NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
láttam már ilyenért pirost, úgyis kihagyja oblak zsenimondom, mondjuk ezt én is kivédtem volna
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
láttam már ilyenért pirost, úgyis kihagyja oblak zseniAmúgy DOGSO szabály alapján igen
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
9 hónapja
GECIIIIIIIIIIIMent Ramos labdája után
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
láttam már ilyenért pirost, úgyis kihagyja oblak zseninem az van hogy ha bütni akkor nincs piros?
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
miért ezzel a fasszal rúgatták?????
9 hónapja
Bini › Vini
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Bíró milyen ügyesen kizárta az atletico középpályást a labdátol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
láttam már ilyenért pirost, úgyis kihagyja oblak zseni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Na Lenglet megoldja hogy ne legyen OT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
sehova, inkább 2 védő kéne. De nem a játékosokkal van a baj, ha az edző nem tudja a játékosok erősségeire építeni a játékot. 1 meccsen játszottunk idén jól, a city ellen, mikor az ellenfél edzője még nagyobb kókler volt.És hova férne be ide?még csak 6 km-rel futottak többet, király, akkor csak egy ember hátrányban vagyunk 😀Jovore mar Xabi lesz Madridban. Ha Perez oda akar kurni, elhozza Wirtzet is.
Édes Istenem remélem jövőre nem ezt a nyuggerfocit kell már nézni
eaglesmcnabb
Stez
csebi
9 hónapja
ascensio meg 2nél jár 😊
9 hónapja
Tchoua 6os, Wirtz és Jude dupla 8.5es, elől meg stabil.És hova férne be ide?még csak 6 km-rel futottak többet, király, akkor csak egy ember hátrányban vagyunk 😀Jovore mar Xabi lesz Madridban. Ha Perez oda akar kurni, elhozza Wirtzet is.
eaglesmcnabb
Stez
csebi
Poloska vagyok.
9 hónapja
És hova férne be ide?még csak 6 km-rel futottak többet, király, akkor csak egy ember hátrányban vagyunk 😀Jovore mar Xabi lesz Madridban. Ha Perez oda akar kurni, elhozza Wirtzet is.
eaglesmcnabb
Stez
9 hónapja
Plymouth próbál kapaszkodni az utolsó szalmaszálba 0-2van még kilenc forduló, nem utolsó az a szalmaszál
ozibozi
9 hónapja
Ezzel a logikával egy magyar csapatnak is fel kellene venni a tempót nemzetközileg, de itt meg azt mondjuk, hogy nincsenek szokva ekkora tempóhoz.ha egy korrekt alapozást végigvisznek, akkor - ha tudják rotálni a játékosokat - simán megfutható a 120 perc. beírtam, hogy mennyit játszottak hétvégén a Liverpool, és mennyit a PSG játékosai. még szép, hogy egy hét pihenővel végigbírták a 120 percet. Diaz meg Szoboszlai is futott, mint a ló, legfeljebb a dinamikájuk megkopott.
Amit mondani akarok, hogy ha van egy lötyögős bajnokságod, akkor általában fizikailag nem szokták bírni a nemzetközi meccsek tempóját, mert nincsenek hozzászokva minden héten úgy, mint a nagy bajnokságok elitje.
Tehát az, hogy a PSG tempóban, gyorsaságban (Salah egyszer nem futott gyorsabban, mint bármelyik védője, Diaz dettó, de Szobo sem tűnt fú de gyorsnak, a passzolgatások, pressingek sem ültek, sőt lassúnak hatottak a PSG védőihez képest. És ezt a nagy tempót a parizerek simán vitték 120p-ig.
vpi
de az meg ugye eleve adva volt, hogy Diaz sosem volt gyorsabb Hakiminél, Mendest meg nemhogy Salah, de szerintem élő szélső nem bírja lefutni. meg lehet nézni, Salah csak akkor tudott Mendes mögé kerülni, amikor félpályánál bebőrözte, és majdnem akkor is utolérte a csoki csávó.
9 hónapja
a faltértViníciusnak adjon már egy kurva sárgátKapott
nem csk és pofázik
Negritis, a vajda
zacknorb
de a pofázásért is járt volna
9 hónapja
Viníciusnak adjon már egy kurva sárgátKapott
nem csk és pofázik
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
9 hónapja
Viníciusnak adjon már egy kurva sárgátnem csk és pofázik
9 hónapja
az a baj, hogy itt nem az ő focijukkal van baj, ők valahogy helyzetbe kerülnek könnyedén, Julian azt csinál amit akar, Realnak meg momentuma nincs támadásban. Konfettizápor van ha be tudjuk vinni a tizenhatosig a labdátmég csak 6 km-rel futottak többet, király, akkor csak egy ember hátrányban vagyunk 😀Amíg Siemone lesz az Atletico edző, ezt a sz@rt fogod nézni minden meccsen velük. Ezt tudja.
eaglesmcnabb
Burkus
9 hónapja
Be is hozták Szűcsöt az utolsó felórára hogy stabilizálja a védelmet 😊Plymouth próbál kapaszkodni az utolsó szalmaszálba 0-2Helyes, remélem vonal fölött lesznek. A Derby meg nem 😈
ozibozi
warr_b
9 hónapja
Azért jó lenne be tudnának adni egy normális szögletet, mert volt már nem tudom hány, de 1 se volt veszélyes.
9 hónapja
még csak 6 km-rel futottak többet, király, akkor csak egy ember hátrányban vagyunk 😀Amíg Siemone lesz az Atletico edző, ezt a sz@rt fogod nézni minden meccsen velük. Ezt tudja.
eaglesmcnabb
9 hónapja
Plymouth próbál kapaszkodni az utolsó szalmaszálba 0-2Helyes, remélem vonal fölött lesznek. A Derby meg nem 😈
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta