Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
A csávó nevét leírtad, de a Mada már sok volt a Gaszkár elé???? 😀 😀3-tól Madagaszkár - Eswatini rangadó a COSAFA Kupán, utána pedig Comore-szigetek - Botswana, remélem lesz stream!Rafanomezantsoa góljával vezet félidőben Gaszkár.
Löfli
warr_b
11 hónapja
Ha holnap cumizunk, Rossi dobbant vajon? 😃Bolond lenne. 2030-ig tartó szerződést felmondani munkavállalóként álmoskönyvek szerint se jó biznisz. Fordítva, na az igen... 😊
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
6+ bónuszokért adták el Lisztest, ha valamiért ezért jár a szobor Hajnalnak 😀Ez a Kubatov évértékelő igazi klasszikus 😀Ez a pali elképesztő vakvágányon van. Ha már a pártsajtó sem jó neki akkor mi a tokom??
Kenny
csebi
11 hónapja
Kelet-Timor 1-0-ra legyőzte a Maldív-szigeteket az Ázsia-kupa selejtezőben!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
KlubVb tv kozvetiteserol meg semmi hir. Gyanusan nem fogja adni senki?dazn-on nézheted állítólag egy regisztráció kell csak hozzá
beltazor
11 hónapja
KlubVb tv kozvetiteserol meg semmi hir. Gyanusan nem fogja adni senki?kiváncsi vagyok hogy mennyi az annyi hogy ennyire nem kell senkinek
beltazor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
KlubVb tv kozvetiteserol meg semmi hir. Gyanusan nem fogja adni senki?

11 hónapja
Olaszosan sikerült, na.kibaszták, de úgy, hogy hétfőn azért még leül a padra xdA román B vezet az olaszok ellenNem az volt ,hogy kibaszták Spallettit? Mondjuk 1 nappal egy VB selejtező meccs előtt az azért meredek.
De les
Kampman
Sixo
fake.id
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
kibaszták, de úgy, hogy hétfőn azért még leül a padra xdA román B vezet az olaszok ellenNem az volt ,hogy kibaszták Spallettit? Mondjuk 1 nappal egy VB selejtező meccs előtt az azért meredek.
De les
Kampman
Sixo
11 hónapja
A román B vezet az olaszok ellenNem az volt ,hogy kibaszták Spallettit? Mondjuk 1 nappal egy VB selejtező meccs előtt az azért meredek.
De les
Kampman
11 hónapja
Mekkora meccs volt a belga-walesi... a 4. belga gólnál a szöglet előtt visszapattant a csokira a labda 😀
11 hónapja
A román B vezet az olaszok ellenDeles?
De les
Kampman
Azt most erdélyi magyar?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Ha holnap cumizunk, Rossi dobbant vajon? 😃ez még csak barimeccs
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Ha holnap cumizunk, Rossi dobbant vajon? 😃
11 hónapja
Néztem az U19(?) BL döntőt, amit megnyert a Barca és ugye Yakobishvili védett. Élmény volt nézni, ahog lábbal bánik a labdával, ahogy mozog, ahogy helyezkedik. Brutális, mennyire más képzést kapott ezen a téren, mint a többi magyar kapus. És ugye Dibusz még a többi magyar kapus közül is durván kilóg lefelé, elképesztő a kontraszt...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
11 hónapja
Elv Varga is kezdNa, holnap Tóth Bazsi kezd, adomTippre Toth,Styles,Szalai G es Alex kerul be.
zacknorb
Kenny
Poloska vagyok.
11 hónapja
Kapunk egy laza X-etNa, holnap Tóth Bazsi kezd, adomTippre Toth,Styles,Szalai G es Alex kerul be.
zacknorb
Kenny
Draft

11 hónapja
Na, holnap Tóth Bazsi kezd, adomTippre Toth,Styles,Szalai G es Alex kerul be.
zacknorb
11 hónapja
Na, holnap Tóth Bazsi kezd, adomÉn Szappanost tettem volna be 😁😁😁
zacknorb
Draft

11 hónapja
szerintem ez még ezen a szinten is rendkívül kellemetlen. 😀 állítólag ezzel a lendülettel Dambrauskas is lapát és jön vissza Radenkovics, egy kibaszott bohóc klub lettünk. (pedig korábban is voltak érdekes döntések, Vukmir Szegedről elhozatala, Kuznyecov meg a többi...)Vissza fogják sírni Fórizst Diósgyőrben? 😀Tipik nb1 move.
iktriad
Toca
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
11 hónapja
Na, holnap Tóth Bazsi kezd, adom
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez a Kubatov évértékelő igazi klasszikus 😀A jelentős része bullshit volt
Kenny
Viszont a fiatal szabály kapcsán mindhárman elég logikus érveket hoztak fel.
Az pedig több, mint furcsa, hogy a szakmai bizottság nem tudott róla. Akkor ki találta ki, modellezte, készített hatástanulmányt stb. ?
Valamelyik big4 tanácsadó cég?
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
11 hónapja
Vissza fogják sírni Fórizst Diósgyőrben? 😀Tipik nb1 move.
iktriad
11 hónapja
Az a baj, hogy Ő már full kampányüzemmódban van amióta elkezdett reelsekben kommunikálni.Ez a Kubatov évértékelő igazi klasszikus 😀Ez a pali elképesztő vakvágányon van. Ha már a pártsajtó sem jó neki akkor mi a tokom??
Kenny
csebi