Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
és elküldik Grubert az MTK-hoz, beszarok 😀

10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben Hinora Paks.

Nagyon vicces, hogy egy csomó játékosunk felkerült az emmbéegybe, olyan kimagasló tehetségek is, mint kedvencünk, Szivacski, a csapat mégis ott rohad a kettőben még mindig.
Nagyon fura, vajon mi lehet az oka? Lehet mégsem a játékosok annyira szarok mind?
Á, nem, kizárt, Bicepsz ért hozzá, meg az edzők is mind garancia a sikerre.
Biztos valami elbaszott Guttmann-féle átok lehet ez is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 183 — #NoStress
Tudom a rendszer hibája meg 1000-szer kibeszélt téma már, de
Fradi 2 magyar - Plzen 7 cseh a kezdőkben.
alatriste
A City-Realon két angol az angolok, két spanyol a spanyolok kezdőjében.
Mi következik ebből?
Őszentsége Sobri Jóska
Hogy ők nem az utánpotlasnevelo klubbok hanem akik a topokat foglalkoztatják? Ha a Fradi velük akar egy kalap alá kerülni fine by me de ne a magyarok adójából tegye.
alatriste
Miért, kinek az adojához fér még hozzá?

10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
5 perc hosszabbitás, gól a 98.percben, köszönjük
Stoki
Legalább 3-4 percig ápolták a két összefejelő Evertonit a hosszabbításban. Mi a kérdés?
kapitnono
Az összefejelés amúgy 94:48-kor történt. Csak a tényszerűség kedvéért.
Ettől még tarthatta tovább a meccsek a bíró, ezzel nagy bajom nincs.

Liverpool Fc
10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
Mi következik ebből?
Őszentsége Sobri Jóska
Hogy ők nem az utánpotlasnevelo klubbok hanem akik a topokat foglalkoztatják? Ha a Fradi velük akar egy kalap alá kerülni fine by me de ne a magyarok adójából tegye.

Liverpool Fc
10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 823 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Porto meccsen megy a hentelés rendesen, szerintem lesz itt piros lap is
Löfli
Ha vezetnéd a meccset akkor már 3-3 piros villant volna.
Sixo
az Sobri 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Sallai bebaszta ahogy kő
ozibozi
Így csak 3-1re kapnak ki.
Sixo
4
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Sallai bebaszta ahogy kő
ozibozi
Így csak 3-1re kapnak ki.

10 hónapja
Löfli
Ha vezetnéd a meccset akkor már 3-3 piros villant volna.

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Amikor Varga ki van akadva, hogy o nem volt szabalytalan... atyaisten, ez no comment
Stez
Azzal suerintem nincs is akkor baj meccs után magyhirtelen, minthogy az M4esek is próbálják ezt beadni.
zacknorb
Szerintem meg van, mert Varga elkepesztoen meghulyult az elmult honapkban, pofazik allandoan es nem fogja fel, hogy azert is huzzak az ellenfelek az agyat, mert latjak, hogy teljesen idegbeteg egy ideje. Ja, oke, ertem, hogy furjak-faragjak, de ez akkor sem indok. Egy felnott emberrol beszelunk, aki annyira buta, hogy ket het alatt a masodik kulcsmeccsrol tiltatja el magat total folosleges es ertelmetlen lapok miatt. Ugy, hogy tudja mar a meccs elott, hogy nem, most nem szabad, oda kell figyelnie.

A pali az elmult 13 meccsen valami 8(!) sarganal jar, ahogy neztem, erre nem letezik elfogadhato magyarazat egy csatar eseteben.

A studioban meg nyilvan azert is ment a huledezes, mert Hajdu B is egybol hisztizni kezdett, amikkel csak tovabb gerjeszti az indulatokat.
Stez
8 EL meccsen kapott 5 sárgát csatárként, Ebből Anderlecht ellen 95. Percben dumaert …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 866 — Whoops, looks like something went wrong.
Amikor Varga ki van akadva, hogy o nem volt szabalytalan... atyaisten, ez no comment
Stez
Azzal suerintem nincs is akkor baj meccs után magyhirtelen, minthogy az M4esek is próbálják ezt beadni.
zacknorb
Szerintem meg van, mert Varga elkepesztoen meghulyult az elmult honapkban, pofazik allandoan es nem fogja fel, hogy azert is huzzak az ellenfelek az agyat, mert latjak, hogy teljesen idegbeteg egy ideje. Ja, oke, ertem, hogy furjak-faragjak, de ez akkor sem indok. Egy felnott emberrol beszelunk, aki annyira buta, hogy ket het alatt a masodik kulcsmeccsrol tiltatja el magat total folosleges es ertelmetlen lapok miatt. Ugy, hogy tudja mar a meccs elott, hogy nem, most nem szabad, oda kell figyelnie.

A pali az elmult 13 meccsen valami 8(!) sarganal jar, ahogy neztem, erre nem letezik elfogadhato magyarazat egy csatar eseteben.

A studioban meg nyilvan azert is ment a huledezes, mert Hajdu B is egybol hisztizni kezdett, amikkel csak tovabb gerjeszti az indulatokat.

10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 823 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
alatriste
Mi következik ebből?
Őszentsége Sobri Jóska
Orbán takarodj!
10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
Sallai bebaszta ahogy kő

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 845 — Kinek mit intézett a kormánya
Stez

Poloska vagyok.
10 hónapja
Sallai nagyon beilleszkedett a Galatába. Az utóbbi 10 meccsből 7en kezdő volt. Most is kezd.

10 hónapja
Dikk milyen keretet rittyentettek össze Józsinak, egy top liga közép mezőnybe simán megállna a helyét. Lehet jobb is a kerete, mint amilyen a Romanál volt.

10 hónapja

10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 679 — Csodabogár
az ellenfel terfelen kisargazza magat.
Kenny
100%-ig biztos voltam benne, hogy jövő héten nem fog játszani… 😳🤬
Sinisa
most azt szakértik a szakértők hogy nem is volt szabálytalanság

XDDDDDDDDDDDDDDD

10 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
az ellenfel terfelen kisargazza magat.
Kenny
100%-ig biztos voltam benne, hogy jövő héten nem fog játszani… 😳🤬

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
nagy sklap ez.
gyulnek a koeff pontok szepen.
Kenny
Ez a Plzen amugy felelmetesen gyenge. Csak azert vannak ertekelheto statjaik, mert a Fradi a masodik felidoben nem is akart semmit csinalni.
Stez
Ja, elég csehül állnak, az évek alatt eladták a legjobbjaikat
10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
A végén eljött a Gala is
10 hónapja
nagy sklap ez.
Kenny
Ez a Plzen amugy felelmetesen gyenge. Csak azert vannak ertekelheto statjaik, mert a Fradi a masodik felidoben nem is akart semmit csinalni.

10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
nagy sklap ez.

10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 183 — #NoStress
alatriste
Mi következik ebből?