Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Idéntől szöglet járna ugye ezért, de én eddig csak a PLben láttam 3 forduló alatt 1et.VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Ez a szabály már évtizedek óta van, csak soha nem alkalmazták
Sixo
r.baggio
11 hónapja
PL-ben előző hónap óta van.VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Ez a szabály már évtizedek óta van, csak soha nem alkalmazták
Sixo
r.baggio
11 hónapja
VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Mindenhol van, csak általában basznak rá.
Sixo
11 hónapja
VB selejtezőn is van 8 mp-s szabály a kapuson?Ez a szabály már évtizedek óta van, csak soha nem alkalmazták
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Akkor igazi IRA hadművelet volttényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊és legyőzték az angolokat
NB2
aztán együtt estek ki a csoportból
Kampman
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Szobo második labda vesztese, első sárga lett ez meg elég rossz helyen jött
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
tényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊és legyőzték az angolokat
NB2
aztán együtt estek ki a csoportból
11 hónapja
Kellene még egy gól a szünetig!
11 hónapja
tényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊Szerintem az egy másik csapat lehetett.
NB2
11 hónapja
Manning INT! Csak most ő szerzi
11 hónapja
tényleg 88-ban ezek kint voltak a 8 csapatos EB-n 😊
11 hónapja
Szobo lassan tényleg a kapuban köt ki. Sokszor tűnik itt fel cb poszton.Ezt már régen is csinálja, ő hozza fel, vagy íveli fel a labdákat.
shagi0206
11 hónapja
Szobo lassan tényleg a kapuban köt ki. Sokszor tűnik itt fel cb poszton.Kell egy labda biztos hátvéd
shagi0206
11 hónapja
Szobo lassan tényleg a kapuban köt ki. Sokszor tűnik itt fel cb poszton.
11 hónapja
vazze Tóth a két ember között lehetett volna futtatni Milost!!!
11 hónapja
Ő nem lehet, még mindig a pályán van Austinbanez melyik Manning Eli vagy Peyton? 😊Arch
NB2
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
Szoboszlai vajon szerez ma még 1 sárgát?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Ez a Szalai baszki
11 hónapja
szerintem semmi nem történt 😊Hát nem. Szemébe biztos nem kapott bele, azon kívül ott nem lehetett más, ami itt fájhatott volna.
NB2
11 hónapja
szerintem semmi nem történt 😊Mondjuk az ír kezmozdulata sem volt teljesen természetes
NB2
11 hónapja
szerintem semmi nem történt 😊