NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Lol Grof kezd, Varga bemelegites kozben megserult
Stez
SP elég ideges volt.
Kapott (volna) pár meccse, hogy bizonyítson, erre Ő is megsérül…
Sinisa
Azert ismet zsenialis volt a kommunikacio a Fraditol, vagy egy hete posztoltak fotot, hogy Dibusz mar a csapattal keszul, aztan azota megint senki sem tudja, el-e vagy hal a pali, csak az utolso pillanatba annyit latsz, hogy kirakjak az El-keretbol, az ember meg talalgasson, hogy mi a fasz van a csavoval.
Stez
Bocsánatot kérek a hülye kérdését, de jól értem, hogy akkor már pl. az EL döntőre sem lehetne visszanevezni Dibuszt mondjuk további rejtélyes sérülések esetén sem?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
SP elég ideges volt.
Sinisa
Azert ismet zsenialis volt a kommunikacio a Fraditol, vagy egy hete posztoltak fotot, hogy Dibusz mar a csapattal keszul, aztan azota megint senki sem tudja, el-e vagy hal a pali, csak az utolso pillanatba annyit latsz, hogy kirakjak az El-keretbol, az ember meg talalgasson, hogy mi a fasz van a csavoval.

10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 824 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nageci
zacknorb
máris vezet a Plzen?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 846 — Kinek mit intézett a kormánya
Nageci

Poloska vagyok.
10 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
Stez
SP elég ideges volt.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja

10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ezért kapott pirosat 😀 😀

Ezt tette szóvá hangosan Slot a játékvezetőnél. Egy profi szájról olvasó később visszanézte a felvételeket, szerinte az edző azt kiabálta: „Ez nem egy lökés volt? Ez egy kib.szott gyalázat... ha még egyszer megnéznéd!” Majd mielőtt kezet fogott volna Michael Oliverrel, szarkasztikusan azt mondta neki: „Nagyszerű játék volt.”

telex.hu/sport/2025/02/13/arne-slot-ket-meccses-elitiltas-liverpool-edzo-szajrol-olvas
Nomac
Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Stez
Na ja. A baj azzal van, hogy Oliver adott okot arra hogy dumáljon neki Slot.
Mikey
De akkor se lehet "dumálni neki". Ez a szabály. Ennyit illene tudnia egy edzőnek. Nincsenek kivételek, hogy szólhat, ha szerinte ez vagy az vagy amaz van. Nem szólhat és kész, ezt tudja, elragadták az érzelmei, most megbüntetik. Ennyi.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem is vitatja senki, hogy jogos az eltiltása.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 183 — #NoStress
Ezért kapott pirosat 😀 😀

Ezt tette szóvá hangosan Slot a játékvezetőnél. Egy profi szájról olvasó később visszanézte a felvételeket, szerinte az edző azt kiabálta: „Ez nem egy lökés volt? Ez egy kib.szott gyalázat... ha még egyszer megnéznéd!” Majd mielőtt kezet fogott volna Michael Oliverrel, szarkasztikusan azt mondta neki: „Nagyszerű játék volt.”

telex.hu/sport/2025/02/13/arne-slot-ket-meccses-elitiltas-liverpool-edzo-szajrol-olvas
Nomac
Ne pofazz a jatekvezetonek es nem allitanak ki. Ja, Oliver egy fasz, de attol meg szerintem teljesen rendben van, ha a, hisztizo es a bironak pofazo jatekosnak oda is kell vagni a lapot, akkor is, ha volt mar elotte egy sargaja, tanulja csak meg, hogy nincs rinyalas. Es az edzo is tanulja meg, hogy nincs pofazas a sporinak.
Stez
Mikey
De akkor se lehet "dumálni neki". Ez a szabály. Ennyit illene tudnia egy edzőnek. Nincsenek kivételek, hogy szólhat, ha szerinte ez vagy az vagy amaz van. Nem szólhat és kész, ezt tudja, elragadták az érzelmei, most megbüntetik. Ennyi.

Én még a 90-es években vezettem egy meccset BLASZ századik osztályban, kiállítottam egy csókat, majd jött mindenki ordibálni, adtam szépen a sárgákat, majd a pirosakat, majd lefújtam a faszba a meccset. Ha ugatni akarnak nem focizni tőlem azt is lehet, de én ahhoz nem kellek.
A következő meccsemen lengettem, tőlem pár méterre "rohangált" (sétálgatott) Moldova György, egyik kedvenc írom, mint a Hunreál balszélsője, az jó volt, aztán egy gyerekmeccsen fejbebasztam egy agyhalott apukát, aki beszaladt a másik csapat egyik uszkve 8 éves gyerekéhez, és elkezdte rángatni, azt a meccset is lefújtam, aztán már nem is volt kedvem többet meccset vezetni.
Ha minden játékvezető minden szinten normálisan, szabályszerűen vezetne meccset, akkor a legfelsőbb szinteken se lennének ilyen történések.

10 hónapja
Ezért kapott pirosat 😀 😀

Nomac
Stez
Mikey
Ez igy van, nagyjabol minden biro ad, Angliaban meg aztan foleg sok a hulye, de en azon az elven vagyok, hogy teljesen mindegy, mi van, a bironak nem pofazol, foleg jatekoskent (ha nem vagy csapatkapitany), sem edzokent.

10 hónapja
Ezért kapott pirosat 😀 😀

Nomac
Stez

10 hónapja
Ezért kapott pirosat 😀 😀

Nomac

10 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 432 — Bla, bla, bla
Oliver a játékvezetők szégyene!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Ezért kapott pirosat 😀 😀

Nomac
és mennyire igaza volt. Klopp is kapott kettőt, amikor szóvá tette, hogy Mo lapott kapott egy semmiért, a törpeszilva meg abszolút büntetlenül faragta Egyiptom Királyát. mondjuk Tierney partjelzője volt a címzett.
10 hónapja
Nomac New England Patriots 4 137 — balazs.t85@gmail.com
Ezért kapott pirosat 😀 😀

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 846 — Kinek mit intézett a kormánya
FC Barcelona and the player Pau Cubarsí have reached agreement to extend his contract, and he is set to stay with the Club until 30 June 2029.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Doucouré, Jones és Slot piros lap.

Az egész meccsen csalt nem volt képben Oliver, ezzel így feltette az i-re a pontot.
Mikey
Jonsét itt elfogadom mármint a reakcióját. Hazai pályán van az a nyomorult Doucure (nem nézem hogy írjáka nevét helyesen nem érdemli meg). Kiegyenlítenek a legnagyobb riválisuk ellen a 97. percen örülnek ok erre lefújás után a stadion 90%-án ugye hazai szurkolókkal örülhetne neki, de ő odasprintel a kis karéjnyi vendég szurkoló elé amperkodni. Megsimogatnám ilyenkor a hátát egy kiélezett gereblyével. Curtis jól tette, hogy nekiment.
alatriste
Megérdemelt Jones piros lapja, nem vitatom én sem. Slot és Hulshoff pedig ki tudja mit mondott.

Doucouré számára pedig ez legyen a szezon legnagyobb öröme, aztán harcoljon tovább a bennmaradásért.

10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Az egész meccsen csalt nem volt képben Oliver, ezzel így feltette az i-re a pontot.
Mikey
Jonsét itt elfogadom mármint a reakcióját. Hazai pályán van az a nyomorult Doucure (nem nézem hogy írjáka nevét helyesen nem érdemli meg). Kiegyenlítenek a legnagyobb riválisuk ellen a 97. percen örülnek ok erre lefújás után a stadion 90%-án ugye hazai szurkolókkal örülhetne neki, de ő odasprintel a kis karéjnyi vendég szurkoló elé amperkodni. Megsimogatnám ilyenkor a hátát egy kiélezett gereblyével. Curtis jól tette, hogy nekiment.

Liverpool Fc
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Amúgy megint alkotott a VAR: 0-2nel egy tok egyértelmű tizenegyest nem adtak meg a Celticnek. Nyilván Upa megint alkotott, alapvonal és a 16 oldalsó vonalanal jól rá taposott az ellenfélre és tovább engedtek, teljesen érthetetlenül … nem is értem hogy maradhatott el a büntető

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
CuJo még el is tiltatja magát
zacknorb
Még pofán is baszhatta volna a majmot.
Mikey
ostoba feka edes istenem
Kenny
Harvey Elliott anyja-díjas kommentek 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Hulshoff is kapott egy piros lapot a végén még. Szóval vasárnap Heitinga lesz a "megbízott" HC? Király. 😀

10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Nem érdemeltünk győzelmet a teljesítmény alapján, de a neverton se érdemelt itt 1 pontot.
shagi0206
Magasabb XG, több kapura lövés azért nem ezt mutatja
kapitnono
Tipikus esete annak, amikor a statisztika félrevezető, de nem baj.

Prickfordnak több nagyot kellett védenie, Alisson megkapta a két gólt, meg volt egy ergya lövés. Az első gól volt kb 0,7 xG az összesből.

Azt meg nem is mondom, hogy Neverton 3 SOG, Pool 4 SOG
slowmotion
Tipikusan olyan meccs volt ahol mindkét csapat rosszul jászott, egyik sem érdemelt győzelmet szerintem, igazságos a döntetlen..
kapitnono
csak azért bassza az ember csőrét, amikor az egyik csapat összemelózik két támadhatatlan gólt, a másik meg egy fantomfault meg egy tök látványos szabálytalanság után szerzi a sajátjait.

rúgjanak rendes gólt, aztán elfogadom, hogy igazságos a döntetlen.
10 hónapja

Poloska vagyok.
10 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Nem érdemeltünk győzelmet a teljesítmény alapján, de a neverton se érdemelt itt 1 pontot.
shagi0206
Magasabb XG, több kapura lövés azért nem ezt mutatja
kapitnono
Tipikus esete annak, amikor a statisztika félrevezető, de nem baj.

Prickfordnak több nagyot kellett védenie, Alisson megkapta a két gólt, meg volt egy ergya lövés. Az első gól volt kb 0,7 xG az összesből.

Azt meg nem is mondom, hogy Neverton 3 SOG, Pool 4 SOG
slowmotion
Tipikusan olyan meccs volt ahol mindkét csapat rosszul jászott, egyik sem érdemelt győzelmet szerintem, igazságos a döntetlen..

10 hónapja
Nomac New England Patriots 4 137 — balazs.t85@gmail.com
Két sárga utáni piros mennyi eltiltás? Slot 3 meccs?
10 hónapja