Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Frenkie de Jong a Serie A-ba is könnyen be tudna illeszkedni ilyen esésekkel.
10 hónapja
Még el se kezdtem nézni a meccset... Francba.
10 hónapja
..mondjuk TOP5 legszebb gólban benne van a BL idényben sztem!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
A hánzi féle flikk-flakk eddig betli

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja
Gondoltam Megpakolom 1,75 ért a katalánokat, az már majdnem dupla😂😂😂
10 hónapja
Nem látom a meccset csak az eredmény jött de jól kezdünk 🤦😲
10 hónapja
Hát b+ miccsinál a barsza???😭a nyugdíjas Martinez megpróbált spárgázni, de már nem annyira hajlékony
nagir
10 hónapja
Hát b+ miccsinál a barsza???😭

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja
A kedvencem ahogy kiemelik, hogy ez is Nagy Miki miatt lehetségesazért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketezzel szemben egy átlag Vasas meccs majd 2 oldal 😀
alig volt egy oldalnyi hozzászólás egy BL elődöntő alatt
NB2
zacknorb
Tökéletes pogram anyák napjára!
warr_b
Poloska vagyok.
10 hónapja
Az Al-Nassr kiesett az Ázsiai BL elődöntőjében a japán Kawasaki Frontale ellen. 26% labdabirtoklás mellett sikerült rúgniuk 3 gólt a japóknak, a győztest a 98. percben. Ellenfelük a szaudi Al-Ahli (Firmino, Toney, Riyad Mahrez, Kessié, Roger Ibanez, Edouard Mendy, Demiral, Gabi Veiga) lesz szombaton.
10 hónapja
Kurva életbe, vidéken vagyok 1 hét szabin és faszom se siet fel vasárnap.azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketezzel szemben egy átlag Vasas meccs majd 2 oldal 😀
NB2
zacknorb
warr_b
Marad a stream.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Romahoz nehogy, ott csak bajt tudna csinálni CarloMenjen az AS-hez, sajnos Ranierit bárhogy győzködik nem marad még1 évet. Pedig olyat tol a csapattal, hogy elképesztő. Ha az első fordulótól ő irányítja a csapatot lehet már bajnok lenne a Roma. Óriási tanár, de Carlot is elnézné a publicum 😉Elvileg szivatjak, mert Perez beragott, h a tudta nélkül egyeztetett a brazilokkal.Xabi Alonso elfogadta a Real ajánlatat. mattemoretto lehozatalaközbe a real mégse akarja elengedni ancelottit? 😀
KeyG
Negritis, a vajda
De a legújabb hírek szerint már az öreg sem akar Brazíliába menni. 😀 vicces pár hét lesz ez.
rob3r7o
alatriste
Poloska vagyok.
10 hónapja
Végre rendes világ lett 😀😀Nehogymár egy pásztói szóljon be egy tarjáninak, mégis milyen világot élünk?!Niki, Valladolid:Irónia detektálása failed
“ Amikor hazaértem, még nem működött szinte semmi, érdekes és egyben furcsa volt megtapasztalni, milyen így élni – legalább kicsit jobban megismerkedtem a barátnőmmel, sokat beszélgettünk…”
Faja kis kapcsolat lehet😃
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
10 hónapja
Így van, sok anyuka megajándèkozódik a csuklási versenyben való részvétel "önkèntes" lehetősègèvel 🥳🥳🥳😁azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketezzel szemben egy átlag Vasas meccs majd 2 oldal 😀
NB2
zacknorb
warr_b
10 hónapja
JC, volt már, hogy a Celtic bajnok 4 fordulóval a vége előtt, a Gers meg biztos második?slow-t kérdezd, sok volt a csalódás mostanság Glasgow kék felén, nincs remény
warr_b
10 hónapja
JC, volt már, hogy a Celtic bajnok 4 fordulóval a vége előtt, a Gers meg biztos második?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
azért tényleg látszik, hogy milyen csapatok azok akik itt a fórumon is jobban megmozgatják a tömegeketezzel szemben egy átlag Vasas meccs majd 2 oldal 😀
NB2
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Nah várj itthon nincs buzulas!!!Niki, Valladolid:jovo heti hir a borsbol: Niki es a baratnoje szakitottak 😀
“ Amikor hazaértem, még nem működött szinte semmi, érdekes és egyben furcsa volt megtapasztalni, milyen így élni – legalább kicsit jobban megismerkedtem a barátnőmmel, sokat beszélgettünk…”
JC6 (Mr. Miele)
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Niki, Valladolid:jovo heti hir a borsbol: Niki es a baratnoje szakitottak 😀
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.