Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 409 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄
warr_b
hétfő este mit nézzen az ember, ha nem mb2-t?!
Löfli
Te vasárnap is azt nézed 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 260 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄
warr_b
hétfő este mit nézzen az ember, ha nem mb2-t?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
warr_b
Szerintem meg az Uganda - Nigert többen nézték.

10 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 409 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 023 — The Mathematician
Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.
Stez
Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
De gyűjtse csak az önbizalmat Gruber, aztán a BL-ben is jöjjön pár gól!
Sinisa
Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.
Stez
Amúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltam
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
És a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?
Én anno a 01/02-vel toltam, eleve furcsa volt, hogy egy csomó ország nem volt még eu-s (amik egyébként 2004-re azok lettek IRL), de fiatal brazilokat nem tudtam szinte sosem igazolni).
slowmotion
03/04el játszottam iszonyat sokat
és évi 2-3at lehetett valahogy behúzni, de kb 15ből engedte azokat és figyelni kellett hogy X meccset játszanak is vagy bukták a permitet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 710 — Csodabogár
Az igen, 3 méterről stadionbú ki

10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 832 — beers & Packers
Póser gecc, jó hogy ő véd 🤣😂
warr_b
Azé' fogott néhány ziccert.
10 hónapja
Póser gecc, jó hogy ő véd 🤣😂

10 hónapja
Jézusom milyen burleszk gól 😄😄😄

Szerkesztette: petey

10 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 096 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.
Stez
Sinisa
Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.
Stez
Amúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltam
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
És a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?
Én anno a 01/02-vel toltam, eleve furcsa volt, hogy egy csomó ország nem volt még eu-s (amik egyébként 2004-re azok lettek IRL), de fiatal brazilokat nem tudtam szinte sosem igazolni).
slowmotion
Anno leigazoltam Lautarot argentinabol, aztan vegul soha eleteben nem jatszott nalam, mert nem kapta meg a permitet. Xd

10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 045 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bazzeg az Illovszkyban minden ellenfél Aranylabdás lesz hirtelen?
zacknorb
Szerencsétekre Pető is.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 663 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Amúgy laikusoknak geci fun meccs
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 663 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Bazzeg az Illovszkyban minden ellenfél Aranylabdás lesz hirtelen?
10 hónapja
És ott a hattrick Borsosnak

10 hónapja
Édes faszom

10 hónapja
Na, végre közben

10 hónapja
Botlábú Radó, ezt még Sixo is berúgta volna

10 hónapja
Ezt a 2 faszt 😄😄😄

10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 045 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknek
warr_b
Jó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
nagylaza, főpohárnok
Csákvár 2. az NB II-ben jelenleg csak mondom.
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 166 — Cowboys fan
Grealish to Everton. HWG
csebi
Hova süllyedt ő is... megérte neki is a Citybe menni.
Mikey
Csinált egy triplát szóval sztem igen, megérte
csebi
Az azt követő néhány hétben nem lettem volna a mája 😀
dugo93
Miért nem? Hát mennyi sört fogyaszthattál volna?!
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 166 — Cowboys fan
Stez
Sinisa
Stez
csebi
Negritis, a vajda
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 832 — beers & Packers
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknek
warr_b
Jó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
10 hónapja

10 hónapja
ozibozi New York Giants 21 722
Konkrétan az egyik a kapusé a másik a védő balfaszsága.
Kb az ilyeneken ment el a
Feljutás is- az értelmetlen hibákon
10 hónapja
Ööö, fordult a kocka