NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
Soccer
Nem a kiállításról kell beszélni, csak nézd meg a meg nem adott 11-es szituációkat. Nem szálltam rá a családjára, most hogy Spanyolba valakik fenyegetik azzal nem tudok mit kezdeni, tegyen feljelentést.Az tény, de ha szabály szerint indokolható dolgok vannak befújva akkor nem kellene bohócozni meg rászállni a bíró családjára, dehát na, az a fránya narratíva.Lehet gúnyolódni, de amit a spanyol és angol bírók művelnek hétről-hétre az kritikán aluli.Kijöttek a BL időpontokDrága Jó Isten áldjon majd meg neved napján, reméljük a csúnya rossz bírók nem rontják el a napod.
Március 4 és Március 12 ( Névnapom ) játszik a Real az Atléticóval, mindkét meccs 21-kor kezdődik
KeyG
Kenny
KeyG
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Az tény, de ha szabály szerint indokolható dolgok vannak befújva akkor nem kellene bohócozni meg rászállni a bíró családjára, dehát na, az a fránya narratíva.Lehet gúnyolódni, de amit a spanyol és angol bírók művelnek hétről-hétre az kritikán aluli.Kijöttek a BL időpontokDrága Jó Isten áldjon majd meg neved napján, reméljük a csúnya rossz bírók nem rontják el a napod.
Március 4 és Március 12 ( Névnapom ) játszik a Real az Atléticóval, mindkét meccs 21-kor kezdődik
KeyG
Kenny
KeyG
Poloska vagyok.
Igy van, de ezert van valsagban, mert mar nem is toljak bele tomenytelenul a penzt. Ez a folyamat tiz-tizenot evvel ezelott kezdodott el, es igen, ez tokeletesen erezheto is peldaul az utanpotlason, hogy az U17-21-es tornakon meg megvannak a nagy tehetsegek, de szepen fokozatosan kallodnak el, meg szurkulnek el Olaszorszagban.Olasz foci valsagban van.Ahhoz kepest ket eve ket olasz volt a legjobb negyben a BL-ben. Egyaltalan nem olyan rossz az. de attol meg teny, hogy az olaszoknal egyre kevesebb penzt raknak bele a fociban, addig minden mas topligaban meg zsakszamra ontik bele. Es ez minden evben erezheto. A Napoli ott lenne most is lazan az Inter mellett a BL-ben, ha nem szorakozzak el 27 edzovel az elozo ideny nagyjabol egeszet, a Milant hagyjuk is, mert mar az is szanalmas, ahogy elbasztak a Bl-alapszakasz uccso koret, emiatt nem jutottak egyenes agon a 16 koze, de az El-ben ott van a Lazio es a Roma, a Konfettiben meg a Fiorentina lassan minden evben dontozik, harom eve raadasul a Roma nyerte. Ugyanez a Roma egy evvel kesobb az El-ben dontozott, a Juventus meg elodontozott a masik agon. Az Europa-ligaban tavaly meg a kis fos Atalanta ugy kuldte haza a korberajongott Leverkusent, hogy nezni is fajt.Azon gondolkoztam az olasz foci volt valaha ilyen gyenge? Joforman egy olyan Serie A csapat nincs amelyik tenyezo lenne valamelyik kiirasban.10 éve az
Hendrix
NB2
Csak a haterek osszekevernek egy fontos dolgot: azt, hogy a csunya foci nem egyenlo a rossz csapattal. Mert a Serie A-ban retek focit jatszanak, az valo igaz, lassuak, korulmenyesek, taktikusak, elalszik az ember rajtuk. Mostmar kb. ossze sem lehet hasonlitani a tobbi topligaval. Viszont ez nem parosul azzal, hogy amugy ezek a csapatok rosszak.
Stez
Ki most az a nev a valogagottban akit nevezhetunk sztarnak? Vagy nemzetkozi szinten meghatarozo playernek? Jo iparosok voltak mindig is, de azert voltak sztatjaik.
Blevi
De en nem is irtam, hogy a valogatott jo lenne, en azt irtam, hogy egyebkent atlagban nem nagyon hoznak az olasz csapatok az elmult jo par evben rosszabb teljesitmenyeket, mint kb. barmelyik topliga. Ha a Bl-t, El-t es Kl-t osszevetve nezem, akkor az elmult ot evben folyamatosan elodontoznek es dontoznek, hol parhuzamosan tobb sorozatban is, hol legalabb az egyikben.
Lehet gúnyolódni, de amit a spanyol és angol bírók művelnek hétről-hétre az kritikán aluli.Kijöttek a BL időpontokDrága Jó Isten áldjon majd meg neved napján, reméljük a csúnya rossz bírók nem rontják el a napod.
KeyG
Kenny
We are just the Ravens!
Kijöttek a BL időpontokDrága Jó Isten áldjon majd meg neved napján, reméljük a csúnya rossz bírók nem rontják el a napod.
KeyG
Olasz foci valsagban van.Ahhoz kepest ket eve ket olasz volt a legjobb negyben a BL-ben. Egyaltalan nem olyan rossz az. de attol meg teny, hogy az olaszoknal egyre kevesebb penzt raknak bele a fociban, addig minden mas topligaban meg zsakszamra ontik bele. Es ez minden evben erezheto. A Napoli ott lenne most is lazan az Inter mellett a BL-ben, ha nem szorakozzak el 27 edzovel az elozo ideny nagyjabol egeszet, a Milant hagyjuk is, mert mar az is szanalmas, ahogy elbasztak a Bl-alapszakasz uccso koret, emiatt nem jutottak egyenes agon a 16 koze, de az El-ben ott van a Lazio es a Roma, a Konfettiben meg a Fiorentina lassan minden evben dontozik, harom eve raadasul a Roma nyerte. Ugyanez a Roma egy evvel kesobb az El-ben dontozott, a Juventus meg elodontozott a masik agon. Az Europa-ligaban tavaly meg a kis fos Atalanta ugy kuldte haza a korberajongott Leverkusent, hogy nezni is fajt.Azon gondolkoztam az olasz foci volt valaha ilyen gyenge? Joforman egy olyan Serie A csapat nincs amelyik tenyezo lenne valamelyik kiirasban.10 éve az
Hendrix
NB2
Csak a haterek osszekevernek egy fontos dolgot: azt, hogy a csunya foci nem egyenlo a rossz csapattal. Mert a Serie A-ban retek focit jatszanak, az valo igaz, lassuak, korulmenyesek, taktikusak, elalszik az ember rajtuk. Mostmar kb. ossze sem lehet hasonlitani a tobbi topligaval. Viszont ez nem parosul azzal, hogy amugy ezek a csapatok rosszak.
Stez
Ki most az a nev a valogagottban akit nevezhetunk sztarnak? Vagy nemzetkozi szinten meghatarozo playernek? Jo iparosok voltak mindig is, de azert voltak sztatjaik.
🚨EXCLUSIVE: Roberto Olabe set to become Arsenal’s new sporting director
— David (@DTalkingArsenal) February 20, 2025
Deal is done, with all terms understood to be agreed.
An official announcement is expected in the coming weeks, I’m told.
Ex-Atletico Madrid sporting director Andrea Berta was the club’s back-up option.… pic.twitter.com/VXm5kC15Rx
Így már talán érthetőbb miért hajlik a váltásra Zubimendi is. Remélem Isak ügynökének a száma még megvan neki. 😀
Ahhoz kepest ket eve ket olasz volt a legjobb negyben a BL-ben. Egyaltalan nem olyan rossz az. de attol meg teny, hogy az olaszoknal egyre kevesebb penzt raknak bele a fociban, addig minden mas topligaban meg zsakszamra ontik bele. Es ez minden evben erezheto. A Napoli ott lenne most is lazan az Inter mellett a BL-ben, ha nem szorakozzak el 27 edzovel az elozo ideny nagyjabol egeszet, a Milant hagyjuk is, mert mar az is szanalmas, ahogy elbasztak a Bl-alapszakasz uccso koret, emiatt nem jutottak egyenes agon a 16 koze, de az El-ben ott van a Lazio es a Roma, a Konfettiben meg a Fiorentina lassan minden evben dontozik, harom eve raadasul a Roma nyerte. Ugyanez a Roma egy evvel kesobb az El-ben dontozott, a Juventus meg elodontozott a masik agon. Az Europa-ligaban tavaly meg a kis fos Atalanta ugy kuldte haza a korberajongott Leverkusent, hogy nezni is fajt.Azon gondolkoztam az olasz foci volt valaha ilyen gyenge? Joforman egy olyan Serie A csapat nincs amelyik tenyezo lenne valamelyik kiirasban.10 éve az
Hendrix
NB2
Szerkesztette: Stez
We are just the Ravens!
És akkor képzeld el, mit csinál a Concacaf térségben 😀Az hagyján, de az országok feléről sem 😀😀Gondoltuk.mindenki kedvenc konfetti ligája se maradjon leCsapatok feléről nem is hallottam.
The road to Wrocław is set 🤩#UECLdraw | #UECL pic.twitter.com/PzwIi42MvI
— UEFA Conference League (@Conf_League) February 21, 2025
Löfli
Sixo
warr_b
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Azon gondolkoztam az olasz foci volt valaha ilyen gyenge? Joforman egy olyan Serie A csapat nincs amelyik tenyezo lenne valamelyik kiirasban.Cserébe a bajnokság ezért érdekes, mert a 2 első csapat öfött van 4-5 egyforma.
Hendrix
ozibozi
mondjuk roma is dontozott inter is bl elAzon gondolkoztam az olasz foci volt valaha ilyen gyenge? Joforman egy olyan Serie A csapat nincs amelyik tenyezo lenne valamelyik kiirasban.10 éve az
Hendrix
NB2
Azon gondolkoztam az olasz foci volt valaha ilyen gyenge? Joforman egy olyan Serie A csapat nincs amelyik tenyezo lenne valamelyik kiirasban.Cserébe a bajnokság ezért érdekes, mert a 2 első csapat öfött van 4-5 egyforma.
Hendrix
Azon gondolkoztam az olasz foci volt valaha ilyen gyenge? Joforman egy olyan Serie A csapat nincs amelyik tenyezo lenne valamelyik kiirasban.10 éve az
Hendrix
Az hagyján, de az országok feléről sem 😀😀Gondoltuk.mindenki kedvenc konfetti ligája se maradjon leCsapatok feléről nem is hallottam.
Löfli
Sixo
warr_b
Poloska vagyok.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
tizik meg a ráadásén akkor 3at értekNem hittem volna hogy ezen a nívós fórumon megint előjön ez a dedó, Barca vagy Real… 😃Inkabb az az elgondolkodtato, hogy meg mindig sokaknak annyira nincs izlesuk, hogy tudjak, se nem Barca, se nem Real, hanem MILAN.
JC6 (Mr. Miele)
Szegyellje magat mindenki, aki nem ert egyet!
Stez
3-3at !!! 😊
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
First time Dalot has looked before crossing all season https://t.co/NznIABAnO4
— Zak (@Zmufc7) February 20, 2025
Eintracht Frankfurt - Ajax
Jól hangzik mindkettő.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Kiállítok neked egy szegénységi bizonyítványtmindenki kedvenc konfetti ligája se maradjon leCsapatok feléről nem is hallottam.
Löfli
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Statement from Wrexham AFC Co-Chairmen on the alteration of Red Dragons facial hair policy: pic.twitter.com/Y1U9wLXWFf
— Wrexham AFC (@Wrexham_AFC) February 21, 2025
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
Gondoltuk.mindenki kedvenc konfetti ligája se maradjon leCsapatok feléről nem is hallottam.
Löfli
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
mindenki kedvenc konfetti ligája se maradjon leCsapatok feléről nem is hallottam.
Löfli