NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
108
9
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Bellingham eltiltva 2 meccsre, közben a patkány bíró után nyomoznak összeférhetetlenség miatt, mert a cégének klubokhoz lehet köze.ez eleg nagy mocskossag, hogy vezethet igy meccset.
Az UEFA már el is tiltotta a “bírót”.
KeyG
amugy egy adalek meg a Bellingham ugyhoz: ugye az atletico meccsen jol hallhatoan kiabalta egymas utan a partjelzonek, hogy: fuck you, fuck off. (gondolom erre mar Carlo sem legyintene csak ugy konnyeden).
konnyen lehet, hogy a jatekvezetoi bizottsag erre felhivta a figyelmet (pl nekunk is volt olyan vizilabdaban, hogy kaptunk koremailt arrol, hogy ki mit csinal szabaddobasnal es figyeljunk oda. felnott szinten en imadtam azokat a jatekvezetoket, akik meccs elott tartottak megbeszelest a csapatokkal, hogy mire figyelnek oda tapasztalatbol). siman el tudom kepzelni, hogy ez tortent, igy amikor a biro meghallotta a fuck szot, kiallitotta es kesz.
aztan meg lehet, en latok belole sokat a spanyol jatekvezetoi bizottsagba.
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Magyar sportvilág plasztikus ábrázolása.Aha. Úgy, hogy az előző két fordulóban a 90+ után kapták a gólokat, mákos szituációk után..Azért a dévétéká megint hülyét csinált magából: egy ilyen bűn szar kerettel negyedikek a bajnokságban és kirúgják az edzőt, aki felfogta: ezekkel a játékosokkal csak egy bekkelős kontracsapatot lehet csinálni. Szerintem Csengerkét rossz helyen találták el, összezavarodott a fejecskéje.en azt hittem h ez csak poen, de tenyleg kirugjak a csavot a negyedik helyrol???
Szokol
csebi
“Támadó és ötletes futballt szeretnének”😆
Aztán jön a haver..
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Ki akartam próbálni, milyen érzés megírni.Szoboszlai kezd ma, posztolt.Lopod a szövegem?
Mikey
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Szoboszlai kezd ma, posztolt.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
szerintem az más szitu, mert ziccerben vagy ebben az esetben legtöbbször és valaki miatt kell cselhez folyamodnod a gólszerzés reményében, amiről meg szó van az hogy ott 0% esélye volt a gólszerzésre Inigonak.Attól függ, hogy képzeljük el a pályán. Ha a labda két méterre van az alapvonaltól, a csatár 3-4 méterrel a labda mögött, egyesek szerint a csatárnak nincs esélye már elérni a labdát, és úgy húzza ki a kapus a lábát, az ne legyen tizenegyes?azért a te példád meg a másik között óriási különbség vanMost is közvetlen szabadrúgás van. Közvetlen szabadrúgás a tizenhatoson belül a tizenegyes.Minek kellene lennie a szabálynak?Közvetlen szabadrúgás egy olyan esetben, amikor van érdemi kontakt a tizenhatoson belül, de a támadónak esélye sincsen megjátszani a labdát.
Mikey
Lehetne olyan esetben is, amikor nem szándékos, nem célzatos a kezezés a védő részéről, hanem pl közelről rárúgják a kezére.
Willie Parker
Erről amúgy az jutott eszembe, ha a csatár túl hosszan tolja meg a kapus előtt, az kirántja a lábát, az se legyen tizi, mert nem volt esélye elérni?
Egyáltalán mit jelent a nem volt esélye elérni, ez is marha szubjektív, erről is komoly viták mennének.
zacknorb
Yamal19
zacknorb
bele lehet mindenbe kötni de vita mindig lenne. inkább legyen vita abban az esetben ha játékos hosszan tolja meg mint hetente 45 alkalommal hogy lerántották a támadót miközben a beadás a lelátón kötött ki, ezekből van meccsenként X alkalom, míg a másikból ritkán.
értem is amit mondasz, vita minden esetben lesz, de ezeknek a lehetőséget kéne csökkenteni
10 hónapja
Aha. Úgy, hogy az előző két fordulóban a 90+ után kapták a gólokat, mákos szituációk után..Azért a dévétéká megint hülyét csinált magából: egy ilyen bűn szar kerettel negyedikek a bajnokságban és kirúgják az edzőt, aki felfogta: ezekkel a játékosokkal csak egy bekkelős kontracsapatot lehet csinálni. Szerintem Csengerkét rossz helyen találták el, összezavarodott a fejecskéje.en azt hittem h ez csak poen, de tenyleg kirugjak a csavot a negyedik helyrol???
Szokol
csebi
“Támadó és ötletes futballt szeretnének”😆
Aztán jön a haver..
10 hónapja
Attól függ, hogy képzeljük el a pályán. Ha a labda két méterre van az alapvonaltól, a csatár 3-4 méterrel a labda mögött, egyesek szerint a csatárnak nincs esélye már elérni a labdát, és úgy húzza ki a kapus a lábát, az ne legyen tizenegyes?azért a te példád meg a másik között óriási különbség vanMost is közvetlen szabadrúgás van. Közvetlen szabadrúgás a tizenhatoson belül a tizenegyes.Minek kellene lennie a szabálynak?Közvetlen szabadrúgás egy olyan esetben, amikor van érdemi kontakt a tizenhatoson belül, de a támadónak esélye sincsen megjátszani a labdát.
Mikey
Lehetne olyan esetben is, amikor nem szándékos, nem célzatos a kezezés a védő részéről, hanem pl közelről rárúgják a kezére.
Willie Parker
Erről amúgy az jutott eszembe, ha a csatár túl hosszan tolja meg a kapus előtt, az kirántja a lábát, az se legyen tizi, mert nem volt esélye elérni?
Egyáltalán mit jelent a nem volt esélye elérni, ez is marha szubjektív, erről is komoly viták mennének.
zacknorb
Yamal19
Poloska vagyok.
10 hónapja
Azért a dévétéká megint hülyét csinált magából: egy ilyen bűn szar kerettel negyedikek a bajnokságban és kirúgják az edzőt, aki felfogta: ezekkel a játékosokkal csak egy bekkelős kontracsapatot lehet csinálni. Szerintem Csengerkét rossz helyen találták el, összezavarodott a fejecskéje.en azt hittem h ez csak poen, de tenyleg kirugjak a csavot a negyedik helyrol???
Szokol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
azért a te példád meg a másik között óriási különbség vanMost is közvetlen szabadrúgás van. Közvetlen szabadrúgás a tizenhatoson belül a tizenegyes.Minek kellene lennie a szabálynak?Közvetlen szabadrúgás egy olyan esetben, amikor van érdemi kontakt a tizenhatoson belül, de a támadónak esélye sincsen megjátszani a labdát.
Mikey
Willie Parker
zacknorb
10 hónapja
Most is közvetlen szabadrúgás van. Közvetlen szabadrúgás a tizenhatoson belül a tizenegyes.Minek kellene lennie a szabálynak?Közvetlen szabadrúgás egy olyan esetben, amikor van érdemi kontakt a tizenhatoson belül, de a támadónak esélye sincsen megjátszani a labdát.
Mikey
Willie Parker
Poloska vagyok.
10 hónapja
Közvetlen szabadrúgás egy olyan esetben, amikor van érdemi kontakt a tizenhatoson belül, de a támadónak esélye sincsen megjátszani a labdát.Minek kellene lennie a szabálynak?jó hülye példa, jobbra nem futotta?értelmetlen ezer tizit adni ha nincs befolyása a történésekre?igen😁Meg sem merem kérdezni, szerinted értelmetlen-e éjjel 1-kor a városban (vagy bárhol) betartani a sebességkorlátozást.
Yamal19
Mikey
értelmező olvasás megy?
Szabály szerint jogos, így nem ez van vitatva, hanem hogy nem kéne hogy ez legyen a szabály.
Yamal19
Mikey
10 hónapja
Azért a dévétéká megint hülyét csinált magából: egy ilyen bűn szar kerettel negyedikek a bajnokságban és kirúgják az edzőt, aki felfogta: ezekkel a játékosokkal csak egy bekkelős kontracsapatot lehet csinálni. Szerintem Csengerkét rossz helyen találták el, összezavarodott a fejecskéje.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
nem tudom mi lenne a jó kivitelezés, de szerintem ez nem az. az se jó ha csak úgy rángathatsz valakit mert akkor meg az lenne a baj, így meg szerintem túlzó ez is ha sansztalan megjátszani a labdát a támadó és ezzel büntetnek.Minek kellene lennie a szabálynak?jó hülye példa, jobbra nem futotta?értelmetlen ezer tizit adni ha nincs befolyása a történésekre?igen😁Meg sem merem kérdezni, szerinted értelmetlen-e éjjel 1-kor a városban (vagy bárhol) betartani a sebességkorlátozást.
Yamal19
Mikey
értelmező olvasás megy?
Szabály szerint jogos, így nem ez van vitatva, hanem hogy nem kéne hogy ez legyen a szabály.
Yamal19
Mikey
10 hónapja
Minek kellene lennie a szabálynak?jó hülye példa, jobbra nem futotta?értelmetlen ezer tizit adni ha nincs befolyása a történésekre?igen😁Meg sem merem kérdezni, szerinted értelmetlen-e éjjel 1-kor a városban (vagy bárhol) betartani a sebességkorlátozást.
Yamal19
Mikey
értelmező olvasás megy?
Yamal19
10 hónapja
vfdbfdsn
175
jó hülye példa, jobbra nem futotta?értelmetlen ezer tizit adni ha nincs befolyása a történésekre?igen😁Meg sem merem kérdezni, szerinted értelmetlen-e éjjel 1-kor a városban (vagy bárhol) betartani a sebességkorlátozást.
Yamal19
Mikey
értelmező olvasás megy?
10 hónapja
vfdbfdsn
175
tényleg nem akarod felfogni mit írok? ezt már szándékosan csinálod hogy hülyének állíts be.Hogy lenne értelmetlen, ha ez van a szabálykönyvben?nem fogunk egyetérteni úgy látomPont ezaz.nem kell túlgondolni, ne legyen tizi az ha jön egy beadás ami bedobás lesz azért mert rángatják egymást, nem olyan bonyolult dolog a futból hogy a világ működését elemezzük 🙃Dehát ez a szabály, így de, pont ez kell legyen.szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyenDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásLehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Yamal19
Még ha Zombori mást is mondana.
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Mit takar a feltételesmódod?
Hogy szerinted más szabályok lehetnének? Oké, de nincsenek. Gondolom azon se hőbörögsz, hogy az edző nem kér időt egy kulcsszituban, hisz' nincs időkérés, nem küldenek ki senkit kétpercesre, mert ilyen szankció nincs a gurulósban, vagy ha egy támadás nem fut le fél perc alatt, mert nincs támadóidő, vagy passzív játék, így lehet tilitolizni a félpályánál hosszú percekig.
Vagy egyszerűen csak nem tudod a világ működési kereteit értelmezni, és problémád van a valóság elfogadásával?
Vagy mit?
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Ha rángatnak valakit és az szabálytalan, és az a büntetőterületen belül történik, akkor az tizi.
Nem olyan bonyolult a soccer szabályrendszere sem.
Őszentsége Sobri Jóska
muszáj rángatni? nem
értelmetlen ezer tizit adni ha nincs befolyása a történésekre?igen😁
Yamal19
Az nem egy ajánlás, nem egy útmutató a játékvezetőnek, ami alapján azt csinál, amit akar, hanem egy mindenkor betartandó egzakt, szabálygyűjtemény, ezért is ez a neve.
Tényekkel felesleges vitáznod. De persze ha elhúzódott a dackorszakod, és belenyúlt a kamaszkorba, akkor csak nyugodtan, én szívesen leírom sokadjára is, hátha egyszer átmegy a valóság. 😁
Őszentsége Sobri Jóska
ezerszer leírtam hogy ez a SZABÁLY így SZABÁLYOS, de nem kellene hogy ez legyen a szabály és hogy ez tizenegyest érjen.. kettőnk közül nem biztos hogy én vagyok az értetlen
10 hónapja
Ősszel ez jól nézett ki amúgy.Elképesztő h a csapatból egyedül Goretzka tud helyzetbe kerülniElképesztő hogy ez milyen gyenge banda, 98 óta vagyok Bayern szurker, de ezekért nem tudok lelkesedni se. Flick csapat volt az utolsó.
csebi
De azért Hajrá! 🙂
Bazsinho
Most fogjuk rá az erőltetett menetre de jóval több kell.
10 hónapja
Elképesztő h a csapatból egyedül Goretzka tud helyzetbe kerülniElképesztő hogy ez milyen gyenge banda, 98 óta vagyok Bayern szurker, de ezekért nem tudok lelkesedni se. Flick csapat volt az utolsó.
csebi
De azért Hajrá! 🙂
10 hónapja
Megérdemelték volna a hosszabbítástha az OT is végig megy, Schmeichel kivédte volna a szemünket.
csebi
10 hónapja
uncsiDe az NFL-t könnyen tudod szűrni, kerülöd a Chiefs meccseket.NFL alatt is ugyanez ment, ez sportágfüggetlen.De gyerekek, komolyan azon megy a vita folyamatosan, hogy felnőtt emberek 10-20 éves bíráskodással a hátuk mögött, folyamatosan téves, meccsről meccsre teljesen ellentétes döntést hoznak 4-en !!! Videó visszanézések után !!!Én tudom a megoldást. Nem kell ilyen puha “sportokat” követni.
Akkor itt vagy mindenki full hülye vagy egyesek szerint tévednek szerintem csalnak.
Pedig egy mezei bowl fórum oldalon jobb ítéletek születnek. Ne szórakozzunk már azzal, hogy azt ott meccsenként 4 en nem látják, egyet tudok elképzelni még a csalás mellett az az hogy nem akarják.
KeyG
szaba
zacknorb
szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Elképesztő h a csapatból egyedül Goretzka tud helyzetbe kerülni
10 hónapja
Megérdemelték volna a hosszabbítást