NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 580
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Sociedad-Atlético MadridReal-Barca
Szánalmas
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
amugy tenyleg. raneztem az igazolasaira, es probalt hozni uj embereket pl Rodri posztjara is, de azok besultek: Kalvin Phillips, Nunes is, legujabb 10 napos dolog meg Nico González.Szerintem meg Pep az egyik foszereploje a kiegesnek, mert rajta is azt erzem, hogy elfasult. Szarok az igazolasai, a meglatasai, keptelen potolni tavozokat, nem igazan erzi most, mivel kellene megadnia az egyensulyt a csapatnak. Es ami meg fontosabb, nem erzem, hogy a csereivel bele tudna nyulni honapok ota a meccsekbe. Hozogatott jatekosokat, de egyszeruen ezek a sracok hiaba jok, nem illeszkednek az o rendszerebe, nem egeszitik ki egymast, ahogy elotte korabban evekig a tobbiek, ezaltal viszont rengeteg a lyuk, a kozeppalyan, a vedelemben, de a tamadok kozott is. Tulsagosan is sokszor nyul melle, minden teren, es ez ra ritkan volt mindig is jellenzo. Jobbara akkor, amikor adott klubjainal elfaradtak a dolgok es kivulrol is erezheto volt, hogy neki, de a csapatnak is szuksege lenne a valtasra es a tiszta lapra. Pep a tronon ult, de az elmult jo par honapban a tron osszedolt, elment mellette jo par csapat, o meg mintha nem torodott volna idoben azzal, hogy a tront visszaepitse, aztan az most ossze lett celluxozva, de folyamatosan dolongel es tele van resekkel.nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag. de a kozeppalyajuk katasztrofa, es ez az, ami nagyon erdekes Peptol, mert erre mindig odafigyelt, hogy ott friss legyen a csapat. nalunk is ha nem tudott igazolni, odatette Lahmot, hogy legyen lendulet abban a csapatreszben. most meg ez szekcio felejtodott el. regebben mar odahozte volna Rodri leendo utodjat, aki fokozatosan atvenne a szerepet, es most pl be lehetne tenni konstansan. ehhez kepest Bernardo Silva helyett sincsen meg az uj ember ...Diasnak vagy most van serulese, vagy volt, ami belassitotta, mert az a faszi egy kifejezetten gyors kozephatved volt mindig is.Lehet, de szerintem Aké és Akanji a legjobb közülük. Diast nagyon sokra értékeltem mindig, de fájóan lassú.Kellett hozzá a City védelem, ami így szedett-vedetten nem sokkal jobb mint a miénk.Pedig ez az alap City védelem
eaglesmcnabb
zacknorb
eaglesmcnabb
De ahogy mondtam, ez a City finished. Egyaltalan semmi dominanciat nem mutatnak mar, a legtobb szimpla PL-meccsen sem, nem hogy egy jobb csapat ellen. A huzoembereik egyszerre oregedtek ki, serultek le vagy pukkadtak ki. Szvsz gyengek az elmult ket evuk is mondjuk igazolasok teren, kulcspoziciokban nem egeszitik ki egymast a jatekosok, pontosan az hianyzik ebbol a bandabol, ami eddig kiemelte oket.
Stez
csebi
Megjegyzem, Pep eddig barhol elfasult, az azert volt, mert ragaszkodott az elkepzeleseihez, nem volt hajlando sosem engedni, tulsagosan is makacs volt. Szerintem most is problema ez. O az az edzo, aki ha a csapat jo, egy zsenialis fazon, akivel alom egyutt dolgozni, de ha problema vetodik fel, akkor meg egy pokol, mert teljesen meghulyul.
Stez
de igen, egyszeruen mellenyul az igazolasokkal.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Szerintem meg Pep az egyik foszereploje a kiegesnek, mert rajta is azt erzem, hogy elfasult. Szarok az igazolasai, a meglatasai, keptelen potolni tavozokat, nem igazan erzi most, mivel kellene megadnia az egyensulyt a csapatnak. Es ami meg fontosabb, nem erzem, hogy a csereivel bele tudna nyulni honapok ota a meccsekbe. Hozogatott jatekosokat, de egyszeruen ezek a sracok hiaba jok, nem illeszkednek az o rendszerebe, nem egeszitik ki egymast, ahogy elotte korabban evekig a tobbiek, ezaltal viszont rengeteg a lyuk, a kozeppalyan, a vedelemben, de a tamadok kozott is. Tulsagosan is sokszor nyul melle, minden teren, es ez ra ritkan volt mindig is jellenzo. Jobbara akkor, amikor adott klubjainal elfaradtak a dolgok es kivulrol is erezheto volt, hogy neki, de a csapatnak is szuksege lenne a valtasra es a tiszta lapra. Pep a tronon ult, de az elmult jo par honapban a tron osszedolt, elment mellette jo par csapat, o meg mintha nem torodott volna idoben azzal, hogy a tront visszaepitse, aztan az most ossze lett celluxozva, de folyamatosan dolongel es tele van resekkel.nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag. de a kozeppalyajuk katasztrofa, es ez az, ami nagyon erdekes Peptol, mert erre mindig odafigyelt, hogy ott friss legyen a csapat. nalunk is ha nem tudott igazolni, odatette Lahmot, hogy legyen lendulet abban a csapatreszben. most meg ez szekcio felejtodott el. regebben mar odahozte volna Rodri leendo utodjat, aki fokozatosan atvenne a szerepet, es most pl be lehetne tenni konstansan. ehhez kepest Bernardo Silva helyett sincsen meg az uj ember ...Diasnak vagy most van serulese, vagy volt, ami belassitotta, mert az a faszi egy kifejezetten gyors kozephatved volt mindig is.Lehet, de szerintem Aké és Akanji a legjobb közülük. Diast nagyon sokra értékeltem mindig, de fájóan lassú.Kellett hozzá a City védelem, ami így szedett-vedetten nem sokkal jobb mint a miénk.Pedig ez az alap City védelem
eaglesmcnabb
zacknorb
eaglesmcnabb
De ahogy mondtam, ez a City finished. Egyaltalan semmi dominanciat nem mutatnak mar, a legtobb szimpla PL-meccsen sem, nem hogy egy jobb csapat ellen. A huzoembereik egyszerre oregedtek ki, serultek le vagy pukkadtak ki. Szvsz gyengek az elmult ket evuk is mondjuk igazolasok teren, kulcspoziciokban nem egeszitik ki egymast a jatekosok, pontosan az hianyzik ebbol a bandabol, ami eddig kiemelte oket.
Stez
csebi
Megjegyzem, Pep eddig barhol elfasult, az azert volt, mert ragaszkodott az elkepzeleseihez, nem volt hajlando sosem engedni, tulsagosan is makacs volt. Szerintem most is problema ez. O az az edzo, aki ha a csapat jo, egy zsenialis fazon, akivel alom egyutt dolgozni, de ha problema vetodik fel, akkor meg egy pokol, mert teljesen meghulyul.
10 hónapja
Újabb hét, újabb sérülés. Támadót meg a takarító vagy a szakács fog játszani.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Sorsolást kérdeztem, de meg lennék lepődve ha a Real a “legkönnyebb” Sociedadot kapná.Kupát a Sport TV, sorsolást a szövetség minden plaformja (YouTube, Twitter...)Na, összejön-e a TV-sek és a függetlenek vágya egy Classico elődöntővel a spanyol kupában?Adja valami?
zacknorb
KeyG
zacknorb
We are just the Ravens!
10 hónapja
Kupát a Sport TV, sorsolást a szövetség minden plaformja (YouTube, Twitter...)Na, összejön-e a TV-sek és a függetlenek vágya egy Classico elődöntővel a spanyol kupában?Adja valami?
zacknorb
KeyG
Poloska vagyok.
10 hónapja
Na, összejön-e a TV-sek és a függetlenek vágya egy Classico elődöntővel a spanyol kupában?Adja valami?
zacknorb
We are just the Ravens!
10 hónapja
és hogy a világ legjobb bírója fújt.És ez amúgy egy személy 😀😀
Arsenalról meg pl. ne is beszéljünk ahol Nwaneri, Sterling, meg Trossard maradt előre.
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
10 hónapja
Jesusban kell hinnünk, mint sokaknak a világonJaja, pláne hogy a sok csapatnak van saját Rodrija, a Madridé Kroos volt, és vissza is vonult. Védő meg maradt 3 db a keretben, abból kettő balhere, egy meg az ifiből lett felhozva, és lehet le is csukják 😀Szerintem is nagyon unalmas már, és jogtalan mindent csak erre fogni egy ilyen keretnél, edzőnél, pénzmennyiségnél.nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag.Csak én nem tudom ezt elfogadni minimálisan sem indoknak? Értem hogy Rodri baromi jó, de a világ összes pénzéből rakták össze a csapatot...
csebi
Mikey
zavi27
Rooney tegnap külön kiemelte Ancelottinál, hogy szinte védők nélkül érkezett mégsem panaszkodott egy szót sem emiatt. Pedig már az önmagában büntetés a sorstól ha egy mendyt kell kezdetned, nemhogy egy vkp legyen a CB-d, és egy támadó középpályás a jobbhátvéded.
A meccs hevében egyébként megintcsak ideg volt az öreg mikor megkapták a tizit, a mecs végén viszont sportszerűen megjegyezte hogy teljesen jogos volt, és hogy a világ legjobb bírója fújt.
Arsenalról meg pl. ne is beszéljünk ahol Nwaneri, Sterling, meg Trossard maradt előre.
eaglesmcnabb
10 hónapja
Jaja, pláne hogy a sok csapatnak van saját Rodrija, a Madridé Kroos volt, és vissza is vonult. Védő meg maradt 3 db a keretben, abból kettő balhere, egy meg az ifiből lett felhozva, és lehet le is csukják 😀Szerintem is nagyon unalmas már, és jogtalan mindent csak erre fogni egy ilyen keretnél, edzőnél, pénzmennyiségnél.nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag.Csak én nem tudom ezt elfogadni minimálisan sem indoknak? Értem hogy Rodri baromi jó, de a világ összes pénzéből rakták össze a csapatot...
csebi
Mikey
zavi27
Rooney tegnap külön kiemelte Ancelottinál, hogy szinte védők nélkül érkezett mégsem panaszkodott egy szót sem emiatt. Pedig már az önmagában büntetés a sorstól ha egy mendyt kell kezdetned, nemhogy egy vkp legyen a CB-d, és egy támadó középpályás a jobbhátvéded.
A meccs hevében egyébként megintcsak ideg volt az öreg mikor megkapták a tizit, a mecs végén viszont sportszerűen megjegyezte hogy teljesen jogos volt, és hogy a világ legjobb bírója fújt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Havertz out of season, big RIP
Poloska vagyok.
10 hónapja
Na, összejön-e a TV-sek és a függetlenek vágya egy Classico elődöntővel a spanyol kupában?
Poloska vagyok.
10 hónapja
Szerintem is nagyon unalmas már, és jogtalan mindent csak erre fogni egy ilyen keretnél, edzőnél, pénzmennyiségnél.nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag.Csak én nem tudom ezt elfogadni minimálisan sem indoknak? Értem hogy Rodri baromi jó, de a világ összes pénzéből rakták össze a csapatot...
csebi
Mikey
10 hónapja
Tavaly lefelé lógott ki, nem tudom honnan jött ez az idei játék de úgy forog ki a nyomás alól, hogy nem érted és mintha 3 méteres lábai lennének mindenhova odaér. Egészen top szintet hoz, nagyon a semmiből jöve... De ha ezt hozza mostantól akkor 100m-t spórolt kb a Poolnak.mondjuk ez a Gravenberch is meger egy miset. en a Bayernben nem lattam ezt a jatekost benne, sot kifejezetten a vedekezeshez volt elkepesztoen suta, mindig elrontotta, sosem gondoltam volna, hogy o valaha 6-os lesz, meg 8-asnak sem lattam. ugy emlekszem Klopp alatt sem valtotta meg a vilagot, most meg mki elajul tole. erthetetlen.Azért ha kiesne most fél évre Gravenberch akkor csöndben pityeregnénk mi is a sarokban. Persze Mac vagy ha kell Domi is oda vihető de úgy ahogy és olyan jól ahogy csinálja idén a holland egyik sem tudja a 6-os posztot. Szerintem teljesen jó helyre ment az az aranylabda, van 1-2 játékos csapatokba aki pótolhatatlan hiába van nálad minden zseton. Rodri a Cityben ilyen. Nálunk évekig (és még mindig) Van Dijk ilyen most az idei évben Gravenberch is ilyen lett/lesz.nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag.Csak én nem tudom ezt elfogadni minimálisan sem indoknak? Értem hogy Rodri baromi jó, de a világ összes pénzéből rakták össze a csapatot...
csebi
Mikey
alatriste
csebi

Liverpool Fc
10 hónapja
Jep tavaly én nonstop szidtammondjuk ez a Gravenberch is meger egy miset. en a Bayernben nem lattam ezt a jatekost benne, sot kifejezetten a vedekezeshez volt elkepesztoen suta, mindig elrontotta, sosem gondoltam volna, hogy o valaha 6-os lesz, meg 8-asnak sem lattam. ugy emlekszem Klopp alatt sem valtotta meg a vilagot, most meg mki elajul tole. erthetetlen.Azért ha kiesne most fél évre Gravenberch akkor csöndben pityeregnénk mi is a sarokban. Persze Mac vagy ha kell Domi is oda vihető de úgy ahogy és olyan jól ahogy csinálja idén a holland egyik sem tudja a 6-os posztot. Szerintem teljesen jó helyre ment az az aranylabda, van 1-2 játékos csapatokba aki pótolhatatlan hiába van nálad minden zseton. Rodri a Cityben ilyen. Nálunk évekig (és még mindig) Van Dijk ilyen most az idei évben Gravenberch is ilyen lett/lesz.nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag.Csak én nem tudom ezt elfogadni minimálisan sem indoknak? Értem hogy Rodri baromi jó, de a világ összes pénzéből rakták össze a csapatot...
csebi
Mikey
alatriste
csebi
De slot beillesztette a helyére
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
mondjuk ez a Gravenberch is meger egy miset. en a Bayernben nem lattam ezt a jatekost benne, sot kifejezetten a vedekezeshez volt elkepesztoen suta, mindig elrontotta, sosem gondoltam volna, hogy o valaha 6-os lesz, meg 8-asnak sem lattam. ugy emlekszem Klopp alatt sem valtotta meg a vilagot, most meg mki elajul tole. erthetetlen.Azért ha kiesne most fél évre Gravenberch akkor csöndben pityeregnénk mi is a sarokban. Persze Mac vagy ha kell Domi is oda vihető de úgy ahogy és olyan jól ahogy csinálja idén a holland egyik sem tudja a 6-os posztot. Szerintem teljesen jó helyre ment az az aranylabda, van 1-2 játékos csapatokba aki pótolhatatlan hiába van nálad minden zseton. Rodri a Cityben ilyen. Nálunk évekig (és még mindig) Van Dijk ilyen most az idei évben Gravenberch is ilyen lett/lesz.nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag.Csak én nem tudom ezt elfogadni minimálisan sem indoknak? Értem hogy Rodri baromi jó, de a világ összes pénzéből rakták össze a csapatot...
csebi
Mikey
alatriste
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Azért ha kiesne most fél évre Gravenberch akkor csöndben pityeregnénk mi is a sarokban. Persze Mac vagy ha kell Domi is oda vihető de úgy ahogy és olyan jól ahogy csinálja idén a holland egyik sem tudja a 6-os posztot. Szerintem teljesen jó helyre ment az az aranylabda, van 1-2 játékos csapatokba aki pótolhatatlan hiába van nálad minden zseton. Rodri a Cityben ilyen. Nálunk évekig (és még mindig) Van Dijk ilyen most az idei évben Gravenberch is ilyen lett/lesz.nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag.Csak én nem tudom ezt elfogadni minimálisan sem indoknak? Értem hogy Rodri baromi jó, de a világ összes pénzéből rakták össze a csapatot...
csebi
Mikey

Liverpool Fc
10 hónapja
tulsagosan raepult minden. vedekezes-tamadas. ha leserul elol vki attol meg altalaban a vedekezes nagyjabol megmarad es forditva is igaz. de ha eppen az a jatekosod serul le aki mindkettoben a legfontosabb jatekosod akkor nehez mit tenni.nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag.Csak én nem tudom ezt elfogadni minimálisan sem indoknak? Értem hogy Rodri baromi jó, de a világ összes pénzéből rakták össze a csapatot...
csebi
Mikey
10 hónapja
nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag.Csak én nem tudom ezt elfogadni minimálisan sem indoknak? Értem hogy Rodri baromi jó, de a világ összes pénzéből rakták össze a csapatot...
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
nem nezni ki ilyen rosszul ha lenne Rodri amugy, az most nagyon odavag. de a kozeppalyajuk katasztrofa, es ez az, ami nagyon erdekes Peptol, mert erre mindig odafigyelt, hogy ott friss legyen a csapat. nalunk is ha nem tudott igazolni, odatette Lahmot, hogy legyen lendulet abban a csapatreszben. most meg ez szekcio felejtodott el. regebben mar odahozte volna Rodri leendo utodjat, aki fokozatosan atvenne a szerepet, es most pl be lehetne tenni konstansan. ehhez kepest Bernardo Silva helyett sincsen meg az uj ember ...Diasnak vagy most van serulese, vagy volt, ami belassitotta, mert az a faszi egy kifejezetten gyors kozephatved volt mindig is.Lehet, de szerintem Aké és Akanji a legjobb közülük. Diast nagyon sokra értékeltem mindig, de fájóan lassú.Kellett hozzá a City védelem, ami így szedett-vedetten nem sokkal jobb mint a miénk.Pedig ez az alap City védelem
eaglesmcnabb
zacknorb
eaglesmcnabb
Stez
10 hónapja
Diasnak vagy most van serulese, vagy volt, ami belassitotta, mert az a faszi egy kifejezetten gyors kozephatved volt mindig is.Lehet, de szerintem Aké és Akanji a legjobb közülük. Diast nagyon sokra értékeltem mindig, de fájóan lassú.Kellett hozzá a City védelem, ami így szedett-vedetten nem sokkal jobb mint a miénk.Pedig ez az alap City védelem
eaglesmcnabb
zacknorb
eaglesmcnabb
10 hónapja
Ez mi az isten volt. Egész jól nézett ki a kezdő az első félidőben, erre cserélt 5öt Motta a másodikra. Egyik szarabb volt, mint a másik. Hát nem 2 csere hozza össze a győztes gólt. Jó inkább Benitez a PSV kapusa. Mbangula élete legrosszabb meccse. Conceicao testbeszéde prime Vlahovicot idézte. Lloyd Kelly meg, hogy az istenbe szorította ki Kerkezt tavaly a Bournemouth kezdőjéből, ennél én is jobb bal hátvéd lennék. Szar minden.
10 hónapja
Lehet, de szerintem Aké és Akanji a legjobb közülük. Diast nagyon sokra értékeltem mindig, de fájóan lassú.Kellett hozzá a City védelem, ami így szedett-vedetten nem sokkal jobb mint a miénk.Pedig ez az alap City védelem
eaglesmcnabb
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Kellett hozzá a City védelem, ami így szedett-vedetten nem sokkal jobb mint a miénk.Pedig ez az alap City védelem
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
10 hónapja
Vini néha olyan kapuralövéseket produkál mint egy megye 3-as másnapos focista
We are just the Ravens!