Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
A szedett-vedett társaság ami a legtalálóbb erre a csapatra, de aki leszervezte ezt a meccset egy full fárasztó szezon után pihenés helyett, annak is jár a pacsi.
11 hónapja
Rossi fia szarul videozott, azert kaptunk ki.Rookie mistake, kövi meccsre jobb lesz😅.
Stez
Poloska vagyok.
11 hónapja
Rossi fia szarul videozott, azert kaptunk ki.
11 hónapja
"Közel 7 milliárd ember él a földön" Régi szép idők.Legalább 8 helyzetünk volt, de nem volt szerencsénk. Pedig éreztem a fiúkon az edzéseken hogy ez meglesz. De Fortuna egyszer ad, máskor elvesz. Pedig megvoltak a ziccereink, de hát a szerencse. Hátul pedig elég volt két hiba és ennyi. Pedig jobbak voltunk. Csak nem volt szerencsénk. Meg amúgy az ellendrukkerek miatt van az egész vereség meg a kommentelők miatt, mert a negatív hullámok kihatottak a csapatra.
Ja és van egy komoly ajánlatom, így jövő héten meghosszabbítjuk a szerződésem 2040-ig.
Grazie. Prego.
JC6 (Mr. Miele)
petey
11 hónapja
Legalább 8 helyzetünk volt, de nem volt szerencsénk. Pedig éreztem a fiúkon az edzéseken hogy ez meglesz. De Fortuna egyszer ad, máskor elvesz. Pedig megvoltak a ziccereink, de hát a szerencse. Hátul pedig elég volt két hiba és ennyi. Pedig jobbak voltunk. Csak nem volt szerencsénk. Meg amúgy az ellendrukkerek miatt van az egész vereség meg a kommentelők miatt, mert a negatív hullámok kihatottak a csapatra.
Ja és van egy komoly ajánlatom, így jövő héten meghosszabbítjuk a szerződésem 2040-ig.
Grazie. Prego.
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Szépen lassan helyünkre kerülünk?Utóbbi 1 évben gyengébbeket megverjük, jobbaktól kikapunk (jó, itthon eddig ellenünk is szokott X vagy W lenni)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ezek alapján sima vb pótselejtező.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Legalább 8 helyzetünk volt, de nem volt szerencsénk. Pedig éreztem a fiúkon az edzéseken hogy ez meglesz. De Fortuna egyszer ad, máskor elvesz. Pedig megvoltak a ziccereink, de hát a szerencse. Hátul pedig elég volt két hiba és ennyi. Pedig jobbak voltunk. Csak nem volt szerencsénk. Meg amúgy az ellendrukkerek miatt van az egész vereség meg a kommentelők miatt, mert a negatív hullámok kihatottak a csapatra.Ja és van egy komoly ajánlatom, így jövő héten meghosszabbítjuk a szerződésem 2040-ig.
Grazie. Prego.
11 hónapja
Fiola, Botka. Azt mondja, a nagy nevek.
11 hónapja
norvégok oktatják a digókat.ideje volt már, hogy válogatottként alkossanak valamit.
Kenny
built for this shit
11 hónapja
Csak türelmetlenLiliomtipró😁Basszus, olyan fiatalok a csajok a büfében, hogy nem merem azt gondolni hogy jó gádzsik. Én-10, sőt, alig néznek ki 14nek.Nem akarták, hogy Zacknorb a cseréket nézze ha már kiment,Nálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Nyilván nem fognak a legjobbak eljönni.
Kampman
Sixo
zacknorb
11 hónapja
Szépen lassan helyünkre kerülünk?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Faszt görcsölsz be....be hallatszott😁😁
Draft

11 hónapja
Vajon Rossi mit fog most mondani?
Draft

11 hónapja
Elanga vs Szalai Gábor bazdmeg elképesztőbíztató a jövőre tekintve. Gyökeres és Isak itt egy fél tucatot gurított volna nekünk
zacknorb
11 hónapja
Ja és a Lipcse elküldte Orbánt.....
Draft

11 hónapja
Elanga vs Szalai Gábor bazdmeg elképesztő
Poloska vagyok.
11 hónapja
ezt a versenyfutast fajo volt nezni.Át is kapcsolta m a Római Gyémánt Ligára.
Kenny
11 hónapja
Egyebkent hamarosan jo nagy szarban leszunk, mert ennek a valogatottnak szerintem sokkal fontosabb lancszeme Orban, de neki a legjobb evei mar messze vannak, 33 lesz. Meg kb a vb-ig szamolhatunk vele, aztan meg ujra kell epiteni a vedelmet is, ami evekig megmentette Rossi popsijat. Ez szvsz boven nagyobb feladat lesz, mint csatart talalni.
11 hónapja
Hat de nem, mert kerethirdetes nem most volt, a Pool most jott neki. Szoval Rossi le se szarta szemmel lathatoan.Mondjuk nem akarok getzi lenni, de pont az ilyen sormeccseken lehetne kene vedetni Toth Balazst, meg alapbol Pecsit az elmult ket eve utan be kellett volna hivni kiprobalni, most van, amikor nem a 35 eves veteranokat kene nyomatniLehet Pécsi ment volna csak szólt hogy sorry főnök, Angliában leszek.
Stez
zacknorb
11 hónapja
Csoboth azert biztos ami biztos, eljatszotta, hogy meghalt, a vedes utan egybol felpattant, ez isteni csoda
11 hónapja
Mondjuk nem akarok getzi lenni, de pont az ilyen sormeccseken lehetne kene vedetni Toth Balazst, meg alapbol Pecsit az elmult ket eve utan be kellett volna hivni kiprobalni, most van, amikor nem a 35 eves veteranokat kene nyomatniLehet Pécsi ment volna csak szólt hogy sorry főnök, Angliában leszek.
Stez
Poloska vagyok.