topin

New England Patriots

topin
Utoljára láttuk
16 órája
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
1 956


Utolsó 10 fórum hozzászólás

22 napja
topin New England Patriots 1 956
A 7. körben Michael Barrett LB jött, a szezon végére 25 éves lesz, de egy patront megér.

Carolina Panthers Undrafted Free Agents
QB – Jack Plummer, Louisville
RB – Jaden Shirden, Monmouth
WR – Devin Carter, West Virginia
WR – Jalen Coker, Holy Cross
WR – Sam Pinckney, Coastal Carolina
TE – Kevin Foelsh, New Haven
OL – Andrew Raym, Oklahoma
OL- Cameron Wire, Tulane
OL – Jeremiah Crawford, Tennessee
EDGE – Derrick McLendon, Colorado
EDGE – Zion Tupuola-Fetui (Unconfirmed)
EDGE- Taylor Upshaw, Arizona
DT – Popo Aumavae, Oregon
LB – Jackson Mitchell, UConn
LB – Leo Lowin, Army
CB – DeShawn Gaddie, Ole Miss
CB – Willie Drew, Virginia State
S- Clayton Isbell, Coastal Carolina
S – Demani Richardson, Texas A&M
K – Harrison Mevis, Missouri
gabokocka
Shirden és Coker lehet ebből meglepi..
25 napja
topin New England Patriots 1 956
Édes faszom... 95 kg és rohangál... RG4...
nexion218
Ezt mondtam. A szezon feléig nem fogja húzni, mert összetörik a gecibe.

Másrészt meg középre nem dob, csak hosszút fel a faszba (oké hogy Fuck it, Terry's down there somewhere, de na), azt meg NFL-ben el fogják venni a cornerek, és ha az első olvasás nincs meg, akkor hagyja az egészet és nekiáll futni. Nem örülök, szerintem nagy bust lesz. De hát rólunk van szó, mégis mi a picsa lenne más...
warr_b
Nem csak nálatok volt jó Daniels, hanem majd mindenkinél második QB volt. Érthető, hogy a szurkolók miért fáznak tőle, de azért ez inkább egy emocionális vélemény, mintsem szakmai.

A 1st readről ennyit:Ha már aggasztó dolgot kell kiemelni, akkor errefelé keresgélnék:

25 napja
topin New England Patriots 1 956
cseszd meg, hogy nem használsz spoilert, mikor mások még néznék.
Fontos_Vidra
bocs, bár ezek nem új dolgok
petey
ok, de én nem ismerem a könyvet csak a sorozatot
Fontos_Vidra
De most szerinted ha sorozatot csinálnának a Bibliából, akkor spoiler mögé kellene tenni, hogy Jézus nem is halt meg, mert pár nap után feltámad? Vagy ha a Pál utcai fiúkból, akkor spoiler mögé tetetnéd, hogy a végén Nemecsek meghal?
Azért a Sógun egy elég régi és elég alap könyv, a storymenetben sok meglepetést nem tartogat egy belőle készült sorozat.
Őszentsége Sobri Jóska
jajó 😀
tényleg csak te és a végtelen whataboutism hozzáállásod hiányzott. ez a sorozatok topik kedves Jóska, ide úgy írjon szerintem mindenki, hogyha esetleg spoiler gyanús lehet, akkor használja a spoiler funkciót, feltételezve, hogy valaki nem jutott még el a sorozat végéig. (speciel nem is hallottam a könyvről, elkerülte eddig a figyelmemet.)
Fontos_Vidra
Oké, hagyjuk a könyvet.
Azt tudod, hogy ez egy 1980-as sorozat remakje, ami akkoriban az egyik legnépszerűbb sorozat volt évtizedekig?
Mintha kijönne 20 év múlva egy új Trónok harca feldolgozás, te meg spoiler mögé tetetnéd, hogy Cersei a végén meghal és Brann lesz a király.
Őszentsége Sobri Jóska
Bazzzzzz….na köszi Jóska… ÉS HA MÉG NEM LÁTTAM AZ UTOLSÓ ÉVADOT??? (😀😀)
MC12
5 év alatt a spoiler használat elévül 😊
25 napja
topin New England Patriots 1 956
elég sokáig kellett böngésznem a valasztas.hu-t, hogy találjak egy szimpatikus önkormányzati képviselő jelöltet, de azt hiszem, sikerült.

 i.ibb.co/k9dtRHX/kregadrienn.jpg
deyell
független fasz, legalább nem másé..
27 napja
topin New England Patriots 1 956
27 napja
topin New England Patriots 1 956
Három elsőért nem is adják, de a csapat jelenlegi helyzetében ennél többért, sokkal többért elképzelhető a dolog. Amúgy eldöntötték, és teljesen kényelmesen érzik magukat Daniels és Maye draftolásával is. Sőt McCarthy is jól fekszik a stábnál.

Itt tényleg a kivételes ellenérték a kulcs.
topin
Ez pont most jött ki Rapsheettől. Mondjuk azt nem írja melyik "csapatok", 3 van igazából (Vikes, Broncos, Raiders), abból bármelyik kettő lehet vagy akár mind a 3. De az elmúlt napok, hetek kisebb insidereitől származó pletykáit megerősíti, miszerint nem tudtak a vezetőségben megegyezni fix döntésről a Patsnél.

Mivel ugyanezek az insiderek Kraftra utalnak, mint QB-t akaró "erő", feltehetőleg igaz, hogy a vezetésben nincs meg az egyetértés. A The Athletic is megerősítette ezt.

Ettől persze lehet QB pick hiszen a tulajnak a legnagyobb a pöcse. Kiváncsi leszek mi lesz, mert igazából a draft további menetét elképesztően befolyásolja, nem véletlen hogy a mock draftot vérkomolyan űző írók halogatják a végleges sorrend megjelenítését.


Cruyffista
Nem offolok itt tovább, de a Patsnél az a hivatalos narratíva, hogy ha kapnak egy visszautasíthatatlan ajánlatot, akkor lecserélhetnek. És ez nem 3 első kört jelent az eddigi infók alapján, hanem ennél többet. Sokkoló ajánlat kifejezés is elhangzik, még az általad idézett Rapsheettől is.

És a csapat jelenlegi helyzetében annak lehet létjogosultsága, hogy 4 elsőért és esetleg játékosért, vagy 3 első és egy második meg egy játékosért lemondjon az 1/3-ról, de ennél vadabb elméletek is születtek. Ha valaki hajlandó ennyit adni elkeseredésében egy harmadik QB-ért, akkor én annak ellenére is el tudom fogadni a letradet, hogy 2 hónapja mantrázom a QB-t kell választani dolgot. De ilyen ellenértékért már a mostani rosterrel elfogadhatónak tartanék egy történelmi csomagot a cserére.

Nyilván nem fogjuk megkapni, mert nincs értelme ennyit áldozni, és nem is baj ez, hogy QB-t viszünk a helyünkön. Amúgy jelenleg konszenzus van abban liga szerte, hogy a WSH és a NE is QB-t visz és senki nem tolat, mert nincs bent olyan ajánlat.

Az idei draft egy brutál csomag nélkül az 1/4-en kezdődik..
27 napja
topin New England Patriots 1 956
Kraft kifejezetten QB-t akar. De az ellenérték meggyőzheti őket, hogy oké, akkor mégis hagyjuk ezt most.

Szóval 1/3 nem lesz WR, értelme se lenne, egy ilyen classban, ahol bőven találni jó játékost hátrébb is. Ahogy az OT felhozatal se gyenge, így felesleges lenne azt is 1/3-ra erőltetni.
topin
Ennek a draftnak Harrison és Nabers a két legjobb játékosa, és sokak szerint Alt illetve Bowers is jobb prospect a boardon, mint akár Caleb Williams. Nem győzik hangsúlyozni hogy idén mennyire kicsi a merítés a blue chip playerek és a második kör szintű talentek közötti playákból, tehát a "basic" első kör szintűekből

Pont most cseréltek el egy féltucat első körös QB-t akit az elmúlt 2-3 évben húztak.

A Patsnek már réges rég el kellett volna döntenie, hogy van-e fr QB vagy nincs. Ha van, akkor fel se veszik a telefont, ha nincs, akkor bpa vagy letrade.

Fr QB-nak nincs ára. Nincs olyan hogy 3 első kör akkor oké ha kettő akkor nem.

Azt nem tudom hogy nálatok Kraft szava mennyire súlyos avagy mennyire gondolják másképp a vezetők, egy ilyen belső vita simán átírhatja a GM akaratát, csak akkor ugye minek tartják.
Cruyffista
Három elsőért nem is adják, de a csapat jelenlegi helyzetében ennél többért, sokkal többért elképzelhető a dolog. Amúgy eldöntötték, és teljesen kényelmesen érzik magukat Daniels és Maye draftolásával is. Sőt McCarthy is jól fekszik a stábnál.

Itt tényleg a kivételes ellenérték a kulcs.
27 napja
topin New England Patriots 1 956
Az a blöff honnan van amúgy hogy a Pats WR-t húz? Mert vagy QB vagy letrade van a nagy füstben, de WR pick az véletlenül sincs 1/3-ra.
topin
Értelmezhető franchisenál ez a kérdés hogy QB vagy letrade 1/3-as poziban nem merül fel amikor a 31 éves tompavállú Brissett a kezdő irányító. Márpedig a Pats a hírek szerint aktívan árulja a picket. Ebből lehet következtetni, hogy az ő szemükben valszeg nincs bent franchise QB. Az alternatíva ha nem QB-t húznak 99% WR pick, 1% Alt.
Cruyffista
Ez nagyon nem így van. De mivel nem követed a Patset ezért valszeg ilyen furcsa infó jutott el hozzád. Az eddigi álláspont az, hogy vagy egy bazi jó deal és letrade vagy QB.

A letrade mellett Általános Doki írt érveket, de igazából az ellenérték lesz az oka, ha lemegyünk. És ez azt jelenti, hogy a megjegyzések alapján minden eddiginél drágább csomagot tudnak elképzelni csak a lemozgáshoz. Persze bármi lehet, és végül ha nincs kiemelkedő ajánlat, lehet akkor is lemozgunk, de ez egyelőre cáfolva van HC, GM és tulaj szinten is. Kraft kifejezetten QB-t akar. De az ellenérték meggyőzheti őket, hogy oké, akkor mégis hagyjuk ezt most.

Szóval 1/3 nem lesz WR, értelme se lenne, egy ilyen classban, ahol bőven találni jó játékost hátrébb is. Ahogy az OT felhozatal se gyenge, így felesleges lenne azt is 1/3-ra erőltetni.

Russini persze hozott egy Jonathan Kraft belenyúl és telefonálgat mert árulja a picket, de ez így önmagában elég infó szegény dolog és nem is erről van szó.
27 napja
topin New England Patriots 1 956
A reális legjobb forgatókönyv az lenne ha a Pats nem blöffölne és tényleg WR-t húzna, mert akkor a Cardinals lehet meginogna. Hiszen náluk is van egy sorrend a Harrison és Nabers kapcsán, nem biztos hogy mindkettő ugyanannyit ér a boardjukon. És akkor oda fel lehetne menni McCarthy-ért vagy jelen állás szerint Maye lesz a másik aki bent lesz.

Nem mellesleg adott esetben Sutton a Cardinalsnál sokkal húzósabb asset lehet, mivel ők Murray köré építkeznek, és Sutton pontosan olyan profilú WR amit Murray leginkább inkább igényel, nagy test a számokon kívül jó 50-50 labdák lehúzásával.

Viszont ha a Cards nem cserél ki, itt véget is érhet a sztori, hiszen a Chargers jön ahol extra konzervatív és bizonyos mértékben önfejű góré került a trónra, és a két WR hiányában inkább hátracserélnek egy NFC csapattal (Vikings), minthogy a Broncosnak vagy Raidersnek adják a picket.

Ha a helyükön maradnak Alt, Odunze vagy Bowers merülhet fel, de pont a konzervatív felfogás miatt gondolom, hogy inkább beszedik a +2 elsőt.

Álomszerű lenne ha mégis húznának, mert a Giants következik ahol AFC csapatként a javunkra fordulna minden, hiszen ide már olcsóbban mehetnénk fel és választhatnánk Jj és Maye közül. Az 1/6-ért se Surtaint, se 3 elsőt nem kéne feladni, a 2 első + egy 2. már gáláns túlfizetés lenne.
Cruyffista
Az a blöff honnan van amúgy hogy a Pats WR-t húz? Mert vagy QB vagy letrade van a nagy füstben, de WR pick az véletlenül sincs 1/3-ra.
2 hónapja
topin New England Patriots 1 956
Miért derülne ki? Csinál egy kamu e-mail címmel és egy lementett profilképpel egy kamu accountot és elkezd kvázi önmagával csetelni. Ezt lementi, lefényképezi ahogy írtad és beadja.
MC12
így mondjuk értem, hogy a Bitcoin miért lufi 😊

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
topin New England Patriots 1 956
En most minden oltatlant elkuldok a faszba, az se erdekel ha barki megsertodik ezen.

Itt vagyunk az utolso lombikunkon. 5 masik holgy van a felesegem mellett. Ugye alanyi jogon jar az oltatlanoknak is ez, hogy miert azt eddig se ertettem. Aki nem oltat az varja meg a pandemia veget aztan jojjon lombikra. De nem, ket nyomorult is idevergodik egyiknek pcr tesztje sincs, masiknak van 72 oras.

30-40 perc varakozas a szuk varoteremben majd a lanyok bemennek a szuk elokeszito szobaba a gyorsteszt utan.

Ott aztan mindenki atoltozik es var a sorsara. Kozben erkezik a nover, hogy a ket nyomorult oltatlan, lenge kendot maszkkent viselve kotrodjon ki ujabb tesztre, mert mindketto pozitiv.

Ujra teszt, ujra pozitiv. Oltozhetnek, mehetnek a busba. De akik ott maradtak es kb 16nm-en belul 50 centire fekudtek egymas mellett immungyengitoket kapva, azok most tiszta stresszbe vannak. Mikozben a stressz az egyik legnagyobb ellenfel.

Nekunk 6 evunk es rengeteg penzunk, a felesegem egeszsege van benne ebbe, arrol nem is beszelve mit okoz egy-egy sikertelen proba. Es akkor jonnek az agyhalott idiota oltatlan ostoba barmok es a felelotlen viselkedesukkel, gondolkodasukkal kockara teszik masok sorsat?

Sehova nem szabadna engedni az ilyet, nem hogy egy lombikos osztalyra. Itt nincs csereszemelyzet sem, akik most otthon varjak szurva magukat, hogy holnap holnaputan johessenek, azok nem is tudjak hogy ezek a gyokerek vegigfertozhettek a szemelyzetet.

Nagyon sajnalom hogy nem kaphatnak melto buntetest az ilyen gyokerek!
több mint 4 éve
topin New England Patriots 1 956
Sajnos a feltoltesnel valamiert a kep minosege jelentosen romlik, pedig nalunk teljesen eles a felvetel..de talan valamit visszaad a hangulatbol igy is. Szakado eso ide vagy oda..oriasi elmeny ez ott a Gilletteben..

több mint 4 éve
topin New England Patriots 1 956
En mondjuk tapsolok minden este..nem kizarolag az egeszsegugyiseknek, es nem kifejezetten a megtapsolas tenyekent valami elvegzett munkaert, amiert kijar a taps, hanem az osszetartozas jegyeben is, mert azon kivul, hogy itthon maradok es adakozok en tobbet nem tehetek. De mindenkiert aki tesz valamit ellene, azert az emberert tapsolok, es tapsolok azokkal egyutt is, akiknek szerette megy naponta bele ebbe a szarba, vagy fekszik intenziven vagy bezarva van karantenba. Nekem ez a taps ezt is jelenti, osszetartozast, hitet,erot, remenyt, reszvetet es azt hogy ebben egyutt vagyunk benne mindannyian. Csak vannak akik munkajukbol fakadoan tobbet tehetnek, vagy tobbet kell megtenniuk, akar aldozatokat meghozva is..

Es ahogy egyre nagyobb lesz a katyvasz ugy lesz egyre tobb tapsikolo is ahogy egyre tobb erintett lesz nalunk is..kicsit olyan nekem mint egy olimpiai arany utani himnusz, pedig ahhoz meg ennyi kozom sincs, mint akikert/akikkel tapsikolok..de az is egy kozossegerzet, egy kozos siker elmenye.
több mint 2 éve
topin New England Patriots 1 956
Ennyit a szenzációs Rooney Rule-ról
r.baggio
pontosan. sokkal megalázóbb a nyílt színi rasszizmusnál. Interjúzz, de csak mert néger vagy és muszáj egy négert interjúztatni. Hirtelen csak a Raiders ugrik be idén, amelyik a Rooney rulenál szükségesnél több néger jelöltet hallgatott meg.

szánalmas, hogy erre a szabályra szükség van és még szánalmasabb, hogy a bőrszín még számít.
Amadeus
több csapat is volt idén akik több POC edzőt hallgattak meg
briareos
hirtelen nem ugrik be, de nem vonom kétségbe.
Amadeus
2020-tól egyébként 2 külsős kisebbségi kell
CHI: Bowles, Leftwich, Flores, Caldwell, Frazier
MIN: Ryans, Morris, Graham, Bowles
JAX: Leftwich, Bowles, Caldwell
MIA: VJ, Frazier, Thomas Brown
DEN: Mayo, Bienemy, Glenn
NO: Leftwich, Glenn, Flores
LV: Mayo, Bowles, Ryans
NYG: Frazier, Flores
HOU: Flores, Ward
Komoly túlteljesítés a Bearsnél és a Vikingsnál volt, a Texans és a Giants volt, ahol tényleg a minimumra mentek.
empty taxi
ezek közül 0 kapott állást
Amadeus
5 csapatnál még nincs is HC.
Bazzani
Ráadásul egyértelműnek tűnik, hogy pl Leftwich nem "töltelèk" a Jaxnèl már kineveztèk volna ha ugye...ès a Tampánál is van esèlye ha Arians lèpne.

Sajnos nem kétlem, van rasszizmus ès ezt nem vitatom, a polgárháborús idők, a mèlyen mèg mindig lèteznek (nem is fognak eltűnni 😔😔😔) de túl nyilvánvaló, hogy Floresből a sèrtettsèg is beszèl....azzal együtt, hogy pl Rosst valóban nem kell fèlteni. De ha Florest nem veszik fel, az nem elsősorban a színe miatt lesz.
dande
Floresnek nem az a baja, hogy nem kapta meg. Az a problemaja, hogy mar tudtak Daboll nyert, de kellett egy 2.szinesboru a szabaly miatt. Es elhivtak kizarolag emiatt. Es ez megalazo, mert gyere ide kell a kvota, de amugy nem kellesz semmire. Azert kerul ebbe a meltatlan helyzetbe, mert szinesboru es a liga szabalya miatt ket jelentkezo kell a rasszbol.

Ha csak siman nem kapja meg, akkor ebbol nincs semmi. Azert van valami, mert megalazo helyzetbe kerult.

Magyarul: megvagyunk, lezartuk a hc kerdest, de kell egy fekete a kvotahoz. Hivjuk Flo-t, meghallgatjuk azt letudtuk ezt a szarsagot.

Mivel kiderult, igy joggal pipa ezert, hogy egy darab fekete embernek lett kezelve a kvotahoz.
több mint 5 éve
topin New England Patriots 1 956
több mint 1 éve
topin New England Patriots 1 956
Fura, hogy vannak annyira elszigetelt emberek, akiknek nincs olyan ismerősük, aki begőzölt az utóbbi 8-10 évben a migránsozástól..és ezek az emberek előtte nagy ívben szartak erre, meg utálták a ruszkikat és elvoltak a hétvégi mennyei okozta "izgalmakkal"..
több mint 2 éve
topin New England Patriots 1 956
Amúgy az jutott eszembe, hogy vajon JMD és BB mennyire jó viszonyban váltak el egymástól?

Nekem kicsit azért fura, hogy JMD simán elhozta az "egész" Pats O stábot magával. Ez gondolom azért BB-nek nem tetszhet túlzottan.

Anno amikor a Denverhez ment JMD, ha jól nézem senkit se vitt el a Pats-ból...

Volt esetleg közöttük egy megegyezés pár éve, hogy ha majd lelép, akkor viheti az O stábot, amit magának épít és fejleszt a Pats-nél?

Vagy csak úgy gondolta, hogy ez kell a sikerhez és kapja be az öreg, hogy nem akart nyugdíjba menni?
Rolni
inkább az a kérdés, hogy ki az, akit megtartott volna Belichick azok közül, akiket McDaniels "lerabolt". Bricillónak azt olvastam, lejárt a szerződése, és nem biztos, hogy marasztalta volna BB. Mick Lombardi biztosan nem kapta volta meg a támadókoordinátori állást a Patriotsnál, különben szintén maradt volna. Hardegree-ről nincs sok információm, de sokat elmond az, hogy a kinti Pats fanok a legnagyobb veszteségnek azt tartják, hogy Ivan Fears a RB edzőjük visszavonult. nem nagyon siratják azokat az edzőket, akiket JMD elhozott tőlük. persze lehet, hogy tévednek és McDanielsnek lesz igaza.

én nem látom olyan nagy ásznak JMD stábját. egy kicsit aggasztónak tartom, hogy Zieglerrel szinte csak olyan embereket tudtak idehozni, akiket a Patriots-connection révén ismertek. ennél kicsit kevesebb nepotizmus, több innováció kellett volna. talán csak Patrick Graham és Jason Simmons az, akiknek a megszerzésére mondom, hogy ígéretes. illetve még pozitívum talán, hogy Edgar Bennett maradt. a többiektől nem vagyok lenyűgözve egyelőre.
deyell
Mick Lombardi kapta volna a legnagyobb szeletet a támadóoldali tortából. Legalábbis a jelenlegi öszvér megoldásban Judge kis szelet, Caley nagyobb szelet, Lombardi legnagyobb szelet. Ami érthető is lett volna, hiszen Lombardinak volt már tapasztalata Mac Jones mellett a játéktervezés kapcsán. Teljes mértékben rá volt bízva a redzone offense, így kijelenthető az egyértelmű bizalom felé JMD részéről. itt kisebb kabát lesz rajta az elején, mint a Patsben lett volna. Ez amellett szól, hogy JMD víziója, sémája, személyisége nagyon fontos volt Lombardi számára.

Hardegree kapcsán egy átlag szurkoló azt se tudta nagyjából, hogy a csapatnál van, így nincs okuk siratni. Viszont mivel a legtöbb időt ő töltötte Jonesszal, így jobban tennék ha aggódnának a távozása miatt, mert jelentős melója volt abban, hogy Jones megállta a helyét. De a szurkoló általában a kirakatban dicsér és a "kulimunkát" végzők lényegtelenek.

Ivan Fears nagy veszteség ez nem kérdés, de itt inkább az jöhet a képbe, hogy az ő nevét jobban ismerték. Bricillo neve csak az OLine edzőként keringett a konkrét vezetéknév nélkül, annyira Scar utód, hogy identitást se nagyon rendeltek neki a szurkolók. Ettől még jól dolgozott. Amúgy Sunseri a Fears pótlék, aki az öreg RB edző neveltje, elég jól fekszik a futóknál és Ozigbo azért is maradt a PS-ben, mert vele akar dolgozni. Oké, nem egy világsztár futó, de azért az ilyen kijelentések nem véletlenek, főleg ha elég telített a poszt előtte és nincs sok esély rosterre kerülni. Így szerintem pont Fears pótlása lesz a könnyebb átmenet.

BB-nem biztosan nem tetszik a rablás, de ez van. Ő többször kijelentette azt, amit most BoB kapcsán is megerősített, hogy nem rabolja le a "haverokat". És Saban nélkül ő nem fogja környékezni az egykori edzőnket. Örül, ha a coaching tree tagjait kinevezik máshol, de tiszteletlenségnek tartja a tömeges rablást.

Ehhez képest Flores után JMD is meglépte ezt. Ezekkel a srácokkal szerintem nem fogtok mellélőni és a nepotizmust sem érzem benne. Egyszerűen tudja mit akar és ahhoz a szakértelem megvan ezekben az edzőkben. Én is olyanokkal venném körbe magam, akikben vakon bízom, mert bizonyítottak nekem. Mivel JMD korlátlan hatalommal bírt az offense kapcsán és BB nem szólt bele a 4.downokat kivéve semmibe, így könnyen lehet, hogy már eleve JMD építette ezt a stábot nálunk is. Akkor meg érthető, hogy hozza őket.
több mint 2 éve
topin New England Patriots 1 956
En csak azt nem ertem, hogy miert nem sikerul belatni a szurkoloknak, hogy ez a magyar foci ez ennyi. Van neha egy szerencsesebb szakasz, ami egybol jonak van titulalva, holott az soha nem azt jelenti, hogy mi lefociztuk az ellenfelet.

Az EB meccseket felesleges mar emlegetni, mert az elmult. Ott is osszetehettuk a kezunket, hogy nem mi kaptuk az elso golt, foleg nem ideje koran. Es gyakorlatilag majdnem 100%-os helyzetkihasznalasunk volt cserebe. Ez szerencse es nem egy allando tudas. Oriasi upswing a labda mindket oldalan. Persze tettunk erte, meg szervezettek voltunk, meg kb ennyi volt a max es azt kihoztuk. De ettol ez a csapat nem lett jobb vagy dominansabb.

Ez az a csapat amelyik Izland ellen irgalmatlan makkal forditott az utolso 5 percben, mindezt ugy hogy Izland jobb volt es labdaja volt a meccs lezarashoz a magyar golok elott. Majd rugtunk ket olyan golt amilyet tobbet se rugnank. Az egyiknel a finnek elleni szitu ismetlodott kb, amikor Nego ele ugy kerult hogy harom izlandi ert hozza kb. Szoboszlai golja meg parade, de azert ritka lesz, hogy valaki 60 metert tudja vezetni a labdat fault es szerelesi kiserlet nelkul es futtabol igy elrugja a vegen.

Persze ott kellett lenni, be kellett rugni, tenni kellett erte, de ettol ez nem lett egy kicsit sem jobb csapat. Csak szerencsesebben pattant egy-egy labda. Mar az azeri meccsen ha a biro megadja a szabalyos golt a vegen nincs mirol beszelni, nincs playoff az EB-ert.

Most meg csodalkoztok hogy ugyanott vagyunk? Mitol lennenk mashol? Akkor leszunk, ha jonnek sorban a tehetsegek az akademiakrol evrol-evre, addig meg csak fogynak a sracok darabszamra..

Vedekezunk amig es ahogy tudunk, de ennyi. Ezzel a kerettel soha nem fogunk dominalni kozepes valogatottak ellen sem. Ha jol vedekezunk es nem kell valtoztatni, akkor kijon belole egy-ket jo eredmeny, amitol mindenki igy belelkesul azt hiszi na itt a tuti..de hat ez onbecsapas.

Es mindig lehet magyarazni a bizonyitvanyt, meg hogy eppen mi az aktualis baj es sorscsapas. Pedig csupan a valosag koszont rank egy szerencsesebb szakasz utan.
több mint 2 éve
topin New England Patriots 1 956
Gurulós fociban kb. harminc éve ömlik ránk a szarzuhatag. Néha, amikor véletlenül (rövid időre) kidugjuk a fejünket a fostengerből, el akarják hitetni velünk, hogy illatos habfürdőben lubickolunk. Csak jelzem, hogy nálunk már a hetvenes évek elején temették a labdarúgást. Ehhez képest 1978-ban egy 16 csapatos vébére jutottunk ki, 1982-ben és 1986-ban 24 csapatosra. Mindhárom szereplésből kibaszott nagy nemzeti tragédia lett. Most hol tartunk? Nem is az a katasztrófa, hogy kikaptunk Albániától, hanem az, ahogyan kikaptunk. Csődtömeg az egész.
OFF Többet nem veszek dobozos Krusovicét.
nagylaza
Azt tartom bajnak, hogy további is egy helyben toporog az egész foci. Egy valamiben van fejlődés, az ráadásul a legdrágább, az infrastruktúra. Elindultunk persze ezzel valahova, de látni kell, hogy amíg nem sikerül több gyereket bevonni a rendszerbe, addig esélytelen a kilábalás. A legtöbb edző csak a tao pénzekért van. Nálunk is van vagy 10 focista a felnőttben, aki "edző" a tao pénz miatt így adják neki a fizetést. Röhej sajnos az egész...😕
Persze van egy csomó divatszurkoló most kimegy a válogatott meccsre ,a szép stadionba, de az igazi szurkolók, akik kötődnek csapatokhoz vagy kimentek a régi stadionokba is, vagy belefásultak az egészbe.
Klaci79
Sajnos a képzés minősége a probléma, ahogy azt többen már leírták itt is. Egyszerűen nincsen nemzetközi szinten értelmezhető magyar játékos, aki kijön a rendszerből. Nem véletlen, hogy ebbe a nyomorult mennyeibe sem férnek be az akadémiából kiáramló játékosok. Már fizetnek azért ha valaki játszatja őket. Teljesen abszurd. Aztán ugyanezek a játékosok akik a fiatalszabály miatt valahogy be vannak tuszakolva hétről-hétre, amikor kiöregedtek a pénzt hozó idősávból, akkor mennek a levesbe egyből. Mert alkalmatlanok még a mennyei szintjéhez is.

Én Vasas szurkoló vagyok, és ott volt az évek alatt pár srác aki megfordult a korosztályos válogatottakban. De ha ezekre épülne a jövő csapata, a kiesés ellen küzdene a másodosztályban a gárda. Hinora, Szivacski, Kleisz stb..és ezek a korosztályuk top25 játékosába tartoznak/tak. Pár éve még az Ádám, Berecz, Vida sort tudta felvonultatni az akadémia. Oké, ez se egy elit, hiába jutottak el közülük többen a válogatottba. Azért nemzetközi szinten elég karcsúak ők is. Vagy amíg akkor egy Hangyát tudtunk igazolni korosztályos válogatottként, aki egyből a posztja legjobbjai közé kerülhetett itthon. Manapság ilyen akadémista szinte nincs is már. Megjegyzem arról a Hangyáról van szó, aki teljesen egylábas, a jobb lábát támaszkodásra használja kizárólag, fizikailag nem túl erős, előre fele jobb mint védekezésben és így is felnőtt válogatott.

Miközben például az albánok, de szinte minden európai ország felfelé ívelő pályán van a fiataljaikkal. Ott a potenciál, az előrelépés lehetősége. Nálunk meg vadászni kell a neveket, akiket majd berakhatunk a felnőttek közé.

Ez kizárólag a szenzációs akadémiai rendszer hibája és a TAO pénzeké. Mert amíg felelősség nélkül, következetlenül ömlik a pénz, úgy hogy bármiféle eredmény, minőség ellenőrzés nélkül a következő évben megint rájuk öntik úgyis és lehet újra próbálkozni/költekezni/pénzt fröcskölni majd egymás vállát veregetni, baromságokat nyilatkozni kifogásként, mindezt azért mert beraktak 1 vagy 2 fiatalszabálynak megfelelő játékost, addig itt előrelépés nem lesz.

A magyar edzők legnagyobb része teljesen alkalmatlan a mennyei kívüli szintű focihoz, de ezt nem fogja fel/beismerni a rendszer, mert hát saját magukat nem fogják kivonni a forgalomból. És esély se nagyon van a megtisztulásra, hiszen ugyanott vagy inkább lejjebb toporgunk a képzési rendszerünk miatt évről-évre. Miközben mindenki más tudja másolni a működő modelleket.

Amikor valaki azt nyilatkozza, hogy a magyarokra kell szabni, nem lehet átültetni blablabla, az mit is szeretne mondani? Mert konkrétan azt jelenti, hogy bármelyik magyar kimegy nyugati klubba, akkor meg fog bukni, mert ő nincs felkészítve arra, hanem egy magyar sajátosságot fog megtestesíteni. Lehet ezért bukik meg a többség kint? Nem kellene már belátni, hogy itt a képzések szintjén nincs magyar virtus meg kutyafasza. És mindig jön egy újabb jelölt, aki elkezdi ezt a baromságot, ahelyett hogy a már működő recepteket ültetnék át egytől-egyig és nem hagynák, hogy a magyaros mutyi, a langyos lötyögés, a gyenge mínőség elfogadása begyűrűzzön a folyamatokba.
több mint 3 éve
topin New England Patriots 1 956
Belenéztem fél percre. A kihagyott Újpest tizinél, a Fradi kapuja mögött kb. senkin nem volt maszk. Ilyen nincs, bazmeg. És ezt pontosan tudni lehetett előre.
nagylaza
És betegnek látszottak?
Valamint mennyiben érint ez minket, amikor naponta van több(tíz)ezer új fertőzött?
Le vagy maradva az aggodalmaiddal pár hetet.
De az a hajó már elment a nyáron.
Sobri Jóska
Miert kellene betegnek latszani? Ez miota indok barmire is?

Rendeletet hoztak. Biztis volt hogy korberohogik oket a szurkolok. Nagy dumaval jottek hogy kotelesek kivezetni akin nincs maszk. Akkor most jogosan varhatunk bunteteseket a Fradival es a szurkolokkal kapcsolatban is.

Mert milyen alapon birsagolnak ezek utan a vonaton,metron, villamoson? Milyen alapon kotelezik azt aki nem nez ki betegnek?

Itt azon van a hangsuly hogy a foci mindent felulir es ez agyrem.

Egy holgy hozzaszolasa a maszk nelkuli szurkolokrol.

"Külön öröm ezeket a képeket nézni mikor az agyműtéten átesett , egyedül élő anyámhoz csak két kizárólag magyar teszt ellenében enged haza a magyar kormány, mert én veszélyes vagyok a kozegeszsegre a negatív ír pcr tesztemmel. Az nem jó.

Öröm, miután vegigtelefonaltam és könyörögtem az rendőrséget , nepegeszsegugyet , kormányablakot és miniszterelnöki hivatalt , mindenki mely együttérzésérol biztosított de sajnos tőlem nem fogadható el.a külföldi teszt reszemre mentesség nem jár , hiszen irorszagbol hazajönni anyámat ápolni satantol való és közegészségügyi rizikó . Ezzel párhuzamosan 15 ezer ember egymás hegyén hátán szurkolni oke.

Akkor még egyszer anyámat agyműtét után ápolni negatív pcr teszttel nem jelent mentességet míg részegen tizenöt- ezrn meccserejarni a világon a legnagyobb rendben van

Meg odairnam a.kommentemhez:
Amikor volt az UEFA szuperkupa döntő ha lett volna jegyem ra akkor máris be tudtam.volna lépni az országba az ír teszttel. De mivel csak az egyedul elő agyműtéten frissen átesett anyámhoz jöttem volna máris nem tudták elfogadni az ír tesztet .
Tehát ha szurkolni jövök jó ugyanaz a teszt ugyanabból a laborbol , anyámhoz már nem jó. Kérdésemre miért a rendőrség azt válaszolta: ez a szabály"