Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
sorozatban harmadszor is nyert a Luton, még a végén megmenekülnek a kieséstől

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Javítottam a tévedést 😀Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a Real Madrid anfltNa baszki, én mi a francot nézek akkor... 😊de a LiVARpoolt mindig segítik a bírók, viszont a Margitnak meg mindig ellene fújnak direktEnnyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
A Liverpool hányszor hisztizhetett volna az elmúlt években bakker...
Mikey
slowmotion
Mikey
Negritis, a vajdaBaltimore RavensPatriots és a Boston Celtics ellen mindig fújnak a bírók. 😀
KeyG
10 hónapja
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a Real Madrid a Baltimore Ravens és a Boston Celtics ellen mindig fújnak a bírók. 😀nfltNa baszki, én mi a francot nézek akkor... 😊de a LiVARpoolt mindig segítik a bírók, viszont a Margitnak meg mindig ellene fújnak direktEnnyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
Mikey
slowmotion
Mikey
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
nfltNa baszki, én mi a francot nézek akkor... 😊de a LiVARpoolt mindig segítik a bírók, viszont a Margitnak meg mindig ellene fújnak direktEnnyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
Mikey
slowmotion
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Na baszki, én mi a francot nézek akkor... 😊de a LiVARpoolt mindig segítik a bírók, viszont a Margitnak meg mindig ellene fújnak direktEnnyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
de a LiVARpoolt mindig segítik a bírók, viszont a Margitnak meg mindig ellene fújnak direktEnnyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
Mikey
10 hónapja
Ennyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.Szerinted ez mennyire érdekli őket? Szívességet tesznek a világnak, hogy lejátsszák a meccset. Ők legalábbis így gondolják.
Blevi
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Ennyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.aranylabda hagyján
Blevi
de mbappé eltiltásának mérséklése után én gecire meghúztam volna magam
10 hónapja
Ennyire nagy a ketsegbeeses Madridban, hogy egy kiraly kup donto birokuldes miatt ilyen hisztit kell lenyomni? Aranyladba utan meg egy ilyen ugy nem nez ki jol.
10 hónapja
bekapcsolom, gól, köszi!neverton cselszkihez tudtok dobni streamet pls?footybite.to/
Löfli
soccerlive.app/
Negritis, a vajda

Don't blink!
10 hónapja
neverton cselszkihez tudtok dobni streamet pls?footybite.to/
Löfli
soccerlive.app/
10 hónapja
neverton cselszkihez tudtok dobni streamet pls?

Don't blink!
10 hónapja
YoungZeeZee
9 509
ez lettwww.youtube.com/watch?v=xjDJZSt-r2o
ebbol
www.youtube.com/watch?v=1xHLdfCIbiY
10 hónapja
YoungZeeZee
9 509
ezek utan nem rugjak ki a jatekost? 😀Alacsony vérnyomásraSok új azért nem derült ki belőle, meg hát a HVG is elég sablonos.
m.hvg.hu/sport/20250425_Quentin-Maceiras-Felcsut-Orban-oltozo-ebx
r.baggio
Kampman
10 hónapja
Alacsony vérnyomásraSok új azért nem derült ki belőle, meg hát a HVG is elég sablonos.
m.hvg.hu/sport/20250425_Quentin-Maceiras-Felcsut-Orban-oltozo-ebx
r.baggio
10 hónapja
Alacsony vérnyomásram.hvg.hu/sport/20250425_Quentin-Maceiras-Felcsut-Orban-oltozo-ebx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
fú de 2 paraszt egy csapat, te jó ég, bárcsak ezek esnének ki 😀Én inkább két magyar csapatot nézem mint a neres fradi cigányokat.
petey
10 hónapja
Zsuzsi.. vonulj vissza tesó… méltósággal…Arról 7 éve lekésett.
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Debreceniekrol ha kiesnek meg nem a mezt hanem a bort vetetik le majd.Mint amikor 2020-ban berohantak nagy rössel a pályára felkérdezni a játékosokat, aztán fordultak is vissza, mikor a rendőrség ment szembe velük?
Kenny
Hagyjuk ezt, Diósgyőrben sem volt semmi durva a kieséskor, pedig ott évekig ment a ha kiestek, mind meghaltok
Operettbalkán vagyunk.
10 hónapja
Apósom balmazi. Gyűlöli a Vidit amiért dióban akkor ifivel állt ki. Második csapata a Loki, remélem most segítetek…😃😃😃😃nyiregy jatszik meg ujpesttel,kecskemettel,diosgyorrel meg a ztevel.a tirpákok ellenünk meg most se rúgnak gólt ha nem adunk nekik vagy a VAR ilyet.
kezukben a sorsuk.
Debreceniekrol ha kiesnek meg nem a mezt hanem a bort vetetik le majd.
Kenny
szerintem az uccsó meccsen a Vidi-Loki lesz a kiesési meccs. win you're in.
petey
10 hónapja
nyiregy jatszik meg ujpesttel,kecskemettel,diosgyorrel meg a ztevel.a tirpákok ellenünk meg most se rúgnak gólt ha nem adunk nekik vagy a VAR ilyet.
kezukben a sorsuk.
Kenny
szerintem az uccsó meccsen a Vidi-Loki lesz a kiesési meccs. win you're in.
10 hónapja
nyiregy jatszik meg ujpesttel,kecskemettel,diosgyorrel meg a ztevel. kezukben a sorsuk.
10 hónapja
Zsuzsi.. go ülj vissza tesó… méltósággal…Szabolcsi ő alapvetően, ezt nem szabad feledni
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
fú de 2 paraszt egy csapat, te jó ég, bárcsak ezek esnének ki 😀Vadkelet, itt nincs semmi dunántúli finomkodás, ha szofisztikált soccert akarsz, nézzél Felcsút-Paksot
petey