Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Bundás2-ben is mi van már? 😊Magdeburg otthon játszik a kieső helyen lévő Münsterrel, ha nyernek, feljutó helyen vannak
mi történik? kapnak otthon egy laza 5-öst 😊
10 hónapja
Már a hangulat miatt megérte, pirózás, végig szurkolás, több, mint 30 ezer szurkoló!Ma este a helyszínen Wisla Krakkó - Wisla Plock másodosztályú rangadó, már eladtak majdnem 30 ezer jegyet, nagyon várom!No, végre egy műértő, jó szórakozást 👍☺️
Dzsokijuing
warr_b
Még a 2-1-es vereségnél is tapsoltak, pedig gyengén játszott a Krakkó, buta egyéni hibákból kapták a két gólt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Ben Romdhane 2 millio euroert kb akkora uzlet, mint Lisztes volt nyaron.
10 hónapja
Ne ostorozd magad, ezt senki nem latta jönni 😁Mondjuk ez a Bilbao szerintem barmelyik csapatot agyonvagja a dontoben.Hát...
Duff
Ez nem jött be 😀
Duff
Ha a helyzeteket nézzük kb csoda hogy nem lett korábban 1-0 ugyebár
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Ok, csak láttunk már támadó kezezésnél kb mindent 🙂A jelenlegi szabály úgy van hogy csak akkor nincs piros és 11es együtt ha maga a szabálytalanságot előidéző mozdulat a labda megjátszására irányul, ebben az esetben a lerántás ugye nem minősül annak, de pl ha becsúszott volna és elrúgja a lábát akkor csak 11es és nincs piros.A kezezéshez:
Ennél az esetnél amúgy Garnacho kezezése volt az érdekesebb, korábban ugyanis ahogy fordult a labdával a labda hozzáért a kezéhez - mondjuk én ilyenért nem venném el, de ebben az esetben nincs egzakt szabály sajnos.
davemayer
De az meg a mozgásból adódó természetes tesstartást is kimeríti, plusz saját testről pattant kézre, ergo sehogy sem veszi el.
zacknorb
Én sem venném el, ahogy írtam is
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
EAFCs szavazáson Kerkez megkapta a Team of the Season lapot
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ma este a helyszínen Wisla Krakkó - Wisla Plock másodosztályú rangadó, már eladtak majdnem 30 ezer jegyet, nagyon várom!No, végre egy műértő, jó szórakozást 👍☺️
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Ma este a helyszínen Wisla Krakkó - Wisla Plock másodosztályú rangadó, már eladtak majdnem 30 ezer jegyet, nagyon várom!
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 hónapja
És Dembélé pont most szedett össze hamstring injuryt.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ráadásul az egyik néger, a másik meg szociopata.Az LMBTQ közösség nagy szimpatizánsaként örülök, hogy az állami sportmédiumok is ilyen nyíltan támogatják a férfiszerelmet, és nem nyomatják a homofób kormánypropagandát.Top cím:És ez a kép is. Mennyire romantikus.
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/02/ezekiel-henty-pinter-attila-igazi-ferfi-hornyak-zsolt-viszont-elarult
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Az LMBTQ közösség nagy szimpatizánsaként örülök, hogy az állami sportmédiumok is ilyen nyíltan támogatják a férfiszerelmet, és nem nyomatják a homofób kormánypropagandát.Top cím:És ez a kép is. Mennyire romantikus.
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/02/ezekiel-henty-pinter-attila-igazi-ferfi-hornyak-zsolt-viszont-elarult
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
10 hónapja
Top cím:És ez a kép is. Mennyire romantikus.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
10 hónapja
Top cím:És ez a kép is. Mennyire romantikus.
zacknorb
10 hónapja
Mondjuk ez a Bilbao szerintem barmelyik csapatot agyonvagja a dontoben.Hát...
Duff
Ez nem jött be 😀
10 hónapja
Top cím:m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/02/ezekiel-henty-pinter-attila-igazi-ferfi-hornyak-zsolt-viszont-elarult
Poloska vagyok.
10 hónapja
A jelenlegi szabály úgy van hogy csak akkor nincs piros és 11es együtt ha maga a szabálytalanságot előidéző mozdulat a labda megjátszására irányul, ebben az esetben a lerántás ugye nem minősül annak, de pl ha becsúszott volna és elrúgja a lábát akkor csak 11es és nincs piros.A kezezéshez:
Ennél az esetnél amúgy Garnacho kezezése volt az érdekesebb, korábban ugyanis ahogy fordult a labdával a labda hozzáért a kezéhez - mondjuk én ilyenért nem venném el, de ebben az esetben nincs egzakt szabály sajnos.
davemayer
De az meg a mozgásból adódó természetes tesstartást is kimeríti, plusz saját testről pattant kézre, ergo sehogy sem veszi el.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
10 hónapja
A betis nem angliában játszik, ennyi. La liga meg ezek kiváló hely neki, ott lubickolhat, pl nem feküdt neki.amugy vmi lehet man utd nel h antony kb szarnyal a betisbenMég Antony is betalált, nagy napjuk van a MUsoknak.Gyere haza fiatal! | NEEEEE! |
Sixo
dugo93
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
YoungZeeZee
9 509
amugy vmi lehet man utd nel h antony kb szarnyal a betisbenMég Antony is betalált, nagy napjuk van a MUsoknak.Gyere haza fiatal! | NEEEEE! |
Sixo
dugo93
10 hónapja
na csak két gól kell a sarkkörön túlJobban izgultam a Brentfordon, így még van esély a BL-re.
Löfli
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 hónapja
Még Antony is betalált, nagy napjuk van a MUsoknak.Gyere haza
Sixofiatalbalhéscigány! | NEEEEE! |
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Még Antony is betalált, nagy napjuk van a MUsoknak.Gyere haza fiatal! | NEEEEE! |
Sixo
10 hónapja
A jelenlegi szabály úgy van hogy csak akkor nincs piros és 11es együtt ha maga a szabálytalanságot előidéző mozdulat a labda megjátszására irányul, ebben az esetben a lerántás ugye nem minősül annak, de pl ha becsúszott volna és elrúgja a lábát akkor csak 11es és nincs piros.Ennél az esetnél amúgy Garnacho kezezése volt az érdekesebb, korábban ugyanis ahogy fordult a labdával a labda hozzáért a kezéhez - mondjuk én ilyenért nem venném el, de ebben az esetben nincs egzakt szabály sajnos.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
na csak két gól kell a sarkkörön túlÍgy van 5-1-es összsítès is elèg lehet a döntőhöz 😉🤪
Löfli
10 hónapja
na csak két gól kell a sarkkörön túl

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Belegondoltam: teljesen szürreális, hogy négy olyan angol csapat szerepel a nemzetközi kupák elődöntőiben, amelyik közül csak egy áll dobogós helyen a bajnokságban, kettő pedig az első tízben sincs benne. Ráadásul a négyből három garantáltan bejut a döntőbe is. Nem szeretnék elhamarkodott kijelentéseket tenni, de a PL talán még az Nb1-nél is erősebb.