NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Amúgy én már lenyugodtam, mind1, ez van, mivel volt már ilyen erre is kell protokoll meg képzés is UEFA, meg bírói testületek.Hogyan kommunikálj, meddig álljon a játék meg ilyenek.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Persze, csak nem azért ülök le meccset nézni hogy sírjon a labda.Akkor meg ne szurkolj, hanem keress szép meccseket.
eaglesmcnabb
Mondom: mindent nem lehet.
Én nagyon kevés példát tudok arra, hogy a szépen focizó csapat valami nagyot nyert volna, sokkal több az ellenpélda.
1982-ben német-olasz döntő volt.🙂 (Csodálkoznék, ha a német-francia elődöntő után a németeknek drukkoltál volna.)Kisgyerekként ennek a két csapatnak drukkoltam végig, a döntőben meg csak néztem ki a fejemből, és örültem. Ha fordított eredmény születik se bántam volna.
nagylaza, főpohárnok
Pláne, hogy 4 gombfocicsapatom volt, és ez a kettő köztük volt. És nagyokat vívtak a Komjáthi, Váradi, Zombori, Izsó, Kiss Laci féle Vasassal. (A negyedik kakukktojás, egy Cubillasos Peru volt.)
9 hónapja
A 2 meccs alapján egyenes kieséses rendszerben nincs szégyen továbbjutás ezen a szinten, max szégyen kiesés van.Persze, csak nem azért ülök le meccset nézni hogy sírjon a labda. Ahhoz elég ha lemegyek terembe focizni, sír ott eleget.Ne legyél sznob, én a 82-es VB óta nézek soccert, és igen ritka, hogy a szép és sikeres játék kéz a kézben jár. Zico, Socrates, Falcao vs. Gentile, Scirea, Bergomi. És így tovább azóta is.leszarom a menetelést, ha ilyen fos a játékNaugye.Baszottul unom azokat a meccseket, amikor nem jobb a RM, valahogy mégis sikerül kiszenvednie a következő kört, hogy aztán megnyerje a BL-t. Idén, ugye, nem ez lesz?Sobri szerint de, és ha nem, akkor is
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Szépen, simán menetelnek, nincs oka Csabinak aggodalomra.
Őszentsége Sobri Jóska
Ráadásul egy ilyen kamu kihagyott tizivel... akkor rugassa újra, ha a kapus kivédte volna hogy kimozog a vonalról, akkor sem automatikus gól, hanem újralövés...
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
Összességében két pozitívuma volt a mai meccsnek: Camavinga tanár volt, és Vinit lecserélte. Mondjuk hogy miért a 115. percben az rejtély.
Jöhetsz keyg bírózni... Szégyen ekkora kamuszarral továbbmenni, ekkora kamuszar játék után főleg...
Ha hozzá is ért, elég hülye szabály hogy újra se lőheti. Ha a madrid esett volna ki egy ilyen miatt, baromira felkúrt volna. Főleg hogy sokkal jobb volt az Atleti, úgy, hogy a Madrid keret még Ceballos nélkül is jóval erősebb szvsz.
Kár érte mert jól vezette a meccset, és szerintem itt se nézte meg a vidit, csak a fülére szólt valaki, hogy érvénytelen.
eaglesmcnabb
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
1982-ben német-olasz döntő volt.🙂 (Csodálkoznék, ha a német-francia elődöntő után a németeknek drukkoltál volna.)Jó volt, de nem a szép játék apostolai voltak. Pláne amit a védőik bemutattak.Rossi pl. gondolom nem véletlenül maradt ki a felsorolásból. Az egy baromi jó olasz csapat volt. A csoportkörben szenvedtek, de aztán...Ne legyél sznob, én a 82-es VB óta nézek soccert, és igen ritka, hogy a szép és sikeres játék kéz a kézben jár. Zico, Socrates, Falcao vs. Gentile, Scirea, Bergomi. És így tovább azóta is.leszarom a menetelést, ha ilyen fos a játékNaugye.Baszottul unom azokat a meccseket, amikor nem jobb a RM, valahogy mégis sikerül kiszenvednie a következő kört, hogy aztán megnyerje a BL-t. Idén, ugye, nem ez lesz?Sobri szerint de, és ha nem, akkor is
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Ráadásul egy ilyen kamu kihagyott tizivel... akkor rugassa újra, ha a kapus kivédte volna hogy kimozog a vonalról, akkor sem automatikus gól, hanem újralövés...
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
De engem nem kell meggyőzz én mindig a németeknek, olaszoknak drukkoltam, pedig soha nem emlékszem, hogy a szép játék lett volna a fő erényük. És 90-ben, amikor hatékonyan nyertek két elvesztett döntő után, egy picit sem zavart, hogy fos volt a játék, a lényeg, hogy meneteltek. Mindent azért nem lehet.
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Dehogynem. Elcsuszik a tamasztolaba, emiatt jobbal meg csuszas kozben nekiert a labda a bal labanak, ami a csuszas miatt ugymond a loves palyajaba belecsuszott. Szemet dolog, meg irto nagy pech, de szerintem siman latszik, hogy a labda erinti.Gyönyörű.Amúgy ilyenkor nincs ugyanaz az érzékelő amit kéznél mutatnak h hozzaert-e. Mint a szeizmikus akármi mutatja h tényleg.az csak az EB-n volt 😀
csebi
zacknorb
Amúgy itt a lassított:
x.com/nocontextfooty/status/1899956876592246953?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Hat ez alapján fene sem tudja
csebi
9 hónapja
Persze, csak nem azért ülök le meccset nézni hogy sírjon a labda. Ahhoz elég ha lemegyek terembe focizni, sír ott eleget.Ne legyél sznob, én a 82-es VB óta nézek soccert, és igen ritka, hogy a szép és sikeres játék kéz a kézben jár. Zico, Socrates, Falcao vs. Gentile, Scirea, Bergomi. És így tovább azóta is.leszarom a menetelést, ha ilyen fos a játékNaugye.Baszottul unom azokat a meccseket, amikor nem jobb a RM, valahogy mégis sikerül kiszenvednie a következő kört, hogy aztán megnyerje a BL-t. Idén, ugye, nem ez lesz?Sobri szerint de, és ha nem, akkor is
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
Összességében két pozitívuma volt a mai meccsnek: Camavinga tanár volt, és Vinit lecserélte. Mondjuk hogy miért a 115. percben az rejtély.
Jöhetsz keyg bírózni... Szégyen ekkora kamuszarral továbbmenni, ekkora kamuszar játék után főleg...
Ha hozzá is ért, elég hülye szabály hogy újra se lőheti. Ha a madrid esett volna ki egy ilyen miatt, baromira felkúrt volna. Főleg hogy sokkal jobb volt az Atleti, úgy, hogy a Madrid keret még Ceballos nélkül is jóval erősebb szvsz.
Kár érte mert jól vezette a meccset, és szerintem itt se nézte meg a vidit, csak a fülére szólt valaki, hogy érvénytelen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Jó volt, de nem a szép játék apostolai voltak. Pláne amit a védőik bemutattak.Rossi pl. gondolom nem véletlenül maradt ki a felsorolásból. Az egy baromi jó olasz csapat volt. A csoportkörben szenvedtek, de aztán...Ne legyél sznob, én a 82-es VB óta nézek soccert, és igen ritka, hogy a szép és sikeres játék kéz a kézben jár. Zico, Socrates, Falcao vs. Gentile, Scirea, Bergomi. És így tovább azóta is.leszarom a menetelést, ha ilyen fos a játékNaugye.Baszottul unom azokat a meccseket, amikor nem jobb a RM, valahogy mégis sikerül kiszenvednie a következő kört, hogy aztán megnyerje a BL-t. Idén, ugye, nem ez lesz?Sobri szerint de, és ha nem, akkor is
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
De engem nem kell meggyőzz én mindig a németeknek, olaszoknak drukkoltam, pedig soha nem emlékszem, hogy a szép játék lett volna a fő erényük. És 90-ben, amikor hatékonyan nyertek két elvesztett döntő után, egy picit sem zavart, hogy fos volt a játék, a lényeg, hogy meneteltek. Mindent azért nem lehet.
9 hónapja
Ezzel nem vitatkozom.Csak az a Brazil csapat ott van minden idők legjobb és legszebben játszó, VB-t nem nyert csapatai között a Magyar és a Holland válogatott mellett.Rossi pl. gondolom nem véletlenül maradt ki a felsorolásból. Az egy baromi jó olasz csapat volt. A csoportkörben szenvedtek, de aztán...Ne legyél sznob, én a 82-es VB óta nézek soccert, és igen ritka, hogy a szép és sikeres játék kéz a kézben jár. Zico, Socrates, Falcao vs. Gentile, Scirea, Bergomi. És így tovább azóta is.leszarom a menetelést, ha ilyen fos a játékNaugye.Baszottul unom azokat a meccseket, amikor nem jobb a RM, valahogy mégis sikerül kiszenvednie a következő kört, hogy aztán megnyerje a BL-t. Idén, ugye, nem ez lesz?Sobri szerint de, és ha nem, akkor is
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
9 hónapja
Csak az a Brazil csapat ott van minden idők legjobb és legszebben játszó, VB-t nem nyert csapatai között a Magyar és a Holland válogatott mellett.Rossi pl. gondolom nem véletlenül maradt ki a felsorolásból. Az egy baromi jó olasz csapat volt. A csoportkörben szenvedtek, de aztán...Ne legyél sznob, én a 82-es VB óta nézek soccert, és igen ritka, hogy a szép és sikeres játék kéz a kézben jár. Zico, Socrates, Falcao vs. Gentile, Scirea, Bergomi. És így tovább azóta is.leszarom a menetelést, ha ilyen fos a játékNaugye.Baszottul unom azokat a meccseket, amikor nem jobb a RM, valahogy mégis sikerül kiszenvednie a következő kört, hogy aztán megnyerje a BL-t. Idén, ugye, nem ez lesz?Sobri szerint de, és ha nem, akkor is
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Gyönyörű.Amúgy ilyenkor nincs ugyanaz az érzékelő amit kéznél mutatnak h hozzaert-e. Mint a szeizmikus akármi mutatja h tényleg.az csak az EB-n volt 😀
csebi
zacknorb
Amúgy itt a lassított:
x.com/nocontextfooty/status/1899956876592246953?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
Hat ez alapján fene sem tudja
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Amúgy ilyenkor nincs ugyanaz az érzékelő amit kéznél mutatnak h hozzaert-e. Mint a szeizmikus akármi mutatja h tényleg.az csak az EB-n volt 😀
csebi
Poloska vagyok.
9 hónapja
Rossi pl. gondolom nem véletlenül maradt ki a felsorolásból. Az egy baromi jó olasz csapat volt. A csoportkörben szenvedtek, de aztán...Ne legyél sznob, én a 82-es VB óta nézek soccert, és igen ritka, hogy a szép és sikeres játék kéz a kézben jár. Zico, Socrates, Falcao vs. Gentile, Scirea, Bergomi. És így tovább azóta is.leszarom a menetelést, ha ilyen fos a játékNaugye.Baszottul unom azokat a meccseket, amikor nem jobb a RM, valahogy mégis sikerül kiszenvednie a következő kört, hogy aztán megnyerje a BL-t. Idén, ugye, nem ez lesz?Sobri szerint de, és ha nem, akkor is
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Amúgy ilyenkor nincs ugyanaz az érzékelő amit kéznél mutatnak h hozzaert-e. Mint a szeizmikus akármi mutatja h tényleg.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Ne legyél sznob, én a 82-es VB óta nézek soccert, és igen ritka, hogy a szép és sikeres játék kéz a kézben jár. Zico, Socrates, Falcao vs. Gentile, Scirea, Bergomi. És így tovább azóta is.leszarom a menetelést, ha ilyen fos a játékNaugye.Baszottul unom azokat a meccseket, amikor nem jobb a RM, valahogy mégis sikerül kiszenvednie a következő kört, hogy aztán megnyerje a BL-t. Idén, ugye, nem ez lesz?Sobri szerint de, és ha nem, akkor is
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
eaglesmcnabb
9 hónapja
és tényleg. Hát Arseanal szurkolók van egy rossz hírem...pénteken sorsolás ahol eldől hogy 98,5% vagy 99% az esélye, hogy a reál nyeri ezt is?van még sorsolás? nekem itt fixen ágakat ír ki
gamerkr
Sixo
9 hónapja
Azt az eles szemu kocsogot aki ezt kiszurta biztos megdicserik hogy szep volt haver nagyon eles vagy.
9 hónapja
pénteken sorsolás ahol eldől hogy 98,5% vagy 99% az esélye, hogy a reál nyeri ezt is?van még sorsolás? nekem itt fixen ágakat ír ki
gamerkr
9 hónapja
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
pénteken sorsolás ahol eldől hogy 98,5% vagy 99% az esélye, hogy a reál nyeri ezt is?
9 hónapja
leszarom a menetelést, ha ilyen fos a játékNaugye.Baszottul unom azokat a meccseket, amikor nem jobb a RM, valahogy mégis sikerül kiszenvednie a következő kört, hogy aztán megnyerje a BL-t. Idén, ugye, nem ez lesz?Sobri szerint de, és ha nem, akkor is
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Legalább jo lett volna látni az egyértelmű bizonyítékot h tényleg dupla erintes volt
9 hónapja
és ilyen meccsek/párharcok mellett sírnak a realosok a bírókra, beszédes
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!