NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
engem aztan nem lehet Real partisaggal vadolni, de a kezezes az sztem is tizi volt. szoval abban teljesen igaza van sztem KeyG-nek.ez a doubletouch meg olyan, en szembol nem lattam olyan bezoomolast, hogy egyertelmu legyen, az oldalso kameranal van, csak eppen ott meg nem lehet egyertelmuen kijelenteni, hogy biztosan a labatol mozdult meg, mert hatulrol van.
raadasul jo lenne tudni, hogy mi a tokom az a 'semi automated system', ha elvileg nincs a labdaban foldrenges jelzo ...
Nem értem. Eddig az volt, hogy folyamatosan a Real ellen (meg persze a Chiefs-nek) csalnak, most meg egy kétes szituban a Real mellett döntenek, holott simán megadhatták volna? Ez nem illik a narratívába.big picturet neztek. tudtak, hogy fognak meg adni tizit meg elvesznek egy berugott tizit majd az Atleticotol. az egeszet felpitettek ezt okosan 😉
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
csak a konteo miatt hoztam hogy mindig a realt szivatják 😊Sport TVMondjuk a 23-as szitu az akkori kézszabálynak ha jól tudom megfelelt (ez a saját testről pattanó labda nem kéz dolog pont ezek elterjedése után került bele a szabálykönyvbe.)
·
Szymon Marciniak, illetve segédei (a két „videós” esetben rendre Tomasz Kwiatkowski volt a VAR-szobában a főnök!) nem először hoznak olyan döntést, ami indulatokat vált ki. Egyszer csoportmeccsen, kétszer pedig az egyenes kieséses szakaszban, a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú pillanatban „szóltak közbe”.Negritis, a vajda
2023-ban BL-csoportmeccsen vitatott tizenegyest ad meg a 98. percben a PSG-nek, pedig Livramento (Newcastle) nem tudta máshova tenni a kezét a hasáról rápattanó labdánál.
2024-ben De Ligt (Bayern) gólt lő a Real Madrid ellen a 103. percben, de az akció közben a partjelző lest int, a lengyel pedig gondolkodás nélkül fúj. Nem volt les, de így nem is lett hosszabbítás, hanem a Real döntőbe jutott.
2025-ben a BL nyolcaddöntőjében a tizenegyespárbajban Álvareznél (Atlético) a VAR kettős érintést vél felfedezni, nincs gól, a végén a Real Madrid megy tovább.
De Ligtes eset meg van hetente 1 a topligákban.
zacknorb
meg még nem volt időm facebookon átkapcsolni arra hogy dirtektbe csak a messengert mutassa így belefutottam ebbe
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Nem értem. Eddig az volt, hogy folyamatosan a Real ellen (meg persze a Chiefs-nek) csalnak, most meg egy kétes szituban a Real mellett döntenek, holott simán megadhatták volna? Ez nem illik a narratívába.
9 hónapja
Sport TVMondjuk a 23-as szitu az akkori kézszabálynak ha jól tudom megfelelt (ez a saját testről pattanó labda nem kéz dolog pont ezek elterjedése után került bele a szabálykönyvbe.)
·
Szymon Marciniak, illetve segédei (a két „videós” esetben rendre Tomasz Kwiatkowski volt a VAR-szobában a főnök!) nem először hoznak olyan döntést, ami indulatokat vált ki. Egyszer csoportmeccsen, kétszer pedig az egyenes kieséses szakaszban, a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú pillanatban „szóltak közbe”.Negritis, a vajda
2023-ban BL-csoportmeccsen vitatott tizenegyest ad meg a 98. percben a PSG-nek, pedig Livramento (Newcastle) nem tudta máshova tenni a kezét a hasáról rápattanó labdánál.
2024-ben De Ligt (Bayern) gólt lő a Real Madrid ellen a 103. percben, de az akció közben a partjelző lest int, a lengyel pedig gondolkodás nélkül fúj. Nem volt les, de így nem is lett hosszabbítás, hanem a Real döntőbe jutott.
2025-ben a BL nyolcaddöntőjében a tizenegyespárbajban Álvareznél (Atlético) a VAR kettős érintést vél felfedezni, nincs gól, a végén a Real Madrid megy tovább.
De Ligtes eset meg van hetente 1 a topligákban.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Sport TV·
Szymon Marciniak, illetve segédei (a két „videós” esetben rendre Tomasz Kwiatkowski volt a VAR-szobában a főnök!) nem először hoznak olyan döntést, ami indulatokat vált ki. Egyszer csoportmeccsen, kétszer pedig az egyenes kieséses szakaszban, a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú pillanatban „szóltak közbe”.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Juhú, megérkezett a mindig egy irányba csalnak és a mozgásból adódó hatásokat egy képpel lehet igazolni narratíva, ezért vártam a reggelt. (Bár már este megkaptam az abszolút szabályt a mechanizmusokat és logikát mellőző Real fanoldalaktól (amúgy majdnem minden fociszurkoló mellőzi a logikát, sajna).Az a vicc hogy Lenglet büntető előtti szituját tényleg csak 1-2 embertől hallottam, tőlük is nyilván azért mert ismerik a szabályt és tudják értelmezni, az egy piros lap lenne (nálam legalább is). Eddig már nem terjednek ki a mezei néző szabályismeretekkel kapcsolatos téves alapgondolatai.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ha azt a tizit Real játékos lövi akkor is el kellett volna venni. A fantazmagóriáidba nem megyek bele. Nekem az igazságérzetem nagyobb, mint a fotelszurkolói vágyaim, szurkolásom.1. Vizsgálták az esetet“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
Egyértelmű a double touch szemből lassítva erre van a VAR.
Ezt ellenben nem is vizsgálta.
image hosting websites
Sajnálom az Atléticot a sors közbeszólt az elcsúszással, jók voltak.
KeyG
2. Tökéletes döntés született, ez nem büntető amikor a leszorított kézre fél méterről rárúgják. Amikor ezért tizit adnak az a rossz döntés
3. Ha az Alvarez eset Real játékossal történik akkor olyan cirkuszt levágnàl itt Perez papával együtt hogy jövőre a Libertadores kupában indulással fenyegetőzne ha nincs újrajátszás
Yamal19
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Fel kell nőni először is, a tegnapi estét végigbírózta ( jogtalanul ).Igy igy igaza van egyertelmuenNeked van igazad.Oldalak vannak teli, hogy nem egyértelmű double touch. De mikor egy Real-os leír egy majdnem bokatörést vagy egy season endingre menő pirosat nem érő szabálytalanságot, akkor jönnek az ilyen Barcelonás megmondó emberek, illetve hogy nem volt semmi.Amikor kikap Real napokig mast se csinalsz ember 😀“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
image hosting websites
KeyG
Blevi
KeyG
Kenny
Blevi
Én voltam a hülye, hogy másokkal ellentétben próbáltam értelmeset is hozzáírni.
We are just the Ravens!
9 hónapja
Igy igy igaza van egyertelmuenNeked van igazad.Oldalak vannak teli, hogy nem egyértelmű double touch. De mikor egy Real-os leír egy majdnem bokatörést vagy egy season endingre menő pirosat nem érő szabálytalanságot, akkor jönnek az ilyen Barcelonás megmondó emberek, illetve hogy nem volt semmi.Amikor kikap Real napokig mast se csinalsz ember 😀“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
image hosting websites
KeyG
Blevi
KeyG
Kenny
9 hónapja
vfdbfdsn
175
1. Vizsgálták az esetet“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
image hosting websites
KeyG
2. Tökéletes döntés született, ez nem büntető amikor a leszorított kézre fél méterről rárúgják. Amikor ezért tizit adnak az a rossz döntés
3. Ha az Alvarez eset Real játékossal történik akkor olyan cirkuszt levágnàl itt Perez papával együtt hogy jövőre a Libertadores kupában indulással fenyegetőzne ha nincs újrajátszás
9 hónapja
Real vs Barca fórum fight chapter 98311.Nem értek egyet, nem a Real fanokba álltak bele csak KeyG-be. 😀
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Neked van igazad.Oldalak vannak teli, hogy nem egyértelmű double touch. De mikor egy Real-os leír egy majdnem bokatörést vagy egy season endingre menő pirosat nem érő szabálytalanságot, akkor jönnek az ilyen Barcelonás megmondó emberek, illetve hogy nem volt semmi.Amikor kikap Real napokig mast se csinalsz ember 😀“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
image hosting websites
KeyG
Blevi
KeyG
9 hónapja
Real vs Barca fórum fight chapter 98311.
9 hónapja
Oldalak vannak teli, hogy nem egyértelmű double touch. De mikor egy Real-os leír egy majdnem bokatörést vagy egy season endingre menő pirosat nem érő szabálytalanságot, akkor jönnek az ilyen Barcelonás megmondó emberek, illetve hogy nem volt semmi.Amikor kikap Real napokig mast se csinalsz ember 😀“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
image hosting websites
KeyG
Blevi
We are just the Ravens!
9 hónapja
Amikor kikap Real napokig mast se csinalsz ember 😀“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
image hosting websites
KeyG
9 hónapja
😃😃“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny
image hosting websites
KeyG
9 hónapja
“Nem unod még?”Csak behuzta a*biroRealrossz jatekkal is. Szoki
Stez
Kenny

image hosting websites
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
9 hónapja
Az van, hogy a játékvezető eldönti, hogy a 99.99999 vagy a 0.00001 százalékos valószínűséget választja, az ő döntése, az ő felelőssége, így döntött. Benne van a hibafaktor? Benne. Ez egy ilyen sport? Igen.x.com/domabognar/status/1899968886897831983?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3gDe állítólag “semi automated” technológia döntött, jelentsen ez bmit is.Ez sok helyen feljött, hogy van-e érzékelő ebben a BL labdában. Ha nincs, miért nem, ha igen, miért nem mutatják a jelet, mint az EB-n.
csebi
zacknorb
Viszont itt tényleg úgy tűnik h megmozdult a labda mielőtt a jobb láb hozzaer. De ugye ebből a kamerabol nem lehet kijelenteni h a bal láb miatt, meg ha 99.99999% h amiatt. Mi van ha egy nagyobb széllökés? 😊
csebi
Kb. ennyi.
9 hónapja
Most a CBS rule analyst is segített végre, nem faszságot beszéltwww.facebook.com/photo/?fbid=1259545856178437&set=pcb.1259545879511768
www.cbssports.com/soccer/news/why-julian-alvarezs-penalty-kick-did-not-count-as-atletico-madrid-lose-to-real-madrid-in-penalty-shootout/?fbclid=IwY2xjawI_CBZleHRuA2FlbQIxMQABHeR0ac1nBc8lOG_bjjF851SHVGCysFIDaYpTqumV3pt6PNiapsmITPNhDg_aem_GO7T9UMT_0GD3c3fqbIcIQ
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
9 hónapja
A tweet ala posztoltak jo paran olyan szoget meg nagyitast, ami alapjan szerintem egyertelmu. Csak sokan az elrugas elotti pillanatot nezik, mikozben az az utanit kell. Mert pont az a lenyeg, hogy a tamaszto labaval belecsuszik a jobb labaval elrugott labdaba.Engem egyik videó sem győzött meg:Dehogynem. Elcsuszik a tamasztolaba, emiatt jobbal meg csuszas kozben nekiert a labda a bal labanak, ami a csuszas miatt ugymond a loves palyajaba belecsuszott. Szemet dolog, meg irto nagy pech, de szerintem siman latszik, hogy a labda erinti.Gyönyörű.Amúgy ilyenkor nincs ugyanaz az érzékelő amit kéznél mutatnak h hozzaert-e. Mint a szeizmikus akármi mutatja h tényleg.az csak az EB-n volt 😀
csebi
zacknorb
Amúgy itt a lassított:
x.com/nocontextfooty/status/1899956876592246953?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Hat ez alapján fene sem tudja
csebi
Stez
x.com/_savinha_/status/1899959261876412553?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
De állítólag “semi automated” technológia döntött, jelentsen ez bmit is.
csebi
De attol meg sajnalom Alvarezt, nem erdemelte ezt. Meg rohadtul magy pech, de tenyleg, ezek akkora failok, mint volt peldaul Terry hires elcsuszasa, csak az dontoben.
Szerkesztette: Stez
9 hónapja
Én láttam egy olyat, amin látszik hogy elrúgás után találta el a lábát és mozdult el egy kicsit a labda, ez így sajna egyre tisztább. Bár a nagyobb hiba még mindig a kapkodással és a be nem jelentéssel volt.x.com/domabognar/status/1899968886897831983?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3gDe állítólag “semi automated” technológia döntött, jelentsen ez bmit is.Ez sok helyen feljött, hogy van-e érzékelő ebben a BL labdában. Ha nincs, miért nem, ha igen, miért nem mutatják a jelet, mint az EB-n.
csebi
zacknorb
Viszont itt tényleg úgy tűnik h megmozdult a labda mielőtt a jobb láb hozzaer. De ugye ebből a kamerabol nem lehet kijelenteni h a bal láb miatt, meg ha 99.99999% h amiatt. Mi van ha egy nagyobb széllökés? 😊
csebi
Poloska vagyok.
9 hónapja
x.com/domabognar/status/1899968886897831983?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3gDe állítólag “semi automated” technológia döntött, jelentsen ez bmit is.Ez sok helyen feljött, hogy van-e érzékelő ebben a BL labdában. Ha nincs, miért nem, ha igen, miért nem mutatják a jelet, mint az EB-n.
csebi
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
De állítólag “semi automated” technológia döntött, jelentsen ez bmit is.Ez sok helyen feljött, hogy van-e érzékelő ebben a BL labdában. Ha nincs, miért nem, ha igen, miért nem mutatják a jelet, mint az EB-n.
csebi
Poloska vagyok.
9 hónapja
Engem egyik videó sem győzött meg:Dehogynem. Elcsuszik a tamasztolaba, emiatt jobbal meg csuszas kozben nekiert a labda a bal labanak, ami a csuszas miatt ugymond a loves palyajaba belecsuszott. Szemet dolog, meg irto nagy pech, de szerintem siman latszik, hogy a labda erinti.Gyönyörű.Amúgy ilyenkor nincs ugyanaz az érzékelő amit kéznél mutatnak h hozzaert-e. Mint a szeizmikus akármi mutatja h tényleg.az csak az EB-n volt 😀
csebi
zacknorb
Amúgy itt a lassított:
x.com/nocontextfooty/status/1899956876592246953?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Hat ez alapján fene sem tudja
csebi
Stez
x.com/_savinha_/status/1899959261876412553?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
De állítólag “semi automated” technológia döntött, jelentsen ez bmit is.
9 hónapja
Azért nézek NFL-t. 😊Persze, csak nem azért ülök le meccset nézni hogy sírjon a labda.Akkor meg ne szurkolj, hanem keress szép meccseket.
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!