VanillaSky

VanillaSky
Utoljára láttuk
3 napja
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
326
"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"Utolsó 10 fórum hozzászólás

13 napja
VanillaSky 326
A V4-ek jól kimaxolták a helyzetet. Ilyen az ha valaki elszigetelt!
Mint a viccben:

Az egér és az elefánt együtt sietnek át az új vashídon.
Az egérke büszkén néz föl az elefántra:
- Hallod, Jumbó, hogy dübörgünk?


A pávatáncos idol először alkalmatlannak nevezte Webert, majd a fidesz nem tiltakozott a csúcsjelölt ellen, aztán jött Georgieva - bolgárként korruptabb országból jön, hozzá képest nernia se annak a légypiszoknak tűnik, ami - Macronnal Barniert futtatták, akkor ő volt a "jelöltje" a bitang V4nek, aztán jött von der Leyen, mint ősi dakota támogatott.

A sokszorosan megbukott Merkel - a fideszgyalog agitprop osztály szerint -meg csak tördelte a kezét és irigykedve nézett Európa szívcsakrájának vezérére! Aztán valahogy úgy esett, hogy az egyik legrégebbi szövetségese lesz az EB elnök, Kelet-Európából meg 0 fő bármely vezető pozícióban! De a propaganda kiválóan működik, hiszen a V4 ötölte ki az egészet, nemcsak a gazdasági motor ez az összeszerelő üzem, hanem a politikai is!

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
27 napja
VanillaSky 326
Mondjuk azért ha az ember okos inkább egy 20 éves fiatal egyetemista lánynak adja ki, mert ha nincs pénze kifizetheti máshogy 😊
Ugyanez egy meleg párnál... 😀
NB2
Az előző hszedben pont a demokráciafelfogásról tettél fel egy kérdést. Szóval, ha a leányka is így állna hozzá és tágítaná a jogi kereteket, akkor mivel kizárható, hogy a lakásbérleti szerződésben visszterhes ügyleteként a szexuális szolgáltatás is opcióként szerepelne, egy okos lány viszonzásként meglephetne egy szexuális kényszerítés tárgyában történő feljelentéssel!

Ha az aktus végigfut, hivatkozhat a minősített esetre, mivel visszaélve a függőségi viszonyoddal (te mint tulajdonos) kihasználva az ő kiszolgáltatottságát (nincs pénz lóvéra) a szexuális cselekmény (pipa) megvalósul meg a kényszerítés is (fenyegetéssel, hogy elveszti a lakhatását).

Így te nem leszel a pénzednél, a lány lakhatása nem lesz megoldott (a tied igen), mi itt meg ellamentálhatunk azon, hogy ha Nb2 kicsit jobban átgondolja (és okosabban viselkedik) most nem aranyhörcsögöt nevelne Sopronkőhidán, 2-8 évig tartandó szabadságvesztését töltve! 😊

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
28 napja
VanillaSky 326
 index.hu/belfold/2019/06/17/kiadtak_az_alberletet_aztan_megtudtak_hogy_meleg_es_visszavontakk_homofob_diszkriminacio_tasz/

Na, ilyenkor büszke vagyok a magyarságomra! Szépt volt tuaj, bár kapni fogsz...jön a csúnya egyenlő bánásmód és dádá.
Bezzeg arról nem ír cikket a meleglobbista zsindex, hogy hány kisgyerekes nem talál albérletet.
Ők is emberek, mint a melegek...

MUZIK!!!!!!!!!
O1G
Leírásodból kitűnik, hogy másra nem is nagyon lehetsz!

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
28 napja
VanillaSky 326
 www.marca.com/en/football/spanish-football/2019/06/17/5d07911246163fc9248b45fb.html

Örülnék, ha megvalósulna!

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
1 hónapja
VanillaSky 326
Froome out. Még a végén izgi lesz a TdF
Toca
Azért ilyen áron inkább ne lett volna! Nem 2 nap lesz mire felépül.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
1 hónapja
VanillaSky 326
TEK teny nem tartozik a rendőrség kotelékébe de Belûgy alá van rendelve.
A TEK a rendőrség kötelékébe tartozik, mivel a rendőrségi törvény szabályozza! Az általános rendőrségi feladatok meg a belső bűnöldözési és bűnfelderítési állomány mellett a TEK a 3. elem.

Mivel a rendőrség része így meg természetesen mindegyik a rendészetért felelős miniszter alá tartozik, aki meg a belügyminiszter.

1994. évi xxxiv. tv. Nagyjából a 4§-ig kell lepörgetni.

Szóval a tény, inkább makdnem tény volt.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
1 hónapja
VanillaSky 326
Na most az van, hogy ez az ember 'elveszi a magyar' csatárok munkáját, de talán nem kerül plakátra!

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
1 hónapja
VanillaSky 326
Annak tényleg van egyfajta diszkrét bája, hogy 8 hónapja KO bizonygatta D. Tóthnak, hogy biza nincs az az isten, hogy ő politikai pályára lépjen, a hiteles újságíró énje ennél fontosabb.

Aranyhal effektus lvl3

4 napja Ferenc - az áldott - jelentette ki, hogy a DK főpolgármester jelöltje továbbra is Karigeri.

Aranyhal effektus lvl99

Karigeri meg lemondta a sajtótájékoztatóját. Már csak az lesznagy show, hafél évmúlva, inkább figyelmen kívül jagyják az előválasztási eredményeket, márha lesz.

Nagy meglepetés nem érhetne senkit!

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
1 hónapja
VanillaSky 326
Most komolyan, ez a #besztlíg? Az összes honlap, újság azzal volt tele, hogy a PL megtollasodásával, meg a 4 angol döntőkbe kerülésével új korszak következhet! Ezektől? Ha a németeknél a Bayern összeszedi magát, a spanyoloknál meg Simeone újra kitalálja, hogy a lerabolt csapatot hogyan kell felfuttatni, a két nagyról nem is beszélve, akkor ezeknek esélyük nincs! 66 meg 80%-os passzpontosságuk van, szerencsétlen labda tele lesz vérhólyaggal a végére, annyit rúgtak rá!
VanillaSky
Blablabla
Ha ez van, az van, amaz van..
Ha a Torpedo Moszkva venne 5-6 topjátékost, simán szétszopatná ezeket az angolokat.
2 angol házidöntő magáért beszél, ahogy a kiejtett csapatok névsora is. Fos meccs volt, de a besztlíg az besztlíg.
jamaicababa
Jövőre visszatérünk rá! Ilyenkor megnő az arc aztán ha újabb 7-8 évig a tv előtt popcornozik a besztlíg mezőny BL döntő ideje alatt olyankor jönnek a szövegek, hogy a FA kupa meg a Community Shield lefoglalta az energiáikat és ezek majdnem érnek annyit, mint egy mikiegér kupa! Vagy a bajnoki versenyfutás a kiegyenlített mezőnyben, amit le lehethozni vereség nélkül is.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
1 hónapja
VanillaSky 326
Remélem a Benny Hill zenéjére adják át a kupát!

Szerkesztette: VanillaSky

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
VanillaSky 326
Valaki nyugtasson meg, hogy csak rosszul hallottam azt a hírt, hogy külföldön több milliárdért fejlesztjük a foci infrastruktúráját azért, hogy nagyobb lehessen a "honi" merítési lehetőség majd a válogatottnak..
gordon
annyi értelme van mint hollandiával megszakítani a politikai kapcsolatokat
Negritis
Még mindig jobb, mintha egyből hadat üzentünk volna.
Sobri Jóska
Várd ki a végét. 😀 😀

Petinek is el kellene valahogy magyarázni, hogy a magyar kormány nem egyenlő a magyar emberekkel, de felesleges szájtépés lenne.
Vrij6
Az ő világukban teljesen megegyező a magyar kormányérdek a nép érdekével. Amíg a számok nem hazudnak, addig ezt is fogják továbbvinni, ami ennél is félelmetesebb, hogy van egy tetemes választói kör akiknek ez megfelelő eljárás, még ha nem is reprezentatív, de elég megnézni a kormánysajtó cikkeinél a hozzászólásokat. Mindenhol tökös gyerekként aposztrofálják ezeket a bohócokat és az ellenállás fontosságát szorgalmazzák most épp Hollandia, de ez lehet Soros/liberálfasiszták/németek/franciák/magyar ellenzéki pártok/magyar ellenzéki választók/holland sörgyárak/EU/lombikprogramok/józan ész... ellen. Egyszerűen maga a választópolgár idióta ebben az országban csak ezt nehéz beismerni.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
több mint 2 éve
VanillaSky 326
 444.hu/2017/03/21/egy-nap-utan-lepukkant-az-uj-orosz-metrokocsi

Akkor csak a változatosság kedvéért, először egy normális hétköznapot, elvtársak.
dankodavid
Az egyszerű, hétköznapi dolgok nem nagyon mennek nekik, na de majd Paks II-t figyeld meg, milyen jó lesz!

Máris sírni szeretnék inkább...

 www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2d-hbX-CfyM


Vrij6
Mindig csak akadékoskodnak a NERtársak.

Megmondta a tv is:

| |

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
6 hónapja
VanillaSky 326
Ezek szerint a korházi koszt rendben volt, mert kifejlődött a baba.
Azért ez kemény videózás lesz a 8-9 hónappal ezelőtti felvételekről, ha megvannak egyáltalán ilyen hosszú ideig.
kristóf17
A dns vizsgálat kicsit pontosabb, az ott dolgozók adottak, a látogató pedig 100%, hogy szűkebb kör, mint egy mandulaműtétes betegnél.

Másrészt nem etikai, hanem büntetőjogi kérdéseket vetett fel az eset.

Szerkesztette: VanillaSky

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
7 hónapja
VanillaSky 326
Én bevallom szórom most a hamut a femre. CEU ügyben azt hittem azt csinálja majd a kormány, mint menekült ügyben. Kifelé hangosan ellenkezik, majd csendben befogad évente pár ezer embert.
dawyd728
Fényes Vezér sztem ezt is szerette volna, csak a másik oldal úgy döntött hogy bazd meg a kurva anyádat akkor
Negritis
Szerintem meg az erkölcsi győzelemnek túl nagy jelentőséget tulajdonítotok.

A felcsúti csillagszeműnek ez tökéletes eredmény, minden szempontból!

Ma történt az eset, mégse főhír már sehol. Talán még egy normális társadalomban sem keltett volna túl nagy hullámokat egy kicsi egyetem vegzálása, nemhogy a huzamos ideje agymosott, lényegi polgári réteg nélküli Magyarországon. Az amerikai fél is látványosan kivonult a téma mögül, mikor rájöttek, hogy Orbánnak ez olyan politikai hivatkozási pont ahonnan nem fújhat és nem is fújt visszavonulót, elég elolvasgatni a gyémántkereskedő konzul nyilatkozatait. Orbán meg pezsgőt bonthat, így, hogy a CEU Bécsbe viszi az amerikai akkreditációjú képzéseit még a narratíváját is alátámasztják. A CEU meg tökéletesen a két szék közül a pad alá esett. Egyrészt mivel normális, világlátott oktatói vannak a KEE magyar képzéseit legalább kifutó rendszerben - legalábbis én csak addig maradnék a helyükben - végig kell vinniük a diákok miatt, a több évtizedes munka és az ingatlanvagyon sem elenyésző tényező.

Ami sokkal izgalmasabb téma az a debreceni sertésnevelde ékköve. A három éves munkaidőkeret elszámolásával és a 400 óra elrendelhető túlmunkával (az gyakorlatilag 48 órás munkahét, amit már elég üzemi tanácsi szinten átnyomni) a saját szavazóbázisukat is érinti. Ha ezt lángoló Lendvay utcai székház nélkül megússzák, akkor innét tényleg meneküljön akinek lehetősége van és várja, hogy kipusztuljanak vagy gyámság alá helyezzék ezt a kretén népséget!

Szerkesztette: VanillaSky

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
9 hónapja
VanillaSky 326
Ennek a pöcsköszörű Ramosnak egyszer valaki becsúszhatna már normálisan.
A torkán keresztül.
Coolearie


Bohóc angol hattyúdala.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
több mint 1 éve
VanillaSky 326
Bocsi, hogy nem témába vág.
 www.politico.eu/article/sweden-bombings-grenade-attacks-violent-reality-undoing-peaceful-self-image-law-and-order/

Kár, hogy itthon túl lett húzva a propaganda, mert egyébként én addom a kormány ehhez kapcsolható lépéseit. Kár, hogy sok másban már nem tudom ennyire örömömet lelni.
kristóf17
A topic nagy része keményvonalas lmp-s, itt ezzel nem rúgsz labdába 😊
NB2
Inkább csak szimplán balos, kifejezetten pártőrült kevés van itt.
Kampman
Mondjatok már légyszíves mondjuk 3 olyan pártot ami jobbos gazdaságpolitikát folytat! Ne többet, csak hármat, de egye fene kettő is elég. Ebben az országban talán Bokros képviselte leghardcoreabb módon ezt a vonalat, az állampártnak kimerült annyiban, hogy a többkulcsos szja megszűnt meg a minimálbér adóköteles lett. Azóta hatósági árakban, szektoriális különadókban, alacsony hozzáadott értékű munkahelyekben - ez maga után vonja a gyönyörű szakiskolák meg a szakgimnáziumok "felemelkedését" - az állam minden téren való jelenlétét, a bürokrácia csökkentését ami azt eredményezte, hogy a Forster Gyula féle intézményeket olyan sikeresen beépítették a minisztériumokba, hogy többen dolgoznak az államigazgatásban, mint valaha. Olyan apróságokon, mint egy vizitdíj elleni népszavazás már fenn sem kell akadni, mondjuk legalább a tandíjmentességük csak szavakban lett meg és az ingyenes felsőoktatás csak a káposztalével töltött fejekben létezik. Szóval van az állampárt tervgazdaságra hajazó unortodoxan illiberális modellje, van egy Jobbik, aki időről-időre a bérunióban látja a kitörési pontot, a többi meg papíron sem akar jobboldalinak látszani!

A kulturális tengely meg lényegtelen, az csak a resztli, család, vallás, haza...csökkentett módban le lehet vele foglalni a lemminget.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
több mint 1 éve
VanillaSky 326
Egy "migráns-simogató libsi fasz" aki saját gazdasági önös érdeke miatt inkább kívánja a nert, de azért fúj rájuk és sajnálja a mamát a 15 ftos deficitért.

Identitásválság lvl 9999.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
több mint 2 éve
VanillaSky 326
Suareznek Pepe kellett volna a végére, az eset után kicsit megrugdalja és mindenki boldog. Az uruguayira ráférne, hogy néhány hónapra a tejbegrízt is szívószállal egye.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
több mint 2 éve
VanillaSky 326
Messi úgy volt vele, hogy a spanyol adóhivatal állandóan szopatja, ezért egy kis forrásgyűjtésre jó ez a meccs, meg is rakta 3as hendivel a PSGt.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
28 napja
VanillaSky 326
 index.hu/belfold/2019/06/17/kiadtak_az_alberletet_aztan_megtudtak_hogy_meleg_es_visszavontakk_homofob_diszkriminacio_tasz/

Na, ilyenkor büszke vagyok a magyarságomra! Szépt volt tuaj, bár kapni fogsz...jön a csúnya egyenlő bánásmód és dádá.
Bezzeg arról nem ír cikket a meleglobbista zsindex, hogy hány kisgyerekes nem talál albérletet.
Ők is emberek, mint a melegek...

MUZIK!!!!!!!!!
O1G
Leírásodból kitűnik, hogy másra nem is nagyon lehetsz!

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"