Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Mondja egy MTK-s.. 😃Sikerült két 0-0-val indítani a tavaszt. Pompás.egy fokkal jobb mint a fradi 😀
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
10 hónapja
mondjuk a kupára is megvoltak a jelzők, meg a konkrétan behalucinált sorsolás múlt szerdán.azt nehezen, mert az kupa volt 😀Negreira leagueCelta ellen is ezt mondtad?
KeyG
Yamal19
eaglesmcnabb
BL-re szintén.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Azt nem néztem, de leírom mégegyszer, évente ha 5 Barca meccset látok.Negreira leagueCelta ellen is ezt mondtad?
KeyG
Yamal19
Szerintem ugyanazt a 11-est nem fújták be a Rayonak amit a Barcának igen
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Sikerült két 0-0-val indítani a tavaszt. Pompás.egy fokkal jobb mint a fradi 😀
nagylaza, főpohárnok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
azt nehezen, mert az kupa volt 😀Negreira leagueCelta ellen is ezt mondtad?
KeyG
Yamal19
Amúgy Cubarsi ugyanazt csinálta a fekával mint amiért tizit kapott a barca. 😀
Nem hiába a kedvenc csapatom a rayo, a real ellen is kurvajók mindig, Barca-Real duó ellen ők játszanak a legjobban szerintem, ha az Atletit nem számolom, plusz talán a bilbao.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Sikerült két 0-0-val indítani a tavaszt. Pompás.A két legnagyobb rivális ellen idegenben. Hétfő este, egyszer -10 celsius fokban
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
10 hónapja
Hogy lesz ebből feljutás warr, nagylaza??
10 hónapja
Sikerült két 0-0-val indítani a tavaszt. Pompás.
10 hónapja
Igen, utána már érteni véltem, hogy mi lehet a problémaDe Frutos nem volt lesen xddDe a tamadó aki akadályozta a vèdőt ő igen 😏
zacknorb
dande2
Poloska vagyok.
10 hónapja
De Frutos nem volt lesen xddDe a tamadó aki akadályozta a vèdőt ő igen 😏
zacknorb
10 hónapja
Szimpatikus ez a Barcika, meg minden, meg FM 2023-ban is toltam velük pár szezont, de azért ez az utóbbi évtizedek egyik leggyengébb feljutó csapata lenne alighanem.
10 hónapja
Negreira league
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
De Frutos nem volt lesen xdd
Poloska vagyok.
10 hónapja
Három és fél meccse nem lőttünk gólt. Pinyő, a taktikai zseni meg az aranylábú gyerekek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Meccsenként sok esetben lehetne adni 5 büntetőt. Bíró válogatjaDe rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásAnno (jó règen) ugye Lenglet miatt kaptunk egy hasonló tizit a labda egèsz máshova ment ès Lenglet vèletlenül akadt bele a támadó sarkába. Akkor kezdtèk behozni a VARt tán az Arsenal ellen? Ki is estünk a BLből......😔 kicsit más a tèt de kb azt kaptuk most vissza. Azzal együtt hogy èn is hülyesègnek gondolom az ilyet.....
Yamal19
dande2
10 hónapja
De rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántásAnno (jó règen) ugye Lenglet miatt kaptunk egy hasonló tizit a labda egèsz máshova ment ès Lenglet vèletlenül akadt bele a támadó sarkába. Akkor kezdtèk behozni a VARt tán az Arsenal ellen? Ki is estünk a BLből......😔 kicsit más a tèt de kb azt kaptuk most vissza. Azzal együtt hogy èn is hülyesègnek gondolom az ilyet.....
Yamal19
10 hónapja
Milyen Monday Night Football?Nagy ötlet mínusz 5-ben este nyolcra tenni a meccset.jelenleg -10 fok van barcikán 🥴
nagylaza, főpohárnok
Stoki
Ice Bowl!!
10 hónapja
vfdbfdsn
175
De rühellem az ilyenekért büntetőt. Valahogy szankcionáli kell. Kapjon egy sárgát a védő és ennyi. Akár ezen a meccsen vagy a Real - Atletin. Nem volt esélye megjátszani a labdát a támadónak akkor ne adjunk már tizit ezért, hiába volt egyértelmű lerántás
10 hónapja
Nagy ötlet mínusz 5-ben este nyolcra tenni a meccset.jelenleg -10 fok van barcikán 🥴
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
De jóhír is van a Vasas meccsről a fanyalgóknak, akik a magyar játekosokat számolgatják a Fradiban: a Vasasban minden kezdő magyar. 11/11. És még a cserék is. 12/12.Lehet vigadni.
10 hónapja
kazincbarcelona-vasas meccs ugyanolyan másodosztályú rangadó, mint a leeds-sunderland, mégis vélek felfedezni különbségeket a két meccs között
10 hónapja
Most őszintén, ki az a mazochista őrült, aki ilyenkor, ilyen időben egy ilyen meccsre kimegy? 😀Inkább a nézőkre gondoltam.🙂Nagy ötlet mínusz 5-ben este nyolcra tenni a meccset.Futni kell, akkor nem fáznak.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Valahogyan nem jutott eszembe az NFL az Nb2-ről. Az én hibám.Nagy ötlet mínusz 5-ben este nyolcra tenni a meccset.Monday Night Footballról még nem hallottál?
nagylaza, főpohárnok
Nem érzed a pezsgést? Are you ready for some football? It's the Monday night party!
Tudom, egy Alekoszos intró, mondjuk a Santa Maria másfel perces loopjával nekem is hiányzik az ilyen prime time meccsek közvetítésének elejéről
Kampman
10 hónapja
Nagy ötlet mínusz 5-ben este nyolcra tenni a meccset.Monday Night Footballról még nem hallottál?
nagylaza, főpohárnok
Nem érzed a pezsgést? Are you ready for some football? It's the Monday night party!
Tudom, egy Alekoszos intró, mondjuk a Santa Maria másfel perces loopjával nekem is hiányzik az ilyen prime time meccsek közvetítésének elejéről