Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
jajaja, irtam is az iment, sajnos beszoptam ezt a szart 😀Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.dolgozol legalább?
Stez
én mondjuk az Arcadiant néztem meg a rendes játékidő helyett, nemtom jobban jártam e
Negritis, a vajda
11 hónapja
Pszt...., ezt saját magukról nem tudják 😀Ha 11-esekre kerül a sor, nyernek a ci..nyokValojaban mindket nemzet tzigany, csak mondom. 😀
shagi0206
Stez
11 hónapja
Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.dolgozol legalább?
Stez
én mondjuk az Arcadiant néztem meg a rendes játékidő helyett, nemtom jobban jártam e
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Ha 11-esekre kerül a sor, nyernek a ci..nyokDiósgyőr?
shagi0206
11 hónapja
Én azt tudom 😀Ha 11-esekre kerül a sor, nyernek a ci..nyokValojaban mindket nemzet tzigany, csak mondom. 😀
shagi0206
Stez
11 hónapja
Ha 11-esekre kerül a sor, nyernek a ci..nyokValojaban mindket nemzet tzigany, csak mondom. 😀
shagi0206
11 hónapja
Jo neked, en meg bent szopok a meloban, mert ezek a majmok keptelenek vltak rendes jatekidoben eldonteni ezt a nezhetetlen fost.Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.Én a Bíbor Szíveket nézema családdal
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
11 hónapja
Ha 11-esekre kerül a sor, nyernek a ci..nyok
11 hónapja
Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.Én a Bíbor Szíveket nézema családdal
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.
11 hónapja
az nyer akinek több gólt adnak meges az nyer aki tobbet rug beSzerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.ha büntetőkre kerül a sor, akkor 11 méterről fogják rúgni
nagylaza, főpohárnok
petey
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
YoungZeeZee
9 623
es az nyer aki tobbet rug beSzerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.ha büntetőkre kerül a sor, akkor 11 méterről fogják rúgni
nagylaza, főpohárnok
petey
11 hónapja
Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.ha büntetőkre kerül a sor, akkor 11 méterről fogják rúgni
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Azért az nem mindegy, hogy lepottyant-e egy szurkoló, vagy ledobott valamit.
11 hónapja
Na, a Milan asza megvillant, ha mar nem a palyan, legalabb bunyoban. 😀
11 hónapja
Igen, emlékszem.🙂"Ez egy döntő, ezt most le kell tudni küzdeni." Miért nem én vagyok a stúdióban?Egyszer már mondtam.
nagylaza, főpohárnok
Ha majd az önéletrajzodban fel fogsz tudni mutatni kb. 250 NB1-es meccset és legalább 10-15 közepesen gyanús bundameccset, akkor szóba jöhetsz.
Kampman
11 hónapja
"Ez egy döntő, ezt most le kell tudni küzdeni." Miért nem én vagyok a stúdióban?Egyszer már mondtam.
nagylaza, főpohárnok
Ha majd az önéletrajzodban fel fogsz tudni mutatni kb. 250 NB1-es meccset és legalább 10-15 közepesen gyanús bundameccset, akkor szóba jöhetsz.
11 hónapja
Szándékos volt a szóhasználatMagvas megállapítások így késő este, proliszenszet mindannyiótoknak!proli szensznek olvastam elsőre 😀
Kampman
Löfli
11 hónapja
"Ez egy döntő, ezt most le kell tudni küzdeni." Miért nem én vagyok a stúdióban?
11 hónapja
Miért, nem jött be? Na, ugye!Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.Te vagy az, Mr Zombori?
nagylaza, főpohárnok
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Olyan van Rossinak is 😁Magvas megállapítások így késő este, proliszenszet mindannyiótoknak!proli szensznek olvastam elsőre 😀
Kampman
Löfli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Magvas megállapítások így késő este, proliszenszet mindannyiótoknak!proli szensznek olvastam elsőre 😀
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Elegge erthetetlen, hogy a masodik gol utana spanyolok teljesen lealltak es nem akartak focizni, ezt nem teszik sosem kb., emiatt kaptak golt most. Latvanyosan szarnak bele.
11 hónapja
Sőt Ha valamelyik nem lő több gólt mint a másik, büntetőket fognak rúgni