Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
de legalább visszavonta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Csaló gecik
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Teljes mellszélességgel támogatom a VAR-t, de ilyen sokáig nem szabadna tartania.
10 hónapja
Jézus milyen hangulat van a Giuseppe Meazzában.És jó kis meccs is. Ez az inter egy nagyon érett modern focit játszó csapat
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Sane annyira lefele lóg ki ebből a Münchenből, hogy csak na... Egy jó labdája nem volt még ma. cserébe már vagy a 3.-ik támadás halt el rajta
10 hónapja
nem tudom, számomra ezek a tizik amiket befújnak utóbbi időben, hogy ott sincs a labda, akciót nem befolyásolta volna (közelében nem volt a labda az arsenalosnak), és történik vhol egy random szabálytalanság, azt tizi...nekem ez nem tizi....persze, ez magánvélemény 😊ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
Negritis, a vajda
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Ezt amúgy elmagyarázhatná vki h Kim minek csúszik oda. Oldal vonal mellett miközben senki sincs kozepen
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1az 50-50 volt, ez full kamu
bogjosi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Jézus milyen hangulat van a Giuseppe Meazzában.A San Siróban sokszor van jó hangulat.
Sixo
10 hónapja
ez is "kamu tizi"...arsenalé is az volt.. 1-1
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
NyolcMeccsenként 10 ilyen büntető lehetneAkkor ma már csak kilenc lesz
KeyG
csebi
Poloska vagyok.
10 hónapja
nézem a twitter Eze büntetője miatterre ez az egyik top comment 😀
mondjuk a csaj már tévedett😀
I’m feeeeeeling a double W 🤩
— ✨✨Zara Rose✨✨ (@ZaraMayyRose) April 16, 2025
I’ll follow back anyone who gets the correct prediction for tonight… im going with 2-1 W 🤍🖤 #nufc #NEWCRY pic.twitter.com/WsKeVebGHd
10 hónapja
Kim-et nézve a védelemben visszasírjuk Van Buyten-t
10 hónapja
Zsifin?Ha a Real innen továbbjut, átoperáltatom magam.Delfinné? Vagy David Hasselhoffá?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
10 hónapja
Lucas Vazquezt küldjék már a Mekibe faszom.
We are just the Ravens!
10 hónapja
Orbán Viktorrá😁😁Ha a Real innen továbbjut, átoperáltatom magam.Delfinné? Vagy David Hasselhoffá?
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Ha a Real innen továbbjut, átoperáltatom magam.Delfinné? Vagy David Hasselhoffá?
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Meccsenként 10 ilyen büntető lehetneAkkor ma már csak kilenc lesz
KeyG
10 hónapja
Ha a Real innen továbbjut, átoperáltatom magam.
10 hónapja
Saka ...
10 hónapja
Meccsenként 10 ilyen büntető lehetne
We are just the Ravens!