Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Közben Hinora Paks. Nagyon vicces, hogy egy csomó játékosunk felkerült az emmbéegybe, olyan kimagasló tehetségek is, mint kedvencünk, Szivacski, a csapat mégis ott rohad a kettőben még mindig.
Nagyon fura, vajon mi lehet az oka? Lehet mégsem a játékosok annyira szarok mind?
Á, nem, kizárt, Bicepsz ért hozzá, meg az edzők is mind garancia a sikerre.
Biztos valami elbaszott Guttmann-féle átok lehet ez is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Miért, kinek az adojához fér még hozzá?Hogy ők nem az utánpotlasnevelo klubbok hanem akik a topokat foglalkoztatják? Ha a Fradi velük akar egy kalap alá kerülni fine by me de ne a magyarok adójából tegye.Tudom a rendszer hibája meg 1000-szer kibeszélt téma már, deA City-Realon két angol az angolok, két spanyol a spanyolok kezdőjében.
Fradi 2 magyar - Plzen 7 cseh a kezdőkben.
alatriste
Mi következik ebből?
Őszentsége Sobri Jóska
alatriste
10 hónapja
Az összefejelés amúgy 94:48-kor történt. Csak a tényszerűség kedvéért.5 perc hosszabbitás, gól a 98.percben, köszönjükLegalább 3-4 percig ápolták a két összefejelő Evertonit a hosszabbításban. Mi a kérdés?
Stoki
kapitnono
Ettől még tarthatta tovább a meccsek a bíró, ezzel nagy bajom nincs.

Liverpool Fc
10 hónapja
Hogy ők nem az utánpotlasnevelo klubbok hanem akik a topokat foglalkoztatják? Ha a Fradi velük akar egy kalap alá kerülni fine by me de ne a magyarok adójából tegye.Tudom a rendszer hibája meg 1000-szer kibeszélt téma már, deA City-Realon két angol az angolok, két spanyol a spanyolok kezdőjében.
alatriste
Mi következik ebből?
Őszentsége Sobri Jóska

Liverpool Fc
10 hónapja
az Sobri 😊Porto meccsen megy a hentelés rendesen, szerintem lesz itt piros lap isHa vezetnéd a meccset akkor már 3-3 piros villant volna.
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Porto meccsen megy a hentelés rendesen, szerintem lesz itt piros lap isHa vezetnéd a meccset akkor már 3-3 piros villant volna.
Löfli
10 hónapja
8 EL meccsen kapott 5 sárgát csatárként, Ebből Anderlecht ellen 95. Percben dumaert …Szerintem meg van, mert Varga elkepesztoen meghulyult az elmult honapkban, pofazik allandoan es nem fogja fel, hogy azert is huzzak az ellenfelek az agyat, mert latjak, hogy teljesen idegbeteg egy ideje. Ja, oke, ertem, hogy furjak-faragjak, de ez akkor sem indok. Egy felnott emberrol beszelunk, aki annyira buta, hogy ket het alatt a masodik kulcsmeccsrol tiltatja el magat total folosleges es ertelmetlen lapok miatt. Ugy, hogy tudja mar a meccs elott, hogy nem, most nem szabad, oda kell figyelnie.Amikor Varga ki van akadva, hogy o nem volt szabalytalan... atyaisten, ez no commentAzzal suerintem nincs is akkor baj meccs után magyhirtelen, minthogy az M4esek is próbálják ezt beadni.
Stez
zacknorb
A pali az elmult 13 meccsen valami 8(!) sarganal jar, ahogy neztem, erre nem letezik elfogadhato magyarazat egy csatar eseteben.
A studioban meg nyilvan azert is ment a huledezes, mert Hajdu B is egybol hisztizni kezdett, amikkel csak tovabb gerjeszti az indulatokat.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Szerintem meg van, mert Varga elkepesztoen meghulyult az elmult honapkban, pofazik allandoan es nem fogja fel, hogy azert is huzzak az ellenfelek az agyat, mert latjak, hogy teljesen idegbeteg egy ideje. Ja, oke, ertem, hogy furjak-faragjak, de ez akkor sem indok. Egy felnott emberrol beszelunk, aki annyira buta, hogy ket het alatt a masodik kulcsmeccsrol tiltatja el magat total folosleges es ertelmetlen lapok miatt. Ugy, hogy tudja mar a meccs elott, hogy nem, most nem szabad, oda kell figyelnie.Amikor Varga ki van akadva, hogy o nem volt szabalytalan... atyaisten, ez no commentAzzal suerintem nincs is akkor baj meccs után magyhirtelen, minthogy az M4esek is próbálják ezt beadni.
Stez
zacknorb
A pali az elmult 13 meccsen valami 8(!) sarganal jar, ahogy neztem, erre nem letezik elfogadhato magyarazat egy csatar eseteben.
A studioban meg nyilvan azert is ment a huledezes, mert Hajdu B is egybol hisztizni kezdett, amikkel csak tovabb gerjeszti az indulatokat.
10 hónapja
Porto meccsen megy a hentelés rendesen, szerintem lesz itt piros lap is

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Orbán takarodj!Tudom a rendszer hibája meg 1000-szer kibeszélt téma már, deA City-Realon két angol az angolok, két spanyol a spanyolok kezdőjében.
alatriste
Mi következik ebből?
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Amikor Varga ki van akadva, hogy o nem volt szabalytalan... atyaisten, ez no commentAzzal suerintem nincs is akkor baj meccs után magyhirtelen, minthogy az M4esek is próbálják ezt beadni.
Stez
Poloska vagyok.
10 hónapja
Sallai nagyon beilleszkedett a Galatába. Az utóbbi 10 meccsből 7en kezdő volt. Most is kezd.
10 hónapja
Dikk milyen keretet rittyentettek össze Józsinak, egy top liga közép mezőnybe simán megállna a helyét. Lehet jobb is a kerete, mint amilyen a Romanál volt.
10 hónapja
Amikor Varga ki van akadva, hogy o nem volt szabalytalan... atyaisten, ez no comment
10 hónapja
most azt szakértik a szakértők hogy nem is volt szabálytalanságaz ellenfel terfelen kisargazza magat.100%-ig biztos voltam benne, hogy jövő héten nem fog játszani… 😳🤬
Kenny
Sinisa
XDDDDDDDDDDDDDDD
10 hónapja
az ellenfel terfelen kisargazza magat.100%-ig biztos voltam benne, hogy jövő héten nem fog játszani… 😳🤬
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
Ja, elég csehül állnak, az évek alatt eladták a legjobbjaikatnagy sklap ez.Ez a Plzen amugy felelmetesen gyenge. Csak azert vannak ertekelheto statjaik, mert a Fradi a masodik felidoben nem is akart semmit csinalni.
gyulnek a koeff pontok szepen.
Kenny
Stez
10 hónapja
A végén eljött a Gala is
10 hónapja
nagy sklap ez.Ez a Plzen amugy felelmetesen gyenge. Csak azert vannak ertekelheto statjaik, mert a Fradi a masodik felidoben nem is akart semmit csinalni.
gyulnek a koeff pontok szepen.
Kenny
10 hónapja
Tudom a rendszer hibája meg 1000-szer kibeszélt téma már, deA City-Realon két angol az angolok, két spanyol a spanyolok kezdőjében.
alatriste
Mi következik ebből?