Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
Sikerült két 0-0-val indítani a tavaszt. Pompás.
nagylaza, főpohárnok
egy fokkal jobb mint a fradi 😀
eaglesmcnabb
Mondja egy MTK-s.. 😃
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Negreira league
KeyG
Celta ellen is ezt mondtad?
Yamal19
azt nehezen, mert az kupa volt 😀
eaglesmcnabb
mondjuk a kupára is megvoltak a jelzők, meg a konkrétan behalucinált sorsolás múlt szerdán.
BL-re szintén.

Poloska vagyok.
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 063
Negreira league
KeyG
Yamal19
Azt nem néztem, de leírom mégegyszer, évente ha 5 Barca meccset látok.
Szerintem ugyanazt a 11-est nem fújták be a Rayonak amit a Barcának igen

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
nagylaza, főpohárnok
egy fokkal jobb mint a fradi 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
Negreira league
KeyG
Yamal19
azt nehezen, mert az kupa volt 😀

Amúgy Cubarsi ugyanazt csinálta a fekával mint amiért tizit kapott a barca. 😀

Nem hiába a kedvenc csapatom a rayo, a real ellen is kurvajók mindig, Barca-Real duó ellen ők játszanak a legjobban szerintem, ha az Atletit nem számolom, plusz talán a bilbao.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
nagylaza, főpohárnok
A két legnagyobb rivális ellen idegenben. Hétfő este, egyszer -10 celsius fokban

Poloska vagyok.
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
Hogy lesz ebből feljutás warr, nagylaza??
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 723 — beers & Packers
10 hónapja
De Frutos nem volt lesen xdd
zacknorb
De a tamadó aki akadályozta a vèdőt ő igen 😏
dande2
Igen, utána már érteni véltem, hogy mi lehet a probléma

Poloska vagyok.
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
zacknorb
De a tamadó aki akadályozta a vèdőt ő igen 😏
10 hónapja
vfdbfdsn 175
Negreira league
KeyG
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Szimpatikus ez a Barcika, meg minden, meg FM 2023-ban is toltam velük pár szezont, de azért ez az utóbbi évtizedek egyik leggyengébb feljutó csapata lenne alighanem.

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 063
Negreira league

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja

Poloska vagyok.
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Három és fél meccse nem lőttünk gólt. Pinyő, a taktikai zseni meg az aranylábú gyerekek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
vfdbfdsn 175
De rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántás
Yamal19
Anno (jó règen) ugye Lenglet miatt kaptunk egy hasonló tizit a labda egèsz máshova ment ès Lenglet vèletlenül akadt bele a támadó sarkába. Akkor kezdtèk behozni a VARt tán az Arsenal ellen? Ki is estünk a BLből......😔 kicsit más a tèt de kb azt kaptuk most vissza. Azzal együtt hogy èn is hülyesègnek gondolom az ilyet.....
dande2
Meccsenként sok esetben lehetne adni 5 büntetőt. Bíró válogatja
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 174 — Így remélem megfelelek nektek.....
De rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántás
Yamal19
Anno (jó règen) ugye Lenglet miatt kaptunk egy hasonló tizit a labda egèsz máshova ment ès Lenglet vèletlenül akadt bele a támadó sarkába. Akkor kezdtèk behozni a VARt tán az Arsenal ellen? Ki is estünk a BLből......😔 kicsit más a tèt de kb azt kaptuk most vissza. Azzal együtt hogy èn is hülyesègnek gondolom az ilyet.....
10 hónapja
Nagy ötlet mínusz 5-ben este nyolcra tenni a meccset.
nagylaza, főpohárnok
jelenleg -10 fok van barcikán 🥴
Stoki
Milyen Monday Night Football?
Ice Bowl!!

10 hónapja
vfdbfdsn 175
10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
nagylaza, főpohárnok
jelenleg -10 fok van barcikán 🥴
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
De jóhír is van a Vasas meccsről a fanyalgóknak, akik a magyar játekosokat számolgatják a Fradiban: a Vasasban minden kezdő magyar. 11/11. És még a cserék is. 12/12.
Lehet vigadni.

10 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
kazincbarcelona-vasas meccs ugyanolyan másodosztályú rangadó, mint a leeds-sunderland, mégis vélek felfedezni különbségeket a két meccs között
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 927 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
nagylaza, főpohárnok
Futni kell, akkor nem fáznak.
warr_b
Inkább a nézőkre gondoltam.🙂
nagylaza, főpohárnok
Most őszintén, ki az a mazochista őrült, aki ilyenkor, ilyen időben egy ilyen meccsre kimegy? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 723 — beers & Packers
nagylaza, főpohárnok
Monday Night Footballról még nem hallottál?
Nem érzed a pezsgést? Are you ready for some football? It's the Monday night party!
Tudom, egy Alekoszos intró, mondjuk a Santa Maria másfel perces loopjával nekem is hiányzik az ilyen prime time meccsek közvetítésének elejéről
Kampman
Valahogyan nem jutott eszembe az NFL az Nb2-ről. Az én hibám.
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Monday Night Footballról még nem hallottál?
Nem érzed a pezsgést? Are you ready for some football? It's the Monday night party!
Tudom, egy Alekoszos intró, mondjuk a Santa Maria másfel perces loopjával nekem is hiányzik az ilyen prime time meccsek közvetítésének elejéről