
zacknorb
10 hónapja
Így max belőled lesz elegük, nem belőlük 😀Félreértesz, mindenhova és mindenkinek azt írom privatban is, csak hogy mindenkinek elege legyen belőlük 😃Náluk tényleg igaz, hogy a szar szart vonz 😃 együtt nyaralnak, F@szpanosék járnak Pool meccsekre a boxba, cumizzák is egymást, ahol csak lehet. Ha kettejük ossz IQ-ja eléri a 80-at, már sokat mondok. De sebaj, a Carpatian Brigade mindent megbocsájt! CsakafideszEbből most csak te csinálsz politikát, senki más.
JC6 (Mr. Miele)
Kampman
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Félreértesz, mindenhova és mindenkinek azt írom privatban is, csak hogy mindenkinek elege legyen belőlük 😃Ebből most csak te csinálsz politikát, senki más.Náluk tényleg igaz, hogy a szar szart vonz 😃 együtt nyaralnak, F@szpanosék járnak Pool meccsekre a boxba, cumizzák is egymást, ahol csak lehet. Ha kettejük ossz IQ-ja eléri a 80-at, már sokat mondok. De sebaj, a Carpatian Brigade mindent megbocsájt! CsakafideszStez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Nem mindenhonnan, ha kis útbaigazítással most is meg lehet találni a sztorit. Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).
NB2
iktriad
JC6 (Mr. Miele)
Kampman
10 hónapja
Dibusz óta nem alap 😂Jah persze, nagyon jol vedett. Csak ezt nem tettem hozza, mert alapnak gondoltam.Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
szaba
Stez
10 hónapja
Rubint Rella, Maros Mirtill, Antal SzimonettaMár csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).Novothny Soma exfelesége
iktriad
zacknorb
10 hónapja
Jah persze, nagyon jol vedett. Csak ezt nem tettem hozza, mert alapnak gondoltam.Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
szaba
10 hónapja
A Honvédban is, amíg be nem durczizott.Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
szaba
10 hónapja
Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Ideje neked is egy névkiegészítést tenni: "Stez az insider". Amúgy köszi ezekért a Schefter/Rapapa féle infókért!
Stez
10 hónapja
Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.Meg Pakson azért általában jól is védett.
Stez
10 hónapja
Szappanos nem a narik miatt valogatott, hanem azert, mert vilagi spanja Dominiknak es jot tesz az oltozonek, emellett amugy amilyen butusnak tunik, a jatekintelligenciaja annyira magas, rengeteg taktikai meglatasa meg gondolata van, ami segit a scoutoknak, Rossi kedveli nagyon emiatt es nem fogja kihagyni, ha csak harmadik szamunak is, de meghivja. Rola ezt kell tudni nagyjabol.
10 hónapja
Ebből most csak te csinálsz politikát, senki más.Náluk tényleg igaz, hogy a szar szart vonz 😃 együtt nyaralnak, F@szpanosék járnak Pool meccsekre a boxba, cumizzák is egymást, ahol csak lehet. Ha kettejük ossz IQ-ja eléri a 80-at, már sokat mondok. De sebaj, a Carpatian Brigade mindent megbocsájt! CsakafideszStez írt róla. B-felvidéken bulizott Szobo meg Szappanos, miközben Jotának volt a temetése, és az asszony már nagyon az utolsó napokat töltötte a gyerekkel. Csajokat varrtak le és elég bunkón viselkedtek, a tulajnak kellett kidobni őket és ezt ki is posztolta. De aztán beindult a gépezet és mindenhonnan szedték le a sztorit.Nem mindenhonnan, ha kis útbaigazítással most is meg lehet találni a sztorit. Már csak arra vagyok valamennyire kiváncsi kik voltak a szintén közismert aranyásó lányok. Gondolom már nem Dr. Zimány és társai mert ő már elég idős Domihoz (bár Szappanoshoz mondjuk nem, ki gondolta volna, hogy ekkora spanok SZD-vel).
NB2
iktriad
JC6 (Mr. Miele)