NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Papírforma.
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Nem tudom melyik csapat volt a szarabb, a tizi párbaj csak hab volt a tortán
9 hónapja
de utálom ezt a reált még mindig, hihetetlen
9 hónapja
Csak behuzta a Real rossz jatekkal is. Szoki
9 hónapja
Naugye.Baszottul unom azokat a meccseket, amikor nem jobb a RM, valahogy mégis sikerül kiszenvednie a következő kört, hogy aztán megnyerje a BL-t. Idén, ugye, nem ez lesz?Sobri szerint de, és ha nem, akkor is
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Szépen, simán menetelnek, nincs oka Csabinak aggodalomra.
9 hónapja
mondjuk a kapus meg hamarabb ellépett akkor rúgassa újraalvarez rúgásával mi volt a gond?double touch, támaszkodóval hozzáért elvileg a rúgás előtt
Negritis, a vajda
gamerkr
de nyilván real, szal ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Hat ez undorito..
9 hónapja
múltkor is a volt realos jobb bekk lőtt kapufát, de ez így vicc, hogy így dől el
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Mondtam az elején hogy azt sem tudja az a Balbekk /aki jobb/ hogy milyen nap van
9 hónapja
yyyyessssssssss
9 hónapja
alvarez rúgásával mi volt a gond?hogy meg kell tolni a realt ha nem meg nekik 😊
Negritis, a vajda
9 hónapja
Szerintem ugyanolyan arányban lövik be/hagyják ki, mint előtte.Szerintem meg szarhazi dolog a kapussal szemben, miota engedik, hogy megtorpanjanak meg ugraljanak a rugok, azota a kapusoknak alig van eselyuk. Unfair.Jön a kedvenc részem. | (Nem.) |Nekem tényleg ez a kedvenc a soccerben, a 11-es rúgások.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Biztos van erről statisztika, nem hiszem a változtatás óta szignifikánsan más lenne az értékesítési százalék.
9 hónapja
alvarez rúgásával mi volt a gond?double touch, támaszkodóval hozzáért elvileg a rúgás előtt
Negritis, a vajda
9 hónapja
vaszkez a legjobb tizilövőnk erre kihagyja
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
alvarez rúgásával mi volt a gond?
9 hónapja
Tömény izgalom, ráadásul full igazságos, ugyanonnan, ugyanoda, csak meg kell oldani, idegjáték.Nekem nem, főleg ha a 2 kedvenc csapatom 1 nap leforgása alatt kiesik 11-esekkelJön a kedvenc részem. | (Nem.) |Nekem tényleg ez a kedvenc a soccerben, a 11-es rúgások.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
Még semleges nézőként is izgi.
Amúgy ha drukkolsz valakinek akkor fogd fel utolsó lehetőségnek, ha már a meccsen, meccseken nem tudták kharcolni a továbbjutást, ez még egy bónusz sansz.
9 hónapja
idióta Gundi
9 hónapja
Szerintem meg szarhazi dolog a kapussal szemben, miota engedik, hogy megtorpanjanak meg ugraljanak a rugok, azota a kapusoknak alig van eselyuk. Unfair.kapus nem csinálhat lófaszt se
Stez
a lövő meg bármit
9 hónapja
egeszen kriminalisan szar ez az rtl + kozvetites, Gundel Takacs borzaszto, akad a hang. Miert nincs pl eredeti hangsav?
9 hónapja
Szerintem meg szarhazi dolog a kapussal szemben, miota engedik, hogy megtorpanjanak meg ugraljanak a rugok, azota a kapusoknak alig van eselyuk. Unfair.Jön a kedvenc részem. | (Nem.) |Nekem tényleg ez a kedvenc a soccerben, a 11-es rúgások.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Kiidegelik valverdét
9 hónapja
Nekem nem, főleg ha a 2 kedvenc csapatom 1 nap leforgása alatt kiesik 11-esekkelJön a kedvenc részem. | (Nem.) |Nekem tényleg ez a kedvenc a soccerben, a 11-es rúgások.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
ugye hülye Ancelotti, ha a rendesben is Mbappéval rúgatod!!!
9 hónapja
Jön a kedvenc részem. | (Nem.) |Nekem tényleg ez a kedvenc a soccerben, a 11-es rúgások.
nagylaza, főpohárnok