Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
A vilag legertelmetlenebb felkeszulesi meccsei ezek a juniusi bohockodasok, ha nincs Eb- vagy vb-ev.Kb semmire nem való
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Orbán lábán felpattant....
Draft

11 hónapja
A vilag legertelmetlenebb felkeszulesi meccsei ezek a juniusi bohockodasok, ha nincs Eb- vagy vb-ev.
11 hónapja
Azt mondtak, valszeg telt haz lesz, mert ket napja csak ketezer jegy volt mar. Hol vannak az emberek?A büfében 😊
Stez
11 hónapja
Azt mondtak, valszeg telt haz lesz, mert ket napja csak ketezer jegy volt mar. Hol vannak az emberek?
11 hónapja
Csak a vb csoportkörnél meg talán a vb selejtezőn számít. EB-n mindig NL ranking meg selejtezős összranking a tényező.Az mondjuk nem rossz ötlet, mert azok alapján teszik be az EB meg VB sorsolásnál a kalapokba a csapatokat.Persze, mert egyszer felmásztunk már a ranglistán a barimeccseknek köszönhetően jó pár évvel ezelőttNálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nyilván nem fognak a legjobbak eljönni.
Kampman
slowmotion
Sixo
Poloska vagyok.
11 hónapja
Nah Elanga MU-s korszakát idézte.Eddig kb legjobb a pályán.
Sixo
Jó, nyilván Szobinak full más a szerepköre, a labdáhot pozícionált, nem a kapuhoz.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Liliomtipró😁Basszus, olyan fiatalok a csajok a büfében, hogy nem merem azt gondolni hogy jó gádzsik. Én-10, sőt, alig néznek ki 14nek.Nem akarták, hogy Zacknorb a cseréket nézze ha már kiment,Nálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Kampman
Sixo
zacknorb
Draft

11 hónapja
Basszus, olyan fiatalok a csajok a büfében, hogy nem merem azt gondolni hogy jó gádzsik. Én-10, sőt, alig néznek ki 14nek.Nem akarták, hogy Zacknorb a cseréket nézze ha már kiment,Nálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Kampman
Sixo
Poloska vagyok.
11 hónapja
A mai meccsen eléggé, de ezt all in one a válogatott teljesítményére ráhúzni tévedés.Ez a Nagy Zsolt Séfi kényszerítő de jól nézett ki.Kb ennyi a teljesítménye a válogatottban Zsoltinak. Jó nagy szar.
Sixo
petey
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez a Nagy Zsolt Séfi kényszerítő de jól nézett ki.Kb ennyi a teljesítménye a válogatottban Zsoltinak. Jó nagy szar.
Sixo
11 hónapja
Az mondjuk nem rossz ötlet, mert azok alapján teszik be az EB meg VB sorsolásnál a kalapokba a csapatokat.Persze, mert egyszer felmásztunk már a ranglistán a barimeccseknek köszönhetően jó pár évvel ezelőttNálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Kampman
slowmotion
11 hónapja
Persze, mert egyszer felmásztunk már a ranglistán a barimeccseknek köszönhetően jó pár évvel ezelőttNálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Kampman
11 hónapja
agyhalott meg ottÉn is azt néztem. Elképesztő ez a sötétség.
huhog bazdmeg mikor Nego ul a padon.
Kenny
11 hónapja
Nem akarták, hogy Zacknorb a cseréket nézze ha már kiment,Nálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Kampman
11 hónapja
Inzaghi is annyit kap az egyik Al Kebabtól. Véletlen lenne?Nah annyira szó volt róla, hogy Osimhen melyik nagy klubhoz kerül és mennyire sokat fognak érte fizetni. Most éppen a Galata és az Al Kebab között vacilál.A Galata évi bruttó 26M ajánl neki. 😀 Van pénz a törököknél
Sixo
Toto21
11 hónapja
Nálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Kampman
Draft

11 hónapja
Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
11 hónapja
Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Draft