Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Paksot csak Crazy közvetíthet?
10 hónapja
Előrefelé amúgy van fantàzia a Győrben, mert Bumba, Krpic és Gavric jól kevernek, de Benboualitól minden méterekre pattan. Ouro meg jól szűr és osztogat.Hátrafelé, a visszazárásnál, illetve helyezkedéseknél viszont tragédia.
10 hónapja
azt szerintem mi is ha osszeallunk😃Ez még a Fradi védelmet is megizzasztaná talánCsak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?csoportkoros szint meg sok a Gyornek.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
Willie Parker
10 hónapja
Jó, hát azért ezt be lehetett volna lőni
10 hónapja
Balfaszok

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
10 hónapja
Ez még a Fradi védelmet is megizzasztaná talánCsak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?csoportkoros szint meg sok a Gyornek.
nagylaza, főpohárnok
Kenny
10 hónapja
Csak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?csoportkoros szint meg sok a Gyornek.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Csak mostantól tudom nézni a Győr-meccset. Ennyire sima?
10 hónapja
Nézett valaki Leipzig meccseket az elmúlt 1-2 évben? Jó a gyerek?Én nem, de az fbref a kövit mondja róla:
esanders10
- Elit a fejjátéka
- Az egyik legjobban cselező játékos az egész bundásban, ennek megfelelő mértéktelenül sokat cipeli a labdát
- Meglehetősen messziről lövöldöz össze-vissza, de nagy százalékkal talál kaput
- Sok gólt szerez és jó helyzetkihasználó, tavaly +3.0mal tavalyelőtt +6.3mal lőtte felől a várható gólmennyiségét
- Sokat passzol de eléggé pontatlan
10 hónapja
Nézett valaki Leipzig meccseket az elmúlt 1-2 évben? Jó a gyerek?Én elég sokat Lipcse meccset néztem, de nem értem a hype-ot körülötte. Szerintem teljesen átlagos csatár, meglepne, ha egy közepesnel jobb vetel sulne ki belőle. Én inkább szavaznék arra, h bukta lesz.
esanders10
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
10 hónapja
Nézett valaki Leipzig meccseket az elmúlt 1-2 évben? Jó a gyerek?
Szerkesztette: esanders10
10 hónapja
Sesko-United HWGAkkor teljes támadó 3as kicserélve. El kéne onnan adni pár embert, pl Hojlund.
zacknorb
10 hónapja
Sesko-United HWG
10 hónapja
És Maddison is jó, ha fél embernyit volt elérhető.csak mínusz másfél, Son szegény nagyon lelassultMaddison ACL, fasza.Én mondtam, hogy ebből NB2 lesz majd jövőre. És azóta csak - 2 emberben vannak (Son, Maddison)
Duff
Nyilván azért itt már nem extra emberekről beszélünk akiket nem lehet pótolni, bár aki a Kudus, Solanke, Johnson, Tel négyesre tesz fel mindent hát nem tudom miben reménykedik
FLZOLI
slowmotion
10 hónapja
csak mínusz másfél, Son szegény nagyon lelassultMaddison ACL, fasza.Én mondtam, hogy ebből NB2 lesz majd jövőre. És azóta csak - 2 emberben vannak (Son, Maddison)
Duff
Nyilván azért itt már nem extra emberekről beszélünk akiket nem lehet pótolni, bár aki a Kudus, Solanke, Johnson, Tel négyesre tesz fel mindent hát nem tudom miben reménykedik
FLZOLI
10 hónapja
megye 3ban még az se kellett 😊A másik klasszikus amikor más igazolásával kellett játszani és meg kellett tanulnod "anyád nevét és a születési dátumodat". 😀Lol, nem lehet a Tippmix logo a Fradi mezen, mezőnyben meg van oldva, Dininek meg egy baszott magy fekete szigszalaggal áthúzva xddMég serdűlőben játszottam megye 1-ben, elmentünk idegenbe. Pont annyi mezt vittünk amennyien voltunk, de véletlenül két 4-es volt közte. A hátamra ragasztottak egy nagy csíkot szigszalaggal, úgyhogy 14-esben nyomtam.
zacknorb
Sebii
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Osztrák korosztályos tornán a legjobb, Nagy családnevű haverom Kolompár Géza néven játszott és az anyja neve Orsós Aranka volt. Attól a naptól így hívtuk.A másik klasszikus amikor más igazolásával kellett játszani és meg kellett tanulnod "anyád nevét és a születési dátumodat". 😀Lol, nem lehet a Tippmix logo a Fradi mezen, mezőnyben meg van oldva, Dininek meg egy baszott magy fekete szigszalaggal áthúzva xddMég serdűlőben játszottam megye 1-ben, elmentünk idegenbe. Pont annyi mezt vittünk amennyien voltunk, de véletlenül két 4-es volt közte. A hátamra ragasztottak egy nagy csíkot szigszalaggal, úgyhogy 14-esben nyomtam.
zacknorb
Sebii
dugo93
10 hónapja
Maddison ACL, fasza.Én mondtam, hogy ebből NB2 lesz majd jövőre. És azóta csak - 2 emberben vannak (Son, Maddison)
Duff
10 hónapja
A másik klasszikus amikor más igazolásával kellett játszani és meg kellett tanulnod "anyád nevét és a születési dátumodat". 😀Lol, nem lehet a Tippmix logo a Fradi mezen, mezőnyben meg van oldva, Dininek meg egy baszott magy fekete szigszalaggal áthúzva xddMég serdűlőben játszottam megye 1-ben, elmentünk idegenbe. Pont annyi mezt vittünk amennyien voltunk, de véletlenül két 4-es volt közte. A hátamra ragasztottak egy nagy csíkot szigszalaggal, úgyhogy 14-esben nyomtam.
zacknorb
Sebii
10 hónapja
Lol, nem lehet a Tippmix logo a Fradi mezen, mezőnyben meg van oldva, Dininek meg egy baszott magy fekete szigszalaggal áthúzva xddMég serdűlőben játszottam megye 1-ben, elmentünk idegenbe. Pont annyi mezt vittünk amennyien voltunk, de véletlenül két 4-es volt közte. A hátamra ragasztottak egy nagy csíkot szigszalaggal, úgyhogy 14-esben nyomtam.
zacknorb
10 hónapja
Maddison ACL, fasza.
10 hónapja
Ha lesz egy Sixty Plaine, nekik szurkolok.A Lye Town meg a Deal Town olyan nevek, mintha a magyar mutyizásról kapták volna a nevüket.Fakenham, imádom. Mint amikor a kedvenc csapatom játszik, csak annyit mondok: Fck… T‘Ham…FA kupa extra előselejtező köre is elkezdődött 😀😀 ilyen csodálatos nevű kilencedosztályú csapatokkal, mint pl: Aylesbury Vale Dynamos, Soul Tower Hamlets, Wroxham, Cockfosters, Pontefract Collieries (ők 8. osztályúak)Vannak gyémántok:
Löfli
Ramsbottom
Abbey Hey!
Wombwell
Clitheroe
Lye Town
Blackstones
Fakenham
Badshot
Mousehole
Deal Town
Leatherhead
Willie Parker
😆
JC6 (Mr. Miele)
Willie Parker
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Mi ez a nagy GB-Szaud Arábia barátság? 😊Mindkettő zöld
NB2
10 hónapja
Mi ez a nagy GB-Szaud Arábia barátság? 😊