Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
vfdbfdsn
175
nem fogunk egyetérteni úgy látomPont ezaz.nem kell túlgondolni, ne legyen tizi az ha jön egy beadás ami bedobás lesz azért mert rángatják egymást, nem olyan bonyolult dolog a futból hogy a világ működését elemezzük 🙃Dehát ez a szabály, így de, pont ez kell legyen.szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyenDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásLehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Yamal19
Még ha Zombori mást is mondana.
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Mit takar a feltételesmódod?
Hogy szerinted más szabályok lehetnének? Oké, de nincsenek. Gondolom azon se hőbörögsz, hogy az edző nem kér időt egy kulcsszituban, hisz' nincs időkérés, nem küldenek ki senkit kétpercesre, mert ilyen szankció nincs a gurulósban, vagy ha egy támadás nem fut le fél perc alatt, mert nincs támadóidő, vagy passzív játék, így lehet tilitolizni a félpályánál hosszú percekig.
Vagy egyszerűen csak nem tudod a világ működési kereteit értelmezni, és problémád van a valóság elfogadásával?
Vagy mit?
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Ha rángatnak valakit és az szabálytalan, és az a büntetőterületen belül történik, akkor az tizi.
Nem olyan bonyolult a soccer szabályrendszere sem.
Őszentsége Sobri Jóska
muszáj rángatni? nem
értelmetlen ezer tizit adni ha nincs befolyása a történésekre?igen😁
10 hónapja
Pont ezaz.nem kell túlgondolni, ne legyen tizi az ha jön egy beadás ami bedobás lesz azért mert rángatják egymást, nem olyan bonyolult dolog a futból hogy a világ működését elemezzük 🙃Dehát ez a szabály, így de, pont ez kell legyen.szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyenDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásLehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Yamal19
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Hogy szerinted más szabályok lehetnének? Oké, de nincsenek. Gondolom azon se hőbörögsz, hogy az edző nem kér időt egy kulcsszituban, hisz' nincs időkérés, nem küldenek ki senkit kétpercesre, mert ilyen szankció nincs a gurulósban, vagy ha egy támadás nem fut le fél perc alatt, mert nincs támadóidő, vagy passzív játék, így lehet tilitolizni a félpályánál hosszú percekig.
Vagy egyszerűen csak nem tudod a világ működési kereteit értelmezni, és problémád van a valóság elfogadásával?
Vagy mit?
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Ha rángatnak valakit és az szabálytalan, és az a büntetőterületen belül történik, akkor az tizi.
Nem olyan bonyolult a soccer szabályrendszere sem.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
nem kell túlgondolni, ne legyen tizi az ha jön egy beadás ami bedobás lesz azért mert rángatják egymást, nem olyan bonyolult dolog a futból hogy a világ működését elemezzük 🙃Dehát ez a szabály, így de, pont ez kell legyen.szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyenDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásLehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Yamal19
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Vagy mit?
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Nyugalom, jön a felmentősereg:szar vagyok edző nevekből, de rágugliztam 😀
Mateu Lahoz is a candidate to become the new president of the Spanish Referees Committee (CTA).
@diarioas
Ha ez megtörténik, én minimalizálom a szurkolói énemet, és csak a trashélmény miatt fogok spanyol focit nézni.
zacknorb
www.origo.hu/sport/sport-futball/2023/06/visszavonult-a-spanyol-biro-mateu-lahoz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
ha van az az opció hogy csalnak vagy hülyék a munkájukhoz akkor általában az utóbbi áll fennAz fix. Plusz a VAR szabályozási határai, hogy csak limitált dolog visszanézhető, meg marha szubjektívek a szabályok.
Negritis, a vajda
Ha úgy van ahogy írod, ami lehet, akkor a VAR-t nem használják ki teljesen/rosszul alkalmazzák.Ez pontosan így van!
KeyG
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nyugalom, jön a felmentősereg:Mateu Lahoz is a candidate to become the new president of the Spanish Referees Committee (CTA).
@diarioas
Ha ez megtörténik, én minimalizálom a szurkolói énemet, és csak a trashélmény miatt fogok spanyol focit nézni.
Poloska vagyok.
10 hónapja
ha van az az opció hogy csalnak vagy hülyék a munkájukhoz akkor általában az utóbbi áll fennDe a VAR pont azért jött létre, hogy olyan dolgokat lássanak ott 4-en, amit a pályán nem lehet/nem látták és társai és ha kell szóljanak a spori fülére, hogy héé gyere ki.De gyerekek, komolyan azon megy a vita folyamatosan, hogy felnőtt emberek 10-20 éves bíráskodással a hátuk mögött, folyamatosan téves, meccsről meccsre teljesen ellentétes döntést hoznak 4-en !!! Videó visszanézések után !!!Legtöbbször szerintem arról van szó, hogy a pályán ítéletet hozó társaikat nem akarják kellemetlen helyzetbe hozni, ami önmagában elég nagy baj, de ilyen az emberi természet, hiszen legközelebb majd róluk ítélkeznek hasonlóan.
Akkor itt vagy mindenki full hülye vagy egyesek szerint tévednek szerintem csalnak.
Pedig egy mezei bowl fórum oldalon jobb ítéletek születnek. Ne szórakozzunk már azzal, hogy azt ott meccsenként 4 en nem látják, egyet tudok elképzelni még a csalás mellett az az hogy nem akarják.
KeyG
Amúgy szerintem az egész labdarúgás hangulata/légköre rossz irányba megy, mindenki mindenbe belepofázik (klubtulajdonosk, elnökök, versenyigazgatók, managerek, szövetségi vezetők, vezetőedzők, játékosok), ezért egyre kevesebben mennek játékvezetőnek. A jövő talán az lenne, hogy teljesen kiküszöböld az emberi döntéseket, de persze ezt csak a legmagasabb szintű ligákban lehetne megtenni és akkor is maradnának szubjektív helyzetek (lökés erőssége, kontakt nagysága, vétlen kéz, túlzott erőbevitel stb)
Willie Parker
Ha úgy van ahogy írod, ami lehet, akkor a VAR-t nem használják ki teljesen/rosszul alkalmazzák.
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
De a VAR pont azért jött létre, hogy olyan dolgokat lássanak ott 4-en, amit a pályán nem lehet/nem látták és társai és ha kell szóljanak a spori fülére, hogy héé gyere ki.De gyerekek, komolyan azon megy a vita folyamatosan, hogy felnőtt emberek 10-20 éves bíráskodással a hátuk mögött, folyamatosan téves, meccsről meccsre teljesen ellentétes döntést hoznak 4-en !!! Videó visszanézések után !!!Legtöbbször szerintem arról van szó, hogy a pályán ítéletet hozó társaikat nem akarják kellemetlen helyzetbe hozni, ami önmagában elég nagy baj, de ilyen az emberi természet, hiszen legközelebb majd róluk ítélkeznek hasonlóan.
Akkor itt vagy mindenki full hülye vagy egyesek szerint tévednek szerintem csalnak.
Pedig egy mezei bowl fórum oldalon jobb ítéletek születnek. Ne szórakozzunk már azzal, hogy azt ott meccsenként 4 en nem látják, egyet tudok elképzelni még a csalás mellett az az hogy nem akarják.
KeyG
Amúgy szerintem az egész labdarúgás hangulata/légköre rossz irányba megy, mindenki mindenbe belepofázik (klubtulajdonosk, elnökök, versenyigazgatók, managerek, szövetségi vezetők, vezetőedzők, játékosok), ezért egyre kevesebben mennek játékvezetőnek. A jövő talán az lenne, hogy teljesen kiküszöböld az emberi döntéseket, de persze ezt csak a legmagasabb szintű ligákban lehetne megtenni és akkor is maradnának szubjektív helyzetek (lökés erőssége, kontakt nagysága, vétlen kéz, túlzott erőbevitel stb)
Willie Parker
Ha úgy van ahogy írod, ami lehet, akkor a VAR-t nem használják ki teljesen/rosszul alkalmazzák.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
De gyerekek, komolyan azon megy a vita folyamatosan, hogy felnőtt emberek 10-20 éves bíráskodással a hátuk mögött, folyamatosan téves, meccsről meccsre teljesen ellentétes döntést hoznak 4-en !!! Videó visszanézések után !!!Legtöbbször szerintem arról van szó, hogy a pályán ítéletet hozó társaikat nem akarják kellemetlen helyzetbe hozni, ami önmagában elég nagy baj, de ilyen az emberi természet, hiszen legközelebb majd róluk ítélkeznek hasonlóan.
KeyG
10 hónapja
Dehát ez a szabály, így de, pont ez kell legyen.szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyenDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásLehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Yamal19
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Vagy mit?
10 hónapja
YoungZeeZee
9 410
megneztem/hallgattam par interjut.regebbit is.dardai,low,gera, koman.
akik tudnak beszelni oket elvezet hallgatni.lasd dardai,low a tobbi szenvedos,de jo belelatni mi miert tortent pl koman-nal geranal.
dardai low h nem edzok.az emberi resze ok,szetorli az ember de mint sportszereto a faszom.
itt az a baj h van 2 top ligas edzo es abbol mindketto kenyelmeskedik.ha 10bol lenne ketto nem "erdekelne" de igy szar🤣
10 hónapja
Na ez speciel tényleg a nagyobb probléma...főleg VAR mellettnyilván ha ott lenne akkor teljesen más a szitu, de itt mire lerántotta a kapus rég a félpályáig öklözte a labdát. továbbra sem a szabály szerinti jogosságot vitatom ha ez a szabály akkor ez, a miértjét nem értem. arról nem beszélve meccsenként van 8 ilyen eset és random fujkálják beÉs ha elrontja a védő és ha ott lenne a támadó, helyzet lenne? Innen kezdve mindig egész szituációt kellene vizsgálni, de azt nyilván nem lehet. A szabály úgy szól, hogy amennyiben szabálytalankodik a játékos, az szabadrúgás...ez 16-on belül 11-es. Túlzott büntetés lenne? Lehetséges, de ez van jelenleg a szabálykönyvben és nem annyira gyakori, hogy ezen változtassanak. Ilyen helyzetben el kell engedni a támadót, ha már megvert egy testcsellel...szabály szerint igen, de lényegében halott játék ahogy nflben mondják, szankcionálja utólag vagy valami de ilyenekért tizi nálam nem fér beleÉn nem tudom...senki nem kötelezte a védőt, hogy le kell rántani. A szabály meg tényleg egyértelmű.szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyenDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásLehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Yamal19
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Klaci79
Yamal19
Klaci79
Yamal19
10 hónapja
vfdbfdsn
175
nyilván ha ott lenne akkor teljesen más a szitu, de itt mire lerántotta a kapus rég a félpályáig öklözte a labdát. továbbra sem a szabály szerinti jogosságot vitatom ha ez a szabály akkor ez, a miértjét nem értem. arról nem beszélve meccsenként van 8 ilyen eset és random fujkálják beÉs ha elrontja a védő és ha ott lenne a támadó, helyzet lenne? Innen kezdve mindig egész szituációt kellene vizsgálni, de azt nyilván nem lehet. A szabály úgy szól, hogy amennyiben szabálytalankodik a játékos, az szabadrúgás...ez 16-on belül 11-es. Túlzott büntetés lenne? Lehetséges, de ez van jelenleg a szabálykönyvben és nem annyira gyakori, hogy ezen változtassanak. Ilyen helyzetben el kell engedni a támadót, ha már megvert egy testcsellel...szabály szerint igen, de lényegében halott játék ahogy nflben mondják, szankcionálja utólag vagy valami de ilyenekért tizi nálam nem fér beleÉn nem tudom...senki nem kötelezte a védőt, hogy le kell rántani. A szabály meg tényleg egyértelmű.szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyenDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásLehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Yamal19
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Klaci79
Yamal19
Klaci79
10 hónapja
És ha elrontja a védő és ha ott lenne a támadó, helyzet lenne? Innen kezdve mindig egész szituációt kellene vizsgálni, de azt nyilván nem lehet. A szabály úgy szól, hogy amennyiben szabálytalankodik a játékos, az szabadrúgás...ez 16-on belül 11-es. Túlzott büntetés lenne? Lehetséges, de ez van jelenleg a szabálykönyvben és nem annyira gyakori, hogy ezen változtassanak. Ilyen helyzetben el kell engedni a támadót, ha már megvert egy testcsellel...szabály szerint igen, de lényegében halott játék ahogy nflben mondják, szankcionálja utólag vagy valami de ilyenekért tizi nálam nem fér beleÉn nem tudom...senki nem kötelezte a védőt, hogy le kell rántani. A szabály meg tényleg egyértelmű.szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyenDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásLehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Yamal19
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Klaci79
Yamal19
10 hónapja
vfdbfdsn
175
szabály szerint igen, de lényegében halott játék ahogy nflben mondják, szankcionálja utólag vagy valami de ilyenekért tizi nálam nem fér beleÉn nem tudom...senki nem kötelezte a védőt, hogy le kell rántani. A szabály meg tényleg egyértelmű.szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyenDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásLehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Yamal19
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Klaci79
10 hónapja
vfdbfdsn
175
a középsőnél pl az hogy még nem rúgták be a szögletet így nem volt játékban a labda, meccsenként 15 ilyen van mikor a bíró szól elég voltMi a különbség?Én nem tudom...senki nem kötelezte a védőt, hogy le kell rántani. A szabály meg tényleg egyértelmű.szabály szerint az, de nem kellene hogy az legyenDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásLehet már írtam (százszor), ha egyértelmű a lerántás, az szabálytalanság, ha a büntetőterületen belül, akkor tizenegyesrúgás. A szabálytalanság megítélésénél nem szempont az esély a labda megjátszására, mondhatni ha lerántják akkor már nyilván 0 százalek az esélye megjátszani a labdát. De ez irreleváns szempont.
Yamal19
Őszentsége Sobri Jóska
Yamal19
Klaci79
KeyG
10 hónapja
nyáron amúgyis lép.Topligás magyarok edzői:Román edző, akkor Boti nem sokat fogjuk látni.
Coccat kitette a Valladolid, míg a Parma új edzője Cristian Chivu lesz.
zacknorb
Sixo
10 hónapja
Topligás magyarok edzői:Román edző, akkor Boti nem sokat fogjuk látni.
Coccat kitette a Valladolid, míg a Parma új edzője Cristian Chivu lesz.
zacknorb
10 hónapja
De az NFL-t könnyen tudod szűrni, kerülöd a Chiefs meccseket.NFL alatt is ugyanez ment, ez sportágfüggetlen.De gyerekek, komolyan azon megy a vita folyamatosan, hogy felnőtt emberek 10-20 éves bíráskodással a hátuk mögött, folyamatosan téves, meccsről meccsre teljesen ellentétes döntést hoznak 4-en !!! Videó visszanézések után !!!Én tudom a megoldást. Nem kell ilyen puha “sportokat” követni.
KeyG
szaba
zacknorb
10 hónapja
Topligás magyarok edzői:Coccat kitette a Valladolid, míg a Parma új edzője Cristian Chivu lesz.
Poloska vagyok.
10 hónapja
It's been confirmed that Israel 🇮🇱 will host the first two home games in WC 2026 qualifiers in Debrecen 🇭🇺.
— Football Meets Data (@fmeetsdata) February 18, 2025
22 March:
Israel 🇮🇱 v Estonia 🇪🇪
25 March:
Israel 🇮🇱 v Norway 🇳🇴 pic.twitter.com/XI0XEeue4j
Poloska vagyok.
10 hónapja
NFL alatt is ugyanez ment, ez sportágfüggetlen.De gyerekek, komolyan azon megy a vita folyamatosan, hogy felnőtt emberek 10-20 éves bíráskodással a hátuk mögött, folyamatosan téves, meccsről meccsre teljesen ellentétes döntést hoznak 4-en !!! Videó visszanézések után !!!Én tudom a megoldást. Nem kell ilyen puha “sportokat” követni.
KeyG
szaba
Hokiban is jó kérdés a goalie interference.
Poloska vagyok.
10 hónapja
De gyerekek, komolyan azon megy a vita folyamatosan, hogy felnőtt emberek 10-20 éves bíráskodással a hátuk mögött, folyamatosan téves, meccsről meccsre teljesen ellentétes döntést hoznak 4-en !!! Videó visszanézések után !!!Én tudom a megoldást. Nem kell ilyen puha “sportokat” követni.
KeyG
10 hónapja
Aaa elfelejtettem hogy tegnap indult a jegyvetel. Buko aranyszintu tagsag.