Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 357 — Keep pounding
Bűnrossz ez az azeri csapat, de attól még jól játszunk összességében, viszont itt is látszik az idei fő problémánk, kb 3-4 góllal kéne vezetni, ehelyett 2-1, egy balfaszkodás és x ez is.
Nego egyértelműen erősségünk, soha nem értem, amikor nem kezdő...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szappanos a pályán 😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Siralmas meccs
JC6 (Mr. Miele)
Nem a meccs siralmas, hanem mindenfele nezes nelkul azza teszi, hogy egy sormeccs egy azeriek ellen, ez nem csak a jatekosoknal erezheto, hogy faradtak es enervaltak, hanem amugy nezokent is ad egy olyan erzetet, hogy ennek mi ertelme van.

Mert amugy nem annyira fos a meccs, vannak helyzeteink, kicsik is, nagyok is, szep fejesek, tamadasok, tavoli lövesek. Inkabb szerintem a megszokas mondatja velunk azt, hogy ez siralmas, a korulmenyek.
Stez
NERStez
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Siralmas meccs
JC6 (Mr. Miele)
Nem a meccs siralmas, hanem mindenfele nezes nelkul azza teszi, hogy egy sormeccs egy azeriek ellen, ez nem csak a jatekosoknal erezheto, hogy faradtak es enervaltak, hanem amugy nezokent is ad egy olyan erzetet, hogy ennek mi ertelme van.

Mert amugy nem annyira fos a meccs, vannak helyzeteink, kicsik is, nagyok is, szep fejesek, tamadasok, tavoli lövesek. Inkabb szerintem a megszokas mondatja velunk azt, hogy ez siralmas, a korulmenyek.
Stez
Egy halom fostalicska azeriek ellen

Draft

11 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 355 — Whoops, looks like something went wrong.
Siralmas meccs
JC6 (Mr. Miele)

11 hónapja
Nomac New England Patriots 4 446 — balazs.t85@gmail.com
Hogy felbasz ez a kibaszott egy perc, és ezt tolják. Minden nap amikor elmegyek a MTV mellett rájuk tudnám gyújtani...
11 hónapja
remelem gazdagot,csobothot csereled be es nem vitalist meg stylest Maestro.
Ja es Sallait mindenkeppen vegig hagyd fent.
Kenny
Vitalist be fogja, Stylest szvsz nem.
Stez
Vitalis amugy szep csendben igen korrekt jatekos lett, orultem mikor behivta a Kopasz.
Kenny
Teljesen erthetetlen, mi szerint hivogat be csomo embert a fonok, de amugy Vitalisnak en is orultem, az egy pozitiv dolog szerintem is.

11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
Kenny
Stez
Vitalis amugy szep csendben igen korrekt jatekos lett, orultem mikor behivta a Kopasz.

11 hónapja
Kenny

11 hónapja
Kenny
Gazdi már Amerikában van tesó😃
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!

11 hónapja
Na Szobo istenítése reinstall😁

Draft

11 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 416 — Packers Suicide Squad
Siralmas meccs
JC6 (Mr. Miele)
Ezzel együtt is? Ezzel együtt is.
Azon gondolkodtam, milyen tudatos lekészítés volt Vargától, vagy milyen tökéletes rossz labdaátvétel. A lényeg a gól

Szerkesztette: Gergőbácsi

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
11 hónapja
Siralmas meccs
11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 593
Nekem nagyon tetszik a klub VB ötlete, a lebonyolítás és a résztvevő csapatok is korrektek, és oké, a Real vagy a Bayern a csoportkörben nem fog megszakadni, de ennyi csapattal, megfelelő marketinggel, körítéssel ennek lehet presztizse, jövője. A Real se akar kiesni egy tunéziai vagy dél-koreai csapat ellen, és egy Bayern-Boca, Inter-River vagy PSG-Botafogo a csoportban is lehet jó kis meccs.
Ez szerintem egy olyan ötlet, ami kurva jól is elsülhet, hiszen itt a top4 klubcsapat simán lehet erősebb, mint a top4 válogatott a VB-n (játékosállomány, összeszokottság, stb.), pláne hogy a játékosok a klubjaikban kapják a fizetésüket, így ott joggal várhatják el a tulajok a maximális erőbedobást, míg a válogatottban nem feltétlen.
Persze mint minden, ez is elromolhat, de idővel simán kijöhet belőle egy top sportesemény.
En az utóbbinak drukkolok.
Őszentsége Sobri Jóska
A résztvevő csapatok játékosai meg majd lesérülnek októberre.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Meccs van tesok
Stez
mondjuk legalább ezen a meccsen nem kell aggódnod hogy 11esek miatt éjfélkor ér véget 😀
Negritis, a vajda
Direkt mara raktam magam, mert ez a korabbi valogatott meccs 😀

11 hónapja
Leszarom hogy szabálytalan, hogy lehet így szögletet le (nem) védekezni?
JC6 (Mr. Miele)
Durex

Draft

11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 135 — The Mathematician
Meccs van tesok
Stez
mondjuk legalább ezen a meccsen nem kell aggódnod hogy 11esek miatt éjfélkor ér véget 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Leszarom hogy szabálytalan, hogy lehet így szögletet le (nem) védekezni?
11 hónapja
Meccs van tesok

11 hónapja
4 perc alatt lezsibbasztott Hajdúbé. 10 év statisztikája és infoja
11 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 473 — Chiefs GM
Ha a szünetben lenne nézők közötti meccs, nehezen jönne össze rá 22 fő 😊

11 hónapja
Aszongya HB, 1000 néző… hol? Vannak vagy 300-an 😃😃😃
11 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 895 — #NoStress
Nekem nagyon tetszik a klub VB ötlete, a lebonyolítás és a résztvevő csapatok is korrektek, és oké, a Real vagy a Bayern a csoportkörben nem fog megszakadni, de ennyi csapattal, megfelelő marketinggel, körítéssel ennek lehet presztizse, jövője. A Real se akar kiesni egy tunéziai vagy dél-koreai csapat ellen, és egy Bayern-Boca, Inter-River vagy PSG-Botafogo a csoportban is lehet jó kis meccs.
Ez szerintem egy olyan ötlet, ami kurva jól is elsülhet, hiszen itt a top4 klubcsapat simán lehet erősebb, mint a top4 válogatott a VB-n (játékosállomány, összeszokottság, stb.), pláne hogy a játékosok a klubjaikban kapják a fizetésüket, így ott joggal várhatják el a tulajok a maximális erőbedobást, míg a válogatottban nem feltétlen.
Persze mint minden, ez is elromolhat, de idővel simán kijöhet belőle egy top sportesemény.
En az utóbbinak drukkolok.

11 hónapja
Styles futott egy tok korrekt szezont es meg a bulimeccsen se fer oda.
Kenny
Pont ezt beszéltem haverral. Lehúzott a srác X meccset a csempóban, utazik X ezer km-t, nem is magyar, kényelmetlen neki sok minden és akkor ül a padon egy barimeccsen.
#rossitaka