Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.
Sixo
Ez olyan fapados svéd csapat
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.
Nyilván nem fognak a legjobbak eljönni.
Kampman
Nálunk meg majdnem a krém játszik....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 156
Sixo
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.
Nyilván nem fognak a legjobbak eljönni.

11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sixo

Draft

11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
agyhalott meg ott
huhog bazdmeg mikor Nego ul a padon.

11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 466 — LIGHTS OUT!
Bolla de jól tolta.

11 hónapja
Nah Elanga MU-s korszakát idézte.

11 hónapja

11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 680 — Cowboys fan
Istenem b+, Bolla melyik kaput védi? A svédet?
11 hónapja
Fú ezt megúsztuk....

Draft

11 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 326
5 topligas jatekosunk van a kezdoben. 6 lehetne ha Kerkez kezd. Azert ez nem szar.
Kenny
vagy Nikitscher
11 hónapja
Eddig miről maradtam le?

Draft

11 hónapja
5 topligas jatekosunk van a kezdoben. 6 lehetne ha Kerkez kezd. Azert ez nem szar.

11 hónapja
Chivu meg közben aláírt a zInterhez. Ebből lehet nagy bukta lesz.
Sixo
Vagy porszívás?

Draft

11 hónapja
Na most mar tuti megverik a hulyegyereket, hogy kirugtak Diosgyorbol😃

11 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Nah annyira szó volt róla, hogy Osimhen melyik nagy klubhoz kerül és mennyire sokat fognak érte fizetni. Most éppen a Galata és az Al Kebab között vacilál.
Sixo
A Galata évi bruttó 26M ajánl neki. 😀 Van pénz a törököknél
11 hónapja
Chivu meg közben aláírt a zInterhez. Ebből lehet nagy bukta lesz.

11 hónapja
Nah annyira szó volt róla, hogy Osimhen melyik nagy klubhoz kerül és mennyire sokat fognak érte fizetni. Most éppen a Galata és az Al Kebab között vacilál.

11 hónapja
YoungZeeZee 9 625
Pecis Armin pool
LOPTAM,->
a liverpool komolyan veszi az uj MLSZ 5 magyar szabalyt 😀
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 950 — Kinek mit intézett a kormánya
Na én már elfoglaltam helyem, amikor nem az ultrák felé támadunk, fix nem lesz gól.

Poloska vagyok.
11 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Hogy a fontos dolgokról is essen szó, kellett nekem fikázni az Union jatekosmozgasat.

Burke és Ilic után érkezett Ilyas Ansah, a 20 éves támadó, aki tavaly a Paderborn-ban 33 meccsen 6 gólt es 4 assistot jegyzett. Mindezt úgy, h Ilic, Burke és Ansah összesen került 8 millióba, Hollerbach meg 13-ért ment a Mainzba.

Nem rossz, nem rossz. A multheti kiborulasom után egyre jobban tetszik ez a nyár eddig. 😀

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
11 hónapja
A Fradinal tenyleg nagyon budoset szagolhattak Hajnalek, a Paksot evek ota probaljak gyengiteni, de altalaban a nagyfonok jatekosaihoz nem nyultak. Levi meg egy Konferencia-ligaban is keves lenne szvsz, nem is ertem.

Mar a tavalyi Hajnal-igazolasok us nevetsegesek voltak szvsz, de amit iden lemuvel, az mar egy uj szint. Nem csupan a tulertekelt magyarok jonnek az MLSZ-szabaly miatt, de az NB I-bol sem kiemelkedo kulfoldiek is. Igen, Levi nem volt rossz, de europai kupakhoz mar boven gyenge, mennyeiben, elnezest, rizz ligaban meg nem ot kell jatszatni, hanem a magyarokat.

Ez semmi tobb, mint egy teljesen troger huzas, Otvos is az volt egyebkent, de nala lehetett mutogatni magyar szabalyra.
Stez
Es fognak meg jonni magyarok, azokra mit fogsz mondani😃

11 hónapja
ozibozi New York Giants 21 495
Tottenhamnél üresedès lett, lehet Pochettino már megérett a feladatra
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 680 — Cowboys fan
Carlo első meccse a selecaoval nem sikerült a legjobbra. 3 lövésük egész meccsen Equador ellen. Mondjuk azért ott erős védelem van, Estupinan, Hincapie, Pacho előttük Moises Caicedo. Közben a brazil védelem: Alex Sandro, Ribeiro, Marquinhos, Vanderson, előttük Casemiro.
Sixo
Azért nem kell túlizgulniuk. Dél-Amerikában 10 csapat van egy csoportban, az első 6 automatikusan kijut a VB-re, és még a 7. is osztályozhat érte.
Izgi...
Őszentsége Sobri Jóska
Ez jogos, de Brazíliában nem az lett beharangozva, hogy ha majd kinevezik Anchelottit akkor kint leszünk a VB-n, hanem akkor végre megnyerjük 24 év után.
Sixo
nem is két hét munka után lesz látható eredmény, ha lesz
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 357 — Whoops, looks like something went wrong.
A Fradinal tenyleg nagyon budoset szagolhattak Hajnalek, a Paksot evek ota probaljak gyengiteni, de altalaban a nagyfonok jatekosaihoz nem nyultak. Levi meg egy Konferencia-ligaban is keves lenne szvsz, nem is ertem.

Mar a tavalyi Hajnal-igazolasok us nevetsegesek voltak szvsz, de amit iden lemuvel, az mar egy uj szint. Nem csupan a tulertekelt magyarok jonnek az MLSZ-szabaly miatt, de az NB I-bol sem kiemelkedo kulfoldiek is. Igen, Levi nem volt rossz, de europai kupakhoz mar boven gyenge, mennyeiben, elnezest, rizz ligaban meg nem ot kell jatszatni, hanem a magyarokat.

Ez semmi tobb, mint egy teljesen troger huzas, Otvos is az volt egyebkent, de nala lehetett mutogatni magyar szabalyra.

11 hónapja
Este megneznek egy Dibusz Bolla Vili Balogh Dardai Nego Toth Schafer Dardai Szobo Sallai kezdot.