NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
39
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Meg is fogják mindjárt a sajtálon kérdezni tőle pár perc múlvaÍgy jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?A kérdés jogos.
davemayer
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Trent, Macca, Szobo, még Diaz is jobban lő.. áh..
9 hónapja
Rühellem a tiziket amúgy, nem értem miért nem lehet addig játszani amíg el nem dől. Legalább egy döntőben elhagynám, ott aztán tényleg nincs amire spórolni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?A kérdés jogos.
davemayer
9 hónapja
200 iq 😊Hogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......Én se, mondjuk nem is lőttem.
JC6 (Mr. Miele)
Sebii
9 hónapja
Így jár aki lehozza Szobot úgy hogy jó eséllyel 11esek jönnek. Miért hozta le?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
vitinha is szarul helyeztejaj már, tudod hogy értem... a 10 éves lányom jobban helyezi mint Jones... LOLHogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......De gondolom te is BL kiesési szakaszban lőtted 😊
JC6 (Mr. Miele)
ervinator
JC6 (Mr. Miele)
mégis bement
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
jaj már, tudod hogy értem... a 10 éves lányom jobban helyezi mint Jones... LOLHogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......De gondolom te is BL kiesési szakaszban lőtted 😊
JC6 (Mr. Miele)
ervinator
9 hónapja
Hogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......Én sem, mivel ideggyenge vagyok hozzá sohasem vállaltam😀
JC6 (Mr. Miele)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Hogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......Én se, mondjuk nem is lőttem.
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Mondjuk a bajnoksag meg a ligakupa meglesz, de azert szerintem ez igy blama Slotnak osszessegeben, annyira eros a csapat, hogy wtf, hogy egy PSG igy lejatszotta, es akkor estek ossze, amikor nagyon kellett volna a stabilitas.
9 hónapja
ő vb döntőbenHogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......De gondolom te is BL kiesési szakaszban lőtted 😊
JC6 (Mr. Miele)
ervinator
9 hónapja
De kurva okos dontes ket ilyen ideg gyengevel rugatni.cujo eddig 1 büntetőt lőtt elvileg
JéBé
azt beverte
de az is még fiatal ligában
www.transfermarkt.com/curtis-jones/elfmetertore/spieler/433188
9 hónapja
Sima három trófea a Liverpoolnak, nesze.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Varható volt, a brazil kapusok Diego Alvest leszámítva szarok tiziknél, nagy volt rá az esély hogy egyet sem fog Alisson.
9 hónapja
Hogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......De gondolom te is BL kiesési szakaszban lőtted 😊
JC6 (Mr. Miele)
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
Azért egyszer majd hetente eurószázezreket/milliókat kereső játékosokat megtaníthatná valaki nem középre gurítani a 11-eseket.
9 hónapja
De kurva okos dontes ket ilyen ideg gyengevel rugatni.
9 hónapja
Hogy a rákba lehet így tiziket lőni.................... soha nem hagytam ki egyet sem, 25 év alatt......
9 hónapja
Vitinha szarabb büntit rúgott mint Nunez, de sajna ez ennyirip
9 hónapja
Meg a másodikElső csere meg is voltMeg a cserékNyer a Pool. a PSGnel nincs meg a tapasztalatCsak egy melák kapus
Stez
slowmotion
ozibozi
ozibozi