Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.Sőt, még akkoris, ha mindkettő ugyanannyit rúg.
nagylaza, főpohárnok
A lényeg, jussunk el a tizenegyesekig.
11 hónapja
Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.Te vagy az, Mr Zombori?
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.
11 hónapja
DSF-en volt korábban, de szerintem az nem magyar nyelven ment.2004? Korábbra tippeltem volna... bár asszem a Pecc játszott a döntőben, és az 2001, 2003, 2004-es szezonban volt, és a 2001-esre meg tutira nem készítették fel Baló Györgyöt meg a Faragó Ricsit Kovács ZsoltiékA BL-döntő Baggio utolsó meccse után volt, szerintem már azt se néztem (arra biztosan emlékszem, hogy az eb is csak háttérzajnak ment, miközben heroes 2-3 csatákat nyomtunk vagy havernál pingpongoztunk). 😊Előtte volt két hónappal Józsi BL győzelme a Portoval Deschamp ellen.Sajnálom őket, nekem annyira calcio core memory Robby Baggio abba hülye V alakú csíkozású hosszujjú mezben, a kis Pirloval...😕Hát még nekem, Baggio utolsó szezonja óta nem követem intenzíven a labdarúgást, közvetlen a visszavonulását követően váltottam át az amfocira (döntésemet rögtön meg is támogatta anno a görögök eb győzelme).
Tony Adams
r.baggio
Sixo
Az első magyar NFL közvetítés ugye 2004 februárjában történt.
r.baggio
slowmotion
11 hónapja
Igen. Viszont szerintem ha ott nem Ronaldo all, hanem barmelyik csapattarsa, ezt fujtak volna peldaul.Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.Simán fújható, a hajas olyan pozícióban volt, hogy nem tudott egyenlő helyzetet teremteni a labdához féréshez. Ez rutinos taszítás volt Ronitól.
Stez
szaba
11 hónapja
Nálam Cucurella rejtély, hogyan került be a válogatottba. Teljesen középszerű játékosnak tartom.
11 hónapja
Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.Simán fújható, a hajas olyan pozícióban volt, hogy nem tudott egyenlő helyzetet teremteni a labdához féréshez. Ez rutinos taszítás volt Ronitól.
Stez
11 hónapja
Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.Szerintem semmi nem volt, simán fizikai fölény CR felé. Nem véletlen kb senki nem is reklamált
Stez

11 hónapja
Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.
11 hónapja
A "Cristiano, please let me touch you" felirattal készülő fiatalember talán kicsit túlzásba viszi a rajongást.
11 hónapja
Ennél a Mendesnél jelenleg nincs jobb játékos. Eddig a meccsen azt csinalt amit akart, úgy hogy amúgy Yamal oldalán védekezik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Jövő héten kezdődik a CONCACAF Gold Cup.Szerencsére Katar helyett ezúttal egy sokkal méltóbb csapat
11 hónapja
Nagykanizsa ujra a futballterkepen.eredmenyek.com 18.55-kor azt írta, hogy 1-0-ra nyert a Karcag, igaz láttam, hogy a 90+ percben villogott a nagy esély, erre haver most hív, hogy hosszabbítás volt, meg tizik
Kivalo.
Kenny
mondjuk így is a Karcag nyert...
11 hónapja
Pssszt, btts kellett 😁Mind a két gól les volt🤣Szerintem is....
eaglesmcnabb
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
YoungZeeZee
9 623
az elso meccs munichben a masodik berlinbenSegítEz az NL döntő 1 meccses, vagy oda vissza?Németországban van a meccs, ha ez segít
bcsarli, Udvari Főkóstoló
zacknorb
11 hónapja
SegítEz az NL döntő 1 meccses, vagy oda vissza?Németországban van a meccs, ha ez segít
zacknorb
11 hónapja
Mind a két gól les volt🤣Szerintem is....
eaglesmcnabb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Ez az NL döntő 1 meccses, vagy oda vissza?Németországban van a meccs, ha ez segít
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez az NL döntő 1 meccses, vagy oda vissza?1 meccs
11 hónapja
Mind a két gól les volt🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Gulacsi visszater csatarkent.Teljes faszsag, hogy egy jo szezont futo Toth Barnat erre a ket semmitmondo meccsre nem hivott be, legalabb megnezni az edzeseken.o az edzo es limitalja magat.Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".
annak idejen konyves miert fert be.
amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.
szoval 2-3 ilyen jo passzban vagyok siman odaferhetne akiket lehetne rotalni.
foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Stez
most is vedhetett volna toth vagy ki .27 eves. csampo vegen kezdo lett es marad is.
kiserletezni nem akar, foleg hogy szarban a csapat?
szte nem fer bele, sztem beleferne 1-2-3 jatekos akit nem is kene jatszatni csak vmi vegso elkeseredes, all in-nel.
de akkor te is azt gondolod h siman lehetne par olyan jatekos akik talan tudnanak uj dolgot hozni vmi impact szeruseget ami varatlan?
jo a fiatlaitas, de ha nincs annyi megfelelo?
YoungZeeZee
Sajat magat lovi labon az Oreg, ha nem probal csatart a VB selejtezok elott, vagy a masik lehetoseg, hogy O mar tud valakit aki jonni fog es instant kezdo lesz. Mondjuk ilyenrol en nem tudok aki honositas elott lenne es csatar.
Kenny
11 hónapja
Ez hogy nem volt les?
11 hónapja
Ez az NL döntő 1 meccses, vagy oda vissza?