Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Szobo nyilatkozat meccs után:
"Nem ez volt a legjobb gólpasszom neki (Salah). Éppen tegnap gyakoroltuk ezt a figurát, bízzunk benne, hogy a jövőben is beválik. Aztán végre ő is észrevett engem, ez nem mindig történik meg! "
🤣
Stoki
Amúgy a videók, meg edzésekről készült képek alapján nagyon jóban vannak.
Mikey
Csak szívja a vérét, nagyon egyben van a csapat
10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 545 — Saturday Night Lights
Barkóczi te jó Isten
zacknorb
Nem volt csúnya!🙂
nagylaza, főpohárnok
Szemből a vendégből nem láttam, mekkora gól volt, de gratula.
Tavalyhoz képest jobb lett a sör, ez egy plusz.
De ez a Thunderstruck cover, ez egy mínusz.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
"Nem ez volt a legjobb gólpasszom neki (Salah). Éppen tegnap gyakoroltuk ezt a figurát, bízzunk benne, hogy a jövőben is beválik. Aztán végre ő is észrevett engem, ez nem mindig történik meg! "
🤣
Stoki
Amúgy a videók, meg edzésekről készült képek alapján nagyon jóban vannak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
🤣
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
Remélhetőleg a Newcastle ellen kicsit pihenteti Domot a mester.
ozibozi
Szerintem nem fogja, mert utána hétvégén nincs meccs a kupakiesés miatt, aztán egy hét pihenővel PSG.
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Remélhetőleg a Newcastle ellen kicsit pihenteti Domot a mester.
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan

zacknorb
Long long overdue. Tavaky utolérték a Szeltiket bajnokság végére, aztán nyomtak egy terített betlit. A kifogások persze jöttek.

Idén meg egy halom fos volt a teljesítmény, szerintem a negyedosztályból visszatérés utáni szezonban, az utóbbi évek leggyengébb keretével nem volt ennyi bukta.
Van Bronckhorst még elrángatta valahogyan Gerrard csapatát az EL-döntőig, de Clement semmit nem javított.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 834 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 834 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
10 hónapja
Békéscsaba, első 13 meccs 10 pont, utolsó 5 meccs 13 pont

Poloska vagyok.
10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
hogy is mondtam az előbb?
10 hónapja
VFB kb. 4-0-ra vezethetne, rem.nem jön a büntetés érte
10 hónapja
 www.nytimes.com/athletic/6148375/2025/02/23/manchester-city-liverpool-analysis-result/

Negritis, a vajda
XDD 21.8-as PPDA

Poloska vagyok.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 101 — The Mathematician
 www.nytimes.com/athletic/6148375/2025/02/23/manchester-city-liverpool-analysis-result/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
Lényeg a W, de azért mocsok szar játékot tol ez a csapat… ződ sasok!
10 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 318 — Steelers fan
Találkozott valaki olyan statisztikával, hogy mennyivel több a piros lap, mióta van VAR?
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 668 — Csodabogár
jól van, Kátrány elvtárs megteszi a szívességet amit kell a züldeknek

gusztustalan
petey
"FIFA biro"
Kenny
minden rendben Kenny, tud ez a Fradi 😉 a szurkolók és a csapat ismét egymásra talált, az Elnök úr és Hajnal is megbocsátatott.
/sarcasm off

(hát a nyilvánvaló tudáskülönbség ellenére és ha ez a fasz nem állítja ki Serát nem mondom nem lett volna X. nem láttam mi játszik a Fradi. kb ez a szórj fel mindenkit és megoldják. rettenet)

szegény Pető, idén 3x épít csapatot 😀 menni kell tovább és bent marad a Vidi.

10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!

gusztustalan
petey
"FIFA biro"

10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Barkóczi te jó Isten
zacknorb
Ugye, ha a fiatalokat játszatták volna Bandika meg Norbika meg Filipke helyett

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 668 — Csodabogár

gusztustalan

10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
szakad az eső, de a pályán nem látszik meg
bezzeg a jó kis Puskás Akadémia pályáján 😊
10 hónapja
Szobo szerintem soha nem fáradt el ennyire 😊
Le a kalappal
10 hónapja
YoungZeeZee 9 410
idióta egy szabály...
NB2
Szabály nem tehet róla. Akárhol húznád meg a lest, ott lehetne vonalazni.
Vagy, ha arra gondolsz, hogy felesleges a les szabály, úgy elnézést félreértettelek.
ervinator
valahol mindkettő 😊
nem szeretem ezt a vonalazgatást, hogy fél centivel előrébb van a jobb füle és ezért les
mint az NFL-nél a qb dobása a LOS-nál, évekig az volt a verdikt, hogy semelyik testrésze nem lépheti át, aztán rájöttek, hogy sokkal jobban használ a játéknak, ha van olyan testrésze, amivel nem lépi át
NB2
de bárhogy igazítod a szabályt, mindig lesz olyan szituáció, ahol 1-2mm-en múlik.
ervinator
orok kedvencem a kis lesssssss nagy lesss.
😀
10 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
idióta egy szabály...
NB2
Vagy, ha arra gondolsz, hogy felesleges a les szabály, úgy elnézést félreértettelek.
ervinator
valahol mindkettő 😊
nem szeretem ezt a vonalazgatást, hogy fél centivel előrébb van a jobb füle és ezért les
mint az NFL-nél a qb dobása a LOS-nál, évekig az volt a verdikt, hogy semelyik testrésze nem lépheti át, aztán rájöttek, hogy sokkal jobban használ a játéknak, ha van olyan testrésze, amivel nem lépi át
NB2
de bárhogy igazítod a szabályt, mindig lesz olyan szituáció, ahol 1-2mm-en múlik.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 101 — The Mathematician
idióta egy szabály...
NB2
ervinator
valahol mindkettő 😊
NB2
mind1 hogy határozod meg a szabályt lesz vonalazgatás mert lesznek határesethez közeli helyzetek
a LOS az egy fix statikus pont így jóval könyebb ahhoz mérni mint a dinamikus játékosok viszonya

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!