Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 670 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Paksot csak Crazy közvetíthet?
10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 739
Előrefelé amúgy van fantàzia a Győrben, mert Bumba, Krpic és Gavric jól kevernek, de Benboualitól minden méterekre pattan. Ouro meg jól szűr és osztogat.
Hátrafelé, a visszazárásnál, illetve helyezkedéseknél viszont tragédia.
10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 701 — Omar's Coming Yo!
Csak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?
nagylaza, főpohárnok
csoportkoros szint meg sok a Gyornek.
Kenny
Ez még a Fradi védelmet is megizzasztaná talán
Willie Parker
azt szerintem mi is ha osszeallunk😃

10 hónapja
Nagy a vaj, vezet az Arda a Zalgiris ellen..

10 hónapja
Jó, hát azért ezt be lehetett volna lőni
10 hónapja
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 413 — Do Your Job
Balfaszok

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Kenny
Ez még a Fradi védelmet is megizzasztaná talán
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok

10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 833 — beers & Packers
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Nézett valaki Leipzig meccseket az elmúlt 1-2 évben? Jó a gyerek?
esanders10
Én nem, de az fbref a kövit mondja róla:
- Elit a fejjátéka
- Az egyik legjobban cselező játékos az egész bundásban, ennek megfelelő mértéktelenül sokat cipeli a labdát
- Meglehetősen messziről lövöldöz össze-vissza, de nagy százalékkal talál kaput
- Sok gólt szerez és jó helyzetkihasználó, tavaly +3.0mal tavalyelőtt +6.3mal lőtte felől a várható gólmennyiségét
- Sokat passzol de eléggé pontatlan

10 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 992
esanders10
Én elég sokat Lipcse meccset néztem, de nem értem a hype-ot körülötte. Szerintem teljesen átlagos csatár, meglepne, ha egy közepesnel jobb vetel sulne ki belőle. Én inkább szavaznék arra, h bukta lesz.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
10 hónapja
esanders10 Denver Broncos 1 012

Szerkesztette: esanders10
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Sesko-United HWG
zacknorb
Akkor teljes támadó 3as kicserélve. El kéne onnan adni pár embert, pl Hojlund.

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 670 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Sesko-United HWG
10 hónapja
Maddison ACL, fasza.
Duff
Én mondtam, hogy ebből NB2 lesz majd jövőre. És azóta csak - 2 emberben vannak (Son, Maddison)
Nyilván azért itt már nem extra emberekről beszélünk akiket nem lehet pótolni, bár aki a Kudus, Solanke, Johnson, Tel négyesre tesz fel mindent hát nem tudom miben reménykedik
FLZOLI
csak mínusz másfél, Son szegény nagyon lelassult
slowmotion
És Maddison is jó, ha fél embernyit volt elérhető.
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 166 — Cowboys fan
Maddison ACL, fasza.
Duff
Én mondtam, hogy ebből NB2 lesz majd jövőre. És azóta csak - 2 emberben vannak (Son, Maddison)
Nyilván azért itt már nem extra emberekről beszélünk akiket nem lehet pótolni, bár aki a Kudus, Solanke, Johnson, Tel négyesre tesz fel mindent hát nem tudom miben reménykedik
FLZOLI
csak mínusz másfél, Son szegény nagyon lelassult
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 024 — The Mathematician
Lol, nem lehet a Tippmix logo a Fradi mezen, mezőnyben meg van oldva, Dininek meg egy baszott magy fekete szigszalaggal áthúzva xdd
zacknorb
Még serdűlőben játszottam megye 1-ben, elmentünk idegenbe. Pont annyi mezt vittünk amennyien voltunk, de véletlenül két 4-es volt közte. A hátamra ragasztottak egy nagy csíkot szigszalaggal, úgyhogy 14-esben nyomtam.
Sebii
A másik klasszikus amikor más igazolásával kellett játszani és meg kellett tanulnod "anyád nevét és a születési dátumodat". 😀
dugo93
megye 3ban még az se kellett 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Lol, nem lehet a Tippmix logo a Fradi mezen, mezőnyben meg van oldva, Dininek meg egy baszott magy fekete szigszalaggal áthúzva xdd
zacknorb
Még serdűlőben játszottam megye 1-ben, elmentünk idegenbe. Pont annyi mezt vittünk amennyien voltunk, de véletlenül két 4-es volt közte. A hátamra ragasztottak egy nagy csíkot szigszalaggal, úgyhogy 14-esben nyomtam.
Sebii
A másik klasszikus amikor más igazolásával kellett játszani és meg kellett tanulnod "anyád nevét és a születési dátumodat". 😀
dugo93
Osztrák korosztályos tornán a legjobb, Nagy családnevű haverom Kolompár Géza néven játszott és az anyja neve Orsós Aranka volt. Attól a naptól így hívtuk.
10 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 715 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Maddison ACL, fasza.
Duff

10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 720
zacknorb
Sebii

10 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 050
zacknorb
10 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 539
Maddison ACL, fasza.
10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 087 — Saturday Night Lights
FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)
Löfli
Vannak gyémántok:

Ramsbottom
Abbey Hey!
Wombwell
Clitheroe
Lye Town
Blackstones
Fakenham
Badshot
Mousehole
Deal Town
Leatherhead
Willie Parker
Fakenham, imádom. Mint amikor a kedvenc csapatom játszik, csak annyit mondok: Fck… T‘Ham…
😆
JC6 (Mr. Miele)
A Lye Town meg a Deal Town olyan nevek, mintha a magyar mutyizásról kapták volna a nevüket.
Willie Parker
Ha lesz egy Sixty Plaine, nekik szurkolok.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Mi ez a nagy GB-Szaud Arábia barátság? 😊
NB2
Mindkettő zöld
10 hónapja
NB2 New England Patriots 29 065 — nabege2@yahoo.com
Mi ez a nagy GB-Szaud Arábia barátság? 😊