Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Torinónak 10 döntetlene van, Bolognanak 11, jelenleg Bologna-Torino 2-2
Poloska vagyok.
10 hónapja
persze, de ne mondd, hogy ez még nem tűnt fel mióta nézzük ezt a csodát 😀 mondjuk kurva hideg is van, hamarabb merevednek az izmok, szar focizni úgy. gondolom ez is benne van meg a fáradtság ezen az öldöklő iramban. semmi értelme ezeknek a téli esti fociknak.Ez most nem lényeg petey, könyörög a labda 90 percen keresztül Kovács sporinak hogy fújja le.. erre nincsenek szavak. Szégyen az egész.Jézus Krisztus, egymást lövik tökön, ezek profi futballisták😆😆😆az a vicc, hogy a győr millió légióssal védik az 1-0-át egy kiherélt Vidi ellen 😀
JC6 (Mr. Miele)
petey
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Ez most nem lényeg petey, könyörög a labda 90 percen keresztül Kovács sporinak hogy fújja le.. erre nincsenek szavak. Szégyen az egész.Jézus Krisztus, egymást lövik tökön, ezek profi futballisták😆😆😆az a vicc, hogy a győr millió légióssal védik az 1-0-át egy kiherélt Vidi ellen 😀
JC6 (Mr. Miele)
petey
10 hónapja
Jézus Krisztus, egymást lövik tökön, ezek profi futballisták😆😆😆az a vicc, hogy a győr millió légióssal védik az 1-0-át egy kiherélt Vidi ellen 😀
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
ozi, az a link nálam nem hoz be semmityoutu.be/KrF_P4MnOvs?si=x-XLq9qKsxlCxHBK
Negritis, a vajda
A mester szavai kiállták az idők próbáját 😊
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Jézus Krisztus, egymást lövik tökön, ezek profi futballisták😆😆😆
10 hónapja
ozi, az a link nálam nem hoz be semmit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Megelőzte a korát a mester, akinek minden szava arany kapcsolódva a témához 😂✌️Kiserletezel, csak itt nem annyi van, hogy vagy bejon a gyerek vagy nem, ergo kaszalsz vagy sem, hanem adjuk hozza azt is, hogy emiatt a gyerek miatt peldaul Gruber megy a kukaba, aki szinten penzbe kerult, es akinek szinten van egy fizetese, amit minden bizonnyal nem az MTK fizet a kolcson eseteben sem, vagy maximum egy reszet. Mivel ugye a Fradinal teljesen kiemelkedo penzek mozognak.értem hogy red flag, de 20 év alattiakkal lehet kísérletezni, mert ha beválik nagyot lehet kaszálniArra gondolsz, hogy a brazil gyereket peldaul mar fel eve kibasztak az U20-as csapatbol, mert ofelsegenek nem tetszett, hogy szelsokent vedekeznie is kell, es nem volt hajlando semmit sem csinalni hatul?én csak abból indultam ki ami az nso cikkben voltmondjuk 18 és 19 éves afrikait meg brazilt hozni még nem is hülyeségHa nem 26 évesek valójában 😊
Negritis, a vajda
ozibozi
Negritis, a vajda
Na igen, ez pont a Fradi-fele red flages igazolas, csak amikor egy Saldanha ezt megcsinalja neked egy golkiralysag utan, ravagod, hogy valahol ertheto a nagy pofa, viszont egy hugyos kisgyerek eseteben ez nem epp egy jo ajanlolevel. Ha ennek a gyereknek esetunkben nem brazil lenne az allampolgarsaga, hanem magyar, szerintem a Soroksarnal sem lenne.
A masik meg egy olyan afrikai gyerek, akirol meg maga a Ferencvaros sem tudott leirni semmit sem, csak ami transfermarkton fent van, hogy jatszott egy U20-as valogatott meccset. Nem tudni az eddigi csapatait, szamait, de a vicc, hogy meg a posztjat sem, mert annyi van megadva, hogy „attack”.
Valahogy nehezen talalom a szavakat, mert ha valakitol, akkor epp a Hajnal-fele kapcsolatrendszerbol neznek ki tobbet, mint ez a titokzatos valaki. Azt, hogy Paszkat elkuldtek, ertem, sot, meg is ertem, de hogy peldaul Grubert elkuldtek a fenebe, aki amugy amikor palyara kerult, akkor pont, hogy a szezonban felfele logott ki a csapatbol es mindenki dicserte, az egy elegge erthetetlen huzas nalam. Pont, hogy peldaul ot kene elkezdeni beepiteni, nem pedig ilyen afrikai arcokat hozni a helyere.
Stez
hogy bejön-e? kétlem de az más kérdés az elv sztem nem rossz
nyilván Gruber kukázása wtf ezzel nem vitatkozom
Negritis, a vajda
Es akkor ugye nem annyi van, hogy Gruber mennyibe kerult, hanem az is szempont, hogy kikukazol a 18 eves gyerek miatt egy 20 eves magyart, aki biztatoan jatszott az elmult fel evben.
De, ha mindezeket nezem, akkor szerintem mar rossz az elv. Paszka kukazasat lehetne vedeni, Gruberet nalam nem.
Stez
youtu.be/KrF_P4MnOvs?si=x-XLq9qKsxlCxHBK
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Mi ez a förmedvény? Ez lenne az NB1? Siralomház öcsém… hát nincs három passz emberhez..
10 hónapja
Kiserletezel, csak itt nem annyi van, hogy vagy bejon a gyerek vagy nem, ergo kaszalsz vagy sem, hanem adjuk hozza azt is, hogy emiatt a gyerek miatt peldaul Gruber megy a kukaba, aki szinten penzbe kerult, es akinek szinten van egy fizetese, amit minden bizonnyal nem az MTK fizet a kolcson eseteben sem, vagy maximum egy reszet. Mivel ugye a Fradinal teljesen kiemelkedo penzek mozognak.értem hogy red flag, de 20 év alattiakkal lehet kísérletezni, mert ha beválik nagyot lehet kaszálniArra gondolsz, hogy a brazil gyereket peldaul mar fel eve kibasztak az U20-as csapatbol, mert ofelsegenek nem tetszett, hogy szelsokent vedekeznie is kell, es nem volt hajlando semmit sem csinalni hatul?én csak abból indultam ki ami az nso cikkben voltmondjuk 18 és 19 éves afrikait meg brazilt hozni még nem is hülyeségHa nem 26 évesek valójában 😊
Negritis, a vajda
ozibozi
Negritis, a vajda
Na igen, ez pont a Fradi-fele red flages igazolas, csak amikor egy Saldanha ezt megcsinalja neked egy golkiralysag utan, ravagod, hogy valahol ertheto a nagy pofa, viszont egy hugyos kisgyerek eseteben ez nem epp egy jo ajanlolevel. Ha ennek a gyereknek esetunkben nem brazil lenne az allampolgarsaga, hanem magyar, szerintem a Soroksarnal sem lenne.
A masik meg egy olyan afrikai gyerek, akirol meg maga a Ferencvaros sem tudott leirni semmit sem, csak ami transfermarkton fent van, hogy jatszott egy U20-as valogatott meccset. Nem tudni az eddigi csapatait, szamait, de a vicc, hogy meg a posztjat sem, mert annyi van megadva, hogy „attack”.
Valahogy nehezen talalom a szavakat, mert ha valakitol, akkor epp a Hajnal-fele kapcsolatrendszerbol neznek ki tobbet, mint ez a titokzatos valaki. Azt, hogy Paszkat elkuldtek, ertem, sot, meg is ertem, de hogy peldaul Grubert elkuldtek a fenebe, aki amugy amikor palyara kerult, akkor pont, hogy a szezonban felfele logott ki a csapatbol es mindenki dicserte, az egy elegge erthetetlen huzas nalam. Pont, hogy peldaul ot kene elkezdeni beepiteni, nem pedig ilyen afrikai arcokat hozni a helyere.
Stez
Negritis, a vajda
Es akkor ugye nem annyi van, hogy Gruber mennyibe kerult, hanem az is szempont, hogy kikukazol a 18 eves gyerek miatt egy 20 eves magyart, aki biztatoan jatszott az elmult fel evben.
De, ha mindezeket nezem, akkor szerintem mar rossz az elv. Paszka kukazasat lehetne vedeni, Gruberet nalam nem.
10 hónapja
Sanyi még minket is el tudna adni Kenny😆Picit limitált voltam az elmúlt napokban, de hogy most tudjam meg, Csercse visszatér, hát, van itt pénz kérem 😆 nem vagy semmi Vitya, tiszta szívből remélem 26-ban eltakarodtok…harom napja hallottam, hogy jon a Sanyi targyalni, de nem gondoltam volna, hogy Csercse lesz a szerencses aki megkapja majd az ujonc bajnokcsapat padjat😃
JC6 (Mr. Miele)
Badar meg felulhet az itthoni keringore
Kenny
10 hónapja
értem hogy red flag, de 20 év alattiakkal lehet kísérletezni, mert ha beválik nagyot lehet kaszálniArra gondolsz, hogy a brazil gyereket peldaul mar fel eve kibasztak az U20-as csapatbol, mert ofelsegenek nem tetszett, hogy szelsokent vedekeznie is kell, es nem volt hajlando semmit sem csinalni hatul?én csak abból indultam ki ami az nso cikkben voltmondjuk 18 és 19 éves afrikait meg brazilt hozni még nem is hülyeségHa nem 26 évesek valójában 😊
Negritis, a vajda
ozibozi
Negritis, a vajda
Stez
10 hónapja
Arra gondolsz, hogy a brazil gyereket peldaul mar fel eve kibasztak az U20-as csapatbol, mert ofelsegenek nem tetszett, hogy szelsokent vedekeznie is kell, es nem volt hajlando semmit sem csinalni hatul?én csak abból indultam ki ami az nso cikkben voltmondjuk 18 és 19 éves afrikait meg brazilt hozni még nem is hülyeségHa nem 26 évesek valójában 😊
Negritis, a vajda
ozibozi
Negritis, a vajda
10 hónapja
Picit limitált voltam az elmúlt napokban, de hogy most tudjam meg, Csercse visszatér, hát, van itt pénz kérem 😆 nem vagy semmi Vitya, tiszta szívből remélem 26-ban eltakarodtok…harom napja hallottam, hogy jon a Sanyi targyalni, de nem gondoltam volna, hogy Csercse lesz a szerencses aki megkapja majd az ujonc bajnokcsapat padjat😃
JC6 (Mr. Miele)
Badar meg felulhet az itthoni keringore
10 hónapja
Picit limitált voltam az elmúlt napokban, de hogy most tudjam meg, Csercse visszatér, hát, van itt pénz kérem 😆 nem vagy semmi Vitya, tiszta szívből remélem 26-ban eltakarodtok…
10 hónapja
Andiamo Rossoblù! 🔴🔵
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Az életkor meghamisítására több évtizedes példák is vannak a futballban. Jobbára afrikai országokban fordul elő, de azért más kontinensek is érintettek. Újabb csalás történt az afrikai futballban, ugyanis az U17-es kameruni válogatott 30 tagjából 21 hazudott az életkoráról.én csak abból indultam ki ami az nso cikkben voltmondjuk 18 és 19 éves afrikait meg brazilt hozni még nem is hülyeségHa nem 26 évesek valójában 😊
Negritis, a vajda
ozibozi
Negritis, a vajda
😊
10 hónapja
én csak abból indultam ki ami az nso cikkben voltmondjuk 18 és 19 éves afrikait meg brazilt hozni még nem is hülyeségHa nem 26 évesek valójában 😊
Negritis, a vajda
ozibozi
10 hónapja
mondjuk 18 és 19 éves afrikait meg brazilt hozni még nem is hülyeség
10 hónapja
Nem jart le, 2027ig volt szerzodese a brazilokkal.lejárt a szerződése, ingyen távozik, akkor hogy tarthatja meg a jogainak a 30 százalékat a brazil csapat?hoztak helyette egy brazil 18 eves gyereket meg egyet Nigeriabol.zúghat a Ria, Ria, Hungária 😊és elküldik Grubert az MTK-hoz, beszarok 😀Pászka Kecsó, Tóth Alexet kellene még gyorsan elküldeni valahova
Kenny
r.baggio
NB2
Kabare.
Kenny
Yamal19
10 hónapja
"Ártatlan szemmel néz most rám a Hajnal"lejárt a szerződése, ingyen távozik, akkor hogy tarthatja meg a jogainak a 30 százalékat a brazil csapat?hoztak helyette egy brazil 18 eves gyereket meg egyet Nigeriabol.zúghat a Ria, Ria, Hungária 😊és elküldik Grubert az MTK-hoz, beszarok 😀Pászka Kecsó, Tóth Alexet kellene még gyorsan elküldeni valahova
Kenny
r.baggio
NB2
Kabare.
Kenny
Yamal19
Poloska vagyok.
10 hónapja
vfdbfdsn
175
lejárt a szerződése, ingyen távozik, akkor hogy tarthatja meg a jogainak a 30 százalékat a brazil csapat?hoztak helyette egy brazil 18 eves gyereket meg egyet Nigeriabol.zúghat a Ria, Ria, Hungária 😊és elküldik Grubert az MTK-hoz, beszarok 😀Pászka Kecsó, Tóth Alexet kellene még gyorsan elküldeni valahova
Kenny
r.baggio
NB2
Kabare.
Kenny
10 hónapja
you win. again.mb1-hez képest mindki gondolta volna, hogy idén a Vidi adja a legtöbb játékost a top bajnokságokba.csak mert reg volt trashtalk, az angol 2, a sved, vagy esetleg a tevebaszo liga a top liga?
Schön, Tóth Bazsi, Csongvai, Gradisar 😊
(Garancsi Pesta gondolt rá, mert szegényt még az ág is húzza, kell minden fillér neki)
petey
Kenny
petey