Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 754 — Saturday Night Lights
Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.
nagylaza, főpohárnok
Az a csodálatos, fantasztikus magyar tábor már hangol a szokásos Ronaldo homoszexual rigmussal a bemelegítesnél ahogy mindig tették az elmúlt években.
ozibozi
A "Ronaldo homosexual"-nak semmi értelme, az Christiano homosexual 😛🤣
davemayer
Annak kiabálják ezt, aki több nőt látott, mint a stadion együtt (Bödöcs után szabadon).

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 915 — Steelers fan
Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".

annak idejen konyves miert fert be.
amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.

szoval 2-3 ilyen jo passzban vagyok siman odaferhetne akiket lehetne rotalni.

foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
Stez
Mondjuk ebben speciel Rossinak igaza van. Böde már nem az a szint hogy behivjuk.
csebi
Én azért óvatosabban fogalmaznék meg egy ilyen véleményt.
Böde Dani igazi harcos! Magyarországért harcol. A pályán és azon kívül is. Ha belekötsz, úgy jársz, mint a norvég.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 572 — Lucas Scott
Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".

annak idejen konyves miert fert be.
amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.

szoval 2-3 ilyen jo passzban vagyok siman odaferhetne akiket lehetne rotalni.

foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
Stez
Mondjuk ebben speciel Rossinak igaza van. Böde már nem az a szint hogy behivjuk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
Azért az nem mindegy, hogy lepottyant-e egy szurkoló, vagy ledobott valamit.
nagylaza, főpohárnok
azt irjak 2,5 merert zuhant es a betontalapzatra zuhant, probaltak ujraeleszteni de nem tudtak.

11 hónapja
ozibozi New York Giants 21 495
Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.
nagylaza, főpohárnok
Az a csodálatos, fantasztikus magyar tábor már hangol a szokásos Ronaldo homoszexual rigmussal a bemelegítesnél ahogy mindig tették az elmúlt években.
ozibozi
davemayer
Lesz ott Messizés is,
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 676 — Cowboys fan
Sajnálom őket, nekem annyira calcio core memory Robby Baggio abba hülye V alakú csíkozású hosszujjú mezben, a kis Pirloval...😕
Tony Adams
Hát még nekem, Baggio utolsó szezonja óta nem követem intenzíven a labdarúgást, közvetlen a visszavonulását követően váltottam át az amfocira (döntésemet rögtön meg is támogatta anno a görögök eb győzelme).
r.baggio
Előtte volt két hónappal Józsi BL győzelme a Portoval Deschamp ellen.
Sixo
A BL-döntő Baggio utolsó meccse után volt, szerintem már azt se néztem (arra biztosan emlékszem, hogy az eb is csak háttérzajnak ment, miközben heroes 2-3 csatákat nyomtunk vagy havernál pingpongoztunk). 😊

Az első magyar NFL közvetítés ugye 2004 februárjában történt.
r.baggio
2004? Korábbra tippeltem volna... bár asszem a Pecc játszott a döntőben, és az 2001, 2003, 2004-es szezonban volt, és a 2001-esre meg tutira nem készítették fel Baló Györgyöt meg a Faragó Ricsit Kovács Zsoltiék
slowmotion
DSF-en volt korábban, de szerintem az nem magyar nyelven ment.
Őszentsége Sobri Jóska
Sőt még az ORF is adta a döntőket.
11 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
nagylaza, főpohárnok
ozibozi

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
11 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Ronaldo vs Yamal 1-0 😀 Akkor Ronaldóé az Aranylabda?
11 hónapja
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 357 — Whoops, looks like something went wrong.
Spanyol masterclass, hogy a vilag egyik legnagyobb choker csavojat odarakod negyedik rugonak. 😀

11 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 641 — beers & Packers
11 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Örülök, h a szarfaszu Morata miatt kaptak ki a spanyolok. 😀

Megérdemli az a kis fasz.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
11 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 050
Emlékeim szerint Moratanak már volt jópár kihagyott 11-ese. Miért erőltetik?
11 hónapja
NB2 New England Patriots 28 532 — nabege2@yahoo.com
meglepi
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 137 — The Mathematician
Morata az, akirol fixen tudtad, hogy elbassza 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Stez
tv go csúszik 😊
de ettől még egyértelmű volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Morata az, akirol fixen tudtad, hogy elbassza 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

11 hónapja
Mit mondtam 😀
11 hónapja
Morata kihagyja
11 hónapja
mindenki szarjon szart

11 hónapja
Kár hogy nem a franciák jutottak be a döntőbe, ma megint felgyújthatták volna Párizst, ha nyertek volna ha nem.✌️
11 hónapja
Eddig a kapusok 4ből 4x jobbra ugrottak
11 hónapja
jó szar volt ez az első bünti, de elmozdult a kapus

11 hónapja
Az nyer, akinek nem lesz embere, aki kirúgja a stadionbú
11 hónapja
Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.
Stez
dolgozol legalább?

én mondjuk az Arcadiant néztem meg a rendes játékidő helyett, nemtom jobban jártam e
Negritis, a vajda
jajaja, irtam is az iment, sajnos beszoptam ezt a szart 😀
Stez
nem figyeltem annyira a topicot 😊

11 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 641 — beers & Packers
A 11-es párbaj az idegek harca lesz.