NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Bocsánatot kérek a hülye kérdését, de jól értem, hogy akkor már pl. az EL döntőre sem lehetne visszanevezni Dibuszt mondjuk további rejtélyes sérülések esetén sem?Azert ismet zsenialis volt a kommunikacio a Fraditol, vagy egy hete posztoltak fotot, hogy Dibusz mar a csapattal keszul, aztan azota megint senki sem tudja, el-e vagy hal a pali, csak az utolso pillanatba annyit latsz, hogy kirakjak az El-keretbol, az ember meg talalgasson, hogy mi a fasz van a csavoval.Lol Grof kezd, Varga bemelegites kozben megserultSP elég ideges volt.
Stez
Kapott (volna) pár meccse, hogy bizonyítson, erre Ő is megsérül…
Sinisa
Stez
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Azert ismet zsenialis volt a kommunikacio a Fraditol, vagy egy hete posztoltak fotot, hogy Dibusz mar a csapattal keszul, aztan azota megint senki sem tudja, el-e vagy hal a pali, csak az utolso pillanatba annyit latsz, hogy kirakjak az El-keretbol, az ember meg talalgasson, hogy mi a fasz van a csavoval.Lol Grof kezd, Varga bemelegites kozben megserultSP elég ideges volt.
Stez
Sinisa
10 hónapja
Nagecimáris vezet a Plzen?
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Lol Grof kezd, Varga bemelegites kozben megserultSP elég ideges volt.
Stez
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
Lol Grof kezd, Varga bemelegites kozben megserult
10 hónapja
Nem is vitatja senki, hogy jogos az eltiltása.De akkor se lehet "dumálni neki". Ez a szabály. Ennyit illene tudnia egy edzőnek. Nincsenek kivételek, hogy szólhat, ha szerinte ez vagy az vagy amaz van. Nem szólhat és kész, ezt tudja, elragadták az érzelmei, most megbüntetik. Ennyi.Na ja. A baj azzal van, hogy Oliver adott okot arra hogy dumáljon neki Slot.Ezért kapott pirosat 😀 😀Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Ezt tette szóvá hangosan Slot a játékvezetőnél. Egy profi szájról olvasó később visszanézte a felvételeket, szerinte az edző azt kiabálta: „Ez nem egy lökés volt? Ez egy kib.szott gyalázat... ha még egyszer megnéznéd!” Majd mielőtt kezet fogott volna Michael Oliverrel, szarkasztikusan azt mondta neki: „Nagyszerű játék volt.”
telex.hu/sport/2025/02/13/arne-slot-ket-meccses-elitiltas-liverpool-edzo-szajrol-olvas
Nomac
Stez
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
De akkor se lehet "dumálni neki". Ez a szabály. Ennyit illene tudnia egy edzőnek. Nincsenek kivételek, hogy szólhat, ha szerinte ez vagy az vagy amaz van. Nem szólhat és kész, ezt tudja, elragadták az érzelmei, most megbüntetik. Ennyi.Na ja. A baj azzal van, hogy Oliver adott okot arra hogy dumáljon neki Slot.Ezért kapott pirosat 😀 😀Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Ezt tette szóvá hangosan Slot a játékvezetőnél. Egy profi szájról olvasó később visszanézte a felvételeket, szerinte az edző azt kiabálta: „Ez nem egy lökés volt? Ez egy kib.szott gyalázat... ha még egyszer megnéznéd!” Majd mielőtt kezet fogott volna Michael Oliverrel, szarkasztikusan azt mondta neki: „Nagyszerű játék volt.”
telex.hu/sport/2025/02/13/arne-slot-ket-meccses-elitiltas-liverpool-edzo-szajrol-olvas
Nomac
Stez
Mikey
Én még a 90-es években vezettem egy meccset BLASZ századik osztályban, kiállítottam egy csókat, majd jött mindenki ordibálni, adtam szépen a sárgákat, majd a pirosakat, majd lefújtam a faszba a meccset. Ha ugatni akarnak nem focizni tőlem azt is lehet, de én ahhoz nem kellek.
A következő meccsemen lengettem, tőlem pár méterre "rohangált" (sétálgatott) Moldova György, egyik kedvenc írom, mint a Hunreál balszélsője, az jó volt, aztán egy gyerekmeccsen fejbebasztam egy agyhalott apukát, aki beszaladt a másik csapat egyik uszkve 8 éves gyerekéhez, és elkezdte rángatni, azt a meccset is lefújtam, aztán már nem is volt kedvem többet meccset vezetni.
Ha minden játékvezető minden szinten normálisan, szabályszerűen vezetne meccset, akkor a legfelsőbb szinteken se lennének ilyen történések.
10 hónapja
Ez igy van, nagyjabol minden biro ad, Angliaban meg aztan foleg sok a hulye, de en azon az elven vagyok, hogy teljesen mindegy, mi van, a bironak nem pofazol, foleg jatekoskent (ha nem vagy csapatkapitany), sem edzokent.Na ja. A baj azzal van, hogy Oliver adott okot arra hogy dumáljon neki Slot.Ezért kapott pirosat 😀 😀Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Nomac
Stez
Mikey
10 hónapja
Na ja. A baj azzal van, hogy Oliver adott okot arra hogy dumáljon neki Slot.Ezért kapott pirosat 😀 😀Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Nomac
Stez
10 hónapja
Ezért kapott pirosat 😀 😀Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Nomac
10 hónapja
Oliver a játékvezetők szégyene!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja
Ezért kapott pirosat 😀 😀és mennyire igaza volt. Klopp is kapott kettőt, amikor szóvá tette, hogy Mo lapott kapott egy semmiért, a törpeszilva meg abszolút büntetlenül faragta Egyiptom Királyát. mondjuk Tierney partjelzője volt a címzett.
Nomac
10 hónapja
Ezért kapott pirosat 😀 😀 Ezt tette szóvá hangosan Slot a játékvezetőnél. Egy profi szájról olvasó később visszanézte a felvételeket, szerinte az edző azt kiabálta: „Ez nem egy lökés volt? Ez egy kib.szott gyalázat... ha még egyszer megnéznéd!” Majd mielőtt kezet fogott volna Michael Oliverrel, szarkasztikusan azt mondta neki: „Nagyszerű játék volt.”
10 hónapja
FC Barcelona and the player Pau Cubarsí have reached agreement to extend his contract, and he is set to stay with the Club until 30 June 2029.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Megérdemelt Jones piros lapja, nem vitatom én sem. Slot és Hulshoff pedig ki tudja mit mondott.Doucouré, Jones és Slot piros lap.Jonsét itt elfogadom mármint a reakcióját. Hazai pályán van az a nyomorult Doucure (nem nézem hogy írjáka nevét helyesen nem érdemli meg). Kiegyenlítenek a legnagyobb riválisuk ellen a 97. percen örülnek ok erre lefújás után a stadion 90%-án ugye hazai szurkolókkal örülhetne neki, de ő odasprintel a kis karéjnyi vendég szurkoló elé amperkodni. Megsimogatnám ilyenkor a hátát egy kiélezett gereblyével. Curtis jól tette, hogy nekiment.
Az egész meccsencsaltnem volt képben Oliver, ezzel így feltette az i-re a pontot.
Mikey
alatriste
Doucouré számára pedig ez legyen a szezon legnagyobb öröme, aztán harcoljon tovább a bennmaradásért.
10 hónapja
Doucouré, Jones és Slot piros lap.Jonsét itt elfogadom mármint a reakcióját. Hazai pályán van az a nyomorult Doucure (nem nézem hogy írjáka nevét helyesen nem érdemli meg). Kiegyenlítenek a legnagyobb riválisuk ellen a 97. percen örülnek ok erre lefújás után a stadion 90%-án ugye hazai szurkolókkal örülhetne neki, de ő odasprintel a kis karéjnyi vendég szurkoló elé amperkodni. Megsimogatnám ilyenkor a hátát egy kiélezett gereblyével. Curtis jól tette, hogy nekiment.
Az egész meccsencsaltnem volt képben Oliver, ezzel így feltette az i-re a pontot.
Mikey

Liverpool Fc
10 hónapja
Amúgy megint alkotott a VAR: 0-2nel egy tok egyértelmű tizenegyest nem adtak meg a Celticnek. Nyilván Upa megint alkotott, alapvonal és a 16 oldalsó vonalanal jól rá taposott az ellenfélre és tovább engedtek, teljesen érthetetlenül … nem is értem hogy maradhatott el a büntető
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
CuJo még el is tiltatja magátMég pofán is baszhatta volna a majmot.
zacknorb
Mikey
ostoba feka edes istenemHarvey Elliott anyja-díjas kommentek 😀
Kenny
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Hulshoff is kapott egy piros lapot a végén még. Szóval vasárnap Heitinga lesz a "megbízott" HC? Király. 😀
10 hónapja
csak azért bassza az ember csőrét, amikor az egyik csapat összemelózik két támadhatatlan gólt, a másik meg egy fantomfault meg egy tök látványos szabálytalanság után szerzi a sajátjait.Tipikusan olyan meccs volt ahol mindkét csapat rosszul jászott, egyik sem érdemelt győzelmet szerintem, igazságos a döntetlen..Tipikus esete annak, amikor a statisztika félrevezető, de nem baj.Nem érdemeltünk győzelmet a teljesítmény alapján, de a neverton se érdemelt itt 1 pontot.Magasabb XG, több kapura lövés azért nem ezt mutatja
shagi0206
kapitnono
Prickfordnak több nagyot kellett védenie, Alisson megkapta a két gólt, meg volt egy ergya lövés. Az első gól volt kb 0,7 xG az összesből.
Azt meg nem is mondom, hogy Neverton 3 SOG, Pool 4 SOG
slowmotion
kapitnono
rúgjanak rendes gólt, aztán elfogadom, hogy igazságos a döntetlen.
10 hónapja
The Merseyside Derby record at Goodison Park...
— Football on TNT Sports (@footballontnt) February 12, 2025
Everton wins: 41
Draws: 38
Liverpool wins: 41
Honours even 🤝 pic.twitter.com/VFImLxiDyI
Poloska vagyok.
10 hónapja
Tipikusan olyan meccs volt ahol mindkét csapat rosszul jászott, egyik sem érdemelt győzelmet szerintem, igazságos a döntetlen..Tipikus esete annak, amikor a statisztika félrevezető, de nem baj.Nem érdemeltünk győzelmet a teljesítmény alapján, de a neverton se érdemelt itt 1 pontot.Magasabb XG, több kapura lövés azért nem ezt mutatja
shagi0206
kapitnono
Prickfordnak több nagyot kellett védenie, Alisson megkapta a két gólt, meg volt egy ergya lövés. Az első gól volt kb 0,7 xG az összesből.
Azt meg nem is mondom, hogy Neverton 3 SOG, Pool 4 SOG
slowmotion

10 hónapja
Két sárga utáni piros mennyi eltiltás? Slot 3 meccs?
10 hónapja
Doucouré, Jones és Slot piros lap.Az egész meccsen