NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 583
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Elég lenne berúgni a 100 %-os helyzeteket...Tök mindegy les volt e vagy sem, de úgy adják le, hogy be sem vonalazzák.Hagyjuk már ezt, eleve az ilyen milliméteres szarokat vissza se nézetném.
Ha a Real kapta volna így, 15 haverom írt volna, így csak 3, hogy már VAR-oznak elveszik úgy is
KeyG
Hatul passzolgatunk, adogatjuk haza a kapusnak, tötymörgünk, ezt a cityt jó pár csapat szétfutotta, mi meg játszuk ezt a lassú szar pöcsörészést.
Kb 1 helyzetük volt, be is baszták, mi meg 4 igazi gólhelyzetből semmit se csináltunk. Pedig hibázgatnak ők is jószerivel hátul, de azért helyettünk gólt nem fognak lőni... Idén volt vagy 6 fontos meccsunk abbol 3 bukó, 2.döntetlen, úgy hogy ember nem volt ezeken a meccseken aki jól játszott volna, se mbappe, se bellingham se senki, vinicius még végképp nem. Remélem hogy javulunk a második félidőre ugyanannyit mint a hétvégén, és akkor egy X-re jók lehetünk. De ahhoz gyorsabban kéne pörgetni a labdát.
eaglesmcnabb

10 hónapja
Tök mindegy les volt e vagy sem, de úgy adják le, hogy be sem vonalazzák.Hagyjuk már ezt, eleve az ilyen milliméteres szarokat vissza se nézetném.
Ha a Real kapta volna így, 15 haverom írt volna, így csak 3, hogy már VAR-oznak elveszik úgy is
KeyG
Hatul passzolgatunk, adogatjuk haza a kapusnak, tötymörgünk, ezt a cityt jó pár csapat szétfutotta, mi meg játszuk ezt a lassú szar pöcsörészést.
Kb 1 helyzetük volt, be is baszták, mi meg 4 igazi gólhelyzetből semmit se csináltunk. Pedig hibázgatnak ők is jószerivel hátul, de azért helyettünk gólt nem fognak lőni... Idén volt vagy 6 fontos meccsunk abbol 3 bukó, 2.döntetlen, úgy hogy ember nem volt ezeken a meccseken aki jól játszott volna, se mbappe, se bellingham se senki, vinicius még végképp nem. Remélem hogy javulunk a második félidőre ugyanannyit mint a hétvégén, és akkor egy X-re jók lehetünk. De ahhoz gyorsabban kéne pörgetni a labdát.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Vonal alapján nem. Kb alkarja lógott túl, lába nem.Na 10+ perc múlva megvan a vonalazas. Gondolom eddig a szerkesztő nem engedte akkora iram volt a meccsen 😊Nem láttam, mert ez a RTL+ megakadozik néha telefonon munkában. Les volt?
csebi
KeyG
Csak nem értem miért kell várni erre 10+ percet.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Rúgd ki a stadionból, igazad vanEzeket én sem értem, amikor ennyi ideje meg helye van hogy a bánatban lehet ennyire megemelni...
KeyG

10 hónapja
Rúgd ki a stadionból, igazad van
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Na 10+ perc múlva megvan a vonalazas. Gondolom eddig a szerkesztő nem engedte akkora iram volt a meccsen 😊Nem láttam, mert ez a RTL+ megakadozik néha telefonon munkában. Les volt?
csebi
We are just the Ravens!
10 hónapja
na én inkább nézek severance-t

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Na 10+ perc múlva megvan a vonalazas. Gondolom eddig a szerkesztő nem engedte akkora iram volt a meccsen 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
nem biztos hogy az ő érdeme, de végülis? 😀Grealishre se lehet mondani hogy megérte az árátSzállította a BL címet, nem?
Negritis, a vajda
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
jah, csak ugyanabba a faszságba fognak belefutni mint az NBA hogy sokan azért nem nézik mert a ragebaitet annyira túlnyomta a média hogy visszanyalMajd emiatt pörög a social médiában a BL. Esküszöm emiatt csináljak ezt. Mint amikor három nap volt mire kitették h a japánok labdája állítólag benn voltmondjuk ez megint uefa részéről wtf hogy ilyen a feedTök mindegy les volt e vagy sem, de úgy adják le, hogy be sem vonalazzák.Jaja sztem is tok érthetetlen hogy mutatnak egy olyan kamera állást ami közel sincs vonalban és meg kamubol sem rajzolnak be néhány vonalat
KeyG
csebi
Negritis, a vajda
csebi
10 hónapja
Grealishre se lehet mondani hogy megérte az árátSzállította a BL címet, nem?
Negritis, a vajda
10 hónapja
Majd emiatt pörög a social médiában a BL. Esküszöm emiatt csináljak ezt. Mint amikor három nap volt mire kitették h a japánok labdája állítólag benn voltmondjuk ez megint uefa részéről wtf hogy ilyen a feedTök mindegy les volt e vagy sem, de úgy adják le, hogy be sem vonalazzák.Jaja sztem is tok érthetetlen hogy mutatnak egy olyan kamera állást ami közel sincs vonalban és meg kamubol sem rajzolnak be néhány vonalat
KeyG
csebi
Negritis, a vajda
10 hónapja
Grealishre se lehet mondani hogy megérte az árát
10 hónapja
mondjuk ez megint uefa részéről wtf hogy ilyen a feedTök mindegy les volt e vagy sem, de úgy adják le, hogy be sem vonalazzák.Jaja sztem is tok érthetetlen hogy mutatnak egy olyan kamera állást ami közel sincs vonalban és meg kamubol sem rajzolnak be néhány vonalat
KeyG
csebi
10 hónapja
Tök mindegy les volt e vagy sem, de úgy adják le, hogy be sem vonalazzák.Jaja sztem is tok érthetetlen hogy mutatnak egy olyan kamera állást ami közel sincs vonalban és meg kamubol sem rajzolnak be néhány vonalat
KeyG
10 hónapja
Tök mindegy les volt e vagy sem, de úgy adják le, hogy be sem vonalazzák. Ha a Real kapta volna így, 15 haverom írt volna, így csak 3, hogy már VAR-oznak elveszik úgy is
We are just the Ravens!
10 hónapja
Hát..ez elég necces volt
10 hónapja
Nem az, szerintem ez gólAz a láb talán előrébb volt de vonalak nélkül kuki sem tudja
eaglesmcnabb
10 hónapja
Nem az, szerintem ez gól
eaglesmcnabb
10 hónapja
Nem az, szerintem ez gól
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
ez nem volt les?necces
Löfli
10 hónapja
Ez mondjuk pofás kis támadás volt.
10 hónapja
Itt se kellene lenniük, de PL csapat arab pénzzel
We are just the Ravens!
10 hónapja
ez nem volt les?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."