NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

topin

New England Patriots

topin
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
1 658


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
topin New England Patriots 1 658
Chargers ellen kitart a magic és a winning streak?
Rolni
Nagyon remélem, anyagi és hazafias érdekem is fűződik a fosztogatáshoz 😊
3 napja
topin New England Patriots 1 658
4 napja
topin New England Patriots 1 658
Volt egy érdekes stat a meccsen az idei szezonról: amikor Chubb legalább 20 alkalommal futott, akkor nyertünk, amikor kevesebbszer, akkor veszítettünk... Most 20 fölött voltunk.

ktms
Ez mondjuk azt is megmutatja, hogy ha tart a D, akkor nyertek, ha meg nem tart és el kell menni az alapjátéktól, passzolni kényszerültök az eredményhajszolása végett, akkor kikaptok.

És Brissett limitet is mutatja, hogy azért hozzá kell egy védelem általában..
5 napja
topin New England Patriots 1 658
Igazából nincs, csak amit mondtam, hogyha első alkalommal jól kiszedtem az ideget, akkor már nem kell, szóval pazarlás, a páciens meg feleslegesen zsibbad több órán keresztül, ami alsó őrlőfognál a fél nyelvet, ajkat is érinti. És ameddig tart a zsibbadás, a pácienst megkérjük hogy ne egyen mert simán elrágcsálja a nyelvét.
Meg a másik amit mondtam, könnyebb nekem is ha a beteg ad visszajelzést, mikor érem el a gyökér végét, mert a bemérő műszer tud rosszul jelezni.
Én személy szerint ezt mind elmondom a betegeimnek, hogy tudják mi miért van, meg hogy érheti őket valamennyi kellemetlenség, ezután ha mégis kérnek, akkor nyilván kapnak szurit.
Fontos_Vidra
Erre gondoltam én is, hogy szimplán spórolás, majd fáj egy kicsit a betegnek 😊 (no offense)

Az én tág ismerősi körömben volt több gyökérkezelés az elmúlt 10 évben. Akiknek fájdalmai voltak hasonló okból (spórolás) azok miután meghallották, hogy másoknak nem fájt, mert kaptak szurit a második alkalommal is, fogorvost cseréltek. Lehet nem kellett volna spórolnia..

Sajnos sok ember azt gondolja, hogy ennek fájnia kell, pedig egyáltalán nem így van.

Ahogy nekem a zsibbadás sem tartott még soha órákon át az utóbbi 10 évben. De úgy 10-15 éve valóban ez volt a helyzet.

Azt mondjuk megnézném, mikor közlöd a beteggel, hogy spórolok a szurin, de ettől ugyanannyiba kerül a kezelés, és ha váratlanul (nagy) fájdalmat érez, akkor azért beadom persze. 😊

Amúgy csak kíváncsiságból, te tudod milyen érzés ez fájdalomcsillapítás nélkül?
5 napja
topin New England Patriots 1 658
miért, amíg nem voltak antibiotikumok, tán meghaltak az emberek?
warr_b
Imádom 😀

A régi fogorvosom jut róla eszembe, aki úgy gondolta, hogy a félig gyökérkezelt fog második körére, már felesleges az érzéstelenítő. Én magam megszültem a székben persze, konkrétan amikor kiszálltam az egész testem izzadtságnyoma látszott. Majd kifelé menet utánam szólt, amikor látta, hogy nem vagyok túl boldog:
- Norbert, így utólag... kért volna érzéstelenítőt?
- Doktor úr, így utólag... kértem volna.
- Norbertnek biztos nem túl magas a fájdalomküszöbe (pedig amúgy de 😀)

Egy dolog miatt nem haragszok rá. Bő 10 éve szállóige a haveri körben az "így utólag..." 😀
dugo93
Itt szeretném megjegyezni, hogy második alkalommal én se adok szurit a betegeknek, ha nem muszáj, mert ha elsőre jól végeztem a dolgom, akkor már nincs ideg a csatornában ami fájjon. Azt érezhetik, amikor megvan a gyökércsúcs, de ez is az oka az érzéstelenítő mellőzésének, hogy kapok visszajelzést, mert a hiper-szuper bemérő kütyük néha pontatlanok.
Persze ha látom, vagy jelzi, hogy rendesen fáj akkor kap lidocaint. Nem vagyunk mi szadisták. 😀
Fontos_Vidra
Amúgy van bármi szakmai indok az érzéstelenítés ellen második alkalomra?
5 napja
topin New England Patriots 1 658
Draftolni kellene egy jót.
Vagy mondjuk most is van egy 15 milliós wr a keretben. Már csak egy olyat kell találni aki ér is annyit.

Vagy mondjuk elcsereljük valakivel Jonnu Smith-t, aki szerint ér 17 milliót egy blokkolni tudó TE.
zinedine5
Idén hány jó újonc van, aki game changer az első évében? Szóval ezek a frázisok már megint elég üresek..

Aki jövőre 15 milliót ér az kb egy Meyers szint. De ha megnézed a piacot, akkor nem nagyon van olyan, akiért bukszát lehet nyitni. És ez egy WR2 ára, akkor is ha megint bepörgeted magad ezen.

Lehet lapozgatni kellene az árfolyamos híreket, akkor kevésbé csapna mellbe egy szerződés.
topin
Otromba ember vagy! Elég sok példa van arra hogy rookie wr is tud nagyott robbantani, az hogy BB be van oltva a wr draft ellen azzal nem lehet mit kezdeni! J Jefferson, Jamar Chase, Randy Moss és sorolhatnám tahókám! Az a helyzet hogy a kényszer miatt túlfizettünk egy (nem is egy) olyan játékost aki mondjuk a felét is alig érdemli meg, mert összetett sport és tudom hogy routok meg blokkok fontossága egetrengető de bassza meg pontokra játszák. Az hogy a Vikes ellen kijött az Onak a lépés jó jel de ugye Angi csak elbaszta az útvonalát ami az után lett ami lett! Meyers mellé kell egy igazi wr1 játékos vagy draft vagy szabadügynök útján mert ez nélkül csak felvillanásaik lesznek a csapatnak MacJ meg ellovagol a bizonytalanság és a sérülések naplementéjébe!
ParadSEC
Jól megmondtad (a magad szintjén).
6 napja
topin New England Patriots 1 658
Draftolni kellene egy jót.
Vagy mondjuk most is van egy 15 milliós wr a keretben. Már csak egy olyat kell találni aki ér is annyit.

Vagy mondjuk elcsereljük valakivel Jonnu Smith-t, aki szerint ér 17 milliót egy blokkolni tudó TE.
zinedine5
Idén hány jó újonc van, aki game changer az első évében? Szóval ezek a frázisok már megint elég üresek..

Aki jövőre 15 milliót ér az kb egy Meyers szint. De ha megnézed a piacot, akkor nem nagyon van olyan, akiért bukszát lehet nyitni. És ez egy WR2 ára, akkor is ha megint bepörgeted magad ezen.

Lehet lapozgatni kellene az árfolyamos híreket, akkor kevésbé csapna mellbe egy szerződés.
6 napja
topin New England Patriots 1 658
Hovatovább azt az érdekes kérdést is felveti, hogy meddig maradnak és mi lesz BB után, mert simán lehet h Patricia lesz a GM vagy a HC, kisBB a DC vagy akár Mayo, OC-nak meg előléphet akár Judge is, de akár Caley is.

Mindenesetre egy-két év itteni sikeres edzősködés megint jelenthet nekik HC lehetőséget, főleg mert átalakítjuk az Offenset is, ami sokkal kompatibilisebb a jelenlegi egyetemi játékosokkal és NFL játékosokkal, így több csaapt is érdeklődhet irántuk és nekünk is nagyobb lehetőségünk lesz más edzői stábokból embereket áthozni.
Lúdas Solymi
Azért ennyire én nem rohannék előre. Azt meg láttuk és látjuk most is, hogy egy BB alól kikerülő edző, milyen HC lett vagy lehet. Sajnos igen kevés a jó példa. Szóval n egyáltalán nem gondolom sem biztosnak vagy valőszínűnek, sem feltétlenül jó ötletnek, hogy BB után mindenképpen belülről kellene majd új ember. De ez kurvára jövő zenéje.
Függetlenül attól, hogy milyen lesz az idei év, a jövő évinek valóban biztatóan fogunk tudni nekimenni.
Ott a kérdés az lesz, amit topinék is beszéltek a podcastjükben, hogy fog-e még Meyers fejlődni és megtartjuk-e vagy hozunk Jonesnak egy top elkapót.
Azt Burrownál, de még jobban Cousins-nál vagy Gerappánál is látjuk, hogy mit tud egy ilyen rendszerből egy jó elkapó kihozni/hozzátenni.
Lúdas Solymi
Meyersnek szerintem már rég kellett volna új szerződést adni, viszont ő sosem lesz Chase, vagy Jefferson szintjén. Tehát, ha olyan játékot szeretnénk látni és azt gondoljuk, hogy Macnek top elkapó kell, akkor szerezni kell egyet. Ha már pont a Vikings, akkor ott is látjuk Jefferson mellett Thielent vagy Chase mellett Higginset. Szóval szerintem mindkettőre szükség lenne.
zinedine5
Járni jár, csak nem jut.

Meyers mellé aligha tudunk egy 20 millás WR-t hozni, mert Jakobi se lenne olcsó diszkonttal sem.
7 napja
topin New England Patriots 1 658
Nem is értem, miért nyígtok az O fal miatt, mi 15 éve csak hasonót szeretnénk összehozni. Jones közeleébe sem értek elég sokszor, pedig a MIN védőfal nem rossz nevekből álló egység...
csi77
Sikerült végre a play actionre építeni, meg úgy bevonni a shotgunt, hogy abban ne feltétlenül 3rd and long legyen.

Egyből úgy is nézett ki Jones mint egy top10-es QB.

Sokat számít, hogy első downon nem csak futunk, hogy a PA területet nyit meg, ami jót tesz az elkapóknak is. A ritmus megvan és így nem kiszámítható (annyira) a játékhívás, ami nem hoz 15+ negatív yardos játékot. Az első downon is a 1st downra megyünk több esetben és nem 3-4 yard megtétele a cél minden esetben.

Stevenson be van vonva több módon, ami nagy lehetőség.

A mély játékoknak meg van ágyazva, és nem erőlködésből jönnek. A route spacing jelentősen javult.

Erről írtam hetek óta. Ha a körülmények adottak, akkor más a leányzó fekvése. Vagyis nem én, hanem a szakik, én csak megpróbáltam behozni ide, hátha szikrát lobbant. Mondjuk lobbantott, csak nem úgy, ahogy szerettem volna 😊

Persze majd erre is lesz a védelmeknek válasza, de az út látszik, amin haladni kellene a támadójáték felépítésében. És ha nem erőlködünk a shotgunnal, akkor azért az is működik. Még ha a PA sokkal jobban is fekszik ennek az egységnek.
topin
Tegnap belenéztem a Bills-Lions utolsó negyedébe és PA játékokkal elég jól haladt a Lions Goffal a fedélzeten.
Mondjuk látszott már a végén, hogy ezt behúzza a Bills, mert egyszerűen jobb csapat, de úgy gondolom, hogy egy olyan védelemmel mint amit letettünk a Jets meccsen és olyan Offense játékkal, amit a Vikings ellen mutattunk, lehet keresnivalónk majd a Bills ellen.

Főleg úgy, hogyha visszatér Andrews is, ráadásul a Billsnél kiesett Von Miller és kezdők bajlódnak sérüléssel vagy estek ki jó időre.
Ettől függetlenül Allen futásait megfogni nem lesz könnyű, McKenzie is alakíthat és Diggs se egyszerű fazon.
Lúdas Solymi
Az azért most látszott,hogy komolyabb offense ellen,ez max arra elég ,hogy legyen esélye a csapatnak.
kolok1972
Meglepődtem volna ha nem negatívummal jössz 😊

Cousins extra volt nyomás alatt is. Jefferson is extra contested elkapásokat hozott. Ilyen azért nem lesz minden héten.

Ennyi birka bünti sem.

Kaptak 26 pontot, amibe a spec team még a punter elleni büntivel belerakott kicsit.

Nem lesz mindenhol JJ az ellenfélnél.
7 napja
topin New England Patriots 1 658
Ami a nagyobb gond, hogy ez a cover1 DMC-vel most eléggé be lett árazva ezekkel a Spear koncepciókkal, amiket a Vikings használt ellenünk. Kellemetlen döntéshelyzetbe hozzák a veteránt safety-t a CB-k pedig segítségre számítanak az útvonalakon. De csak egyik felé tud menni..

A múltkor a Jets ellen már előjött, most rá is játszottak a játéktervben. Kétségünk ne legyen, hogy mindenki másolni fogja, szóval majd megint kell egyet tekerni a dolgokon hátul is.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
topin New England Patriots 1 658
En most minden oltatlant elkuldok a faszba, az se erdekel ha barki megsertodik ezen.

Itt vagyunk az utolso lombikunkon. 5 masik holgy van a felesegem mellett. Ugye alanyi jogon jar az oltatlanoknak is ez, hogy miert azt eddig se ertettem. Aki nem oltat az varja meg a pandemia veget aztan jojjon lombikra. De nem, ket nyomorult is idevergodik egyiknek pcr tesztje sincs, masiknak van 72 oras.

30-40 perc varakozas a szuk varoteremben majd a lanyok bemennek a szuk elokeszito szobaba a gyorsteszt utan.

Ott aztan mindenki atoltozik es var a sorsara. Kozben erkezik a nover, hogy a ket nyomorult oltatlan, lenge kendot maszkkent viselve kotrodjon ki ujabb tesztre, mert mindketto pozitiv.

Ujra teszt, ujra pozitiv. Oltozhetnek, mehetnek a busba. De akik ott maradtak es kb 16nm-en belul 50 centire fekudtek egymas mellett immungyengitoket kapva, azok most tiszta stresszbe vannak. Mikozben a stressz az egyik legnagyobb ellenfel.

Nekunk 6 evunk es rengeteg penzunk, a felesegem egeszsege van benne ebbe, arrol nem is beszelve mit okoz egy-egy sikertelen proba. Es akkor jonnek az agyhalott idiota oltatlan ostoba barmok es a felelotlen viselkedesukkel, gondolkodasukkal kockara teszik masok sorsat?

Sehova nem szabadna engedni az ilyet, nem hogy egy lombikos osztalyra. Itt nincs csereszemelyzet sem, akik most otthon varjak szurva magukat, hogy holnap holnaputan johessenek, azok nem is tudjak hogy ezek a gyokerek vegigfertozhettek a szemelyzetet.

Nagyon sajnalom hogy nem kaphatnak melto buntetest az ilyen gyokerek!
több mint 3 éve
topin New England Patriots 1 658
Sajnos a feltoltesnel valamiert a kep minosege jelentosen romlik, pedig nalunk teljesen eles a felvetel..de talan valamit visszaad a hangulatbol igy is. Szakado eso ide vagy oda..oriasi elmeny ez ott a Gilletteben..

több mint 2 éve
topin New England Patriots 1 658
En mondjuk tapsolok minden este..nem kizarolag az egeszsegugyiseknek, es nem kifejezetten a megtapsolas tenyekent valami elvegzett munkaert, amiert kijar a taps, hanem az osszetartozas jegyeben is, mert azon kivul, hogy itthon maradok es adakozok en tobbet nem tehetek. De mindenkiert aki tesz valamit ellene, azert az emberert tapsolok, es tapsolok azokkal egyutt is, akiknek szerette megy naponta bele ebbe a szarba, vagy fekszik intenziven vagy bezarva van karantenba. Nekem ez a taps ezt is jelenti, osszetartozast, hitet,erot, remenyt, reszvetet es azt hogy ebben egyutt vagyunk benne mindannyian. Csak vannak akik munkajukbol fakadoan tobbet tehetnek, vagy tobbet kell megtenniuk, akar aldozatokat meghozva is..

Es ahogy egyre nagyobb lesz a katyvasz ugy lesz egyre tobb tapsikolo is ahogy egyre tobb erintett lesz nalunk is..kicsit olyan nekem mint egy olimpiai arany utani himnusz, pedig ahhoz meg ennyi kozom sincs, mint akikert/akikkel tapsikolok..de az is egy kozossegerzet, egy kozos siker elmenye.
10 hónapja
topin New England Patriots 1 658
Ennyit a szenzációs Rooney Rule-ról
r.baggio
pontosan. sokkal megalázóbb a nyílt színi rasszizmusnál. Interjúzz, de csak mert néger vagy és muszáj egy négert interjúztatni. Hirtelen csak a Raiders ugrik be idén, amelyik a Rooney rulenál szükségesnél több néger jelöltet hallgatott meg.

szánalmas, hogy erre a szabályra szükség van és még szánalmasabb, hogy a bőrszín még számít.
Amadeus
több csapat is volt idén akik több POC edzőt hallgattak meg
briareos
hirtelen nem ugrik be, de nem vonom kétségbe.
Amadeus
2020-tól egyébként 2 külsős kisebbségi kell
CHI: Bowles, Leftwich, Flores, Caldwell, Frazier
MIN: Ryans, Morris, Graham, Bowles
JAX: Leftwich, Bowles, Caldwell
MIA: VJ, Frazier, Thomas Brown
DEN: Mayo, Bienemy, Glenn
NO: Leftwich, Glenn, Flores
LV: Mayo, Bowles, Ryans
NYG: Frazier, Flores
HOU: Flores, Ward
Komoly túlteljesítés a Bearsnél és a Vikingsnál volt, a Texans és a Giants volt, ahol tényleg a minimumra mentek.
empty taxi
ezek közül 0 kapott állást
Amadeus
5 csapatnál még nincs is HC.
Bazzani
Ráadásul egyértelműnek tűnik, hogy pl Leftwich nem "töltelèk" a Jaxnèl már kineveztèk volna ha ugye...ès a Tampánál is van esèlye ha Arians lèpne.

Sajnos nem kétlem, van rasszizmus ès ezt nem vitatom, a polgárháborús idők, a mèlyen mèg mindig lèteznek (nem is fognak eltűnni 😔😔😔) de túl nyilvánvaló, hogy Floresből a sèrtettsèg is beszèl....azzal együtt, hogy pl Rosst valóban nem kell fèlteni. De ha Florest nem veszik fel, az nem elsősorban a színe miatt lesz.
dande
Floresnek nem az a baja, hogy nem kapta meg. Az a problemaja, hogy mar tudtak Daboll nyert, de kellett egy 2.szinesboru a szabaly miatt. Es elhivtak kizarolag emiatt. Es ez megalazo, mert gyere ide kell a kvota, de amugy nem kellesz semmire. Azert kerul ebbe a meltatlan helyzetbe, mert szinesboru es a liga szabalya miatt ket jelentkezo kell a rasszbol.

Ha csak siman nem kapja meg, akkor ebbol nincs semmi. Azert van valami, mert megalazo helyzetbe kerult.

Magyarul: megvagyunk, lezartuk a hc kerdest, de kell egy fekete a kvotahoz. Hivjuk Flo-t, meghallgatjuk azt letudtuk ezt a szarsagot.

Mivel kiderult, igy joggal pipa ezert, hogy egy darab fekete embernek lett kezelve a kvotahoz.
több mint 3 éve
topin New England Patriots 1 658
4 hónapja
topin New England Patriots 1 658
Fura, hogy vannak annyira elszigetelt emberek, akiknek nincs olyan ismerősük, aki begőzölt az utóbbi 8-10 évben a migránsozástól..és ezek az emberek előtte nagy ívben szartak erre, meg utálták a ruszkikat és elvoltak a hétvégi mennyei okozta "izgalmakkal"..
9 hónapja
topin New England Patriots 1 658
Amúgy az jutott eszembe, hogy vajon JMD és BB mennyire jó viszonyban váltak el egymástól?

Nekem kicsit azért fura, hogy JMD simán elhozta az "egész" Pats O stábot magával. Ez gondolom azért BB-nek nem tetszhet túlzottan.

Anno amikor a Denverhez ment JMD, ha jól nézem senkit se vitt el a Pats-ból...

Volt esetleg közöttük egy megegyezés pár éve, hogy ha majd lelép, akkor viheti az O stábot, amit magának épít és fejleszt a Pats-nél?

Vagy csak úgy gondolta, hogy ez kell a sikerhez és kapja be az öreg, hogy nem akart nyugdíjba menni?
Rolni
inkább az a kérdés, hogy ki az, akit megtartott volna Belichick azok közül, akiket McDaniels "lerabolt". Bricillónak azt olvastam, lejárt a szerződése, és nem biztos, hogy marasztalta volna BB. Mick Lombardi biztosan nem kapta volta meg a támadókoordinátori állást a Patriotsnál, különben szintén maradt volna. Hardegree-ről nincs sok információm, de sokat elmond az, hogy a kinti Pats fanok a legnagyobb veszteségnek azt tartják, hogy Ivan Fears a RB edzőjük visszavonult. nem nagyon siratják azokat az edzőket, akiket JMD elhozott tőlük. persze lehet, hogy tévednek és McDanielsnek lesz igaza.

én nem látom olyan nagy ásznak JMD stábját. egy kicsit aggasztónak tartom, hogy Zieglerrel szinte csak olyan embereket tudtak idehozni, akiket a Patriots-connection révén ismertek. ennél kicsit kevesebb nepotizmus, több innováció kellett volna. talán csak Patrick Graham és Jason Simmons az, akiknek a megszerzésére mondom, hogy ígéretes. illetve még pozitívum talán, hogy Edgar Bennett maradt. a többiektől nem vagyok lenyűgözve egyelőre.
deyell
Mick Lombardi kapta volna a legnagyobb szeletet a támadóoldali tortából. Legalábbis a jelenlegi öszvér megoldásban Judge kis szelet, Caley nagyobb szelet, Lombardi legnagyobb szelet. Ami érthető is lett volna, hiszen Lombardinak volt már tapasztalata Mac Jones mellett a játéktervezés kapcsán. Teljes mértékben rá volt bízva a redzone offense, így kijelenthető az egyértelmű bizalom felé JMD részéről. itt kisebb kabát lesz rajta az elején, mint a Patsben lett volna. Ez amellett szól, hogy JMD víziója, sémája, személyisége nagyon fontos volt Lombardi számára.

Hardegree kapcsán egy átlag szurkoló azt se tudta nagyjából, hogy a csapatnál van, így nincs okuk siratni. Viszont mivel a legtöbb időt ő töltötte Jonesszal, így jobban tennék ha aggódnának a távozása miatt, mert jelentős melója volt abban, hogy Jones megállta a helyét. De a szurkoló általában a kirakatban dicsér és a "kulimunkát" végzők lényegtelenek.

Ivan Fears nagy veszteség ez nem kérdés, de itt inkább az jöhet a képbe, hogy az ő nevét jobban ismerték. Bricillo neve csak az OLine edzőként keringett a konkrét vezetéknév nélkül, annyira Scar utód, hogy identitást se nagyon rendeltek neki a szurkolók. Ettől még jól dolgozott. Amúgy Sunseri a Fears pótlék, aki az öreg RB edző neveltje, elég jól fekszik a futóknál és Ozigbo azért is maradt a PS-ben, mert vele akar dolgozni. Oké, nem egy világsztár futó, de azért az ilyen kijelentések nem véletlenek, főleg ha elég telített a poszt előtte és nincs sok esély rosterre kerülni. Így szerintem pont Fears pótlása lesz a könnyebb átmenet.

BB-nem biztosan nem tetszik a rablás, de ez van. Ő többször kijelentette azt, amit most BoB kapcsán is megerősített, hogy nem rabolja le a "haverokat". És Saban nélkül ő nem fogja környékezni az egykori edzőnket. Örül, ha a coaching tree tagjait kinevezik máshol, de tiszteletlenségnek tartja a tömeges rablást.

Ehhez képest Flores után JMD is meglépte ezt. Ezekkel a srácokkal szerintem nem fogtok mellélőni és a nepotizmust sem érzem benne. Egyszerűen tudja mit akar és ahhoz a szakértelem megvan ezekben az edzőkben. Én is olyanokkal venném körbe magam, akikben vakon bízom, mert bizonyítottak nekem. Mivel JMD korlátlan hatalommal bírt az offense kapcsán és BB nem szólt bele a 4.downokat kivéve semmibe, így könnyen lehet, hogy már eleve JMD építette ezt a stábot nálunk is. Akkor meg érthető, hogy hozza őket.
több mint 1 éve
topin New England Patriots 1 658
En csak azt nem ertem, hogy miert nem sikerul belatni a szurkoloknak, hogy ez a magyar foci ez ennyi. Van neha egy szerencsesebb szakasz, ami egybol jonak van titulalva, holott az soha nem azt jelenti, hogy mi lefociztuk az ellenfelet.

Az EB meccseket felesleges mar emlegetni, mert az elmult. Ott is osszetehettuk a kezunket, hogy nem mi kaptuk az elso golt, foleg nem ideje koran. Es gyakorlatilag majdnem 100%-os helyzetkihasznalasunk volt cserebe. Ez szerencse es nem egy allando tudas. Oriasi upswing a labda mindket oldalan. Persze tettunk erte, meg szervezettek voltunk, meg kb ennyi volt a max es azt kihoztuk. De ettol ez a csapat nem lett jobb vagy dominansabb.

Ez az a csapat amelyik Izland ellen irgalmatlan makkal forditott az utolso 5 percben, mindezt ugy hogy Izland jobb volt es labdaja volt a meccs lezarashoz a magyar golok elott. Majd rugtunk ket olyan golt amilyet tobbet se rugnank. Az egyiknel a finnek elleni szitu ismetlodott kb, amikor Nego ele ugy kerult hogy harom izlandi ert hozza kb. Szoboszlai golja meg parade, de azert ritka lesz, hogy valaki 60 metert tudja vezetni a labdat fault es szerelesi kiserlet nelkul es futtabol igy elrugja a vegen.

Persze ott kellett lenni, be kellett rugni, tenni kellett erte, de ettol ez nem lett egy kicsit sem jobb csapat. Csak szerencsesebben pattant egy-egy labda. Mar az azeri meccsen ha a biro megadja a szabalyos golt a vegen nincs mirol beszelni, nincs playoff az EB-ert.

Most meg csodalkoztok hogy ugyanott vagyunk? Mitol lennenk mashol? Akkor leszunk, ha jonnek sorban a tehetsegek az akademiakrol evrol-evre, addig meg csak fogynak a sracok darabszamra..

Vedekezunk amig es ahogy tudunk, de ennyi. Ezzel a kerettel soha nem fogunk dominalni kozepes valogatottak ellen sem. Ha jol vedekezunk es nem kell valtoztatni, akkor kijon belole egy-ket jo eredmeny, amitol mindenki igy belelkesul azt hiszi na itt a tuti..de hat ez onbecsapas.

Es mindig lehet magyarazni a bizonyitvanyt, meg hogy eppen mi az aktualis baj es sorscsapas. Pedig csupan a valosag koszont rank egy szerencsesebb szakasz utan.
több mint 1 éve
topin New England Patriots 1 658
Gurulós fociban kb. harminc éve ömlik ránk a szarzuhatag. Néha, amikor véletlenül (rövid időre) kidugjuk a fejünket a fostengerből, el akarják hitetni velünk, hogy illatos habfürdőben lubickolunk. Csak jelzem, hogy nálunk már a hetvenes évek elején temették a labdarúgást. Ehhez képest 1978-ban egy 16 csapatos vébére jutottunk ki, 1982-ben és 1986-ban 24 csapatosra. Mindhárom szereplésből kibaszott nagy nemzeti tragédia lett. Most hol tartunk? Nem is az a katasztrófa, hogy kikaptunk Albániától, hanem az, ahogyan kikaptunk. Csődtömeg az egész.
OFF Többet nem veszek dobozos Krusovicét.
nagylaza
Azt tartom bajnak, hogy további is egy helyben toporog az egész foci. Egy valamiben van fejlődés, az ráadásul a legdrágább, az infrastruktúra. Elindultunk persze ezzel valahova, de látni kell, hogy amíg nem sikerül több gyereket bevonni a rendszerbe, addig esélytelen a kilábalás. A legtöbb edző csak a tao pénzekért van. Nálunk is van vagy 10 focista a felnőttben, aki "edző" a tao pénz miatt így adják neki a fizetést. Röhej sajnos az egész...😕
Persze van egy csomó divatszurkoló most kimegy a válogatott meccsre ,a szép stadionba, de az igazi szurkolók, akik kötődnek csapatokhoz vagy kimentek a régi stadionokba is, vagy belefásultak az egészbe.
Klaci79
Sajnos a képzés minősége a probléma, ahogy azt többen már leírták itt is. Egyszerűen nincsen nemzetközi szinten értelmezhető magyar játékos, aki kijön a rendszerből. Nem véletlen, hogy ebbe a nyomorult mennyeibe sem férnek be az akadémiából kiáramló játékosok. Már fizetnek azért ha valaki játszatja őket. Teljesen abszurd. Aztán ugyanezek a játékosok akik a fiatalszabály miatt valahogy be vannak tuszakolva hétről-hétre, amikor kiöregedtek a pénzt hozó idősávból, akkor mennek a levesbe egyből. Mert alkalmatlanok még a mennyei szintjéhez is.

Én Vasas szurkoló vagyok, és ott volt az évek alatt pár srác aki megfordult a korosztályos válogatottakban. De ha ezekre épülne a jövő csapata, a kiesés ellen küzdene a másodosztályban a gárda. Hinora, Szivacski, Kleisz stb..és ezek a korosztályuk top25 játékosába tartoznak/tak. Pár éve még az Ádám, Berecz, Vida sort tudta felvonultatni az akadémia. Oké, ez se egy elit, hiába jutottak el közülük többen a válogatottba. Azért nemzetközi szinten elég karcsúak ők is. Vagy amíg akkor egy Hangyát tudtunk igazolni korosztályos válogatottként, aki egyből a posztja legjobbjai közé kerülhetett itthon. Manapság ilyen akadémista szinte nincs is már. Megjegyzem arról a Hangyáról van szó, aki teljesen egylábas, a jobb lábát támaszkodásra használja kizárólag, fizikailag nem túl erős, előre fele jobb mint védekezésben és így is felnőtt válogatott.

Miközben például az albánok, de szinte minden európai ország felfelé ívelő pályán van a fiataljaikkal. Ott a potenciál, az előrelépés lehetősége. Nálunk meg vadászni kell a neveket, akiket majd berakhatunk a felnőttek közé.

Ez kizárólag a szenzációs akadémiai rendszer hibája és a TAO pénzeké. Mert amíg felelősség nélkül, következetlenül ömlik a pénz, úgy hogy bármiféle eredmény, minőség ellenőrzés nélkül a következő évben megint rájuk öntik úgyis és lehet újra próbálkozni/költekezni/pénzt fröcskölni majd egymás vállát veregetni, baromságokat nyilatkozni kifogásként, mindezt azért mert beraktak 1 vagy 2 fiatalszabálynak megfelelő játékost, addig itt előrelépés nem lesz.

A magyar edzők legnagyobb része teljesen alkalmatlan a mennyei kívüli szintű focihoz, de ezt nem fogja fel/beismerni a rendszer, mert hát saját magukat nem fogják kivonni a forgalomból. És esély se nagyon van a megtisztulásra, hiszen ugyanott vagy inkább lejjebb toporgunk a képzési rendszerünk miatt évről-évre. Miközben mindenki más tudja másolni a működő modelleket.

Amikor valaki azt nyilatkozza, hogy a magyarokra kell szabni, nem lehet átültetni blablabla, az mit is szeretne mondani? Mert konkrétan azt jelenti, hogy bármelyik magyar kimegy nyugati klubba, akkor meg fog bukni, mert ő nincs felkészítve arra, hanem egy magyar sajátosságot fog megtestesíteni. Lehet ezért bukik meg a többség kint? Nem kellene már belátni, hogy itt a képzések szintjén nincs magyar virtus meg kutyafasza. És mindig jön egy újabb jelölt, aki elkezdi ezt a baromságot, ahelyett hogy a már működő recepteket ültetnék át egytől-egyig és nem hagynák, hogy a magyaros mutyi, a langyos lötyögés, a gyenge mínőség elfogadása begyűrűzzön a folyamatokba.
több mint 2 éve
topin New England Patriots 1 658
Belenéztem fél percre. A kihagyott Újpest tizinél, a Fradi kapuja mögött kb. senkin nem volt maszk. Ilyen nincs, bazmeg. És ezt pontosan tudni lehetett előre.
nagylaza
És betegnek látszottak?
Valamint mennyiben érint ez minket, amikor naponta van több(tíz)ezer új fertőzött?
Le vagy maradva az aggodalmaiddal pár hetet.
De az a hajó már elment a nyáron.
Sobri Jóska
Miert kellene betegnek latszani? Ez miota indok barmire is?

Rendeletet hoztak. Biztis volt hogy korberohogik oket a szurkolok. Nagy dumaval jottek hogy kotelesek kivezetni akin nincs maszk. Akkor most jogosan varhatunk bunteteseket a Fradival es a szurkolokkal kapcsolatban is.

Mert milyen alapon birsagolnak ezek utan a vonaton,metron, villamoson? Milyen alapon kotelezik azt aki nem nez ki betegnek?

Itt azon van a hangsuly hogy a foci mindent felulir es ez agyrem.

Egy holgy hozzaszolasa a maszk nelkuli szurkolokrol.

"Külön öröm ezeket a képeket nézni mikor az agyműtéten átesett , egyedül élő anyámhoz csak két kizárólag magyar teszt ellenében enged haza a magyar kormány, mert én veszélyes vagyok a kozegeszsegre a negatív ír pcr tesztemmel. Az nem jó.

Öröm, miután vegigtelefonaltam és könyörögtem az rendőrséget , nepegeszsegugyet , kormányablakot és miniszterelnöki hivatalt , mindenki mely együttérzésérol biztosított de sajnos tőlem nem fogadható el.a külföldi teszt reszemre mentesség nem jár , hiszen irorszagbol hazajönni anyámat ápolni satantol való és közegészségügyi rizikó . Ezzel párhuzamosan 15 ezer ember egymás hegyén hátán szurkolni oke.

Akkor még egyszer anyámat agyműtét után ápolni negatív pcr teszttel nem jelent mentességet míg részegen tizenöt- ezrn meccserejarni a világon a legnagyobb rendben van

Meg odairnam a.kommentemhez:
Amikor volt az UEFA szuperkupa döntő ha lett volna jegyem ra akkor máris be tudtam.volna lépni az országba az ír teszttel. De mivel csak az egyedul elő agyműtéten frissen átesett anyámhoz jöttem volna máris nem tudták elfogadni az ír tesztet .
Tehát ha szurkolni jövök jó ugyanaz a teszt ugyanabból a laborbol , anyámhoz már nem jó. Kérdésemre miért a rendőrség azt válaszolta: ez a szabály"