Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Yamal Aranylabda.Raphina?
Kenny
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
Olmo nem szelen jatszik.Sané/Gnabry páros helyett megnézném Bayernben.Ez az Olmo gyerek sem egy rossz focista.Igen, csak üveg.
Sixo
Mindig mire top formába lendül, lesérül
Sinisa
Előbbi kettőnél is hosszú a sérüléstörténet, de nem bánnám.
gamerkr
10 hónapja
Pedri az igazi zseni a kozepen. Eszmeletlen az a football iq ami a fejeben van.Ez az Olmo gyerek sem egy rossz focista.Igen, csak üveg.
Sixo
Sinisa
10 hónapja
De csúnyán meg lett rajzolva Acerbi. 37 éves, nem kéne ennyire bántani szegényt.
10 hónapja
Csak megkerdeznem, hol van az Inter elvileg nagyon jo vedelme, de nem teszem, mert jo ezt latni. Acerbi konkretan ma NB I-es szinten tolja.Nekem arról, ahogy Ferran most körbeautózta, konkrétan Lipták jutott eszembe 😂
Stez
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
Csak megkerdeznem, hol van az Inter elvileg nagyon jo vedelme, de nem teszem, mert jo ezt latni. Acerbi konkretan ma NB I-es szinten tolja.Mondjuk Bisseck sem volt okos h 3 méterrel a többi védő moge be mozgott h véletlenül se lehessen les
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Csak megkerdeznem, hol van az Inter elvileg nagyon jo vedelme, de nem teszem, mert jo ezt latni. Acerbi konkretan ma NB I-es szinten tolja.
10 hónapja
Sané/Gnabry páros helyett megnézném Bayernben.Ez az Olmo gyerek sem egy rossz focista.Igen, csak üveg.
Sixo
Sinisa
Előbbi kettőnél is hosszú a sérüléstörténet, de nem bánnám.
10 hónapja
Ez az Olmo gyerek sem egy rossz focista.És csak azért játszik mert addig vernyákoltak még ideiglenes regisztrációt nem kapott.....
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
De csúnyán meg lesz firkálva az Inter.
10 hónapja
Ez az Olmo gyerek sem egy rossz focista.Olmo csak azert jutott idaig, mert a Dinamoban jatszott a Fradi ellen anno, eltanulta, hogyan legyen sztar.
Sixo
10 hónapja
Ez az Olmo gyerek sem egy rossz focista.Igen, csak üveg.
Sixo
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
10 hónapja
Bekapott gólra nem jött a gyors Inter válaszcsapás. Itt baj lesz4-5 golt fog ma rugni a Barcelona ha igy megy tovabb.
gamerkr
10 hónapja
Bekapott gólra nem jött a gyors Inter válaszcsapás. Itt baj lesz
10 hónapja
Valami olyan kene, ami tv-bol is megy, mar lefekudtem, de nem nezem sokaig szerintem, nincs affinitasom olyan izekhez, mint az Inter. 🤣Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
csebi
10 hónapja
Ok át kapcsolom oda akkorCBS Sport a legjobb.Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
CBS Sport a legjobb.Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
csebi
10 hónapja
Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.Nézd TNT sportson akkor
Stez
10 hónapja
Még 0-2-nél írtam, de amúgy én is. (Vágyvezérelt módon.)Ki tenne most a Barca továbbjutására?én
nagylaza, főpohárnok
Sixo
10 hónapja
Harom perce kapcsoltam be, de Gundel kommentalasa mar most irrital. Elso negy mondatban ket kirivo baromsag.
10 hónapja
Azért nulszogbol csak nem illik