Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Na Elliott eldönti.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Akkor be kell fejezni az alibizèst ès tessèk játszani ..
10 hónapja
Jaj Sarr hogy maradt ilyen üresen, kedves Virgil?
10 hónapja
Szobo lett a csatár, jól látom?
10 hónapja
Ennyi faszságot beszélni, mint ez a mai kommentátor. Nem tudom mit néz, de néha az az érzésem hogy nem ezt a meccset.
10 hónapja
Milyen kapufa? Ez a kommentator vak? Haromszor lassitottaka lest sem látta 😊
Stez
10 hónapja
Nekem tetszik, hogy azt erzem, Wirtz es Frimpong egyaltalan nem tiszteli tul Szalaht, nem passzolnak neki folyamatosan es keresik a lehetoseget, igy meg nem ragad le a labda allandoan Szalahnal es megy korbe. Sokoldalubb lesz igy a Liverpool tamadoegysege.Salah eddig nem tényező a meccsen. Lehet kiégett?
Stez
10 hónapja
Nekem tetszik, hogy azt erzem, Wirtz es Frimpong egyaltalan nem tiszteli tul Szalaht, nem passzolnak neki folyamatosan es keresik a lehetoseget, igy meg nem ragad le a labda allandoan Szalahnal es megy korbe. Sokoldalubb lesz igy a Liverpool tamadoegysege.
10 hónapja
Nagyot ment a Milánban a fiatal román gyerek a Chelsea ellen. 5. percben öngól, 19.ben piros.biztos melege volt és inkább pihenni akart a kondicionált öltözőben. Megértem
Sixo
10 hónapja
Nagyot ment a Milánban a fiatal román gyerek a Chelsea ellen. 5. percben öngól, 19.ben piros.
10 hónapja
Jogos. Oda még kéne, Isak azért jönni fog. Meg leginkább rotálnak. Wirtz ki tud menni balra és akkor Szobi a helyére bemegy pl. Vagy jobbra ki tud menni Szobi vagy Curtis Jones.Én főleg a tamado harmadban keveslem. A most pályán lévők után ahogy nezem van egy tavozo felben levo chiesa, egy tinedzser doak es ennyi. Ez nagyon kevés tobb frontra. 2 3 ember kellene még ide imo.Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.Középhátvéd kéne, minden más posztra legalább 2 jó játékosuk van. Ma többen sérültek, Bradley, Gravenbech, Bajtecic. Joe Gomez.
esanders10
Sixo
esanders10
10 hónapja
Kerkez-el minden rendben? Csak sétál hátul és alig meg előreEbben a felállasban ő nem is fog. Ő a 3. védő a két CB melett.
Toto21
10 hónapja
Kerkez-el minden rendben? Csak sétál hátul és alig meg előre
10 hónapja
Én főleg a tamado harmadban keveslem. A most pályán lévők után ahogy nezem van egy tavozo felben levo chiesa, egy tinedzser doak es ennyi. Ez nagyon kevés tobb frontra. 2 3 ember kellene még ide imo.Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.Középhátvéd kéne, minden más posztra legalább 2 jó játékosuk van. Ma többen sérültek, Bradley, Gravenbech, Bajtecic. Joe Gomez.
esanders10
Sixo
10 hónapja
Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.Középhátvéd kéne, minden más posztra legalább 2 jó játékosuk van. Ma többen sérültek, Bradley, Gravenbech, Bajtecic. Joe Gomez.
esanders10
10 hónapja
Kicsit vékony ez a pool keret most nem? A padra nézve elferne még a depth, arsenalhoz es cityhez képest bőven.
10 hónapja
Ezt azt hiszem nem így akarta Frimpong. Szoboszlai assziszt.
10 hónapja
Jó meccs, tetszik. Hiányzott már a mennyei mellett…Ahogy Militár Iván mondaná, van a futball meg van a magyar futball. 😀
😆
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Jó meccs, tetszik. Hiányzott már a mennyei mellett…Kicsit fanyalgok a Várda-Felcsút mellett, de végülis elmegy... 😕
😆
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Ezeket taktikailag ki kellene hagyni, hogy ne a szezon végén a kulcs nagyhelyzetek maradjanak ki😅
10 hónapja
Szobo gólpassz?
10 hónapja
Szobo assist 🤣😅
10 hónapja
Ironikus hogy pont van Dijk hibázott.
10 hónapja
jól tolja a PoolTehát egyenlít a Palace.
Toto21