Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Ma jött el a napjaGyere a BVSC ellen 20-án, jön Löfli is 😊
Vettem egy Vasas sálat a büfében
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
viszont drágább a sörA WC modernebb.Ma jött el a napjajobb, mint egy Pásztó meccs? 😊
zacknorb
Stoki
ozibozi
11 hónapja
A WC modernebb.Ma jött el a napjajobb, mint egy Pásztó meccs? 😊
zacknorb
Stoki
11 hónapja
Ma jött el a napjajobb, mint egy Pásztó meccs? 😊
zacknorb
11 hónapja
Tóth Milan nem okos volt sárgát ott csinálniAz, hogy totálisan fölösleges volt, finom megfogalmazás.
ozibozi
11 hónapja
Ma jött el a napjaJött is a gól!
zacknorb
11 hónapja
Soroksáron lakom, tehát hajrá Vasas!
11 hónapja
Ma jött el a napjaVettem egy Vasas sálat a büfében
Poloska vagyok.
11 hónapja
Megvan valakinek, hogy az Osasuna és a Kecsó mely szabályzat, mely paragrafusa alapján óvott?
11 hónapja
YoungZeeZee
9 509
m4sport.hu/magyar-foci/labdarugas/cikk/2025/03/31/a-kecskemet-megovta-a-debrecen-ellen-elveszitett-bajnokijat/na van amit atvesznek az elit ligaokbol legalabb a kiskapukat,
zacknorb
11 hónapja
YoungZeeZee
9 509
www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2025/03/sergio-ramos-a-21-szazad-legeredmenyesebb-vedojenekem ezzel a megfogalmazassal van bajom
A 21. század legeredményesebb védőjátékosa 140 góljával a spanyolok világ- és Európa-bajnoka, Sergio Ramos az IFFHS hétfőn közzétett, 2001. január 1. és 2024. december 31. közötti időszakot felölelő listája szerint, amelyen két magyar hátvéd is szerepel: Juhász Roland a 18., Vanczák Vilmos a 67. helyen.
ozibozi
A 21. század a 2001. január 1-jétől 2100. december 31-éig tart.
11 hónapja
www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2025/03/sergio-ramos-a-21-szazad-legeredmenyesebb-vedojeA 21. század legeredményesebb védőjátékosa 140 góljával a spanyolok világ- és Európa-bajnoka, Sergio Ramos az IFFHS hétfőn közzétett, 2001. január 1. és 2024. december 31. közötti időszakot felölelő listája szerint, amelyen két magyar hátvéd is szerepel: Juhász Roland a 18., Vanczák Vilmos a 67. helyen.
Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
YoungZeeZee
9 509
nincs egy magyar egy 36 eves jpan helyett? ne basssz marwww.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/03/vilagbajnoksagon-szereplo-kapust-szerzodtetett-a-debrecen-hivatalos
11 hónapja
vmi fura elszamolas van a vegen. a bajnoki cimet neztem meg, es asszem ugy van, ha ket kulon elso helyezett van a vegen akkor ok nyomnak talan egy oda-visszavago dontot egymas kozott. de nem teljesen egyertelmu nekem.Kozben Maltan (pontosabban Gozon) zajlik az elet. Mosta-Zabbar rangado volt Gozon, es hatalmas meccs volt, a tavaly feljuto Zabbar sokaig vezetett, de ket 90. perc utani gollal a Mosta megforditotta a meccset es nyert.ezeket a del-amerikai rendszereket en se ertem, braziliaban ezt az allamit vegkepppp nem
Itt del-amerikai rendszeru a bajnoksag, van oszi meg tavaszi bajnoksag, also-felsohazakkal, es ha nyer a Zabbar akkor felsohazba jutnak (es vszeg megmenekulnek a kiesestol, bar nem teljesen ertem ezt a lebonyolitasi rendszert, a vegso bajnokot sem igazan ertem). lefujas utan szep kis bunyo is lett belole ... vajon hazafele a kompon mar kibekultek a fiuk?
sport.timesofmalta.com/2025/03/30/watch-mfa-to-launch-investigation-into-skirmishes-at-the-end-of-mosta-zabbar-sp-match/
csebi
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
YoungZeeZee
9 509
Kozben Maltan (pontosabban Gozon) zajlik az elet. Mosta-Zabbar rangado volt Gozon, es hatalmas meccs volt, a tavaly feljuto Zabbar sokaig vezetett, de ket 90. perc utani gollal a Mosta megforditotta a meccset es nyert.ezeket a del-amerikai rendszereket en se ertem, braziliaban ezt az allamit vegkepppp nem
Itt del-amerikai rendszeru a bajnoksag, van oszi meg tavaszi bajnoksag, also-felsohazakkal, es ha nyer a Zabbar akkor felsohazba jutnak (es vszeg megmenekulnek a kiesestol, bar nem teljesen ertem ezt a lebonyolitasi rendszert, a vegso bajnokot sem igazan ertem). lefujas utan szep kis bunyo is lett belole ... vajon hazafele a kompon mar kibekultek a fiuk?
sport.timesofmalta.com/2025/03/30/watch-mfa-to-launch-investigation-into-skirmishes-at-the-end-of-mosta-zabbar-sp-match/
csebi
11 hónapja
Kozben Maltan (pontosabban Gozon) zajlik az elet. Mosta-Zabbar rangado volt Gozon, es hatalmas meccs volt, a tavaly feljuto Zabbar sokaig vezetett, de ket 90. perc utani gollal a Mosta megforditotta a meccset es nyert. Itt del-amerikai rendszeru a bajnoksag, van oszi meg tavaszi bajnoksag, also-felsohazakkal, es ha nyer a Zabbar akkor felsohazba jutnak (es vszeg megmenekulnek a kiesestol, bar nem teljesen ertem ezt a lebonyolitasi rendszert, a vegso bajnokot sem igazan ertem). lefujas utan szep kis bunyo is lett belole ... vajon hazafele a kompon mar kibekultek a fiuk?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Arra akartam ezzel célozni, hogy az OTP banka egy szlovén cég, viszont Csehországban a MOL, mint a magyar cég szponzorál, így a két szponzoráció más.nekem sincs ezzel bajom.tudon h mukodik ez.Nincs ebben semmi kivetnivaló, regionális nagy cégek, csak most jött szembe az InfoEbben amúgy semmi meglepő nincs, hiszen az OTP banka egy szlovén bank, aminek az OTP Csoport a tulajdonosa. Ezt úgy kell elképzelni mint, hogy a K&H is szponzorál magyar sporteseményeket/csapatokat, hiszen egy magyar bank, annak ellenére is, hogy a belga KBC Csoport a tulajdonosa.A cseheknél meg MOL kupa vanszlovenia
-most látom
ozibozi
"OTP banka to remain proud sponsor of Maribor FC for another four years"
YoungZeeZee
Jughead
ozibozi
YoungZeeZee
Szerkesztette: Jughead
11 hónapja
YoungZeeZee
9 509
nekem sincs ezzel bajom.tudon h mukodik ez.Nincs ebben semmi kivetnivaló, regionális nagy cégek, csak most jött szembe az InfoEbben amúgy semmi meglepő nincs, hiszen az OTP banka egy szlovén bank, aminek az OTP Csoport a tulajdonosa. Ezt úgy kell elképzelni mint, hogy a K&H is szponzorál magyar sporteseményeket/csapatokat, hiszen egy magyar bank, annak ellenére is, hogy a belga KBC Csoport a tulajdonosa.A cseheknél meg MOL kupa vanszlovenia
-most látom
ozibozi
YoungZeeZee
Jughead
ozibozi
11 hónapja
Micsoda nap gyerekek, most értem haza.2 éve létrehoztunk egy kis falusi csapatot, de nincs pályánk, csak a szomszédban, 3 km-re.
Tavaly 4. lett a csapat az első idényben, most pedig vezetjük a bajnokságot. Ma megvertük a másodikat 4:3-ra, gigászi meccsen.. de a legnagyobb dolog utána történt: van egy beteg kislány a faluban és műtétre gyűjtenek neki, nem sokan, mert a szülők nem szeretik a rivaldafényt.. na de ma! Ma volt a legalacsonyabb osztályban (megye 4😃) játszó csapatunk meccsén a legtöbb néző, több mint 100 és 250.000 Ft-ot gyűjtöttünk illetve dobtunk össze mi, játékosok a kislánynak.
Olyan csodálatos érzés, mindjárt sírok!
Puszipá
11 hónapja
www.facebook.com/share/p/16GjPC81t1/?mibextid=wwXIfrEgy újabb gyöngyszem/lementett üzenetek/
most Pető edző támadt húszéves kommentelőre, aki megírta, hogy a fiacskája csatak részegen bulizik folyamatosan meccsek előtt.
11 hónapja
Nincs ebben semmi kivetnivaló, regionális nagy cégek, csak most jött szembe az InfoEbben amúgy semmi meglepő nincs, hiszen az OTP banka egy szlovén bank, aminek az OTP Csoport a tulajdonosa. Ezt úgy kell elképzelni mint, hogy a K&H is szponzorál magyar sporteseményeket/csapatokat, hiszen egy magyar bank, annak ellenére is, hogy a belga KBC Csoport a tulajdonosa.A cseheknél meg MOL kupa vanszlovenia
-most látom
ozibozi
YoungZeeZee
Jughead