NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 580
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Nincs sok baj a kommentátorral, csak nem látja meg lassításból sem a nyilvánvalótHagyjad, még a csapatokat is össze-vissza keveri. Lehet nem józan.
slowmotion
10 hónapja
Nincs sok baj a kommentátorral, csak nem látja meg lassításból sem a nyilvánvalót
10 hónapja
A második szabad, ahol hozza sem érünk az ellenfélhez.Úgy írod, mint aki meg van lepődve. A PL bírók ez a szint, sajnos. Mind1 lenne az utcáról behívnának valakit, lehet nem lenne jobb, de legalább olcsóbb.
Melléjük sem szabad állni, most már ez a módi Olivérnél?
slowmotion
10 hónapja
A második szabad, ahol hozza sem érünk az ellenfélhez.Hát látod anélkül is megsérülnek, óvni kell őket.
Melléjük sem szabad állni, most már ez a módi Olivérnél?
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
A második szabad, ahol hozza sem érünk az ellenfélhez.Melléjük sem szabad állni, most már ez a módi Olivérnél?
10 hónapja
Ó Maccaaaaa!!Salah 14. asszisztja.
10 hónapja
Atya ég Konaté, így benézni.
10 hónapja
mekkora kamutizit kap a Brugge

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Eh, nem 9,kor kezdődik a pool meccs igy sajna kb a 2. Félidőre esek haza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
A De Ketelaere rangadón egyértelműen a Brugge a jobb fekete-kék csapat. Az Atalanta fogja elbaszni az olaszok 5. BL helyét ...Arra a Roma is pályázik.
Sixo
Mármint az 5. BL hely elbaszására
Poloska vagyok.
10 hónapja
A De Ketelaere rangadón egyértelműen a Brugge a jobb fekete-kék csapat. Az Atalanta fogja elbaszni az olaszok 5. BL helyét ...
10 hónapja
micsoda óvodás gólpasszt adtunk a Brugge-nek te jó ég

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Itt jöttem rá, hogy ki volt a spori. 😀és hogy a világ legjobb bírója fújt.És ez amúgy egy személy 😀😀
Arsenalról meg pl. ne is beszéljünk ahol Nwaneri, Sterling, meg Trossard maradt előre.
eaglesmcnabb
zacknorb
10 hónapja
az MLSZ egész éves költségvetése fedezve lenne ebből a büntiből 😊twitter.com/i/status/1889492295013032402
10 hónapja
Kölcsönből ezen a pontot már nem hívhatunk vissza játékost ugye?Kölcsön szerződéstől függ, de blbe sztem nem nevezhető
Sebii
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Tehát a bevethető támadók jelenleg: Trossard, Sterling, Nwaneri. LEghamarabb Martinelli térhet vissza március közepén, Saka március vége, Havertz és Jesus out for season.Szerintem már nem lehet visszahívni senkit, az ifiből jöhet valami középcsatár. Ezzel kb off a szezonnak, talán a BL spot meglesz, a többi ajándék.
Kiváncsi vagyok mi lesz erre a megoldás. Zinchenkot megnézzük támadó szélsőnek, esetleg Timbert? Odeegardot feltoljuk hamis 9-esbe? Valami ifista?
Kölcsönből ezen a pontot már nem hívhatunk vissza játékost ugye?
Sebii
10 hónapja
Tehát a bevethető támadók jelenleg: Trossard, Sterling, Nwaneri. LEghamarabb Martinelli térhet vissza március közepén, Saka március vége, Havertz és Jesus out for season.Kiváncsi vagyok mi lesz erre a megoldás. Zinchenkot megnézzük támadó szélsőnek, esetleg Timbert? Odeegardot feltoljuk hamis 9-esbe? Valami ifista?
Kölcsönből ezen a pontot már nem hívhatunk vissza játékost ugye?
10 hónapja
Barca, Sociedad, Atletico, Real sorrendben jöttek a golyók, mint kiderült keresztbe lesz, 1-3 és 2-4.Akkor mit sorsoltak ki most? Próba vagy mi? 😅Sociedad-Atlético MadridLOL, literally nem ez lesz, de mehet a szánalmas mindenre.
Real-Barca
Szánalmas
KeyG
zacknorb
KeyG
Poloska vagyok.
10 hónapja
Miután kiderült hogy az elődöntőn a sorsolást is meg kell kavarni, a végeredményBarca-Atletico és Sociedad-Real Madrid.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Akkor mit sorsoltak ki most? Próba vagy mi? 😅Sociedad-Atlético MadridLOL, literally nem ez lesz, de mehet a szánalmas mindenre.
Real-Barca
Szánalmas
KeyG
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Türpen mint a világlegjobbja, hesteg hétvicceJaja, pláne hogy a sok csapatnak van saját Rodrija, a Madridé Kroos volt, és vissza is vonult. Védő meg maradt 3 db a keretben, abból kettő balhere, egy meg az ifiből lett felhozva, és lehet le is csukják 😀Szerintem is nagyon unalmas már, és jogtalan mindent csak erre fogni egy ilyen keretnél, edzőnél, pénzmennyiségnél.nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag.Csak én nem tudom ezt elfogadni minimálisan sem indoknak? Értem hogy Rodri baromi jó, de a világ összes pénzéből rakták össze a csapatot...
csebi
Mikey
zavi27
Rooney tegnap külön kiemelte Ancelottinál, hogy szinte védők nélkül érkezett mégsem panaszkodott egy szót sem emiatt. Pedig már az önmagában büntetés a sorstól ha egy mendyt kell kezdetned, nemhogy egy vkp legyen a CB-d, és egy támadó középpályás a jobbhátvéded.
A meccs hevében egyébként megintcsak ideg volt az öreg mikor megkapták a tizit, a mecs végén viszont sportszerűen megjegyezte hogy teljesen jogos volt, és hogy a világ legjobb bírója fújt.
Arsenalról meg pl. ne is beszéljünk ahol Nwaneri, Sterling, meg Trossard maradt előre.
eaglesmcnabb
10 hónapja
Sociedad-Atlético MadridLOL, literally nem ez lesz, de mehet a szánalmas mindenre.
Real-Barca
Szánalmas
KeyG
Poloska vagyok.