Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Te vasárnap is azt nézed 😁Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄hétfő este mit nézzen az ember, ha nem mb2-t?!
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄hétfő este mit nézzen az ember, ha nem mb2-t?!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄Szerintem meg az Uganda - Nigert többen nézték.
warr_b
10 hónapja
Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄

10 hónapja
03/04el játszottam iszonyat sokatÉs a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
De gyűjtse csak az önbizalmat Gruber, aztán a BL-ben is jöjjön pár gól!
Sinisa
Stez
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
Én anno a 01/02-vel toltam, eleve furcsa volt, hogy egy csomó ország nem volt még eu-s (amik egyébként 2004-re azok lettek IRL), de fiatal brazilokat nem tudtam szinte sosem igazolni).
slowmotion
és évi 2-3at lehetett valahogy behúzni, de kb 15ből engedte azokat és figyelni kellett hogy X meccset játszanak is vagy bukták a permitet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Póser gecc, jó hogy ő véd 🤣😂Azé' fogott néhány ziccert.
warr_b
10 hónapja
Póser gecc, jó hogy ő véd 🤣😂

10 hónapja
Anno leigazoltam Lautarot argentinabol, aztan vegul soha eleteben nem jatszott nalam, mert nem kapta meg a permitet. XdÉs a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
Sinisa
Stez
Elég sikeres modell volt, mert nemcsak külföldieket tudtam eladni hanem a 20-22 közötti magyarokat is miután kineveltem őket …
csebi
akik vagy a csapat magja lettek vagy jó pénzt hoztak amiből lehetett bővíteni az infrastruktúrát
Negritis, a vajda
Én anno a 01/02-vel toltam, eleve furcsa volt, hogy egy csomó ország nem volt még eu-s (amik egyébként 2004-re azok lettek IRL), de fiatal brazilokat nem tudtam szinte sosem igazolni).
slowmotion
10 hónapja
Bazzeg az Illovszkyban minden ellenfél Aranylabdás lesz hirtelen?Szerencsétekre Pető is.
zacknorb
10 hónapja
Amúgy laikusoknak geci fun meccs
10 hónapja
Bazzeg az Illovszkyban minden ellenfél Aranylabdás lesz hirtelen?
10 hónapja
Édes faszom

10 hónapja
Na, végre közben

10 hónapja
Botlábú Radó, ezt még Sixo is berúgta volna

10 hónapja
Csákvár 2. az NB II-ben jelenleg csak mondom.Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknekJó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Miért nem? Hát mennyi sört fogyaszthattál volna?!Az azt követő néhány hétben nem lettem volna a mája 😀Csinált egy triplát szóval sztem igen, megérteGrealish to Everton. HWGHova süllyedt ő is... megérte neki is a Citybe menni.
csebi
Mikey
csebi
dugo93
10 hónapja
És a Chester Citybe hogyan igazoltál annyi brazilt? Vagy addigra már egyszerűbb lett a work permit rendszer?én anno a szegeddel és a chester cityvel is azt toltam hogy 16 éves magyarokat és brazilokat igazoltamAmúgy nem értem. Én régen FMben ezt csináltam a fradival. Összegyűjtöttem az u17 magyar válogatottat akik a bajnokságban toltak, légiósok meg a nemzetközi kupában.Az NB I-ben nincs acelos ellenfel a Fradihoz merten, de hat nem baj az, vetek is lenne egy Gubert is elzulleszteni.Azert az egy tipikus Fradi masterclass, hogy eddig iden kb. az a legjobb jatekosuk, akit honapok ota probaltak elsozni mindenkinek. Es o magyar.Mondjuk nem túl acélos ellenfelek ellen… 😎
Stez
Sinisa
Stez
csebi
Negritis, a vajda
10 hónapja
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknekJó, de ne felejtsd el, hogy ki (volt) az ellenfél: a világszerte rettegett Csákvár és Békéscsaba.
warr_b
10 hónapja
Másfél hazai meccs alatt hat kapott gól, az azért mindenhol automatikus faszkorbács és salak a kapusnak meg vèdőknek

10 hónapja
Konkrétan az egyik a kapusé a másik a védő balfaszsága.Kb az ilyeneken ment el a
Feljutás is- az értelmetlen hibákon
10 hónapja
Ööö, fordult a kocka