Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Lényeg, hogy Razafimahatana betalált, Rafanomezantsoa assistot adott és jól játszott Randrianantenaina, Ramandimbisoa és persze nagy kedvenced Rado Rabemanantsoa.KAK vs MauritaniaBiztos?
Tanzánia vs Magyagaszkár
De meg lesznek szopatva a tanzánok.
Sixo
warr_b
10 hónapja
Igen, a perc alapú az másik. Az a nemzetközi meccseken is számít, kétszeres szorzóval.

10 hónapja
De ez nem az, hanem a másik, ami sokkal több pénz.Magyarszabály, a fiatalt nem tudom, előző héten én is azt hittem hogy percek alapján van az 5 magyaros szabály, de nem, minden meccsen külön be kell tartani.akkor nincs mar fiatalszabaly a kiemelt akademiaknak?szunetben johet Szabo Szili meg Madarasz m, gyujtsuk a perceketPercek nem számítanak, hiába hozol fel most 8 magyart, minden meccsen az 5-nek kell meglenni.
Kenny
Nomac
Kenny
Nomac
10 hónapja
Magyarszabály, a fiatalt nem tudom, előző héten én is azt hittem hogy percek alapján van az 5 magyaros szabály, de nem, minden meccsen külön be kell tartani.akkor nincs mar fiatalszabaly a kiemelt akademiaknak?szunetben johet Szabo Szili meg Madarasz m, gyujtsuk a perceketPercek nem számítanak, hiába hozol fel most 8 magyart, minden meccsen az 5-nek kell meglenni.
Kenny
Nomac
Kenny
10 hónapja
Szabó-medzsik eddig nem nagyon jön ki nyiregyen
10 hónapja
akkor nincs mar fiatalszabaly a kiemelt akademiaknak?szunetben johet Szabo Szili meg Madarasz m, gyujtsuk a perceketPercek nem számítanak, hiába hozol fel most 8 magyart, minden meccsen az 5-nek kell meglenni.
Kenny
Nomac
10 hónapja
szunetben johet Szabo Szili meg Madarasz m, gyujtsuk a perceketPercek nem számítanak, hiába hozol fel most 8 magyart, minden meccsen az 5-nek kell meglenni.
Kenny
10 hónapja
szunetben johet Szabo Szili meg Madarasz m, gyujtsuk a perceket
10 hónapja
Mondjuk az tuti, hogy Gruber nem kapott volna lehetőséget, ha nem lenne ez a magyar szabály idén. Neki örülök, hogy eddig sikeres az idei szezonjaMTKban lenne csere.
Toto21
10 hónapja
milyen erdekes, Gruber jatszott fel evet az MTK-ban, visszajott megkapta az eselyt es el vele. De hozzuk csak az ausztral szelsoket Tomikam.kell neki egy csapat a magyar kupa mérkőzésekre is!
Kenny
10 hónapja
milyen erdekes, Gruber jatszott fel evet az MTK-ban, visszajott megkapta az eselyt es el vele. De hozzuk csak az ausztral szelsoket Tomikam.
10 hónapja
Mondjuk az tuti, hogy Gruber nem kapott volna lehetőséget, ha nem lenne ez a magyar szabály idén. Neki örülök, hogy eddig sikeres az idei szezonja
10 hónapja
fel eve mondom, hogy ez a ket Molnar gyerek kurvajo. Rossi mester tudod mi a dolgod. Behivni Gazdagot helyettuk.
10 hónapja
Holdampf: Megbeszeltuk a szurkolokkal, hogy ez volt az utolso ilyen. 😀😀😀DDDDSzurkolók be like:
Stez
Szép volt, többet nem jövök
10 hónapja
Holdampf: Megbeszeltuk a szurkolokkal, hogy ez volt az utolso ilyen. 😀😀😀DDDD
10 hónapja
KAK vs MauritaniaBiztos?
Tanzánia vs Magyagaszkár
De meg lesznek szopatva a tanzánok.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Marco Rossiék még kitartanak… miért, mit csináljon, menjen haza?😆😆😆 ekkora fizuért illik végig szenvedni 😆😆😆
10 hónapja
Ezek a magyar bírók szét fújják az összes meccset, nekik is vastagon benne van a kezük az iramban… bár lehet pont ez a lenyeg hogy ne fáradjanak el a játékosok 20-30 perc alatt…Most is, sima előnyszabály, labdas előtt senki, erre vissza fújja…
10 hónapja
Lehet itt még 6-7 ha megnyomja a gigászi MTK
10 hónapja
Ha itt az mtk a 45. Es a 77. Perc kozott is akart volna jatszani, ez mar lenne egy hetes.
10 hónapja
Lehet, hogy visszaoszt a tulajoknak?Kezdem azt gondolni, a DVTK fix kieso. Kovacs Zoli masterclass, barhova odamegy, szeteses a vege es totalis csod.Érthetetlen, hogy hívják még bárhová.
Stez
Bazzani
Bár az csak akkor érné meg, ha nullszaldósra jönne ki a gazdálkodás a kickback nélkül...
Szerkesztette: slowmotion
10 hónapja
Kezdem azt gondolni, a DVTK fix kieso. Kovacs Zoli masterclass, barhova odamegy, szeteses a vege es totalis csod.Érthetetlen, hogy hívják még bárhová.
Stez
10 hónapja
sajtospingvin
119
Annyira klasszik 11-es, imádom az ilyen eseteket, amikor abszolút nem lehet belekötni…Vagy a Fradi nehogy elvigyék 5 misiért
BAZ+ Molnár állj le azonnal, mert jövő héten visznek a törökök! 😢
Klaci79