VanillaSky

VanillaSky
Utoljára láttuk
5 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
312
"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 hónapja
VanillaSky 312


Nagyjából ennyit lehet hozzáfűzni.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
2 hónapja
VanillaSky 312
Orbán a Salvini - Le Pen csapattal tárgyal. Szépen megérkezik a széljobbra.
Amadeus
Ott a helye, szóval mi benne a meglepő?

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
3 hónapja
VanillaSky 312
Nekem nagyon sok ismerősöm él vele és ha nem lenne ilyen erős nem vàllaltàk volna be a gyerekeket vagy csak jóval később.
Fattyu
Rég szar és szánalmas, ha valaki azért vállal gyereket, mert az állam ad érte pénzt.

Duff
Unokanővéremék pl. azért vállaltak még 1 gyereket, mert így tudtak CSOK-kal építkezni, ráadásul a telek közelebb van a férje munkahelyéhez, mint a lakás, amit most bérelnek.
Vannak olyan családok, akiken ez tényleg segít, mindemellett persze ez csak "járulékos haszon" a Kormány számára.
empty taxi
"drága bogaram, igazából mi nem is akartunk Téged, de jól jött, hogy építhettünk magunknak egy házat"
slowmotion
Ezért kaptad a Grátisz nevet, már inkább hoztad a pénzt, mint vitted, ennyivel is előrébb indulsz a tesóidnál! Respekt a teljesítményért!

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
3 hónapja
VanillaSky 312
A cigányok meg a parasztok tudnak szülni, a városi libsi értelmiség meg úgy sem akar még 20 millióért sem. 😊
ozibozi
Nekem van 2 kollégám, akinek 5-5 gyereke van. (Fehérek! Diplomások) Nekik nagyon jól fog jönni. Az egyik épp autót akart venni tavaj....
zemanla
Mi akadályozta az autóvásárlást a múlt évben?

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
3 hónapja
VanillaSky 312
Mostanában kedvem lenne egy kis NBAhez. Bár nagyon régóta nem játszottam őket, melyik az a legutóbbi SINGLE karrierlehetőséget támogató játék amelyik nincs mikrotranzakciókkal szétcseszve? Olvasva a steam értékeléseket a 2K sorozatát a sárga földig lehordják.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
3 hónapja
VanillaSky 312
 444.hu/2019/02/04/csutortok-ejjel-elhallgat-a-music-fm#comments

Azért az bíztató, hogy attól még, hogy Vajna eldobta a kanalat a megszokott ütemterv nem bicsaklott meg és minden megy tovább az orbáni úton! Kicsit több "ez veszélyes", "Soros" meg "megerőszakolják az asszonyainkat" kellett volna az agyhalottaknak, akkor talán megmaradnak.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
3 hónapja
VanillaSky 312
Komolyan Gyurtán megy a vekergés? Évekkel ezelőtt a szó legszorosabb értelmében beépült már a nerbe Borkai lányán keresztül, miután a medence partján való téblábolást megunta már rég előkészítette a terepet az előmeneteléhez. Mint az államtitkár asszony, egyébként meg tökéletesen érthető. Egy szimpla úszó volt - közel sem egy premier sport - abból sem a legnagyobb sztárok közül való, csak kihasználja a helyzetet meg azt, hogy Kádár népe meg van veszve az idióta sportsikerekért, állami szinten, holott csak marginális kérdés!

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
3 hónapja
VanillaSky 312
Pedig de szerettem volna ha tévedek, de nem. Csoknyai kinevezésének pillanatában elbuktunk. Egy helyi hue jackson az ember magabiztos ostobasággal felvértezve. Fingja nincs a mai kézilabdáról, sajnos ezt a vb bizonyította. Taktikailag gyakorlatilag lemeccselte aki szembe jött, újítani nem tudott, a keret fele biodíszletnek ment ki, a kulcsembereket csapágyasra hajtotta mire elérkeztünk eddig a meccsig stb... A srácokat sajnálom, küzdöttek becsülettel, de ha nem jön segítség a padról akkor az manapság ennyire elég. A szövetség nyomott egy leeskens 2.0-t és élnézve a ner ténykedését a férfi kézilabda sem számíthat sok jóra 😕
peach
Csoknyai egy dolog, de a díszdoktor, a sport alfája meg omegája tekintetes uraság Mocsai sem bír eltakarodni pedig már 5 éve is 10zel volt lemaradva! Házikedvencként meg még évekig rombolni fog!

0 lerohanás, 0 széljáték, 2-3 ember támadás-védekezés cseréje mindezt 2019ben.

Szerkesztette: VanillaSky

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
4 hónapja
VanillaSky 312
Pats-Rams-Chiefs itt kizárásos alapon maradjon az utolsó! A sporikat mef eláshatják a környéken valahol vagy valami aligátorneveldébe is jók lehetnek!

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
4 hónapja
VanillaSky 312
Kiváló Stróman volt aki qrva jól előadta hogy nem az. Az igazi tulajok meg nem változnak.
ozibozi
Nem kérdés, ettől függetlenül van annak pikantériája, hogy a nerből vagy így (mint Vajna) vagy leváltással (mint Aszódi) azok esnek ki, akik életük folyamán azért elértek valamit a saját területükön! Függetlenül Vajna félpolitikai szerepvállalásától, neki volt múltja és bizony azért a honi filmgyártáshoz is hozzátett (a kaszinókkal meg kicsit el). Ehhez képest egy semmitérő bayer él és virul (bár 2012ben közel volt, hogy feldobja a talpát).

Szerkesztette: VanillaSky

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
VanillaSky 312
Valaki nyugtasson meg, hogy csak rosszul hallottam azt a hírt, hogy külföldön több milliárdért fejlesztjük a foci infrastruktúráját azért, hogy nagyobb lehessen a "honi" merítési lehetőség majd a válogatottnak..
gordon
annyi értelme van mint hollandiával megszakítani a politikai kapcsolatokat
Negritis
Még mindig jobb, mintha egyből hadat üzentünk volna.
Sobri Jóska
Várd ki a végét. 😀 😀

Petinek is el kellene valahogy magyarázni, hogy a magyar kormány nem egyenlő a magyar emberekkel, de felesleges szájtépés lenne.
Vrij6
Az ő világukban teljesen megegyező a magyar kormányérdek a nép érdekével. Amíg a számok nem hazudnak, addig ezt is fogják továbbvinni, ami ennél is félelmetesebb, hogy van egy tetemes választói kör akiknek ez megfelelő eljárás, még ha nem is reprezentatív, de elég megnézni a kormánysajtó cikkeinél a hozzászólásokat. Mindenhol tökös gyerekként aposztrofálják ezeket a bohócokat és az ellenállás fontosságát szorgalmazzák most épp Hollandia, de ez lehet Soros/liberálfasiszták/németek/franciák/magyar ellenzéki pártok/magyar ellenzéki választók/holland sörgyárak/EU/lombikprogramok/józan ész... ellen. Egyszerűen maga a választópolgár idióta ebben az országban csak ezt nehéz beismerni.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
több mint 2 éve
VanillaSky 312
 444.hu/2017/03/21/egy-nap-utan-lepukkant-az-uj-orosz-metrokocsi

Akkor csak a változatosság kedvéért, először egy normális hétköznapot, elvtársak.
dankodavid
Az egyszerű, hétköznapi dolgok nem nagyon mennek nekik, na de majd Paks II-t figyeld meg, milyen jó lesz!

Máris sírni szeretnék inkább...

 www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2d-hbX-CfyM


Vrij6
Mindig csak akadékoskodnak a NERtársak.

Megmondta a tv is:

| |

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
4 hónapja
VanillaSky 312
Ezek szerint a korházi koszt rendben volt, mert kifejlődött a baba.
Azért ez kemény videózás lesz a 8-9 hónappal ezelőtti felvételekről, ha megvannak egyáltalán ilyen hosszú ideig.
kristóf17
A dns vizsgálat kicsit pontosabb, az ott dolgozók adottak, a látogató pedig 100%, hogy szűkebb kör, mint egy mandulaműtétes betegnél.

Másrészt nem etikai, hanem büntetőjogi kérdéseket vetett fel az eset.

Szerkesztette: VanillaSky

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
5 hónapja
VanillaSky 312
Én bevallom szórom most a hamut a femre. CEU ügyben azt hittem azt csinálja majd a kormány, mint menekült ügyben. Kifelé hangosan ellenkezik, majd csendben befogad évente pár ezer embert.
dawyd728
Fényes Vezér sztem ezt is szerette volna, csak a másik oldal úgy döntött hogy bazd meg a kurva anyádat akkor
Negritis
Szerintem meg az erkölcsi győzelemnek túl nagy jelentőséget tulajdonítotok.

A felcsúti csillagszeműnek ez tökéletes eredmény, minden szempontból!

Ma történt az eset, mégse főhír már sehol. Talán még egy normális társadalomban sem keltett volna túl nagy hullámokat egy kicsi egyetem vegzálása, nemhogy a huzamos ideje agymosott, lényegi polgári réteg nélküli Magyarországon. Az amerikai fél is látványosan kivonult a téma mögül, mikor rájöttek, hogy Orbánnak ez olyan politikai hivatkozási pont ahonnan nem fújhat és nem is fújt visszavonulót, elég elolvasgatni a gyémántkereskedő konzul nyilatkozatait. Orbán meg pezsgőt bonthat, így, hogy a CEU Bécsbe viszi az amerikai akkreditációjú képzéseit még a narratíváját is alátámasztják. A CEU meg tökéletesen a két szék közül a pad alá esett. Egyrészt mivel normális, világlátott oktatói vannak a KEE magyar képzéseit legalább kifutó rendszerben - legalábbis én csak addig maradnék a helyükben - végig kell vinniük a diákok miatt, a több évtizedes munka és az ingatlanvagyon sem elenyésző tényező.

Ami sokkal izgalmasabb téma az a debreceni sertésnevelde ékköve. A három éves munkaidőkeret elszámolásával és a 400 óra elrendelhető túlmunkával (az gyakorlatilag 48 órás munkahét, amit már elég üzemi tanácsi szinten átnyomni) a saját szavazóbázisukat is érinti. Ha ezt lángoló Lendvay utcai székház nélkül megússzák, akkor innét tényleg meneküljön akinek lehetősége van és várja, hogy kipusztuljanak vagy gyámság alá helyezzék ezt a kretén népséget!

Szerkesztette: VanillaSky

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
7 hónapja
VanillaSky 312
Ennek a pöcsköszörű Ramosnak egyszer valaki becsúszhatna már normálisan.
A torkán keresztül.
Coolearie


Bohóc angol hattyúdala.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
több mint 1 éve
VanillaSky 312
Bocsi, hogy nem témába vág.
 www.politico.eu/article/sweden-bombings-grenade-attacks-violent-reality-undoing-peaceful-self-image-law-and-order/

Kár, hogy itthon túl lett húzva a propaganda, mert egyébként én addom a kormány ehhez kapcsolható lépéseit. Kár, hogy sok másban már nem tudom ennyire örömömet lelni.
kristóf17
A topic nagy része keményvonalas lmp-s, itt ezzel nem rúgsz labdába 😊
NB2
Inkább csak szimplán balos, kifejezetten pártőrült kevés van itt.
Kampman
Mondjatok már légyszíves mondjuk 3 olyan pártot ami jobbos gazdaságpolitikát folytat! Ne többet, csak hármat, de egye fene kettő is elég. Ebben az országban talán Bokros képviselte leghardcoreabb módon ezt a vonalat, az állampártnak kimerült annyiban, hogy a többkulcsos szja megszűnt meg a minimálbér adóköteles lett. Azóta hatósági árakban, szektoriális különadókban, alacsony hozzáadott értékű munkahelyekben - ez maga után vonja a gyönyörű szakiskolák meg a szakgimnáziumok "felemelkedését" - az állam minden téren való jelenlétét, a bürokrácia csökkentését ami azt eredményezte, hogy a Forster Gyula féle intézményeket olyan sikeresen beépítették a minisztériumokba, hogy többen dolgoznak az államigazgatásban, mint valaha. Olyan apróságokon, mint egy vizitdíj elleni népszavazás már fenn sem kell akadni, mondjuk legalább a tandíjmentességük csak szavakban lett meg és az ingyenes felsőoktatás csak a káposztalével töltött fejekben létezik. Szóval van az állampárt tervgazdaságra hajazó unortodoxan illiberális modellje, van egy Jobbik, aki időről-időre a bérunióban látja a kitörési pontot, a többi meg papíron sem akar jobboldalinak látszani!

A kulturális tengely meg lényegtelen, az csak a resztli, család, vallás, haza...csökkentett módban le lehet vele foglalni a lemminget.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
több mint 1 éve
VanillaSky 312
Egy "migráns-simogató libsi fasz" aki saját gazdasági önös érdeke miatt inkább kívánja a nert, de azért fúj rájuk és sajnálja a mamát a 15 ftos deficitért.

Identitásválság lvl 9999.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
több mint 2 éve
VanillaSky 312
Suareznek Pepe kellett volna a végére, az eset után kicsit megrugdalja és mindenki boldog. Az uruguayira ráférne, hogy néhány hónapra a tejbegrízt is szívószállal egye.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
több mint 2 éve
VanillaSky 312
Messi úgy volt vele, hogy a spanyol adóhivatal állandóan szopatja, ezért egy kis forrásgyűjtésre jó ez a meccs, meg is rakta 3as hendivel a PSGt.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"
7 hónapja
VanillaSky 312
Na a mi palyankat is a gazszereloek epitik. Mondjuk vagy ok vagy nem is lenne uj stadion, kar is azon gondolkozni, ki mas kaphatta volna a tendert.
Borbinho
Egy ideális világban senki és esetleg a pénzt valami értelmesre fordítják, nem 1-2 ezer ember szórakoztatására.
VanillaSky
azert az orszag egyik legnagyobb multju csapatarol van szo, akinek evtizedek ota csak 1-2 minimalis felujitas "jutott" a palyajara. en sem ertek egyet azzal, hogy mindenhol epulnek a stadionok, de inkabb az MB2-es + szar MB1-es (videki) csapatoknal kellene szetnezni.
En boven elegedett lettem volna, ha ~10 eve kaptunk volna egy hasonlo palyat, mint a Szusza. Nem kaptunk, most meg maradnak a csilli-villi milliardos palyak.
Borbinho
A népligeti betonteknőt leszámítva nincs fizetőképes tömeg sem a fővárosban, sem vidéken. A magyar labdarúgást hagyni kéne oda jutni ahova való, a történelem szemétdombjára! Vagy a hithű szurkolóknak ilyen Bayern féle nyrtkbe tömörülve felvirágoztatni imádatuk tárgyát! Aztán ki-ki döntse el, hogy az irányított adóhozzájárulás a legjobb helyen a falábúaknál van-e mégha néhány tíz évente a villamosok tetején való eufóriát is okoz néhány embernél.

"Tedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld!"