Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Nálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nyilván nem fognak a legjobbak eljönni.
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nyilván nem fognak a legjobbak eljönni.
11 hónapja
Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Draft

11 hónapja
Istenem b+, Bolla melyik kaput védi? A svédet?
11 hónapja
Fú ezt megúsztuk....
Draft

11 hónapja
5 topligas jatekosunk van a kezdoben. 6 lehetne ha Kerkez kezd. Azert ez nem szar.vagy Nikitscher
Kenny
11 hónapja
Eddig miről maradtam le?
Draft

11 hónapja
5 topligas jatekosunk van a kezdoben. 6 lehetne ha Kerkez kezd. Azert ez nem szar.
11 hónapja
Chivu meg közben aláírt a zInterhez. Ebből lehet nagy bukta lesz.Vagy porszívás?
Sixo
Draft

11 hónapja
Na most mar tuti megverik a hulyegyereket, hogy kirugtak Diosgyorbol😃
11 hónapja
Nah annyira szó volt róla, hogy Osimhen melyik nagy klubhoz kerül és mennyire sokat fognak érte fizetni. Most éppen a Galata és az Al Kebab között vacilál.A Galata évi bruttó 26M ajánl neki. 😀 Van pénz a törököknél
Sixo
11 hónapja
Chivu meg közben aláírt a zInterhez. Ebből lehet nagy bukta lesz.
11 hónapja
Nah annyira szó volt róla, hogy Osimhen melyik nagy klubhoz kerül és mennyire sokat fognak érte fizetni. Most éppen a Galata és az Al Kebab között vacilál.
11 hónapja
YoungZeeZee
9 625
Pecis Armin poolLOPTAM,->
a liverpool komolyan veszi az uj MLSZ 5 magyar szabalyt 😀
11 hónapja
Na én már elfoglaltam helyem, amikor nem az ultrák felé támadunk, fix nem lesz gól.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Hogy a fontos dolgokról is essen szó, kellett nekem fikázni az Union jatekosmozgasat. Burke és Ilic után érkezett Ilyas Ansah, a 20 éves támadó, aki tavaly a Paderborn-ban 33 meccsen 6 gólt es 4 assistot jegyzett. Mindezt úgy, h Ilic, Burke és Ansah összesen került 8 millióba, Hollerbach meg 13-ért ment a Mainzba.
Nem rossz, nem rossz. A multheti kiborulasom után egyre jobban tetszik ez a nyár eddig. 😀
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
11 hónapja
A Fradinal tenyleg nagyon budoset szagolhattak Hajnalek, a Paksot evek ota probaljak gyengiteni, de altalaban a nagyfonok jatekosaihoz nem nyultak. Levi meg egy Konferencia-ligaban is keves lenne szvsz, nem is ertem.Es fognak meg jonni magyarok, azokra mit fogsz mondani😃
Mar a tavalyi Hajnal-igazolasok us nevetsegesek voltak szvsz, de amit iden lemuvel, az mar egy uj szint. Nem csupan a tulertekelt magyarok jonnek az MLSZ-szabaly miatt, de az NB I-bol sem kiemelkedo kulfoldiek is. Igen, Levi nem volt rossz, de europai kupakhoz mar boven gyenge, mennyeiben, elnezest, rizz ligaban meg nem ot kell jatszatni, hanem a magyarokat.
Ez semmi tobb, mint egy teljesen troger huzas, Otvos is az volt egyebkent, de nala lehetett mutogatni magyar szabalyra.
Stez
11 hónapja
Tottenhamnél üresedès lett, lehet Pochettino már megérett a feladatra
11 hónapja
nem is két hét munka után lesz látható eredmény, ha leszEz jogos, de Brazíliában nem az lett beharangozva, hogy ha majd kinevezik Anchelottit akkor kint leszünk a VB-n, hanem akkor végre megnyerjük 24 év után.Carlo első meccse a selecaoval nem sikerült a legjobbra. 3 lövésük egész meccsen Equador ellen. Mondjuk azért ott erős védelem van, Estupinan, Hincapie, Pacho előttük Moises Caicedo. Közben a brazil védelem: Alex Sandro, Ribeiro, Marquinhos, Vanderson, előttük Casemiro.Azért nem kell túlizgulniuk. Dél-Amerikában 10 csapat van egy csoportban, az első 6 automatikusan kijut a VB-re, és még a 7. is osztályozhat érte.
Sixo
Izgi...
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
11 hónapja
A Fradinal tenyleg nagyon budoset szagolhattak Hajnalek, a Paksot evek ota probaljak gyengiteni, de altalaban a nagyfonok jatekosaihoz nem nyultak. Levi meg egy Konferencia-ligaban is keves lenne szvsz, nem is ertem.Mar a tavalyi Hajnal-igazolasok us nevetsegesek voltak szvsz, de amit iden lemuvel, az mar egy uj szint. Nem csupan a tulertekelt magyarok jonnek az MLSZ-szabaly miatt, de az NB I-bol sem kiemelkedo kulfoldiek is. Igen, Levi nem volt rossz, de europai kupakhoz mar boven gyenge, mennyeiben, elnezest, rizz ligaban meg nem ot kell jatszatni, hanem a magyarokat.
Ez semmi tobb, mint egy teljesen troger huzas, Otvos is az volt egyebkent, de nala lehetett mutogatni magyar szabalyra.
11 hónapja
Este megneznek egy Dibusz Bolla Vili Balogh Dardai Nego Toth Schafer Dardai Szobo Sallai kezdot.