Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Nagyon úgy néz ki hogy Szobo új szerepe érdekes lesz, ő fogja felvenni a labdákat, és átveszi kicsit Trent szerepét, eddig volt pár szép labdája.Szinte csak jó ladbái voltak és gyorsabban is tolja mintha. Élesnek tűnik
Nomac
10 hónapja
Kecsó már rég egalizálhatott volna. Totál sehol nincs a Vasas.altatnak, mielőtt bevágják a 3.-ik gólt majd 😉
petey
10 hónapja
Nagyon úgy néz ki hogy Szobo új szerepe érdekes lesz, ő fogja felvenni a labdákat, és átveszi kicsit Trent szerepét, eddig volt pár szép labdája.
10 hónapja
Ekitike assziszttal kezd. ☺️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Lehet Kerkez debütálása érdekesebb lesz mostmár
10 hónapja
Ha minden igaz, a Vasas még nem veszített, amikor 2-0-ra vezetett a félidőben. A csapat egy félidő alatt kétszer annyi gólt szerzett, mint a Csákvár ellen a teljes meccsen. Győzelem esetén ebben a bajnokságban Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Szivacsot is elzavarta, emiatt el is ment a feljutás😂✌️Radó gec mi a faszért kezd???Most miért szidod? Milyen beadása volt a 2. Steelers gól előtt? Vagy csak jinxelni próbáltál így padawan? Rafkós, ha így volt.
zacknorb
iktriad
10 hónapja
Radó gec mi a faszért kezd???Most miért szidod? Milyen beadása volt a 2. Steelers gól előtt? Vagy csak jinxelni próbáltál így padawan? Rafkós, ha így volt.
zacknorb
10 hónapja
3-as a Vasas W-re és 4,45 a Vasas W és 2,5 over. Mind2 ment egy kisebb összeg 😊Mi volt az odds?Egyszerűen megállíthatatlanok az Angyalföldi Srácok! Pedig Gera legalább olyan jól összerakta a Kecskemétet, mint korábban a Vasast...rég láttam Vasas meccset, de nagyon élvezem a mait 😀 Lehet mert jól áll a fogadásom 😀
| Siralmas ez a meccs. |
nagylaza, főpohárnok
Toto21
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Mi volt az odds?Egyszerűen megállíthatatlanok az Angyalföldi Srácok! Pedig Gera legalább olyan jól összerakta a Kecskemétet, mint korábban a Vasast...rég láttam Vasas meccset, de nagyon élvezem a mait 😀 Lehet mert jól áll a fogadásom 😀
| Siralmas ez a meccs. |
nagylaza, főpohárnok
Toto21
10 hónapja
Labdaszedőnek se alkalmaznámEzt a tuti beadást is simán elqrta úgy hogy nem zavarta senki, csak az ostoba kapus jó helyre’ tenyerelte.Még én fizetnék érte, csak vigyékElőtte a Fagyiban is jó lenne újra látniVillám Radólegjobb játékos! Válogatottban a helye
ozibozi
Toto21
ozibozi
warr_b
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Ezt a tuti beadást is simán elqrta úgy hogy nem zavarta senki, csak az ostoba kapus jó helyre’ tenyerelte.Még én fizetnék érte, csak vigyékElőtte a Fagyiban is jó lenne újra látniVillám Radólegjobb játékos! Válogatottban a helye
ozibozi
Toto21
ozibozi
warr_b
10 hónapja
+1Még én fizetnék érte, csak vigyékElőtte a Fagyiban is jó lenne újra látniVillám Radólegjobb játékos! Válogatottban a helye
ozibozi
Toto21
ozibozi
warr_b
10 hónapja
Még én fizetnék érte, csak vigyékElőtte a Fagyiban is jó lenne újra látniVillám Radólegjobb játékos! Válogatottban a helye
ozibozi
Toto21
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
Egyszerűen megállíthatatlanok az Angyalföldi Srácok! Pedig Gera legalább olyan jól összerakta a Kecskemétet, mint korábban a Vasast...rég láttam Vasas meccset, de nagyon élvezem a mait 😀 Lehet mert jól áll a fogadásom 😀
| Siralmas ez a meccs. |
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
legalább Stez is csinált valami értelmeset!Már volt szegény többször, aztán Stez leváltatta a sok negatív komment miattCsori Gera. Lehet többet kellene imádkoznivagy szakmát cserélni. Bár szerintem 2 éven belül az M4 stúdiójában fogjuk látni
JC6 (Mr. Miele)
Toto21
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Egyszerűen megállíthatatlanok az Angyalföldi Srácok! Pedig Gera legalább olyan jól összerakta a Kecskemétet, mint korábban a Vasast...| Siralmas ez a meccs. |
10 hónapja
Már volt szegény többször, aztán Stez leváltatta a sok negatív komment miattCsori Gera. Lehet többet kellene imádkoznivagy szakmát cserélni. Bár szerintem 2 éven belül az M4 stúdiójában fogjuk látni
JC6 (Mr. Miele)
Toto21
10 hónapja
Csori Gera. Lehet többet kellene imádkoznivagy szakmat valtani.
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Előtte a Fagyiban is jó lenne újra látniVillám Radólegjobb játékos! Válogatottban a helye
ozibozi
Toto21
10 hónapja
Csak a VASAS! 😀
10 hónapja
Villám Radó