Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 828 — Kinek mit intézett a kormánya
Mi kezdés te jó ég, Julian

Poloska vagyok.
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 100 — The Mathematician
szegény Kerkez mehet a szoprán énekkarba

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 034
Hajdú B. a felcsúti tábor létszámán gúnyolódott. Nem lesz ebből baj? ("A vendégszektorban is vannak azért hárman...")
nagylaza, főpohárnok
Azért az M4sport operatőrei gyorsan korrigáltak, két kameraszögből mutatták meg a 3 embert, akiknek az átlagéletkora így első látásra 65 körül lehetett.

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 828 — Kinek mit intézett a kormánya
Laci 10 partizán ellen is kiesett

www.vasasfc.hu/hirek/valtozott_a_kozarmisleny_elleni_meccsunk_kezdesi_idopontja-9316

Ezzel meg a fasz kivan már
warr_b
Hétfő esti meccsek a legjobbak, nagyon adom, lehetne fix

Poloska vagyok.
9 hónapja
azért ha Kerkezéknek összejönne a BL az szép lenne
nem úgy alakul a meccs

Szerkesztette: Negritis, a vajda

9 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 721 — beers & Packers
Hajdú B. a felcsúti tábor létszámán gúnyolódott. Nem lesz ebből baj? ("A vendégszektorban is vannak azért hárman...")
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Laci 10 partizán ellen is kiesett

www.vasasfc.hu/hirek/valtozott_a_kozarmisleny_elleni_meccsunk_kezdesi_idopontja-9316

Ezzel meg a fasz kivan már

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Beszarok, Nagy Ádi 88x-os válogatott? Jövőre megdönti Zsuzsi rekordját..
JC6 (Mr. Miele)
Sajnos a Speziaból most kiszorult, 1.5 hónapja nem volt kezdő, és egy hónapig még a kispadra sem vitték el, pedig elvileg nem sérült.
Sixo
Rossit nem érdekli. Tud olaszul és neki ennyi elég 😃
JC6 (Mr. Miele)
serult volt
YoungZeeZee
transfermarkt szerint nem

9 hónapja
YoungZeeZee 9 410
JC6 (Mr. Miele)
Sajnos a Speziaból most kiszorult, 1.5 hónapja nem volt kezdő, és egy hónapig még a kispadra sem vitték el, pedig elvileg nem sérült.
Sixo
JC6 (Mr. Miele)
serult volt
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Nem hagyjuk!

vpi
kiváncsi vagyok hogy ez a györöki kastélyszállónál van-e

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
JC6 (Mr. Miele)
Sixo
9 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 371 — Patriot
JC6 (Mr. Miele)
Nem hagyjuk!

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele)

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
9 hónapja
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀
Duff
A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
A 4. vs 12. párharca azért itt csak sokadhegedűs és igen pluszba még MU meccs is van akiknek egyedül nagyobb táboruk van mint a City+Spurs együtt.
alatriste

Sixo
Mondjuk hogy ennek a magyar TVs választásnál mi köze van? (Semmi)
zacknorb
Tdusz megbízható adatot magyar szurkolói számokra? Mert addig én csak nemzetközi tudok és rávetíteni, hogy magyaron kb ugyanaz.
Sixo
megbízható? Spursnek vagy Te, van JC6, van Klaci79. az három. asszem nincs is több az országban 😛
slowmotion
Duff is az, meg van még pár Seahawks szurkoló meg dande is. És akkor ez csak a fórum. Az egész fradi tábor az Robbie Keane miatt. Az egész Reál tábor Modric meg Bale miatt. Az összes Bayernes is Kane miatt.
Sixo
Keane volt a Liverpoolban is
És nekik is szurkol(t)

9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lecsaptak a partizánok

9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀
Duff
A 4. vs 12. párharca azért itt csak sokadhegedűs és igen pluszba még MU meccs is van akiknek egyedül nagyobb táboruk van mint a City+Spurs együtt.
alatriste

Sixo
zacknorb
Tdusz megbízható adatot magyar szurkolói számokra? Mert addig én csak nemzetközi tudok és rávetíteni, hogy magyaron kb ugyanaz.
Sixo
megbízható? Spursnek vagy Te, van JC6, van Klaci79. az három. asszem nincs is több az országban 😛
slowmotion
Duff is az, meg van még pár Seahawks szurkoló meg dande is. És akkor ez csak a fórum. Az egész fradi tábor az Robbie Keane miatt. Az egész Reál tábor Modric meg Bale miatt. Az összes Bayernes is Kane miatt.
Sixo
És minden ázsiai Son miatt.
Ez el is dőlt.

9 hónapja
Duff
alatriste

Sixo
zacknorb
Sixo
slowmotion

9 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Duff
hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
NB2
több a mu szurkoló még mindig
Negritis, a vajda
Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.

Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.

De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀

A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.

Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.
alatriste
Egyetértek hogy kár hogy egy napon van a sok érdekesebb PL meccs szerdán, na 😀
Szerintem a MU/Pool/Arsenal/Chelsea csoport elég közel van, talán MU előnnyel, ők voltak a legsikeresebbek. De TV-ben Domit sok amúgy Barca, Real Madrid, Bayern szurkoló és random ember leül megnézni, szóval nézettségebe az viszi a prímet.
Heisman nádor
Spíleren mondták az öf-en, hogy vnap du/este a legnézettebb műsor volt az országban a City-Pool. Azért az kemény.

Liverpool Fc
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
Duff
alatriste

Sixo
zacknorb
Sixo
9 hónapja
Duff
alatriste

Sixo
zacknorb

9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
Duff
hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
NB2
több a mu szurkoló még mindig
Negritis, a vajda
Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.

Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.

De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀

A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.

Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.
alatriste
Egyetértek hogy kár hogy egy napon van a sok érdekesebb PL meccs szerdán, na 😀
Szerintem a MU/Pool/Arsenal/Chelsea csoport elég közel van, talán MU előnnyel, ők voltak a legsikeresebbek. De TV-ben Domit sok amúgy Barca, Real Madrid, Bayern szurkoló és random ember leül megnézni, szóval nézettségebe az viszi a prímet.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
YoungZeeZee 9 410
9 hónapja
Kedves Lászlók, 5-kor kezdődik a Partizani elleni kupavisszavágó!

10 hónapja
Duff
alatriste

Sixo

Poloska vagyok.