Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
7 szerzett gól az elmúlt 160 percben. Előtte 16 meccsen 15 volt a termés... Nem ismerek magunkra. A végén még magabiztosan bent maradunk.Simán bentmaradtok, ezt még te se tudod elpénecolni.
iktriad
10 hónapja
Misleny nem akar feljutni, amennyire tetszett az ősz, annyira gusztustalan ez a tavasz a leadott pontokkal.
10 hónapja
Még a Misleny öngólját is ex-Honvédo (Átrok) rúgja.😀 5-0. Csipkedem magam, hogy ez nem valami álom. Mondjuk az Ajka ellen is így kell majd focizni a hétvégén.
10 hónapja
Azért a Honvéd ne essen már ki az NB 2-ből! Jövőre meg jussanak fel az NB 1-be!!!7 szerzett gól az elmúlt 160 percben. Előtte 16 meccsen 15 volt a termés... Nem ismerek magunkra. A végén még magabiztosan bent maradunk.Szerintem eldőlt.🙂A lényeg a feljutás, az meg simán meg lesz.Legyen igazad!
Őszentsége Sobri Jóska
Nem hiszek a szememnek. Jól és eredményesen játszik a Honvéd. Tudnak ilyet is?!Jó, hogy mondod: belenézek.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
iktriad
10 hónapja
7 szerzett gól az elmúlt 160 percben. Előtte 16 meccsen 15 volt a termés... Nem ismerek magunkra. A végén még magabiztosan bent maradunk.Szerintem eldőlt.🙂A lényeg a feljutás, az meg simán meg lesz.Legyen igazad!
Őszentsége Sobri Jóska
Nem hiszek a szememnek. Jól és eredményesen játszik a Honvéd. Tudnak ilyet is?!Jó, hogy mondod: belenézek.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
Szerintem eldőlt.🙂A lényeg a feljutás, az meg simán meg lesz.Legyen igazad!
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
A lényeg a feljutás, az meg simán meg lesz.Legyen igazad!
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
10 hónapja
Nem hiszek a szememnek. Jól és eredményesen játszik a Honvéd. Tudnak ilyet is?!
10 hónapja
A lényeg a feljutás, az meg simán meg lesz.Éppen ezért nem mérvadó ez a meccs. Btw tíz ember ellen csak egy gólt sikerült szerezni (a 11-est nem számítom ide), kilenc ellen egyet sem. Oké, volt két kapufa + rengeteg helyzet is.Ha a cserekapusunk, Horváth Bandi nem véd ilyen jól, egy ötössel megyünk haza. Kettős emberhátrány :/Szemből a vendégből nem láttam, mekkora gól volt, de gratula.1:36-tól. Második felnőtt meccse a srácnak, először volt kezdő.
Dzsokijuing
www.youtube.com/watch?v=ryEH7zzJUiA
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Éppen ezért nem mérvadó ez a meccs. Btw tíz ember ellen csak egy gólt sikerült szerezni (a 11-est nem számítom ide), kilenc ellen egyet sem. Oké, volt két kapufa + rengeteg helyzet is.Ha a cserekapusunk, Horváth Bandi nem véd ilyen jól, egy ötössel megyünk haza. Kettős emberhátrány :/Szemből a vendégből nem láttam, mekkora gól volt, de gratula.1:36-tól. Második felnőtt meccse a srácnak, először volt kezdő.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
10 hónapja
Ha a cserekapusunk, Horváth Bandi nem véd ilyen jól, egy ötössel megyünk haza. Kettős emberhátrány :/Szemből a vendégből nem láttam, mekkora gól volt, de gratula.1:36-tól. Második felnőtt meccse a srácnak, először volt kezdő.
Dzsokijuing
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
persze, de a visszafogottság lehet unalmas isés ennek ellenére legalább olyan szimpi volt, mint Slotkeves soccert nezek.kicsit pont az inverz klopp aki folyamatosan túltolta a teátrális viselkedést
ha nezek akkor pool es szoboszlai es ha mar pool
slot sztem egy baszott kedvelheto figura.
annyira visszafogott amennyire kell es mellette szimpatikus.
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Stoki
ahogy a túlmozgás is lehet idegesítő
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Szemből a vendégből nem láttam, mekkora gól volt, de gratula.1:36-tól. Második felnőtt meccse a srácnak, először volt kezdő.
Dzsokijuing
10 hónapja
na, akkor Fener utolsó esély
10 hónapja
és ennek ellenére legalább olyan szimpi volt, mint Slotkeves soccert nezek.kicsit pont az inverz klopp aki folyamatosan túltolta a teátrális viselkedést
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
10 hónapja
keves soccert nezek.akkor olyan mint nálunk pinyő, idehaza nekem messze ő a legszimpatikusabb most
YoungZeeZee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
ja tizesben meg aztan biztosan nem az teny. de a hogy a fenti lista is mutatja 8 meg 6 poziban is van elotte minimum 5-6 ember.Azert nem hivtak be, mert ok tizeskent tekintenek Dardaira, mivel valojaban az is, ott meg sansza sincs. Rossi alapbol hatoskent akarja ot jatszatni, ami marhasag. Hatosban vagy nyolcasban szerintem egyebkent a nemeteknek siman lenne eselye, mivel Kimmich jobbhatved Nagelsmannal, a kozeppalya a tizes poszton kivul nem all brutalis nevekbol azert.kb erre akartam utalni, ha korszakos lenne a nemetek is lecspananak ra, de jelenleg ahogy csebi irta ha van allando rutinos hinayzo nem ot hivnak be elsonekerre meg most van idom.Egyaltalan nem tucatjatekos, a nemeteknel is nagy tehetsegkent tartottak szamon, nem veletlenul volt stabil kezdo szinte az osszes korosztalyos csapatban, raadasul a gyerek U17-es Eb-t nyert, az U19-ben kv. vegig kezdett, barmilyen selejtezon vagy baratsagos meccsen.meg nem egy messi. a nemeteknel kb tucat jatekos potenciallal talan.nekunk meg need kb.Nem mondtak meg. Csak a magyarok egy jo kis zsiros ajanlattal keszultek, ezzel szemben meg a nemeteknek szerintem ennyit nem er a dolog, meg Nagelsmann garantalni sem fog spotot Dardainak, Rossi meg mar akkor garantalta, amikor meg a gyerek el sem dontotte, hol akar jatszani.Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
csebi
Stez
20sincs ki garantalni barmit nemetben vagy barhol?
YoungZeeZee
Csak eppenseggel Dardai szerintem a legkevesbe hatos pozicioban jo, siman jobb tizesben es nyolcasban, raadasul neki pont az a legfobb erossege, hogy jol lat a palyan. Erre Rossi jon azzal, hogy hatosban akarja jatszatni, ami szerintem egy orbitalis baromsag tole mar megint.
De azert az egyertelmu volt, hogy amig a nemeteknel egy jo kozeget kap maximum, addig az MLSZ meg szetpenzeli ot ezert a donteseert, meg megkapta nyilvan a garanciat az azonnali behivasara is. Viszont ez a gyerek nem hulye, ugyhogy szerintem a Bundesligaban magara fogja szedni a megfelelo mentalitast (ala Kerkez, Szoboszlai), ami altal pedig nem fogja hagyni, hogy bedaralja ez a toxikus magyar kozeg.
Stez
igen, nem tucatjatekos, sztem is hulyeseg hatosban jatszatni, de majd meglatjuk. azert 10 eve oszetettuk volna, ha 3 olyan kozepso kozeppalyasunk lenne akik stabil jatszok ilyen felallasban: 2 bundas meg egy liverpool. a problema az, hogy sem Schafer sem Dardai nem igazan utkozik, de lehet ez egyre kevesbe lesz fontos a top futballban. plusz fejbol nem tudom, hogy a Mister hogyan rakta ossze mostanaban a kozeppalyat Szoboszlaival egyutt, de emlekezzunk, hogy Szobot is volt, hogy probalta hatrebb visszavonva, ami nem izlett sem a csapatnak, sem a Dominiknak.
de azert a nemeteknel eleg kemeny keret van kozeppalyan ebben a nyolcas-hatos poziban:
Kimmich o elegge alap.
Pavlovic a fiatal zseni
Stiller, aki mar tekintetevel megnyeri a parharcait, es elkepesztoen jol iranyit hatosbol
Reitz aki elkepesztoen jol szerez labdakat, plusz az elore jateka miatt Ballackhoz is hasonlitjak
Nmecha, akit annak ellenere nagyon kedvelek, hogy a Dortmundban jatszik es kb egyetlen ude szinfolt ott iden.
Bischoff, akire mar most lecsapott a Bayern pedig olyan emberek padoznak jelenleg is, mint Palhinha.
szoval, ha ugy szamoljuk, hogy Andrich, Gross es tarsai mondjuk 26 utan nem jatszanak, akkor is van minimum 6 vetelytarsa Dardainak. annyira meg nem kiemelkedo jatekos jelenleg, hogy biztosan kijusson vilagesemenyekre. magyar valogatottban meg lenyegeben nincs rivalis, es hat ahogy a ziccerben is mondtak, azert egy palyafutas alatt most mar 1-2 EB mindig leesik a magyar valogatottban.
csebi
YoungZeeZee
Szoval ott vagyunk, hogy jon hozzank, mert itt fixen jatszik es a segge fenyesre lesz nyalva, de kozben meg Rossi nem ott fogja jatszatni, ahol szvsz a legtobbet dobhatna a valogatott elore jatekan.
Stez
es hat az sincs kobe vesve, hogy Kimmich marad jobb bekk. VBig vszeg igen, de jon egy uj kapitany es akkor dolhet sok minden. pl en egy kozep bundas csapat helyeben leigazolnam Bulutot nyaron. addig mire felvesz elegendo rutint meg Henrichs es tarsai megoldhatjak.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Azert nem hivtak be, mert ok tizeskent tekintenek Dardaira, mivel valojaban az is, ott meg sansza sincs. Rossi alapbol hatoskent akarja ot jatszatni, ami marhasag. Hatosban vagy nyolcasban szerintem egyebkent a nemeteknek siman lenne eselye, mivel Kimmich jobbhatved Nagelsmannal, a kozeppalya a tizes poszton kivul nem all brutalis nevekbol azert.kb erre akartam utalni, ha korszakos lenne a nemetek is lecspananak ra, de jelenleg ahogy csebi irta ha van allando rutinos hinayzo nem ot hivnak be elsonekerre meg most van idom.Egyaltalan nem tucatjatekos, a nemeteknel is nagy tehetsegkent tartottak szamon, nem veletlenul volt stabil kezdo szinte az osszes korosztalyos csapatban, raadasul a gyerek U17-es Eb-t nyert, az U19-ben kv. vegig kezdett, barmilyen selejtezon vagy baratsagos meccsen.meg nem egy messi. a nemeteknel kb tucat jatekos potenciallal talan.nekunk meg need kb.Nem mondtak meg. Csak a magyarok egy jo kis zsiros ajanlattal keszultek, ezzel szemben meg a nemeteknek szerintem ennyit nem er a dolog, meg Nagelsmann garantalni sem fog spotot Dardainak, Rossi meg mar akkor garantalta, amikor meg a gyerek el sem dontotte, hol akar jatszani.Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
csebi
Stez
YoungZeeZee
Csak eppenseggel Dardai szerintem a legkevesbe hatos pozicioban jo, siman jobb tizesben es nyolcasban, raadasul neki pont az a legfobb erossege, hogy jol lat a palyan. Erre Rossi jon azzal, hogy hatosban akarja jatszatni, ami szerintem egy orbitalis baromsag tole mar megint.
De azert az egyertelmu volt, hogy amig a nemeteknel egy jo kozeget kap maximum, addig az MLSZ meg szetpenzeli ot ezert a donteseert, meg megkapta nyilvan a garanciat az azonnali behivasara is. Viszont ez a gyerek nem hulye, ugyhogy szerintem a Bundesligaban magara fogja szedni a megfelelo mentalitast (ala Kerkez, Szoboszlai), ami altal pedig nem fogja hagyni, hogy bedaralja ez a toxikus magyar kozeg.
Stez
igen, nem tucatjatekos, sztem is hulyeseg hatosban jatszatni, de majd meglatjuk. azert 10 eve oszetettuk volna, ha 3 olyan kozepso kozeppalyasunk lenne akik stabil jatszok ilyen felallasban: 2 bundas meg egy liverpool. a problema az, hogy sem Schafer sem Dardai nem igazan utkozik, de lehet ez egyre kevesbe lesz fontos a top futballban. plusz fejbol nem tudom, hogy a Mister hogyan rakta ossze mostanaban a kozeppalyat Szoboszlaival egyutt, de emlekezzunk, hogy Szobot is volt, hogy probalta hatrebb visszavonva, ami nem izlett sem a csapatnak, sem a Dominiknak.
de azert a nemeteknel eleg kemeny keret van kozeppalyan ebben a nyolcas-hatos poziban:
Kimmich o elegge alap.
Pavlovic a fiatal zseni
Stiller, aki mar tekintetevel megnyeri a parharcait, es elkepesztoen jol iranyit hatosbol
Reitz aki elkepesztoen jol szerez labdakat, plusz az elore jateka miatt Ballackhoz is hasonlitjak
Nmecha, akit annak ellenere nagyon kedvelek, hogy a Dortmundban jatszik es kb egyetlen ude szinfolt ott iden.
Bischoff, akire mar most lecsapott a Bayern pedig olyan emberek padoznak jelenleg is, mint Palhinha.
szoval, ha ugy szamoljuk, hogy Andrich, Gross es tarsai mondjuk 26 utan nem jatszanak, akkor is van minimum 6 vetelytarsa Dardainak. annyira meg nem kiemelkedo jatekos jelenleg, hogy biztosan kijusson vilagesemenyekre. magyar valogatottban meg lenyegeben nincs rivalis, es hat ahogy a ziccerben is mondtak, azert egy palyafutas alatt most mar 1-2 EB mindig leesik a magyar valogatottban.
csebi
YoungZeeZee
Szoval ott vagyunk, hogy jon hozzank, mert itt fixen jatszik es a segge fenyesre lesz nyalva, de kozben meg Rossi nem ott fogja jatszatni, ahol szvsz a legtobbet dobhatna a valogatott elore jatekan.
10 hónapja
keves soccert nezek.kicsit pont az inverz klopp aki folyamatosan túltolta a teátrális viselkedést
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
YoungZeeZee
9 410
keves soccert nezek.ha nezek akkor pool es szoboszlai es ha mar pool
10 hónapja
YoungZeeZee
9 410
kb erre akartam utalni, ha korszakos lenne a nemetek is lecspananak ra, de jelenleg ahogy csebi irta ha van allando rutinos hinayzo nem ot hivnak be elsonekerre meg most van idom.Egyaltalan nem tucatjatekos, a nemeteknel is nagy tehetsegkent tartottak szamon, nem veletlenul volt stabil kezdo szinte az osszes korosztalyos csapatban, raadasul a gyerek U17-es Eb-t nyert, az U19-ben kv. vegig kezdett, barmilyen selejtezon vagy baratsagos meccsen.meg nem egy messi. a nemeteknel kb tucat jatekos potenciallal talan.nekunk meg need kb.Nem mondtak meg. Csak a magyarok egy jo kis zsiros ajanlattal keszultek, ezzel szemben meg a nemeteknek szerintem ennyit nem er a dolog, meg Nagelsmann garantalni sem fog spotot Dardainak, Rossi meg mar akkor garantalta, amikor meg a gyerek el sem dontotte, hol akar jatszani.Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
csebi
Stez
YoungZeeZee
Stez
Kimmich o elegge alap.
Pavlovic a fiatal zseni
csebi
10 hónapja
erre meg most van idom.Egyaltalan nem tucatjatekos, a nemeteknel is nagy tehetsegkent tartottak szamon, nem veletlenul volt stabil kezdo szinte az osszes korosztalyos csapatban, raadasul a gyerek U17-es Eb-t nyert, az U19-ben kv. vegig kezdett, barmilyen selejtezon vagy baratsagos meccsen.meg nem egy messi. a nemeteknel kb tucat jatekos potenciallal talan.nekunk meg need kb.Nem mondtak meg. Csak a magyarok egy jo kis zsiros ajanlattal keszultek, ezzel szemben meg a nemeteknek szerintem ennyit nem er a dolog, meg Nagelsmann garantalni sem fog spotot Dardainak, Rossi meg mar akkor garantalta, amikor meg a gyerek el sem dontotte, hol akar jatszani.Dárdai Bence magyar válogatottat választotta.Akkor a németek megmondták neki h sosem lesz biztos stabil kerettag
Kenny
csebi
Stez
YoungZeeZee
Stez
Kimmich o elegge alap.
Pavlovic a fiatal zseni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Tudom, ezért is írtam.Csak szívja a vérét, nagyon egyben van a csapatSzobo nyilatkozat meccs után:Amúgy a videók, meg edzésekről készült képek alapján nagyon jóban vannak.
"Nem ez volt a legjobb gólpasszom neki (Salah). Éppen tegnap gyakoroltuk ezt a figurát, bízzunk benne, hogy a jövőben is beválik. Aztán végre ő is észrevett engem, ez nem mindig történik meg! "
🤣
Stoki
Mikey
JC6 (Mr. Miele)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Szemből a vendégből nem láttam, mekkora gól volt, de gratula.Lol, haverok is voltak vendégbe is, félidőben mondtuk nekik hogy 30-an vagytok xdd
Dzsokijuing
Tavalyhoz képest jobb lett a sör, ez egy plusz.23 december végén lett új büfés, azóta van rendes csapolt sör, nem a dobozost öntögetik ki, meg jelentősen jobb lett a többi kínálat is.
Dzsokijuing
De ez a Thunderstruck cover, ez egy mínusz.Ezt viszont kikérem magamnak, minden meccs első csúcspontja ez, ANGYALFÖÖÖÖÖLD
Dzsokijuing
Poloska vagyok.