Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Garnacho ahogy elrúgta így én is megtenném bakker…
manuszka86
Egyre inkább úgy gondolom, hogy adjuk el nyáron. Főleg, ha beesik érte ilyen 70 misi körüli ajánlat. Kispályás megye 25 szinten is legendásan rossz a helyzetkihasználásom, de esküszöm Garnáé se jobb. Amikor 10 méterre a kaptutól átvette, ivott egy kávét és lőni készült, biztos voltam benne, hogy kihagyja. Arra mondjuk nem számítottam, hogy onnan 3 méterrel sikerül fölé lőni... És olyan, mintha ebben egyre rosszabb lenne. Ha év végéig ez nem javul nagyot, akkor menjen. Saját nevelésként amúgy is nagyon jól jönne a könyvelésbe 70 milla.

10 hónapja
YoungZeeZee 9 410
a puskasban az az egy a pozitiv h allandosag van
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Nah mi van Inter.

10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
Az a mestertev, hogyha a Diósgyőr egy kicsit ráerősít, és a Fradi csak a 4. lesz, akkor rákényszerülnek arra, hogy megnyerjék az EL-t, hogy legyen kupaindulás.

10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
Nem tudom elhinni, hogy Robbie Keane üljön a padon a következő hétvégén, ha a cseheknél kiesnek.
Toto21
Pedig ő fog ülni. Nyárig biztos nem lesz váltás
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 946 — Lucas Scott
Közben a Herthanal edző váltás, idén sem lesz feljutás sőt osztályozó hely is max a bundás 3hoz

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 175 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom elhinni, hogy Robbie Keane üljön a padon a következő hétvégén, ha a cseheknél kiesnek.
Toto21
Keane Magic
Yamal19
Kín mecsik szó szerint 🥴👏
10 hónapja
vfdbfdsn 175
Toto21
Keane Magic
10 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Saldanha mikor idejött nem azt mondta, hogy 15 gólt akar lőni a bajnokságban? Ettől nagyon messze áll. 😀
Toto21
Már ezért az igazolásért önmagában el kellene üldözni mindenkit a vezetőségből, még a vak is látta, hogy mi lesz a történet vége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 908
Mióta Kubatov elkezdte ekézni Bognár Gyurit, nem igazán tudja még csak X-re sem hozni a csapata a Paks ellen. 😂
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 865 — Whoops, looks like something went wrong.
Toto21
Identitás nélküli az egész csapat, játékos és edzői fronton egyaránt.
Kampman
Rebrov ota. Szoval lehet, hogy az aktualis edzok nem vilagverok, de a gond nem veluk van, ha evek ota a kozos halmazban az o szemelyuk allandoan valtozik, a vezetosege meg teljesen ugyanaz. Csunya dolog ez a valoszinuseg, de sajnos mar nemigen van kire mutogatni. Nem maradt ember erre a szerepkorre, hogy elvigye a balhet.

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Akkor idén lehet örülhet a dagadt geci,hogy bajnok lesz a TAO-s csapata....
ThundersNFL a Paraszt
Sötét napja lesz az a magyar futballnak, ha az a fantomcsapat bármit nyer.
Fradi szimpatizánsként az Újpestnek kellett szurkolnom egy kupadöntőn, ezt se felejtem el soha.

10 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 687
egy kapuraloves egy gol.
be van keszitve a Felcsut bajnoki cim.
Kenny
remélem ez a hattyúdal a kicsinek...akkor nem is bánom...orbanisztán felér a "csúcsra"...aztán ez lehetne a következő Akasztó
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 946 — Lucas Scott
Saldanha mikor idejött nem azt mondta, hogy 15 gólt akar lőni a bajnokságban? Ettől nagyon messze áll. 😀
Toto21
Azt nem mondta melyik éven
KeyG
Meg hány szezon alatt

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 367 — Omar's Coming Yo!
Ez a tolmacs tokeletesen megtestesiti mennyire szakmai munka folyik ma a Fradinal.

10 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ThundersNFL a Paraszt
Az a Vasas amúgy, a Felcsut csak közel van

10 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 449
Fradi hivatalos Insta oldalán is jó kis fail lett. 😀 Betoltak egy vicces emoji-t. 😀

Szerkesztette: Toto21
10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 406 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Toto21
Kampman
LMBQ mindenütt 😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 406 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Jó ezt látni mindig, mikor a paksi aranylábúak oktatnak gazdagéknál.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Muhahahahaha
Kell még néger
petey
figyi Hajnal azt szereti, ha sokan tolják hátulról és minél nagyobb legyen. Ez határozza meg az átigazolási politikáját. Nem hiába nincs erejük meccsnapokon. Hajnal előző este leszívja őket!
Toto21
Itt nem meccs előtti felszopó hanem leszívó van? 😀😀

Poloska vagyok.
10 hónapja
Muhahahahaha
Kell még néger
petey
figyi Hajnal azt szereti, ha sokan tolják hátulról és minél nagyobb legyen. Ez határozza meg az átigazolási politikáját. Nem hiába nincs erejük meccsnapokon. Hajnal előző este leszívja őket!
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 677 — Csodabogár
Muhahahahaha
Kell még néger

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 036
Toto21

10 hónapja