Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
Bundás2-ben is mi van már? 😊
Magdeburg otthon játszik a kieső helyen lévő Münsterrel, ha nyernek, feljutó helyen vannak
mi történik? kapnak otthon egy laza 5-öst 😊
10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 190 — Saturday Night Lights
Ma este a helyszínen Wisla Krakkó - Wisla Plock másodosztályú rangadó, már eladtak majdnem 30 ezer jegyet, nagyon várom!
Dzsokijuing
No, végre egy műértő, jó szórakozást 👍☺️
warr_b
Már a hangulat miatt megérte, pirózás, végig szurkolás, több, mint 30 ezer szurkoló!
Még a 2-1-es vereségnél is tapsoltak, pedig gyengén játszott a Krakkó, buta egyéni hibákból kapták a két gólt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 505 — Omar's Coming Yo!
Ben Romdhane 2 millio euroert kb akkora uzlet, mint Lisztes volt nyaron.

10 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
Mondjuk ez a Bilbao szerintem barmelyik csapatot agyonvagja a dontoben.
Duff
Hát...

Ez nem jött be 😀
Duff
Ne ostorozd magad, ezt senki nem latta jönni 😁
Ha a helyzeteket nézzük kb csoda hogy nem lett korábban 1-0 ugyebár

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
A jelenlegi szabály úgy van hogy csak akkor nincs piros és 11es együtt ha maga a szabálytalanságot előidéző mozdulat a labda megjátszására irányul, ebben az esetben a lerántás ugye nem minősül annak, de pl ha becsúszott volna és elrúgja a lábát akkor csak 11es és nincs piros.

Ennél az esetnél amúgy Garnacho kezezése volt az érdekesebb, korábban ugyanis ahogy fordult a labdával a labda hozzáért a kezéhez - mondjuk én ilyenért nem venném el, de ebben az esetben nincs egzakt szabály sajnos.
davemayer
A kezezéshez:
De az meg a mozgásból adódó természetes tesstartást is kimeríti, plusz saját testről pattant kézre, ergo sehogy sem veszi el.
zacknorb
Ok, csak láttunk már támadó kezezésnél kb mindent 🙂

Én sem venném el, ahogy írtam is

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 787 — Kinek mit intézett a kormánya
EAFCs szavazáson Kerkez megkapta a Team of the Season lapot

Poloska vagyok.
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 021 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ma este a helyszínen Wisla Krakkó - Wisla Plock másodosztályú rangadó, már eladtak majdnem 30 ezer jegyet, nagyon várom!
Dzsokijuing
No, végre egy műértő, jó szórakozást 👍☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 787 — Kinek mit intézett a kormánya
És Dembélé pont most szedett össze hamstring injuryt.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 158
Top cím:
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/02/ezekiel-henty-pinter-attila-igazi-ferfi-hornyak-zsolt-viszont-elarult
zacknorb
És ez a kép is. Mennyire romantikus.

Őszentsége Sobri Jóska

zacknorb
Az LMBTQ közösség nagy szimpatizánsaként örülök, hogy az állami sportmédiumok is ilyen nyíltan támogatják a férfiszerelmet, és nem nyomatják a homofób kormánypropagandát.
Őszentsége Sobri Jóska
Ráadásul az egyik néger, a másik meg szociopata.
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Top cím:
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/02/ezekiel-henty-pinter-attila-igazi-ferfi-hornyak-zsolt-viszont-elarult
zacknorb

Őszentsége Sobri Jóska

zacknorb
Az LMBTQ közösség nagy szimpatizánsaként örülök, hogy az állami sportmédiumok is ilyen nyíltan támogatják a férfiszerelmet, és nem nyomatják a homofób kormánypropagandát.

10 hónapja
Top cím:
zacknorb

Őszentsége Sobri Jóska

Poloska vagyok.
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Top cím:
zacknorb

10 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 427
Mondjuk ez a Bilbao szerintem barmelyik csapatot agyonvagja a dontoben.
Duff
Hát...

Ez nem jött be 😀
10 hónapja
Top cím:

Poloska vagyok.
10 hónapja
A jelenlegi szabály úgy van hogy csak akkor nincs piros és 11es együtt ha maga a szabálytalanságot előidéző mozdulat a labda megjátszására irányul, ebben az esetben a lerántás ugye nem minősül annak, de pl ha becsúszott volna és elrúgja a lábát akkor csak 11es és nincs piros.

Ennél az esetnél amúgy Garnacho kezezése volt az érdekesebb, korábban ugyanis ahogy fordult a labdával a labda hozzáért a kezéhez - mondjuk én ilyenért nem venném el, de ebben az esetben nincs egzakt szabály sajnos.
davemayer
A kezezéshez:
De az meg a mozgásból adódó természetes tesstartást is kimeríti, plusz saját testről pattant kézre, ergo sehogy sem veszi el.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
10 hónapja
Még Antony is betalált, nagy napjuk van a MUsoknak.
Sixo
Gyere haza fiatal! | NEEEEE! |
dugo93
amugy vmi lehet man utd nel h antony kb szarnyal a betisben
YoungZeeZee
A betis nem angliában játszik, ennyi. La liga meg ezek kiváló hely neki, ott lubickolhat, pl nem feküdt neki.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
YoungZeeZee 9 509
Sixo
dugo93
amugy vmi lehet man utd nel h antony kb szarnyal a betisben
10 hónapja
na csak két gól kell a sarkkörön túl
Löfli
Jobban izgultam a Brentfordon, így még van esély a BL-re.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 hónapja
Sixo
Gyere haza fiatal balhéscigány! | NEEEEE! |
dugo93

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
Sixo

10 hónapja

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Löfli
Így van 5-1-es összsítès is elèg lehet a döntőhöz 😉🤪
10 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 491 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 309 — beers & Packers
Belegondoltam: teljesen szürreális, hogy négy olyan angol csapat szerepel a nemzetközi kupák elődöntőiben, amelyik közül csak egy áll dobogós helyen a bajnokságban, kettő pedig az első tízben sincs benne. Ráadásul a négyből három garantáltan bejut a döntőbe is.
Nem szeretnék elhamarkodott kijelentéseket tenni, de a PL talán még az Nb1-nél is erősebb.