Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
azt mondja hajdu b: magyar játékosok, mindenhol vargát látja?Jövőhéten nem fogja... 😀
Stoki
10 hónapja
azt mondja hajdu b: magyar játékosok, mindenhol vargát látja?
10 hónapja
Azért ezek a Fradi légiósok néha annyira esetlenek, hogy nem is tudom kit keresnek ott!A Hajnal scouting lényege, hogy a kocsmában hajnalban már csak a selejtből válogatsz, akik kb mindenre hajlandók, csak nem szépek.
nagir
10 hónapja
Azért ezek a Fradi légiósok néha annyira esetlenek, hogy nem is tudom kit keresnek ott!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja
Tudom a rendszer hibája meg 1000-szer kibeszélt téma már, deA csádiak félig magyarok, ezt ne feledd!
Fradi 2 magyar - Plzen 7 cseh a kezdőkben.
alatriste
10 hónapja
Tudom a rendszer hibája meg 1000-szer kibeszélt téma már, de Fradi 2 magyar - Plzen 7 cseh a kezdőkben.

Liverpool Fc
10 hónapja
Thomas Sunrise egy képregényfiguraMit kezdjen? Nem azert mondom, de szerintem neki annyi tekintelye van a jatekosok koreben, mint egy lepkefingnak. Lemegy, mint valami kiskiraly, de leszarjak teljesen. Kozben meg szorja a millio eurokat ki az ablakon es nem igazan akarodzik elfogadni neki, hogy ez az irany, amit nyomat ket eve, hogy szinte csak es kizarolag problemas jatekosokat hoz, az nem fog tul jol elsulni, mert az oltozo elbir egy hulyet, de otot viszont mar nem.Perszete is tudod ha igy allnak bele vasarnap akkor 2-3 gollal utjuk a Felcsutot.hogy lehet ennyire ketarcu egy csapat😃Amennyival felülrúgják a helyzeteket az EL-ben, annyira a bajnokikon…
Kenny
(De nyilván nem az a fő ok)
Sinisa
Kenny
Teljesen más a dinamika, a letámadás intenzitása stb.
Hajnal is ahelyett, hogy állandóan az öltözőben lebzsel, meg a kispadon - ezzel kezdhetne valamit.
Sinisa
Stez
10 hónapja
Holland női kupa volt vicces ahogy látom, a PSV ificsapata fogadta a PSV felőtt csapatát
10 hónapja
Vikingur már 2-0-ra megy, zseni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Mit kezdjen? Nem azert mondom, de szerintem neki annyi tekintelye van a jatekosok koreben, mint egy lepkefingnak. Lemegy, mint valami kiskiraly, de leszarjak teljesen. Kozben meg szorja a millio eurokat ki az ablakon es nem igazan akarodzik elfogadni neki, hogy ez az irany, amit nyomat ket eve, hogy szinte csak es kizarolag problemas jatekosokat hoz, az nem fog tul jol elsulni, mert az oltozo elbir egy hulyet, de otot viszont mar nem.Perszete is tudod ha igy allnak bele vasarnap akkor 2-3 gollal utjuk a Felcsutot.hogy lehet ennyire ketarcu egy csapat😃Amennyival felülrúgják a helyzeteket az EL-ben, annyira a bajnokikon…
Kenny
Sinisa
Kenny
Hajnal is ahelyett, hogy állandóan az öltözőben lebzsel, meg a kispadon - ezzel kezdhetne valamit.
Sinisa
10 hónapja
Perszete is tudod ha igy allnak bele vasarnap akkor 2-3 gollal utjuk a Felcsutot.hogy lehet ennyire ketarcu egy csapat😃Amennyival felülrúgják a helyzeteket az EL-ben, annyira a bajnokikon…
Kenny
Sinisa
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
Szóval el kell adni az EMBÉEGY jogait mondjuk a DAZN-nekhogy lehet ennyire ketarcu egy csapat😃Ugy, hogy tudjak, most figyeli oket mindenki, hirtelen futnak es kuzdenek, a bajnoksagban ez valahogy elmarad. 😀
Kenny
Stez
10 hónapja
hogy lehet ennyire ketarcu egy csapat😃Kétarc mindig a pénzzel játszott, itt sincs másképp
Kenny
10 hónapja
te is tudod ha igy allnak bele vasarnap akkor 2-3 gollal utjuk a Felcsutot.hogy lehet ennyire ketarcu egy csapat😃Amennyival felülrúgják a helyzeteket az EL-ben, annyira a bajnokikon…
Kenny
Sinisa
10 hónapja
hogy lehet ennyire ketarcu egy csapat😃Ugy, hogy tudjak, most figyeli oket mindenki, hirtelen futnak es kuzdenek, a bajnoksagban ez valahogy elmarad. 😀
Kenny
10 hónapja
hogy lehet ennyire ketarcu egy csapat😃Amennyival felülrúgják a helyzeteket az EL-ben, annyira a bajnokikon…
Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
Kibaszott Felcsútot győztétek volna le inkább.
10 hónapja
Ha ilyen a meccs kezdhet GrófVagy én vagy Gergő haverom is az Ibolyából leugrunk és beállunk.
Poloska vagyok.
10 hónapja
kedvenc fun factem, hogy a Vikingur Izland helyett Finnországban játssza a hazai meccsét a Panathinaikos ellen 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
1. A szokásos kommunikáció. Mindehol a világon kiírják, hogy mennyi ideig sérült egy játékos vagy mi a sérülése. Nálunk titkolják, hol GDPR miatt, hol azért, nehogy az ellefélnek előny legyen. 🤷Bocsánatot kérek a hülye kérdését, de jól értem, hogy akkor már pl. az EL döntőre sem lehetne visszanevezni Dibuszt mondjuk további rejtélyes sérülések esetén sem?Azert ismet zsenialis volt a kommunikacio a Fraditol, vagy egy hete posztoltak fotot, hogy Dibusz mar a csapattal keszul, aztan azota megint senki sem tudja, el-e vagy hal a pali, csak az utolso pillanatba annyit latsz, hogy kirakjak az El-keretbol, az ember meg talalgasson, hogy mi a fasz van a csavoval.Lol Grof kezd, Varga bemelegites kozben megserultSP elég ideges volt.
Stez
Kapott (volna) pár meccse, hogy bizonyítson, erre Ő is megsérül…
Sinisa
Stez
Gergőbácsi
2. Az a szabály, ha legalább 30 napig sérült a kapus, akkor lehet cserélni a keretben. És elvileg ez az időintervallum a sérülés napján kezdődik.
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
10 hónapja
Aki rendes focit nézne, annak este 9-től Port Vale-Notts County

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta