Soccer
41 feliratkozó
12 hónapja
Jotanak 2 hete volt az esküvőjeMegneztem most az Instajat, borzaszto. Egy szempillantas es vege.
zacknorb
12 hónapja
Nagyon remélem hogy kamu, ez letaglózóNagyon sok oldal lehozta már. 😕
davemayer
12 hónapja
Jotanak 2 hete volt az esküvője
12 hónapja
Nagyon remélem hogy kamu, ez letaglózó
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
12 hónapja
AZTAKURVAm4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2025/07/03/autobalesetben-elhunyt-diogo-jota-a-liverpool-tamadoja
RIP
12 hónapja
Uristen… RIPAccording Marca, Liverpool player Diogo Jota and his brother have sadly passed away in a car accident this morning in the city of Zamora.
12 hónapja
Svajci harmadiktol az u15-bol.női fodball, nyeheheheMelyik U15-ös fiúcsapattól kapott ki már megint valamelyik "equal pay" gárda?
petey
Kampman
Kedvencem, amikor megkaptak a kerdest, mi lett volna, ha legalabb abban a bajnoksagban is az elsovel jatszanak, kapnak 20-at?
12 hónapja
Meglepetés, megint USA-Mexikó döntő...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 hónapja
egy epik tizenegyesnői fodball, nyeheheheMelyik U15-ös fiúcsapattól kapott ki már megint valamelyik "equal pay" gárda?
petey
Kampman
12 hónapja
Svejcnői fodball, nyeheheheMelyik U15-ös fiúcsapattól kapott ki már megint valamelyik "equal pay" gárda?
petey
Kampman
12 hónapja
női fodball, nyeheheheMelyik U15-ös fiúcsapattól kapott ki már megint valamelyik "equal pay" gárda?
petey
12 hónapja
www.nytimes.com/athletic/6456416/2025/06/30/roberto-baggio-interview-italy-world-cup-juventus-inter-milan/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
Giovanni van Bronckhorst lett az új segédje Slotnak, ezt nem láttam jönni.Mert Pécsi nem dolgozik ám akárkivel.
A kapusedző poszton is váltás történt, némileg meglepő hogy Taffarel is távozott, mert őt kifejezetten Alisson miatt hozta a csapat.
Mikey
12 hónapja
Bernardeschi és Immobile is Bolognában, váó váó!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
12 hónapja
Giovanni van Bronckhorst lett az új segédje Slotnak, ezt nem láttam jönni.A kapusedző poszton is váltás történt, némileg meglepő hogy Taffarel is távozott, mert őt kifejezetten Alisson miatt hozta a csapat.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
12 hónapja
Garnachobol?Mármint a buta + az okos? Az a rodrygo-vinicius duónál sem működött 😀illetve vmiert Garnacho. utobbi sztem meg nagyon jol kiegeszitene Musialatpersze. fene se tudja, hogy marad nála a labda, de elég sok embert elküldött gyufáért.akkor ugy teszem fel a kerdest, hogy milyen jatekos Luis Diaz? BL szinten lehet ra szamitani, mint kezdo bal szelso?de azt csiripelik, hogy Luis Diazert megy a Munchen. az itteni liverpool kontingens mit tud rola mondani? megeri a penzet?mennyi az a pénz? sztem ezen áll vagy bukik sok minden
csebi
de elvileg elutasítottuk
www.espn.co.uk/football/story/_/id/45639943/liverpool-reject-bayern-munich-approach-luis-diaz-sources
Negritis, a vajda
csebi
mondjuk ha meghúzza befelé, akkor 90 százalékban rá is lövi, és azért messze nem olyan a találati aránya, mint anno Robbennek.
viszont jól fejel.
vannak periódusok, amikor nem megy neki, de ha elkapja a flow, akkor nehéz megállítani.
slowmotion
csebi
Viccet félretéve a Bayern közegben talán még lehetne focista Garnachoból is.
eaglesmcnabb
Sehol. 😀
12 hónapja
Mármint a buta + az okos? Az a rodrygo-vinicius duónál sem működött 😀illetve vmiert Garnacho. utobbi sztem meg nagyon jol kiegeszitene Musialatpersze. fene se tudja, hogy marad nála a labda, de elég sok embert elküldött gyufáért.akkor ugy teszem fel a kerdest, hogy milyen jatekos Luis Diaz? BL szinten lehet ra szamitani, mint kezdo bal szelso?de azt csiripelik, hogy Luis Diazert megy a Munchen. az itteni liverpool kontingens mit tud rola mondani? megeri a penzet?mennyi az a pénz? sztem ezen áll vagy bukik sok minden
csebi
de elvileg elutasítottuk
www.espn.co.uk/football/story/_/id/45639943/liverpool-reject-bayern-munich-approach-luis-diaz-sources
Negritis, a vajda
csebi
mondjuk ha meghúzza befelé, akkor 90 százalékban rá is lövi, és azért messze nem olyan a találati aránya, mint anno Robbennek.
viszont jól fejel.
vannak periódusok, amikor nem megy neki, de ha elkapja a flow, akkor nehéz megállítani.
slowmotion
csebi
Viccet félretéve a Bayern közegben talán még lehetne focista Garnachoból is.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
12 hónapja
Szabály? Más sportegyesületet visszasoroltak volna a 4. osztályba azért amit a Barca művelt/művel. Ez volt rá a szabály.Nyilván nincs ebben semmi Tebas részéről, hiszen ő is az előtte levő adatok alapján mondja ezt. De őszintén szólva unalmas és szánalmas már ez a vergődés, amit a Barca csinál nyárról nyárra és az anyjukat is eladják lassan h egyelőre az ezer éves tartozásokat kiperkálhassák. Kellene valami szabály már h addig semmi szerződést se adhassanak be sehol és bejelentések se legyenek, amíg abban a pillanatban a ligánál regisztrálni nem tudják a játékost és edzéshez se csatlakozhassan náluk.La Liga president Javier Tebas: “As of today, Barcelona CAN’T register Nico Williams.”Es ebben mi a meglepo? Van egy szabaly. Ot csak egy ujsagiro kerdezte, a Barca tudna-e regisztralni Williamset, Tebas meg elmondta, hogy jelenleg nem. Alapbol azert kerdeztek meg, mert Williams allitolag garanciat kert a Barcatol erre. Ebben most semmi osszeeskuves sincs Tebas reszerol.
Beki
Stez
Beki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
12 hónapja
Persze, hogy az. Szerintem a Barca-szurkolokon kivul mindenki rohadtul unja mar Laporta dolgait. 😀Ők is amúgy
Stez
12 hónapja
Persze, hogy az. Szerintem a Barca-szurkolokon kivul mindenki rohadtul unja mar Laporta dolgait. 😀Nyilván nincs ebben semmi Tebas részéről, hiszen ő is az előtte levő adatok alapján mondja ezt. De őszintén szólva unalmas és szánalmas már ez a vergődés, amit a Barca csinál nyárról nyárra és az anyjukat is eladják lassan h egyelőre az ezer éves tartozásokat kiperkálhassák. Kellene valami szabály már h addig semmi szerződést se adhassanak be sehol és bejelentések se legyenek, amíg abban a pillanatban a ligánál regisztrálni nem tudják a játékost és edzéshez se csatlakozhassan náluk.La Liga president Javier Tebas: “As of today, Barcelona CAN’T register Nico Williams.”Es ebben mi a meglepo? Van egy szabaly. Ot csak egy ujsagiro kerdezte, a Barca tudna-e regisztralni Williamset, Tebas meg elmondta, hogy jelenleg nem. Alapbol azert kerdeztek meg, mert Williams allitolag garanciat kert a Barcatol erre. Ebben most semmi osszeeskuves sincs Tebas reszerol.
Beki
Stez
Beki
12 hónapja
Sok értelme van a jelenlegi Vasasnak az izraeli bajnok Maccabival edzőmeccset játszani... Mondjuk a cseh Bohemians is épp 4-0-ra üti a Nyíregyet, annak se...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 hónapja
legyen úgy, én szeretem a játékát és a nagyobb elismerés simán járna nekiLeva is elmult 26 mikor odaigazolt aztan csak kineveltuk 😉de ahogy Negri irja sztem jo is lehet akkor nekunk Diaz T2 tetejerol, aztan kineveljuk belole a vilagsztart 😊28 elmúlt, nehéz nevelni bármit 😊
csebi
Negritis, a vajda
csebi
és amit látunk az alapján szimpatikus off field is, főleg az egész balhéval ami a szülei körül volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 hónapja
Leva is elmult 26 mikor odaigazolt aztan csak kineveltuk 😉de ahogy Negri irja sztem jo is lehet akkor nekunk Diaz T2 tetejerol, aztan kineveljuk belole a vilagsztart 😊28 elmúlt, nehéz nevelni bármit 😊
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 hónapja
de ahogy Negri irja sztem jo is lehet akkor nekunk Diaz T2 tetejerol, aztan kineveljuk belole a vilagsztart 😊28 elmúlt, nehéz nevelni bármit 😊
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!