Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
mondjuk ez a barca kapus szitu elég vicces 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
A lassításból azért az a harmadik gól kicsit mellé ütés volt Sommertől.
10 hónapja
Szárd, azok mind ilyenek.Hát ezaz, tudom én is, piroshoz meg ha szandekosan kiszedi is messze lett volna, azon lepődök meg hogy barellanak hogy nem esett le. Ha kellett volna ígyis-úgyis visszanézi, akkor is ha ellövi a gyerek...Idiota barella, igazi olasz, vihetné ziccerben kapura de megall hogy a vedo kezezett. Spori meg vissza se nezte, de legalabb meg se probalta vegigvinni a helyzetet🤣🤣Minek nézné vissza, nem volt 16oson belül. Ha ott lett volna akkor visszanézik a VAR szobában csak nem mutatják.
eaglesmcnabb
Sixo
eaglesmcnabb
10 hónapja
Cubarsi az elmult ket ev legtulertekeltebb fiatalja. Hatodszorra ragad be lesreallitasnal, de emellett le is fejelik folyamatosan.
10 hónapja
Szerintem tudta. (Vagy nem?)én vótam, mit gondolsz miért írtam be? 😊ejj de sok hozzászólás 😊A tegnapiért az egyik pecces lebaszott minket, gondoltuk ma akkor belehúzunk.
NB2
Sixo
NB2
10 hónapja
Hát ezaz, tudom én is, piroshoz meg ha szandekosan kiszedi is messze lett volna, azon lepődök meg hogy barellanak hogy nem esett le. Ha kellett volna ígyis-úgyis visszanézi, akkor is ha ellövi a gyerek...Idiota barella, igazi olasz, vihetné ziccerben kapura de megall hogy a vedo kezezett. Spori meg vissza se nezte, de legalabb meg se probalta vegigvinni a helyzetet🤣🤣Minek nézné vissza, nem volt 16oson belül. Ha ott lett volna akkor visszanézik a VAR szobában csak nem mutatják.
eaglesmcnabb
Sixo
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
én vótam, mit gondolsz miért írtam be? 😊ejj de sok hozzászólás 😊A tegnapiért az egyik pecces lebaszott minket, gondoltuk ma akkor belehúzunk.
NB2
Sixo
10 hónapja
Kellene egy kiállítás még nagyon
10 hónapja
Raphinha nem lehet a golszerzo, rajohetnel mar Gundi ahelyett, hogy harom oerce ezen ugralsz.Nyilván ez öngól, de egyébként akár meg is lehetne neki adni, klasszikus "gólt érdemelt" lövés volt
Stez
10 hónapja
ejj de sok hozzászólás 😊A tegnapiért az egyik pecces lebaszott minket, gondoltuk ma akkor belehúzunk.
NB2
10 hónapja
ejj de sok hozzászólás 😊
10 hónapja
Raphinha nem lehet a golszerzo, rajohetnel mar Gundi ahelyett, hogy harom oerce ezen ugralsz.
10 hónapja
Mind2őt kúpformátumban.Löfli a belgyógyászaton fog kikötni ezért a meccsért, de azért köszönjük.vajon stadalaxot vagy dulcolaxot adtak neki vénásan?
Kampman
Negritis, a vajda
10 hónapja
Löfli a belgyógyászaton fog kikötni ezért a meccsért, de azért köszönjük.vajon stadalaxot vagy dulcolaxot adtak neki vénásan?
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Idiota barella, igazi olasz, vihetné ziccerben kapura de megall hogy a vedo kezezett. Spori meg vissza se nezte, de legalabb meg se probalta vegigvinni a helyzetet🤣🤣Minek nézné vissza, nem volt 16oson belül. Ha ott lett volna akkor visszanézik a VAR szobában csak nem mutatják.
eaglesmcnabb
10 hónapja
Nem is ertettem a Barcat, miert fizetett erte ennyit, de hat iden meg elmebeteg szinten nyomja.Evekig neztem Raphinhat a Leedsben, gondolkozom, mikor tanult meg focizni rz a pali, mert Angliaban kozepszer volt teljesen, itt meg egy allat.Eddig azert 1 year wonder
Stez
Blevi
10 hónapja
év öngólja 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Evekig neztem Raphinhat a Leedsben, gondolkozom, mikor tanult meg focizni rz a pali, mert Angliaban kozepszer volt teljesen, itt meg egy allat.Eddig azert 1 year wonder
Stez
10 hónapja
Idiota barella, igazi olasz, vihetné ziccerben kapura de megall hogy a vedo kezezett. Spori meg vissza se nezte, de legalabb meg se probalta vegigvinni a helyzetet🤣🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Jó ez a meccs, fordulatos is, csak kevés a gól.
10 hónapja
Evekig neztem Raphinhat a Leedsben, gondolkozom, mikor tanult meg focizni rz a pali, mert Angliaban kozepszer volt teljesen, itt meg egy allat.