Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Anno Puhl mondta azt, hogy meccs végén, a felfokozott hangulatra és a fáradtságra való tekintettel elengedte a bazmegolást a füle mellett, de azért a 38. perc az semmiképpen sem meccs vége.Ha a bazdmeg Magyarországon pirosat érne akkor 3v3-ban fejeznék be a meccset😁😁😁😁ha kihagysz egy ziccert bazmegezhetsz, nem látok azzal problémát
ThundersNFL a Paraszt
de mikor a bíróval beszélsz akkor viselkedj
Negritis, a vajda
10 hónapja
Kivéve, hogy a pályán levő játékosok létszáma nem csökkenhet egy bizonyos szint alá.Ha a bazdmeg Magyarországon pirosat érne akkor 3v3-ban fejeznék be a meccset😁😁😁😁Egyrészt nem Angliában játszottak a meccset, másrészt egy bazdmeg sztem Magyarországon is érhet pirosat. Egy játékos, edző nem beszélhet így egy jatekvezetovelmondjuk anno suarez is "otthon megszokott" szóhasználattal élt aztán mégis eltiltották a gecibeAngliaban a f.ck off teljesen "köznyelvi", kb mint a mi bazdmeg-unk, nem láttam a szituációt de elviekben tényleg van különbség a kettő között, pláne ha vki felé intézedAncelotti: “I think the referee did not understand Jude Bellingham’s English. He said f*ck off, not f*ck you… that’s way different”.Értem én a védekezést: nem azt mondtam h baszódj meg hanem h menj a picsába. Tényleg sokkal de sokkal jobb.
“I won’t talk more about the referee as I want to be on the bench next week”.
KeyG
csebi
davemayer
jogosan
Negritis, a vajda
csebi
ThundersNFL a Paraszt
Szóval inkább egy meccs sem menne végig.
10 hónapja
Ha a bazdmeg Magyarországon pirosat érne akkor 3v3-ban fejeznék be a meccset😁😁😁😁ha kihagysz egy ziccert bazmegezhetsz, nem látok azzal problémát
ThundersNFL a Paraszt
de mikor a bíróval beszélsz akkor viselkedj
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
azért hoztam fel Suarezt mert ő angliában használt spanyol kifejezést, szóval egy spanyolországban használt angol kifejezés működhet mint analógiaEgyrészt nem Angliában játszottak a meccset, másrészt egy bazdmeg sztem Magyarországon is érhet pirosat. Egy játékos, edző nem beszélhet így egy jatekvezetovelmondjuk anno suarez is "otthon megszokott" szóhasználattal élt aztán mégis eltiltották a gecibeAngliaban a f.ck off teljesen "köznyelvi", kb mint a mi bazdmeg-unk, nem láttam a szituációt de elviekben tényleg van különbség a kettő között, pláne ha vki felé intézedAncelotti: “I think the referee did not understand Jude Bellingham’s English. He said f*ck off, not f*ck you… that’s way different”.Értem én a védekezést: nem azt mondtam h baszódj meg hanem h menj a picsába. Tényleg sokkal de sokkal jobb.
KeyG
csebi
davemayer
jogosan
Negritis, a vajda
csebi
és engem az is zavar hogy nem szankcionálják rendesen hogy csak a CSK reklamálhat, bár azért van minimális előrelépés
10 hónapja
Ha a bazdmeg Magyarországon pirosat érne akkor 3v3-ban fejeznék be a meccset😁😁😁😁Egyrészt nem Angliában játszottak a meccset, másrészt egy bazdmeg sztem Magyarországon is érhet pirosat. Egy játékos, edző nem beszélhet így egy jatekvezetovelmondjuk anno suarez is "otthon megszokott" szóhasználattal élt aztán mégis eltiltották a gecibeAngliaban a f.ck off teljesen "köznyelvi", kb mint a mi bazdmeg-unk, nem láttam a szituációt de elviekben tényleg van különbség a kettő között, pláne ha vki felé intézedAncelotti: “I think the referee did not understand Jude Bellingham’s English. He said f*ck off, not f*ck you… that’s way different”.Értem én a védekezést: nem azt mondtam h baszódj meg hanem h menj a picsába. Tényleg sokkal de sokkal jobb.
KeyG
csebi
davemayer
jogosan
Negritis, a vajda
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Véleménye mindenkinek lehet és le is írhatja, de nem tudom honnan vették az anyázást ( ami fuck off volt ) de miután erről diskuráltak két órát, arról nem beszéltek, hogy ez egy fuck off volt, amiből meccsenként percenként van 2, tök mindegy hallja-e a bíró vagy nem. Egyébként szerintem ennél durvább dolgok is elhangzanak tök mindegy ki részéről bármelyik meccsen és az is igaz, hogy Bellingham sokat szájal ilyeneket.Szép dolog, ahogy egy feltehetően Barcás meg egy Atléticós anyázásnak minősít egy fuck off-ot, de a nyilvánvaló két 11-esről elfelejtettek diskurzust tartani amikor Vinit felrúgják illetve a kezezés.Ezek jogosak, egyetértek azzal h jártak a tizik, nyilván hülye a bíró meg a VAR.
x.com/mbagamdre/status/1890872114468577318?s=46
Itt minden látható.
KeyG
De attól miért ne lehetne evelemenyem mert atletico szurkoló vagyok? Megszabjuk h ki mihez szólhat hozza mostantól?
Ahogy roberto írta: számomra is kezd ez sok lenni. Amennyit a Jude is foglalkozik a bírókkal és főleg Ancelotti. Ő nem ilyen volt emlékeim szerint, legalábbis Münchenben biztosan nem (tudom akkor mindig nekünk csaltak biztosan azért).
Summa: sztem nem fér bele h így szóljon a birokhoz bki ezért jogos sztem a piros. De nyilván lehet a háttérem miatt is mert vízilabdában már csúnyán sem nézhettél ki a bíróra mert jött a cseres.
csebi
Amit írsz Ancelottinál az ok-okozat ez ilyen egyszerű. Amióta újra itt van azt kell látni, hogy az ilyen spanyol kiscsapatok szétrugdalják a legjobbjaikat következmények nélkül. Németországban vagy Angliában nincsenek ilyen Getafe vagy Osasuna féle csapatok akiket csak a Reallal vagy Barcával egy bajnokságban lévő szerepük tart fent és a legtöbb amit tehetnek az az, hogy több mint mocskosan játszanak. Németbe vagy Angliába teljesen más a felfogás és a BAJNOKSÁG színvonala nem is véletlen, hogy előrébb van nézettségi tekintetbe is. Favágókra ők sem kíváncsiak ( spanyolok ) de mindig teltház van ha a Real vagy Barca jön, amúgy talán 1-2 stadionban van teltház, ha nem a nagyok érkeznek.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Szép dolog, ahogy egy feltehetően Barcás meg egy Atléticós anyázásnak minősít egy fuck off-ot, de a nyilvánvaló két 11-esről elfelejtettek diskurzust tartani amikor Vinit felrúgják illetve a kezezés.Ezek jogosak, egyetértek azzal h jártak a tizik, nyilván hülye a bíró meg a VAR.
x.com/mbagamdre/status/1890872114468577318?s=46
Itt minden látható.
KeyG
De attól miért ne lehetne evelemenyem mert atletico szurkoló vagyok? Megszabjuk h ki mihez szólhat hozza mostantól?
Ahogy roberto írta: számomra is kezd ez sok lenni. Amennyit a Jude is foglalkozik a bírókkal és főleg Ancelotti. Ő nem ilyen volt emlékeim szerint, legalábbis Münchenben biztosan nem (tudom akkor mindig nekünk csaltak biztosan azért).
Summa: sztem nem fér bele h így szóljon a birokhoz bki ezért jogos sztem a piros. De nyilván lehet a háttérem miatt is mert vízilabdában már csúnyán sem nézhettél ki a bíróra mert jött a cseres.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Milyen érdekes, hogy mindenki mennyire álszent és mimoza lesz, ha a Realrol van szó. Alapbol fura, h mennyit tudnak emberek foglalkozni egy számukra kb közömbös meccsel, de mivel a Real az érintett inkább megnézik, h aztán mehessen a gyűlölködés. Nekem ez kicsit gyerekes. Én pl sose szerettem a barcat, de ennek ellenére eszembe nem jutott sosem, h megnézzem bármelyik meccsüket, amikor nem a Madriddal játszanak, pláne nem h aztán utána azon rinyaljak, h ez miért vagy miért nem tizi, ez miért vagy miért nem piros. Ezt a szurkolói lélektant soha nem értettem. Amúgy h a pirosrol is essen szó, szerintem jogos. Egyrészt Bellingham kezd kicsit Vinis lenni, állandóan a bírókkal foglalkozik, kijárt neki. Másrészt én utalom, amikor minősíthetetlen stílusban beszélnek a bírókkal, vagy ami spanyolban nagy divat, h egy-egy ítélet után belemasznak az arcába. Nálam ezek egyből pirosak lennének, minimum 5 meccses eltiltással. De így, h egy fuck off elhangzik egy meccsen vagy 50szer és kb sose büntetik meg sárgával sem, az egyből piros egy vicc. Most akkor legyen az összes ilyen szankcionálva (ami én támogatnék), vagy ismerjük el, h így, a jelenlegi felállásban ez az egyből piros túlzó és enyhén viccesre sikeredett.
Ettől függetlenül megérdemli a Real, mert amit az elmúlt hónapokban Perezzel az élen nyomnak undorító. Talán nem kellett vna azzal vádolni a bírókat, h szándékosan elcsaljak a Real elleni meccseket, mert láss csodát, amióta ez elhangzott azóta tényleg teljesen mashogy vezetnek nekik. De erre tudom azt mondani, h házhoz mentek a lofaszert.
„History is a set of lies agreed upon.”
10 hónapja
Szép dolog, ahogy egy feltehetően Barcás meg egy Atléticós anyázásnak minősít egy fuck off-ot, de a nyilvánvaló két 11-esről elfelejtettek diskurzust tartani amikor Vinit felrúgják illetve a kezezés.x.com/mbagamdre/status/1890872114468577318?s=46
Itt minden látható.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Egyrészt nem Angliában játszottak a meccset, másrészt egy bazdmeg sztem Magyarországon is érhet pirosat. Egy játékos, edző nem beszélhet így egy jatekvezetovelmondjuk anno suarez is "otthon megszokott" szóhasználattal élt aztán mégis eltiltották a gecibeAngliaban a f.ck off teljesen "köznyelvi", kb mint a mi bazdmeg-unk, nem láttam a szituációt de elviekben tényleg van különbség a kettő között, pláne ha vki felé intézedAncelotti: “I think the referee did not understand Jude Bellingham’s English. He said f*ck off, not f*ck you… that’s way different”.Értem én a védekezést: nem azt mondtam h baszódj meg hanem h menj a picsába. Tényleg sokkal de sokkal jobb.
KeyG
csebi
davemayer
jogosan
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
mondjuk anno suarez is "otthon megszokott" szóhasználattal élt aztán mégis eltiltották a gecibeAngliaban a f.ck off teljesen "köznyelvi", kb mint a mi bazdmeg-unk, nem láttam a szituációt de elviekben tényleg van különbség a kettő között, pláne ha vki felé intézedAncelotti: “I think the referee did not understand Jude Bellingham’s English. He said f*ck off, not f*ck you… that’s way different”.Értem én a védekezést: nem azt mondtam h baszódj meg hanem h menj a picsába. Tényleg sokkal de sokkal jobb.
KeyG
csebi
davemayer
jogosan
10 hónapja
Angliaban a f.ck off teljesen "köznyelvi", kb mint a mi bazdmeg-unk, nem láttam a szituációt de elviekben tényleg van különbség a kettő között, pláne ha vki felé intézedAncelotti: “I think the referee did not understand Jude Bellingham’s English. He said f*ck off, not f*ck you… that’s way different”.Értem én a védekezést: nem azt mondtam h baszódj meg hanem h menj a picsába. Tényleg sokkal de sokkal jobb.
KeyG
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Portugáloknál most van nagy káosz elől,ennyi pontvesztés után is még vezetni tud a Sporting az is érdekes.
10 hónapja
Rég láttam ilyen jó Sporting meccset
10 hónapja
Ez volt?www.theguardian.com/football/2025/feb/14/premier-league-sponsorship-rules-declared-void-in-win-for-manchester-city
10 hónapja
Állítólag😳❌ Amennyiben a játékvezető lejelenti Bellingham állítólagos (b*meg) szavait, 4+ meccses eltiltást kaphat.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
YoungZeeZee
9 410
na baturina gol malaga szinekekben
10 hónapja
Nekem mindegy, de akkor miért nem minden esetet fújnak be, hol a következetesség? Ha lehet adni akkor mindenki kapjon, és akkor nincs vele bajom, de az hogy random odaadnak erre egy pirosat aztán ha bárki ezt fogja csinálni nem állítják ki az full komolytalan, mert úgyis ez lesz...Fordítva gondolkozol.
kapitnono
Nincs következetesség, nem fújnak be minden esetet. Sőt.
Viszont te azt kéred számon, amikor a szabályok szellemében járnak el, bár tény, ez a ritkább eset. Nem a gyakoriságon múlik, hanem a szabályoknak való megfelelésen.
Hosszútávon az lenne az előremutató, ha betartatnák a szabályokat, aki nem tartja be, azt büntetnék, és akkor te se ezen dödögnél, és nem randomnak látnád pont azt, ami a ritkább, de közben ez a szabályszerű.
Pont az a random, hogy rengeteg szabálytalanság, játékvezetőt érő attrocitás bűntetlen marad, mert nincs következetesség, amikor meg van -jelen esetben-, akkor jön nyígni a drukker, hogydehátmé eddigsevoltígy köcsögbíró.
Épp elég baj, hogy nincs mindig így, hogy egy játekvezetőnek beugató játekos a pályán maradhat.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
persze hogy ez lesz.. de ne vegyük természetesnek azért mert eddig nem volt piros lap hogy az olyan beszólások ne érnének kiállítást..Nekem mindegy, de akkor miért nem minden esetet fújnak be, hol a következetesség? Ha lehet adni akkor mindenki kapjon, és akkor nincs vele bajom, de az hogy random odaadnak erre egy pirosat aztán ha bárki ezt fogja csinálni nem állítják ki az full komolytalan, mert úgyis ez lesz...nem olvasok szájról okostojás, hanem látom a videókat amiket felraknak miket dumál a bíróknak állandóan. lekéne venni a szemellenzőt.Mutass akkor egy esetet amikor ilyenre valaki direkt pirosat kapott? Bármelyik meccsre kapcsolok valaki mindig szidja a bírót érdekes módon senkit nem küldtek még ki ezért. De gondolom mert te szájról olvasol, és már korábban csinált ilyet akkor jogos.szóval ha kurva anyázod a sporit az sárga? okéArra sehol nem kellene pirosnak járnia, max ha előtte kapott már sárgát...Reklamálásra piros lap egyből, ok La Liga 😂😂csak a pirosra reflektálva már megúszott a pali nem egy piros lapot amikor k.. anyázott, érett már neki
kapitnono
Yamal19
kapitnono
Yamal19
kapitnono
van különbség bíró szidás között meg amikor ordítva anyázol
az hogy eddig nem voltak ezek pirosak nem jelenti azt hogy nem lehet érte adni, vagy olyanért lehet ha valaki mutogatja hogy be vagy állva és kap 3 meccset mint Lewandowski? túlságosan sokat hisznek magukról a játékosok, mert eddig nem volt következménye ennek, remélem ezentúl mindenki megkapja és akkor megtanulják a rendet
attól hogy hulladék az összes bíró a La Ligában attól még nem anyazhatod akármennyire is megérdemelné, arra ott vagyunk mi
Yamal19
kapitnono
utólag úgyis kiderül hogy mit mondott valójában, amiről fix tudjuk hogy durva beszólás volt azokat megúszta, most bármit mondott nem. erre írtam korábban hogy érett neki ez már
10 hónapja
Nekem mindegy, de akkor miért nem minden esetet fújnak be, hol a következetesség? Ha lehet adni akkor mindenki kapjon, és akkor nincs vele bajom, de az hogy random odaadnak erre egy pirosat aztán ha bárki ezt fogja csinálni nem állítják ki az full komolytalan, mert úgyis ez lesz...nem olvasok szájról okostojás, hanem látom a videókat amiket felraknak miket dumál a bíróknak állandóan. lekéne venni a szemellenzőt.Mutass akkor egy esetet amikor ilyenre valaki direkt pirosat kapott? Bármelyik meccsre kapcsolok valaki mindig szidja a bírót érdekes módon senkit nem küldtek még ki ezért. De gondolom mert te szájról olvasol, és már korábban csinált ilyet akkor jogos.szóval ha kurva anyázod a sporit az sárga? okéArra sehol nem kellene pirosnak járnia, max ha előtte kapott már sárgát...Reklamálásra piros lap egyből, ok La Liga 😂😂csak a pirosra reflektálva már megúszott a pali nem egy piros lapot amikor k.. anyázott, érett már neki
kapitnono
Yamal19
kapitnono
Yamal19
kapitnono
van különbség bíró szidás között meg amikor ordítva anyázol
az hogy eddig nem voltak ezek pirosak nem jelenti azt hogy nem lehet érte adni, vagy olyanért lehet ha valaki mutogatja hogy be vagy állva és kap 3 meccset mint Lewandowski? túlságosan sokat hisznek magukról a játékosok, mert eddig nem volt következménye ennek, remélem ezentúl mindenki megkapja és akkor megtanulják a rendet
attól hogy hulladék az összes bíró a La Ligában attól még nem anyazhatod akármennyire is megérdemelné, arra ott vagyunk mi
Yamal19

10 hónapja
Amikor úgy nézne ki, hogy a Napoli kicsit megléphet a zIntertől akkor elkezdenek random pontokat veszíteni. Szerencséjükre a zInternek a Derby d'Italia jön és azon nagyon ki fognak kapni. Atalanta próbált pihentetni a Cagliari ellen, nem jött be, RIP Löfli.
10 hónapja
Ancelotti: “I think the referee did not understand Jude Bellingham’s English. He said f*ck off, not f*ck you… that’s way different”.Értem én a védekezést: nem azt mondtam h baszódj meg hanem h menj a picsába. Tényleg sokkal de sokkal jobb.
KeyG
10 hónapja
Goretzka be csúszása: igen távolról ment. eleve nem is volt kontakt (ellentétben a real meccsen), sztem ért labdahoz is mert cikkcakkban nehezen közlekedik magától a labda.Nem kötözködésből írom, tényleg csak érdekelne..(látva a Real ellen ítélt utóbbi két tizit)Ez miért nem tizi a bayernek?Melyikre gondolsz?
bogjosi
Amúgy megérdemelte volna ma a Leverkusen a három pontot, jobbak voltak sokkal.
csebi
Utolsó szöglet előtt, belőtte középre a bayeres, a bayern játékos meg méterekről repült megakadályozni a beadást kb mindegy mindegy alapon, nem rajta múlt, hogy nem történt komoly dolog. Amúgy, mintha lett volna kontakt..
Azért kérdem, mert beadás megtörtént, így labda mozgására nem volt hatással, azután történt, de ugyanez volt a Realnál is...
bogjosi
De ha feltesszük h nem ért labdába akkor is ez max veszélyes játék kontakt nélkül az meg 16on belül is közvetett szabadrúgás nem tizi (ha jól tudom, javítsatok ki ha nem).
Ráadásul az egész akció abból indult h Laimert ellokte a Leverkusen játékos és így tudott egyedül elmenni. Szóval még ha tizit is ítélnek akkor nagy valószínűséggel vissza is fújtak volna.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
adogassák csak ezen túl és majd megtanulnak kussban maradni, hiába vannak vakon akkor sem anyázhatod, arra ott vannak a szurkolókEgyszerű: jelentsék be hogy innentől minden anyázás azonnali piros lesz, és akkor kb 2 hónapig nem fogadok hogy legyen idejük "megtanulni"szóval ha kurva anyázod a sporit az sárga? okéArra sehol nem kellene pirosnak járnia, max ha előtte kapott már sárgát...Reklamálásra piros lap egyből, ok La Liga 😂😂csak a pirosra reflektálva már megúszott a pali nem egy piros lapot amikor k.. anyázott, érett már neki
kapitnono
Yamal19
kapitnono
Yamal19
Ez a néha elejtett 1-1 piros lapnak semmi tartós nevelő hatása nincs, akkor adjanak mindre aztán a meccsek felét előbb le is lehet fújni a létszám miatt, win-win
davemayer
10 hónapja
Nem kötözködésből írom, tényleg csak érdekelne..(látva a Real ellen ítélt utóbbi két tizit)Ez miért nem tizi a bayernek?Melyikre gondolsz?
bogjosi
Amúgy megérdemelte volna ma a Leverkusen a három pontot, jobbak voltak sokkal.
csebi
Utolsó szöglet előtt, belőtte középre a bayeres, a bayern játékos meg méterekről repült megakadályozni a beadást kb mindegy mindegy alapon, nem rajta múlt, hogy nem történt komoly dolog. Amúgy, mintha lett volna kontakt..
Azért kérdem, mert beadás megtörtént, így labda mozgására nem volt hatással, azután történt, de ugyanez volt a Realnál is...
Korábban tették ide be ezt:
Careless is when a player shows a lack of attention or consideration when making a challenge or acts without precaution. No disciplinary sanction is needed
Reckless is when a player acts with disregard to the danger to, or consequences for, an opponent and must be cautioned.
Ez a berepülés simán lehetett volna "reckless" kategória..
("1.5x" láttam az esetet, az alapján ítélkezem..)
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!