Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Mi kezdés te jó ég, Julian
Poloska vagyok.
9 hónapja
szegény Kerkez mehet a szoprán énekkarba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Hajdú B. a felcsúti tábor létszámán gúnyolódott. Nem lesz ebből baj? ("A vendégszektorban is vannak azért hárman...")Azért az M4sport operatőrei gyorsan korrigáltak, két kameraszögből mutatták meg a 3 embert, akiknek az átlagéletkora így első látásra 65 körül lehetett.
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Laci 10 partizán ellen is kiesettHétfő esti meccsek a legjobbak, nagyon adom, lehetne fix
www.vasasfc.hu/hirek/valtozott_a_kozarmisleny_elleni_meccsunk_kezdesi_idopontja-9316
Ezzel meg a fasz kivan már
warr_b
Poloska vagyok.
9 hónapja
azért ha Kerkezéknek összejönne a BL az szép lennenem úgy alakul a meccs
Szerkesztette: Negritis, a vajda
9 hónapja
Hajdú B. a felcsúti tábor létszámán gúnyolódott. Nem lesz ebből baj? ("A vendégszektorban is vannak azért hárman...")
9 hónapja
Laci 10 partizán ellen is kiesettwww.vasasfc.hu/hirek/valtozott_a_kozarmisleny_elleni_meccsunk_kezdesi_idopontja-9316
Ezzel meg a fasz kivan már

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
transfermarkt szerint nemserult voltRossit nem érdekli. Tud olaszul és neki ennyi elég 😃Beszarok, Nagy Ádi 88x-os válogatott? Jövőre megdönti Zsuzsi rekordját..Sajnos a Speziaból most kiszorult, 1.5 hónapja nem volt kezdő, és egy hónapig még a kispadra sem vitték el, pedig elvileg nem sérült.
JC6 (Mr. Miele)
Sixo
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
serult voltRossit nem érdekli. Tud olaszul és neki ennyi elég 😃Beszarok, Nagy Ádi 88x-os válogatott? Jövőre megdönti Zsuzsi rekordját..Sajnos a Speziaból most kiszorult, 1.5 hónapja nem volt kezdő, és egy hónapig még a kispadra sem vitték el, pedig elvileg nem sérült.
JC6 (Mr. Miele)
Sixo
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
kiváncsi vagyok hogy ez a györöki kastélyszállónál van-eBeszarok, Nagy Ádi 88x-os válogatott? Jövőre megdönti Zsuzsi rekordját..Nem hagyjuk!
JC6 (Mr. Miele)
vpi
9 hónapja
Rossit nem érdekli. Tud olaszul és neki ennyi elég 😃Beszarok, Nagy Ádi 88x-os válogatott? Jövőre megdönti Zsuzsi rekordját..Sajnos a Speziaból most kiszorult, 1.5 hónapja nem volt kezdő, és egy hónapig még a kispadra sem vitték el, pedig elvileg nem sérült.
JC6 (Mr. Miele)
Sixo
9 hónapja
Beszarok, Nagy Ádi 88x-os válogatott? Jövőre megdönti Zsuzsi rekordját..Nem hagyjuk!
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Beszarok, Nagy Ádi 88x-os válogatott? Jövőre megdönti Zsuzsi rekordját..Sajnos a Speziaból most kiszorult, 1.5 hónapja nem volt kezdő, és egy hónapig még a kispadra sem vitték el, pedig elvileg nem sérült.
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Beszarok, Nagy Ádi 88x-os válogatott? Jövőre megdönti Zsuzsi rekordját..
9 hónapja
Keane volt a Liverpoolban isDuff is az, meg van még pár Seahawks szurkoló meg dande is. És akkor ez csak a fórum. Az egész fradi tábor az Robbie Keane miatt. Az egész Reál tábor Modric meg Bale miatt. Az összes Bayernes is Kane miatt.megbízható? Spursnek vagy Te, van JC6, van Klaci79. az három. asszem nincs is több az országban 😛Tdusz megbízható adatot magyar szurkolói számokra? Mert addig én csak nemzetközi tudok és rávetíteni, hogy magyaron kb ugyanaz.Mondjuk hogy ennek a magyar TVs választásnál mi köze van? (Semmi)Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
A 4. vs 12. párharca azért itt csak sokadhegedűs és igen pluszba még MU meccs is van akiknek egyedül nagyobb táboruk van mint a City+Spurs együtt.
alatriste
Sixo
zacknorb
Sixo
slowmotion
Sixo
És nekik is szurkol(t)
9 hónapja
Lecsaptak a partizánok

9 hónapja
És minden ázsiai Son miatt.Duff is az, meg van még pár Seahawks szurkoló meg dande is. És akkor ez csak a fórum. Az egész fradi tábor az Robbie Keane miatt. Az egész Reál tábor Modric meg Bale miatt. Az összes Bayernes is Kane miatt.megbízható? Spursnek vagy Te, van JC6, van Klaci79. az három. asszem nincs is több az országban 😛Tdusz megbízható adatot magyar szurkolói számokra? Mert addig én csak nemzetközi tudok és rávetíteni, hogy magyaron kb ugyanaz.Mondjuk hogy ennek a magyar TVs választásnál mi köze van? (Semmi)Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
A 4. vs 12. párharca azért itt csak sokadhegedűs és igen pluszba még MU meccs is van akiknek egyedül nagyobb táboruk van mint a City+Spurs együtt.
alatriste
Sixo
zacknorb
Sixo
slowmotion
Sixo
Ez el is dőlt.
9 hónapja
Duff is az, meg van még pár Seahawks szurkoló meg dande is. És akkor ez csak a fórum. Az egész fradi tábor az Robbie Keane miatt. Az egész Reál tábor Modric meg Bale miatt. Az összes Bayernes is Kane miatt.megbízható? Spursnek vagy Te, van JC6, van Klaci79. az három. asszem nincs is több az országban 😛Tdusz megbízható adatot magyar szurkolói számokra? Mert addig én csak nemzetközi tudok és rávetíteni, hogy magyaron kb ugyanaz.Mondjuk hogy ennek a magyar TVs választásnál mi köze van? (Semmi)Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
alatriste
Sixo
zacknorb
Sixo
slowmotion
9 hónapja
Spíleren mondták az öf-en, hogy vnap du/este a legnézettebb műsor volt az országban a City-Pool. Azért az kemény.Egyetértek hogy kár hogy egy napon van a sok érdekesebb PL meccs szerdán, na 😀na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.
De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.
Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.
alatriste
Szerintem a MU/Pool/Arsenal/Chelsea csoport elég közel van, talán MU előnnyel, ők voltak a legsikeresebbek. De TV-ben Domit sok amúgy Barca, Real Madrid, Bayern szurkoló és random ember leül megnézni, szóval nézettségebe az viszi a prímet.
Heisman nádor

Liverpool Fc
9 hónapja
megbízható? Spursnek vagy Te, van JC6, van Klaci79. az három. asszem nincs is több az országban 😛Tdusz megbízható adatot magyar szurkolói számokra? Mert addig én csak nemzetközi tudok és rávetíteni, hogy magyaron kb ugyanaz.Mondjuk hogy ennek a magyar TVs választásnál mi köze van? (Semmi)Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
alatriste
Sixo
zacknorb
Sixo
9 hónapja
Tdusz megbízható adatot magyar szurkolói számokra? Mert addig én csak nemzetközi tudok és rávetíteni, hogy magyaron kb ugyanaz.Mondjuk hogy ennek a magyar TVs választásnál mi köze van? (Semmi)Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
alatriste
Sixo
zacknorb
9 hónapja
Egyetértek hogy kár hogy egy napon van a sok érdekesebb PL meccs szerdán, na 😀na mondjuk én biztos nem mondtam olyat, hogy spanyol kupát néznék 😀 a két B-s csapat meccse tökéletes lesz esétrea PL-ből 😀Mondjuk én nem a magyar adást nézem, de több Arsenal szurkoló van szerintem mint a City meg Spurs együtt aki magyar.Mondjuk ha a fanbase számít, akkor sztem Spurs+City > Arsenal+Forest.több a mu szurkoló még mindigHolnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀hát az a MU-Ipswich értelmezhetetlen számomra is a Spurs-City helyett...
Duff
NB2
Negritis, a vajda
Ha meg az izgalomfaktor, ami a semlegeseket is vonzza akkor meg Spurs+City > Utd+Ed Sheeran.
De nekem mindegy, stream is tökéletes, csak meglepődtem.
Duff
Az izgalomfaktorban viszont mindkét meccset simán ver a City-Spurs, ott lesz egy olyan 4-5 gól, de azt is meg merem kockáztatni hogy azon a meccsen több gól lesz mint a másik kettőn együtt.
De alatristével egyetértek, ma nem is a PL-t hanem a Copa del Reyt fogom nézni.
Heisman nádor
A másik témára pedig, itthon a legnagyobb tábora szerintem a Unitednek volt(Szobo előttig) azóta ez most már alakulhatott.
De Domi kiigazolásáig itthon fixen United volt az első a 2-3-4 meg a Pool/Arsenal/Chelsea valószínűleg ebben a sorrendben de itt elég közeli számok lehettek. Szerintem ez a trió együtt mozgott. Mindenki más mögöttük.
Domi óta aztán a Pool biztos h 2. lett és simán lehet h már be is előzte a Manchestert.
alatriste
Szerintem a MU/Pool/Arsenal/Chelsea csoport elég közel van, talán MU előnnyel, ők voltak a legsikeresebbek. De TV-ben Domit sok amúgy Barca, Real Madrid, Bayern szurkoló és random ember leül megnézni, szóval nézettségebe az viszi a prímet.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
Man United are closing their canteen and offering employees a piece of fruit instead of free lunches.
— Paddy Power (@paddypower) February 24, 2025
Yet more money saving measures at the club…
pic.twitter.com/N1kdhrICYL
9 hónapja
Kedves Lászlók, 5-kor kezdődik a Partizani elleni kupavisszavágó!

10 hónapja
Mondjuk hogy ennek a magyar TVs választásnál mi köze van? (Semmi)Holnap komolyan az 5 PL meccs közül ad 3-at a tv és nincs közte a Spurs-City? Nem semmi 😀A 2. játszik a 3.-al az 1. meg az 5.-el.
Duff
alatriste
Sixo
Poloska vagyok.