Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Yamal hihetetlen ès mèg nem a ő legjobb ???🤔😁🙏
11 hónapja
Raya mekkora egy tróger cigány kapus, hogy én hogy utálom az ilyen színész, időhúzó mocskokat
11 hónapja
Na, én egy Barcelona L-t kérek.Holnapra.
Ma már mind1.
Poloska vagyok.
11 hónapja
itt sírtak a fél angyalföldi galeri, hogy nem nyernek Szegeden...mondjuk baromira nem fair, hogy a Barcika meg holnap játszik
11 hónapja
mint malac a jégen, de csak megnyerte a vasas! hajrá
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
miből gondoljátok, hogy nem 3 pont lesz a Vidi előnye? 😊)))jo gondolat, meg is teszem ketezer euroval.
NB2
11 hónapja
miből gondoljátok, hogy nem 3 pont lesz a Vidi előnye? 😊)))
11 hónapja
easy loki bentmaradas.Iszonyat cripple fight lesz a Fehérvár ellen, és szerinte az X a Lokinak lesz jó. So ahogy 1 hónapja mondom, a Fehérvár esik kiKielezett helyzetben egy ujabb Szappanos "baki"😃És meg ugy sem nyer a loki. Megint kiesnek a masodba
Kenny
csebi
zacknorb
11 hónapja
Iszonyat cripple fight lesz a Fehérvár ellen, és szerinte az X a Lokinak lesz jó. So ahogy 1 hónapja mondom, a Fehérvár esik kiKielezett helyzetben egy ujabb Szappanos "baki"😃És meg ugy sem nyer a loki. Megint kiesnek a masodba
Kenny
csebi
Poloska vagyok.
11 hónapja
India tizenegyesekkel nyert Banglades ellen az u-19-es dél-ázsiai kupa döntőjében!Remélem pakisztáni kommentárral nézted
Löfli
11 hónapja
Ott látom én is igen, viszont nem írnak rá semmit megvehető-e külön a többi sporttól, csomagtól.A Fifa Klub VB-t adja majd itthon valami? Van valakinek infója?itthoni TV-n nem tudom
Thanks
KeyG
de DAZN-n lesz elvileg, hogy mi kell hozzá nem tudom
Negritis, a vajda
Remélem adja valami sportcsatorna ha már a csomagom direkt olyan, hogy itthon az összes benne legyen, nincs kedvem még egy dologért pluszba fizetni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
Kielezett helyzetben egy ujabb Szappanos "baki"😃És meg ugy sem nyer a loki. Megint kiesnek a masodba
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
A Fifa Klub VB-t adja majd itthon valami? Van valakinek infója?itthoni TV-n nem tudom
Thanks
KeyG
de DAZN-n lesz elvileg, hogy mi kell hozzá nem tudom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
A Fifa Klub VB-t adja majd itthon valami? Van valakinek infója? Thanks
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
11 hónapja
India tizenegyesekkel nyert Banglades ellen az u-19-es dél-ázsiai kupa döntőjében!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
de most tenyleg😃Már tavaly is ezt mondta mindenkiHa más nem, Tóth Milu egyértelműen fel akar jutniO jovore mindenkeppen nb1-es csapatban fog jatszani.
zacknorb
Kenny
zacknorb
11 hónapja
Már tavaly is ezt mondta mindenkiHa más nem, Tóth Milu egyértelműen fel akar jutniO jovore mindenkeppen nb1-es csapatban fog jatszani.
zacknorb
Kenny
Poloska vagyok.
11 hónapja
Kielezett helyzetben egy ujabb Szappanos "baki"😃Nagyon adnám a Loki W-t
Kenny
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ha más nem, Tóth Milu egyértelműen fel akar jutniO jovore mindenkeppen nb1-es csapatban fog jatszani.
zacknorb
11 hónapja
Ha más nem, Tóth Milu egyértelműen fel akar jutni
Poloska vagyok.
11 hónapja
Union Berlin női csapata újoncként megnyerte a 2. Bundesligat, úgyhogy jövőre irány az elsőosztály!! Tökéletes szezont hoztak a csajok, ma is egy 5-0val küldték haza az ellenfelet, úgyhogy jövőre már 2. elsoosztalyu csapat lesz kelet-Berlinben. 😀
Szerk: bocsánat, 6-0 lett a mai meccs. 😀
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
11 hónapja
Jajj de gecik a PGMOL-nál is, a mai Leicester-Ipswich meccsre egy Champo bírót küldtek. 😀😀😀szokják csak
Tony Adams
11 hónapja
Jajj de gecik a PGMOL-nál is, a mai Leicester-Ipswich meccsre egy Champo bírót küldtek. 😀😀😀
11 hónapja
angoloknál amúgy mi ment félre? 😊Nekem úgy rémlik, hogy évek óta az utolsó forduló előtti héten van.
már múltkor is szóvátettem, hogy egy időben volt az FA kupa elődöntője és a Pool bajnoki meccse (ahol meg is nyerték a bajnokságot) és most meg tegnap FA kupa döntő, de ma forduló
FA kupa döntő, elvben a bajnokság után szokott lenni
NB2
Sőt, 2022-ben, amikor kint voltunk éppen, akkor május elején volt, mert V-Day előtt jöttünk haza, és ott láttuk a meccset a sógornőméknél.
Edit: rosszul emlékeztem, május 10-15 között voltunk kint, 14-én szombaton volt a meccs.
Szerkesztette: slowmotion