Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Garnacho ahogy elrúgta így én is megtenném bakker…Egyre inkább úgy gondolom, hogy adjuk el nyáron. Főleg, ha beesik érte ilyen 70 misi körüli ajánlat. Kispályás megye 25 szinten is legendásan rossz a helyzetkihasználásom, de esküszöm Garnáé se jobb. Amikor 10 méterre a kaptutól átvette, ivott egy kávét és lőni készült, biztos voltam benne, hogy kihagyja. Arra mondjuk nem számítottam, hogy onnan 3 méterrel sikerül fölé lőni... És olyan, mintha ebben egyre rosszabb lenne. Ha év végéig ez nem javul nagyot, akkor menjen. Saját nevelésként amúgy is nagyon jól jönne a könyvelésbe 70 milla.
manuszka86
10 hónapja
YoungZeeZee
9 410
a puskasban az az egy a pozitiv h allandosag van
10 hónapja
Az a mestertev, hogyha a Diósgyőr egy kicsit ráerősít, és a Fradi csak a 4. lesz, akkor rákényszerülnek arra, hogy megnyerjék az EL-t, hogy legyen kupaindulás.
10 hónapja
Nem tudom elhinni, hogy Robbie Keane üljön a padon a következő hétvégén, ha a cseheknél kiesnek.Pedig ő fog ülni. Nyárig biztos nem lesz váltás
Toto21
10 hónapja
Közben a Herthanal edző váltás, idén sem lesz feljutás sőt osztályozó hely is max a bundás 3hoz
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Kín mecsik szó szerint 🥴👏Nem tudom elhinni, hogy Robbie Keane üljön a padon a következő hétvégén, ha a cseheknél kiesnek.Keane Magic
Toto21
Yamal19
10 hónapja
vfdbfdsn
175
Nem tudom elhinni, hogy Robbie Keane üljön a padon a következő hétvégén, ha a cseheknél kiesnek.Keane Magic
Toto21
10 hónapja
Saldanha mikor idejött nem azt mondta, hogy 15 gólt akar lőni a bajnokságban? Ettől nagyon messze áll. 😀Már ezért az igazolásért önmagában el kellene üldözni mindenkit a vezetőségből, még a vak is látta, hogy mi lesz a történet vége
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Mióta Kubatov elkezdte ekézni Bognár Gyurit, nem igazán tudja még csak X-re sem hozni a csapata a Paks ellen. 😂
10 hónapja
Rebrov ota. Szoval lehet, hogy az aktualis edzok nem vilagverok, de a gond nem veluk van, ha evek ota a kozos halmazban az o szemelyuk allandoan valtozik, a vezetosege meg teljesen ugyanaz. Csunya dolog ez a valoszinuseg, de sajnos mar nemigen van kire mutogatni. Nem maradt ember erre a szerepkorre, hogy elvigye a balhet.Nem tudom elhinni, hogy Robbie Keane üljön a padon a következő hétvégén, ha a cseheknél kiesnek.Identitás nélküli az egész csapat, játékos és edzői fronton egyaránt.
Toto21
Kampman
10 hónapja
Akkor idén lehet örülhet a dagadt geci,hogy bajnok lesz a TAO-s csapata....Sötét napja lesz az a magyar futballnak, ha az a fantomcsapat bármit nyer.
ThundersNFL a Paraszt
Fradi szimpatizánsként az Újpestnek kellett szurkolnom egy kupadöntőn, ezt se felejtem el soha.
10 hónapja
egy kapuraloves egy gol.remélem ez a hattyúdal a kicsinek...akkor nem is bánom...orbanisztán felér a "csúcsra"...aztán ez lehetne a következő Akasztó
be van keszitve a Felcsut bajnoki cim.
Kenny
10 hónapja
Meg hány szezon alattSaldanha mikor idejött nem azt mondta, hogy 15 gólt akar lőni a bajnokságban? Ettől nagyon messze áll. 😀Azt nem mondta melyik éven
Toto21
KeyG
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ez a tolmacs tokeletesen megtestesiti mennyire szakmai munka folyik ma a Fradinal.
10 hónapja
Akkor idén lehet örülhet a dagadt geci,hogy bajnok lesz a TAO-s csapata....Az a Vasas amúgy, a Felcsut csak közel van
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
LMBQ mindenütt 😁😁😁Nem tudom elhinni, hogy Robbie Keane üljön a padon a következő hétvégén, ha a cseheknél kiesnek.Identitás nélküli az egész csapat, játékos és edzői fronton egyaránt.
Toto21
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Akkor idén lehet örülhet a dagadt geci,hogy bajnok lesz a TAO-s csapata....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Jó ezt látni mindig, mikor a paksi aranylábúak oktatnak gazdagéknál.
10 hónapja
Itt nem meccs előtti felszopó hanem leszívó van? 😀😀Muhahahahahafigyi Hajnal azt szereti, ha sokan tolják hátulról és minél nagyobb legyen. Ez határozza meg az átigazolási politikáját. Nem hiába nincs erejük meccsnapokon. Hajnal előző este leszívja őket!
Kell még néger
petey
Toto21
Poloska vagyok.
10 hónapja
Muhahahahahafigyi Hajnal azt szereti, ha sokan tolják hátulról és minél nagyobb legyen. Ez határozza meg az átigazolási politikáját. Nem hiába nincs erejük meccsnapokon. Hajnal előző este leszívja őket!
Kell még néger
petey
10 hónapja
Nem tudom elhinni, hogy Robbie Keane üljön a padon a következő hétvégén, ha a cseheknél kiesnek.Identitás nélküli az egész csapat, játékos és edzői fronton egyaránt.
Toto21
10 hónapja
Nem tudom elhinni, hogy Robbie Keane üljön a padon a következő hétvégén, ha a cseheknél kiesnek.