Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Pont valamelyik podcastben volt hogy Gulának milyen nagy hibái voltak, de Dibusnak egy sem 😀 Felkerült szépen a listára.
11 hónapja
Török meccs után legalább ez is szépen hoz a kasszára. 😀
11 hónapja
DIBUUUUSSSSSSZZZZZZ
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Itthon a Pakson kivul egyetlen csapat sem tud felepiteni csatart.itt jön ki, hogy nem vagyunk képesek pl egy Gruber Zsombort felépíteni. MLSZ helyében beszélnék a csapatokkal, hogy tehetséges magyar csatároknak játszania kellene.Naluk a vilag egyik legjobb, meg egy masik top csatar nincs, nalunk meg a siralmas formaban levo Varga, aki jo ideje teljesen hasznalhatatlan a valogatottban. Itt inkabb az a bibi, hogy egy NB I-es palin kivul egy epkezlab depth sincs erre a posztra, sem itthonrol, sem kulfoldrol.csatár nélkül nehézDikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC MilanAkkor meginkabb kellemetlen, hogy a szinte sved 3 vezet a majdhogynem legerosebb magyar keret ellen.
Sixo
Stez
Toto21
Stez
Toto21
11 hónapja
Evek ota keresik a honosithato csatart, de meg nem talaltak meg😃Naluk a vilag egyik legjobb, meg egy masik top csatar nincs, nalunk meg a siralmas formaban levo Varga, aki jo ideje teljesen hasznalhatatlan a valogatottban. Itt inkabb az a bibi, hogy egy NB I-es palin kivul egy epkezlab depth sincs erre a posztra, sem itthonrol, sem kulfoldrol.csatár nélkül nehézDikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC MilanAkkor meginkabb kellemetlen, hogy a szinte sved 3 vezet a majdhogynem legerosebb magyar keret ellen.
Sixo
Stez
Toto21
Stez
11 hónapja
Ma itt nem rúgunk gólt...Illuminátus
Matthew99
Draft

11 hónapja
Ma itt nem rúgunk gólt...szerintem egy jó ideig nem lesz semmi. Max rögzített helyzetből
Matthew99
11 hónapja
itt jön ki, hogy nem vagyunk képesek pl egy Gruber Zsombort felépíteni. MLSZ helyében beszélnék a csapatokkal, hogy tehetséges magyar csatároknak játszania kellene.Naluk a vilag egyik legjobb, meg egy masik top csatar nincs, nalunk meg a siralmas formaban levo Varga, aki jo ideje teljesen hasznalhatatlan a valogatottban. Itt inkabb az a bibi, hogy egy NB I-es palin kivul egy epkezlab depth sincs erre a posztra, sem itthonrol, sem kulfoldrol.csatár nélkül nehézDikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC MilanAkkor meginkabb kellemetlen, hogy a szinte sved 3 vezet a majdhogynem legerosebb magyar keret ellen.
Sixo
Stez
Toto21
Stez
11 hónapja
Ma itt nem rúgunk gólt...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 hónapja
Sallai....
Draft

11 hónapja
Naluk a vilag egyik legjobb, meg egy masik top csatar nincs, nalunk meg a siralmas formaban levo Varga, aki jo ideje teljesen hasznalhatatlan a valogatottban. Itt inkabb az a bibi, hogy egy NB I-es palin kivul egy epkezlab depth sincs erre a posztra, sem itthonrol, sem kulfoldrol.csatár nélkül nehézDikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC MilanAkkor meginkabb kellemetlen, hogy a szinte sved 3 vezet a majdhogynem legerosebb magyar keret ellen.
Sixo
Stez
Toto21
11 hónapja
Böde egyébként nem ért volna rá? Magyar gólkirályként nincs helye a csapatban? 😛Nem Rossi líbling
Toto21
Draft

11 hónapja
Böde egyébként nem ért volna rá? Magyar gólkirályként nincs helye a csapatban? 😛
11 hónapja
Gombfoci szövkap még lehetSKACOK.Mar irtam, hogy vissza fog vonulni.
PINYO szabad ujra!
YoungZeeZee
Stez
Draft

11 hónapja
csatár nélkül nehézDikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC MilanAkkor meginkabb kellemetlen, hogy a szinte sved 3 vezet a majdhogynem legerosebb magyar keret ellen.
Sixo
Stez
11 hónapja
Dikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC MilanAkkor meginkabb kellemetlen, hogy a szinte sved 3 vezet a majdhogynem legerosebb magyar keret ellen.
Sixo
11 hónapja
Dikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC Milan
11 hónapja
SKACOK.Mar irtam, hogy vissza fog vonulni.
PINYO szabad ujra!
YoungZeeZee
11 hónapja
Elvisz masfel hetet a pihenesbol egy 40-50-60 meccses szezon utan, ilyenkor meg a serulesveszely is nagyobb, de az az abszolut csucs, hogy a topligasok emiatt a vicc miatt meg csak ra sem tudtak pihenni a kovetkezo szezonra.A vilag legertelmetlenebb felkeszulesi meccsei ezek a juniusi bohockodasok, ha nincs Eb- vagy vb-ev.Kb semmire nem való
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító