Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Bayern Munich are interested in signing Manchester United winger Antony this summer and have opened talks with the Red Devils over a deal worth around €50m (£41.7m). (Fichajes - Spain) RIP Csebi
Sixo
Elvileg Zaragoza jön vissza kölcsönből, elég egy szélső a spanyol ligabol, elég ő nekünk tokesulynak

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 845 — Kinek mit intézett a kormánya
Marmoush 😮

Poloska vagyok.
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
A tök uccsó KTE egy félidő alatt hármat rúg az MTKnak...😁
nagir
Már az első percben látszott hogy ebbol nagy zacsi lesz🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Értelmező olvasás egyes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
YoungZeeZee 9 410
Az NB1 tényleg egy nagy massza. Sem bajnoki címet nyerni, sem kiesni nem akar senki.
zacknorb
Miért gondolsz, mert sír állandóan minden résztvevő a 16 csapatos bajnokságért?
Hogy még inkább el lehessen süllyedni a semmittevésben, se kiesés, se nemzetközi kupa, és persze még kevesebb bajnoki meccs (33 vs 30)

Most azért a 12 csapatból 5-6 vagy kiesik vagy utazhat júliusban Kazahsztánba, aztán ráadásul most már olyan pályák és stadionok vannak, hogy a régi megszokott, novembertől márciusig tartó téli álom is a múlté.
Kampman
kell a fenenek 16csapat.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 845 — Kinek mit intézett a kormánya
MERINO POR FAVOOOOR!!!!
Heisman nádor

Poloska vagyok.
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 040
Sok ez a 12 csapat is!
nagir
10 kellene, annyi az UEFA minimum, ha jól tudom.

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 040
Az NB1 tényleg egy nagy massza. Sem bajnoki címet nyerni, sem kiesni nem akar senki.
zacknorb
Miért gondolsz, mert sír állandóan minden résztvevő a 16 csapatos bajnokságért?
Hogy még inkább el lehessen süllyedni a semmittevésben, se kiesés, se nemzetközi kupa, és persze még kevesebb bajnoki meccs (33 vs 30)

Most azért a 12 csapatból 5-6 vagy kiesik vagy utazhat júliusban Kazahsztánba, aztán ráadásul most már olyan pályák és stadionok vannak, hogy a régi megszokott, novembertől márciusig tartó téli álom is a múlté.

Szerkesztette: Kampman

10 hónapja
MERINO POR FAVOOOOR!!!!
Heisman nádor
Prime Michu level

Poloska vagyok.
10 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 432 — Bla, bla, bla
Sok ez a 12 csapat is!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
MERINO POR FAVOOOOR!!!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 861
Kell a fasznak csatár, Merino mindvégig rossz poszton játszott. 😀
10 hónapja
A tök uccsó KTE egy félidő alatt hármat rúg az MTKnak...😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja

Poloska vagyok.
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 064
Ne kezdesd/rotáld sose Gülert és Endricket, igazad van Carlo

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Bayern Munich are interested in signing Manchester United winger Antony this summer and have opened talks with the Red Devils over a deal worth around €50m (£41.7m). (Fichajes - Spain) RIP Csebi
Sixo
Fichajes... mintha a BorsodChemTimes hozná le hogy Szivacski to DVTK here we go

Poloska vagyok.
10 hónapja
YoungZeeZee 9 410
Sixo
Az összeg miatt ez csak komolytalan lehet, ennek a tizedét ha éri. Bár egy tucat csapat tarcsi pad végéről is igazoltak védőt a kezdőbe (Dier)...
FLZOLI
jol termel most golokat nezve
10 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Sixo
Az összeg miatt ez csak komolytalan lehet, ennek a tizedét ha éri. Bár egy tucat csapat tarcsi pad végéről is igazoltak védőt a kezdőbe (Dier)...

10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!

10 hónapja
Jézus Krisztus, egymást lövik tökön, ezek profi futballisták😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
az a vicc, hogy a győr millió légióssal védik az 1-0-át egy kiherélt Vidi ellen 😀
petey
Ez most nem lényeg petey, könyörög a labda 90 percen keresztül Kovács sporinak hogy fújja le.. erre nincsenek szavak. Szégyen az egész.
JC6 (Mr. Miele)
persze, de ne mondd, hogy ez még nem tűnt fel mióta nézzük ezt a csodát 😀 mondjuk kurva hideg is van, hamarabb merevednek az izmok, szar focizni úgy. gondolom ez is benne van meg a fáradtság ezen az öldöklő iramban. semmi értelme ezeknek a téli esti fociknak.
petey
A lényeg a 3pont !🤍💚🤍💚🤍💚

10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Torinónak 10 döntetlene van, Bolognanak 11, jelenleg Bologna-Torino 2-2
zacknorb
A végén sima Bologna W. 🙂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 367 — Omar's Coming Yo!
mondjuk 18 és 19 éves afrikait meg brazilt hozni még nem is hülyeség
Negritis, a vajda
Ha nem 26 évesek valójában 😊
ozibozi
én csak abból indultam ki ami az nso cikkben volt
Negritis, a vajda
Arra gondolsz, hogy a brazil gyereket peldaul mar fel eve kibasztak az U20-as csapatbol, mert ofelsegenek nem tetszett, hogy szelsokent vedekeznie is kell, es nem volt hajlando semmit sem csinalni hatul?

Na igen, ez pont a Fradi-fele red flages igazolas, csak amikor egy Saldanha ezt megcsinalja neked egy golkiralysag utan, ravagod, hogy valahol ertheto a nagy pofa, viszont egy hugyos kisgyerek eseteben ez nem epp egy jo ajanlolevel. Ha ennek a gyereknek esetunkben nem brazil lenne az allampolgarsaga, hanem magyar, szerintem a Soroksarnal sem lenne.

A masik meg egy olyan afrikai gyerek, akirol meg maga a Ferencvaros sem tudott leirni semmit sem, csak ami transfermarkton fent van, hogy jatszott egy U20-as valogatott meccset. Nem tudni az eddigi csapatait, szamait, de a vicc, hogy meg a posztjat sem, mert annyi van megadva, hogy „attack”.

Valahogy nehezen talalom a szavakat, mert ha valakitol, akkor epp a Hajnal-fele kapcsolatrendszerbol neznek ki tobbet, mint ez a titokzatos valaki. Azt, hogy Paszkat elkuldtek, ertem, sot, meg is ertem, de hogy peldaul Grubert elkuldtek a fenebe, aki amugy amikor palyara kerult, akkor pont, hogy a szezonban felfele logott ki a csapatbol es mindenki dicserte, az egy elegge erthetetlen huzas nalam. Pont, hogy peldaul ot kene elkezdeni beepiteni, nem pedig ilyen afrikai arcokat hozni a helyere.
Stez
értem hogy red flag, de 20 év alattiakkal lehet kísérletezni, mert ha beválik nagyot lehet kaszálni
hogy bejön-e? kétlem de az más kérdés az elv sztem nem rossz

nyilván Gruber kukázása wtf ezzel nem vitatkozom
Negritis, a vajda
Kiserletezel, csak itt nem annyi van, hogy vagy bejon a gyerek vagy nem, ergo kaszalsz vagy sem, hanem adjuk hozza azt is, hogy emiatt a gyerek miatt peldaul Gruber megy a kukaba, aki szinten penzbe kerult, es akinek szinten van egy fizetese, amit minden bizonnyal nem az MTK fizet a kolcson eseteben sem, vagy maximum egy reszet. Mivel ugye a Fradinal teljesen kiemelkedo penzek mozognak.

Es akkor ugye nem annyi van, hogy Gruber mennyibe kerult, hanem az is szempont, hogy kikukazol a 18 eves gyerek miatt egy 20 eves magyart, aki biztatoan jatszott az elmult fel evben.

De, ha mindezeket nezem, akkor szerintem mar rossz az elv. Paszka kukazasat lehetne vedeni, Gruberet nalam nem.
Stez
Traore nem akarja meghosszabbítani a szerződését, ami nyáron lejár.
És ezek után is Gruber megy kölcsönbe???
Ez nálam elég WTF.
Sinisa
Traore helyet at tudja venni a szerb gyerek akit hoztak Topolyarol. Meg ott van Kehinde is, sot meg az a Joseph srac is akirol megint nem tudunk semmit.
Tehat ha ugy nezzuk Traore mogott van 5 olyan szelso akirol azt sem tudjuk, hogy megutik-e az NB1 szintjet.

10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Kántor Sanyi fia a Honvédban? Hát ha csak fele annyira lenne jó fodballista, mint amilyen jó röpis volt az apja, akkor a Honvéd kifogta a jackpotot... bár ha tényleg csak feleannyira jó lenne, akkor nem a svájci ötben fodballozott volna.
10 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
mondjuk 18 és 19 éves afrikait meg brazilt hozni még nem is hülyeség
Negritis, a vajda
Ha nem 26 évesek valójában 😊
ozibozi
én csak abból indultam ki ami az nso cikkben volt
Negritis, a vajda
Arra gondolsz, hogy a brazil gyereket peldaul mar fel eve kibasztak az U20-as csapatbol, mert ofelsegenek nem tetszett, hogy szelsokent vedekeznie is kell, es nem volt hajlando semmit sem csinalni hatul?

Na igen, ez pont a Fradi-fele red flages igazolas, csak amikor egy Saldanha ezt megcsinalja neked egy golkiralysag utan, ravagod, hogy valahol ertheto a nagy pofa, viszont egy hugyos kisgyerek eseteben ez nem epp egy jo ajanlolevel. Ha ennek a gyereknek esetunkben nem brazil lenne az allampolgarsaga, hanem magyar, szerintem a Soroksarnal sem lenne.

A masik meg egy olyan afrikai gyerek, akirol meg maga a Ferencvaros sem tudott leirni semmit sem, csak ami transfermarkton fent van, hogy jatszott egy U20-as valogatott meccset. Nem tudni az eddigi csapatait, szamait, de a vicc, hogy meg a posztjat sem, mert annyi van megadva, hogy „attack”.

Valahogy nehezen talalom a szavakat, mert ha valakitol, akkor epp a Hajnal-fele kapcsolatrendszerbol neznek ki tobbet, mint ez a titokzatos valaki. Azt, hogy Paszkat elkuldtek, ertem, sot, meg is ertem, de hogy peldaul Grubert elkuldtek a fenebe, aki amugy amikor palyara kerult, akkor pont, hogy a szezonban felfele logott ki a csapatbol es mindenki dicserte, az egy elegge erthetetlen huzas nalam. Pont, hogy peldaul ot kene elkezdeni beepiteni, nem pedig ilyen afrikai arcokat hozni a helyere.
Stez
értem hogy red flag, de 20 év alattiakkal lehet kísérletezni, mert ha beválik nagyot lehet kaszálni
hogy bejön-e? kétlem de az más kérdés az elv sztem nem rossz

nyilván Gruber kukázása wtf ezzel nem vitatkozom
Negritis, a vajda
Kiserletezel, csak itt nem annyi van, hogy vagy bejon a gyerek vagy nem, ergo kaszalsz vagy sem, hanem adjuk hozza azt is, hogy emiatt a gyerek miatt peldaul Gruber megy a kukaba, aki szinten penzbe kerult, es akinek szinten van egy fizetese, amit minden bizonnyal nem az MTK fizet a kolcson eseteben sem, vagy maximum egy reszet. Mivel ugye a Fradinal teljesen kiemelkedo penzek mozognak.

Es akkor ugye nem annyi van, hogy Gruber mennyibe kerult, hanem az is szempont, hogy kikukazol a 18 eves gyerek miatt egy 20 eves magyart, aki biztatoan jatszott az elmult fel evben.

De, ha mindezeket nezem, akkor szerintem mar rossz az elv. Paszka kukazasat lehetne vedeni, Gruberet nalam nem.
Stez
Traore nem akarja meghosszabbítani a szerződését, ami nyáron lejár.
És ezek után is Gruber megy kölcsönbe???
Ez nálam elég WTF.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan