NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Érthetetlen, hogy Diogo Jota ül, Diaz meg Nunez közben egymást múlja alulóvni kell, nehogy bibis legyen a haja 😊 De ha már hiányoltad, jön is 😊
Stoki
10 hónapja
Érthetetlen, hogy Diogo Jota ül, Diaz meg Nunez közben egymást múlja alul
10 hónapja
persze, de mi a baj azzal ha beismerem hogy mákunk volt?nem volt benne a játékunkbanKit érdekel? Volt meccs, amikor szétlőttük az ellen kapuját és nem nyertünk.
Negritis, a vajda
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
nem volt benne a játékunkbanKit érdekel? Volt meccs, amikor szétlőttük az ellen kapuját és nem nyertünk.
Negritis, a vajda
10 hónapja
Ja igen, söprögetőŐ mondjuk nem szélső.Ár-érték arányban meg főleg. Nem értettem miért hozzuk miközben tele vagyunk szelsokkel de rohadt jó a srácKis gol is golOlise az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb igazolása. Már most többet tett fél év alatt, mint Sané 4,5 év alatt.
csebi
Hungarian Bill
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ő mondjuk nem szélső.Ár-érték arányban meg főleg. Nem értettem miért hozzuk miközben tele vagyunk szelsokkel de rohadt jó a srácKis gol is golOlise az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb igazolása. Már most többet tett fél év alatt, mint Sané 4,5 év alatt.
csebi
Hungarian Bill
csebi
10 hónapja
Salah 22+14.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
nem volt benne a játékunkban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ár-érték arányban meg főleg. Nem értettem miért hozzuk miközben tele vagyunk szelsokkel de rohadt jó a srácKis gol is golOlise az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb igazolása. Már most többet tett fél év alatt, mint Sané 4,5 év alatt.
csebi
Hungarian Bill
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ennyi elkésett szerelést is ritkán látni...
10 hónapja
Kis gol is golOlise az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb igazolása. Már most többet tett fél év alatt, mint Sané 4,5 év alatt.
csebi
10 hónapja
Piszok jó meccs ez a Feyenoord - Milanlehet azt nézem második félidőben, mert ez a Celtic-Bayern meg nem annyira
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
10 hónapja
Kis gol is gol
10 hónapja
micsoda óvodás gólpasszt adtunk a Brugge-nek te jó égés a bajnoki sorsolás sem gyenge, most nézem
Löfli
Poloska vagyok.
10 hónapja
Meglepne, ha mindkét csapat 11 emberrel fejezné be ezt a mai meccset.
10 hónapja
A Santi Gimenez derbyn vezet a Feyenoord
Poloska vagyok.
10 hónapja
Mac Allister arra kapott sárgát, hogy hozzá se ért az evertonoshoz. Ha hozzáérünk az a baj, ha nem, akkor meg az. 🤷♂️
10 hónapja
De itt nem volt akció 😊 rálőttek gol. Partjelző emeli a zászlót, bíró meg megadta.Végigengedik ilyenkor az akciót, és csak utána lengetnek. Ez a standard.A Celticét már el is vették.Eleve nem is értem miért adta meg ha a partjelző emelte a zászlóját
Sixo
csebi
zacknorb
10 hónapja
Végigengedik ilyenkor az akciót, és csak utána lengetnek. Ez a standard.A Celticét már el is vették.Eleve nem is értem miért adta meg ha a partjelző emelte a zászlóját
Sixo
csebi
Poloska vagyok.
10 hónapja
A Celticét már el is vették.Eleve nem is értem miért adta meg ha a partjelző emelte a zászlóját
Sixo
10 hónapja
Ahogy arra várni lehetett a mai napon a Brugge az Everton és a Celtic szerezte meg a vezetést.
10 hónapja
Nincs sok baj a kommentátorral, csak nem látja meg lassításból sem a nyilvánvalótHagyjad, még a csapatokat is össze-vissza keveri. Lehet nem józan.
slowmotion
10 hónapja
Nincs sok baj a kommentátorral, csak nem látja meg lassításból sem a nyilvánvalót